PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Πως Διαβαζουμε 1 Δυναμομετρηση???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 13:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Νm * 0.1019716 = Kgm

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση mr.mod!
Wink Laughing Laughing

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 13:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
http://www.206club.gr/forum/album_pic.php?pic_id=28

Μπλε γραμμη =Ροπη=168ΝΜ στις 5076 rpm
Koκκινη γραμμη=Ιπποδυναμη=145,9PS στις 7131 rpm

Ρε μάγκες να κάνω και εγώ μια ερώτηση!
Δυναμομέτρησα το νέομου αμάξι και έδειξε 152,4hp και 148nm(περίπου)!
Ακριβή στοιχεία το βραδάκι!
Λοιπόν:ξέρει κανείς την σχέση kgm και nm γιατί θέλω να υπολογίσω τη ροπή μου σε kgm,αν και πρέπει να είναι λίγο κάτω από τα 15kgm!

το vti εβγαλε 153 αλογα?του εχεις βαλει φιλτροχοανη?γιατι to B16 A2 βγαζει συνηθως 161-165 οποτε κατι το εχει ριξει.Και τα λαδια να προσεχεις,θελουν πολυ γρηγορα αλλαγμα (το πολυ 5000 χλμ) γιατι λογο στροφαρισματος μετα απο καποια χιλιομετρα αρχιζουν να τσιμπανε αρκετα.Ποσα χλμ εχει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2004, 11:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:

το vti εβγαλε 153 αλογα?του εχεις βαλει φιλτροχοανη?γιατι to B16 A2 βγαζει συνηθως 161-165 οποτε κατι το εχει ριξει.Και τα λαδια να προσεχεις,θελουν πολυ γρηγορα αλλαγμα (το πολυ 5000 χλμ) γιατι λογο στροφαρισματος μετα απο καποια χιλιομετρα αρχιζουν να τσιμπανε αρκετα.Ποσα χλμ εχει?

152,4 έβγαλε! Crying or Very sad
Έχει 102.000χλμ!
Είναι μαμά η εισαγωγή και τώρα θα του βάλω ένα K&N στο φιλτροκούτι,θα βγούν οι πνίχτες και θα μπει και μια σωλήνα αντί το λάστιχο μεταξύ φιλτροκουτιού και πεταλούδας!
Μου είπε ο μηχανικός μου-του οποίου ήταν το αμάξι-οτι του έχει δόσει προπορεία και σε σχέση και με τα χλμ που έχει είναι ok τα 152!
Λάδια άλλαζε κάθε 3000 και θα αλλάζω και εγώ τότε!
Υ.Γ.Ζητάω συγνώμη από τους mods αν ξέφυγα από το θέμα! Wink

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2004, 11:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Ntinos έγραψε:

152,4 έβγαλε! Crying or Very sad
Έχει 102.000χλμ!
Είναι μαμά η εισαγωγή και τώρα θα του βάλω ένα K&N στο φιλτροκούτι,θα βγούν οι πνίχτες και θα μπει και μια σωλήνα αντί το λάστιχο μεταξύ φιλτροκουτιού και πεταλούδας!
Μου είπε ο μηχανικός μου-του οποίου ήταν το αμάξι-οτι του έχει δόσει προπορεία και σε σχέση και με τα χλμ που έχει είναι ok τα 152!
Λάδια άλλαζε κάθε 3000 και θα αλλάζω και εγώ τότε!

Υ.Γ.Ζητάω συγνώμη από τους mods αν ξέφυγα από το θέμα! Wink

Shocked Shocked Shocked

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης