PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eρωτηση για το service
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gic 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 01:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Eρωτηση για το service Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το "μεγάλο" σερβις γινεται συμφωνα με το βιβλιο του αυτοκινητου στα 60000 km,αλλα στην ΕΨΙΛΟΝ μου λενε οτι πρεπει να γινει στα 40000 km.
Οχι οτι πειραζει ν'αλλαχτουν μπουζι και φιλτρα νωριτερα,αλλα αναρωτιεμαι τι λενε αλλες αντιπροσωπειες.Περιμενω νεα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 08:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Eρωτηση για το service Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gic έγραψε:
Το "μεγάλο" σερβις γινεται συμφωνα με το βιβλιο του αυτοκινητου στα 60000 km,αλλα στην ΕΨΙΛΟΝ μου λενε οτι πρεπει να γινει στα 40000 km.
Οχι οτι πειραζει ν'αλλαχτουν μπουζι και φιλτρα νωριτερα,αλλα αναρωτιεμαι τι λενε αλλες αντιπροσωπειες.Περιμενω νεα.

Kαταρχήν φίλε ή φίλη qic καλωσόρισες στη παρέα μας....

Οσο για την ερώτηση που κάνεις τα Service των 206 έχουν ως εξής:
Α. 10.000χλμ..Service...επίσκεψη λήξης εγγύησης....
Β. 20.000χλμ...μικρό Service....λάδια,φίλτρα
Γ. 30.000χλμ...πρώτο μεγάλο Service
Δ. 45.000χλμ...δεύτερο μικρό Service....λάδια,φίλτρα
Ε. 60.000χλμ...δεύτερο μεγάλο Service, επιθεώρηση
ΣΤ.75.000χλμ...τρίτο μικρό Service....λάδια,φίλτρα
Ζ. 90.000χλμ...τρίτο μεγάλο Service, επιθεώρηση

Καλό είναι να ακολουθήσεις το σενάριο αυτό αλλά με περισσότερες ενδιάμεσες αλλάγες λαδιών και φίλτρων λαδιού και αέρος.
π.χ. κάθε 5.000 με 7.000χλμ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 11:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Eρωτηση για το service Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
gic έγραψε:

Kαταρχήν φίλε ή φίλη qic καλωσόρισες στη παρέα μας....

Οσο για την ερώτηση που κάνεις τα Service των 206 έχουν ως εξής:
Α. 10.000χλμ..Service...επίσκεψη λήξης εγγύησης....
Β. 20.000χλμ...μικρό Service....λάδια,φίλτρα
Γ. 30.000χλμ...πρώτο μεγάλο Service
Δ. 45.000χλμ...δεύτερο μικρό Service....λάδια,φίλτρα
Ε. 60.000χλμ...δεύτερο μεγάλο Service, επιθεώρηση
ΣΤ.75.000χλμ...τρίτο μικρό Service....λάδια,φίλτρα
Ζ. 90.000χλμ...τρίτο μεγάλο Service, επιθεώρηση

Καλό είναι να ακολουθήσεις το σενάριο αυτό αλλά με περισσότερες ενδιάμεσες αλλάγες λαδιών και φίλτρων λαδιού και αέρος.
π.χ. κάθε 5.000 με 7.000χλμ... Wink

Εμένα μου είπανε κάθε 20.000 χλμ το μικρό και κάθε 40.000 χλμ το μεγάλο

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 15:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται ποιο είναι το μικρό και ποιο το μεγάλο.
Mικρό θεωρείται το A και μεγάλο το C (βλ. www.peugeot.gr).
Ο κατασκευαστής προτείνει το A ανά 15.000 και το C ανά 30.000, αλλά
για την Ελλάδα καλό είναι να ακολουθείται το πιο αυστηρό πρόγραμμα
που λέει το A ανά 10.000 και το C ανά 20.000.
Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν για το δικό μου 206 (μοντ. 2000) και ίσως
τώρα να έχουν αλλάξει.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 16:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πράγματι τα μοντέλα 2002 και μετά έχουν άλλο ρυθμό Service αφού υποστηρίζει η PEUGEOT ότι είναι φτιαγμένα καλύτερα. Το ίδιο έχει γίνει και με τις εγγυήσεις που έχουν γίνει πλέον 2 χρόνια.

Ο ρυθμός SERVICE για μοντέλα 2002 και μετά, είναι αυτός που ανέλυσα παραπάνω...
Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 17:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Πράγματι τα μοντέλα 2002 και μετά έχουν άλλο ρυθμό Service αφού υποστηρίζει η PEUGEOT ότι είναι φτιαγμένα καλύτερα. Το ίδιο έχει γίνει και με τις εγγυήσεις που έχουν γίνει πλέον 2 χρόνια.

Smile Smile

Που τα είδες αυτά Vini μου;
Και εγώ μοντ.2002 έχω (το 1400 βέβαια) και στο βιβλίο αναφέρει ακριβώς αυτά που λέει ο chatasos για A και C στα 15χιλ και 30χιλ. χιλιόμετρα... Crying or Very sad και κάπου ενδιάμεσα αναφέρει δωρεάν επίσκεψη για έλεγχο.
Στις εκθέσεις και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον, λένε όχι 15 και 30 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλά 10 και 20 γιατί οι συνθήκες κυκλοφορίας είναι χάλια Twisted evil
Βέβαια αν βγάλεις εκείνο το σέρβις στα 20.000 χλμ. δεν λες και κάτι διαφορετικό από το chataso.... :D

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 20:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσον αφορα το δωρεαν τεχνικο ελεγχο, αυτος γινεται καθε 6 μηνες.
Τουλαχιστον εκει που παω εγω (ακομα!) δεν μου εφεραν αντιρρησεις.
Καθε 6 μηνες λοιπον αλλα και παλι το αυτοκινητο αποχωριζεται απο τον οδηγο του.
Ετσι δεν μπορω να ξερω ποσο σημασια δινουν σε αυτα που κανουν....αν τα κανουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 20:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Vini έγραψε:

Smile Smile

Και εγώ μοντ.2002 έχω (το 1400 βέβαια) και στο βιβλίο αναφέρει ακριβώς αυτά που λέει ο chatasos για A και C στα 15χιλ και 30χιλ. χιλιόμετρα... Crying or Very sad και κάπου ενδιάμεσα αναφέρει δωρεάν επίσκεψη για έλεγχο.
Στις εκθέσεις και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον, λένε όχι 15 και 30 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλά 10 και 20 γιατί οι συνθήκες κυκλοφορίας είναι χάλια Twisted evil
Βέβαια αν βγάλεις εκείνο το σέρβις στα 20.000 χλμ. δεν λες και κάτι διαφορετικό από το chataso.... :D

Μην κοιτάς το manual γιατί είναι COPY-PASTE από το παλιό...και αφορά γενικότητες....

Κοίτα το βιβλίο συντήρησης....που λέει τις επισκέψεις που πρέπει να κάνει το δικό σου...

Αλλωστε μπορώ εύκολα να στο αποδείξω θυμίζοντας σου ότι ο υπολογιστής SERVICE ξεκινά την αντίθετη μέτρηση από τις 30.000χλμ...και όχι από τις 20000χλμ Wink Wink

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο το δικό σου να είναι κατασκευή 2001 και να το πήρες το 2002....οπότε ακολουθείς το παλιό πρόγραμμα service... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 05:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Smile Smile

Αυτήν την μεγάλη κοτσάνα στην είπε η Peugeot;
Δηλαδή ο δικός μου κινητήρας έχει χειρότερα μέταλλα από τον δικό σου;
Τα μπουζί μου είναι χειρότερα από τα δικά σου;
Εάν ναι, πες μου σε παρακαλώ τί μπουζί φοράς να πάω να βάλω τα ίδια για να τα αλλάζω στα 30000χλμ όπως και συ...
Λες γι αυτό να "χρειάζομαι" service πιο συχνά από σένα;

Διαβάστε λίγο καλύτερα τί γράφει το manual για τα service! Εγώ το διάβασα... Λέει κάτι για service στα 30000χλμ και για τα 20000χλμ...

Marketing συν-οδηγοί μου, marketing!

Και μια που αναφερθήκαμε στην 2ετή εγγύηση, από πότε ισχύει τελικά; Για αυτοκίνητα που αγοράστηκαν από την 1/1/2002 ή από τον Μάιο;
Γιατί μία αντιπροσωπεία εδώ λέει "από τον Μάιο" και δεν την πιστεύω...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 08:34:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Vini έγραψε:
Smile Smile

Αυτήν την μεγάλη κοτσάνα στην είπε η Peugeot;
Δηλαδή ο δικός μου κινητήρας έχει χειρότερα μέταλλα από τον δικό σου;
Τα μπουζί μου είναι χειρότερα από τα δικά σου;
Εάν ναι, πες μου σε παρακαλώ τί μπουζί φοράς να πάω να βάλω τα ίδια για να τα αλλάζω στα 30000χλμ όπως και συ...
Λες γι αυτό να "χρειάζομαι" service πιο συχνά από σένα;

Διαβάστε λίγο καλύτερα τί γράφει το manual για τα service! Εγώ το διάβασα... Λέει κάτι για service στα 30000χλμ και για τα 20000χλμ...

Marketing συν-οδηγοί μου, marketing!

Και μια που αναφερθήκαμε στην 2ετή εγγύηση, από πότε ισχύει τελικά; Για αυτοκίνητα που αγοράστηκαν από την 1/1/2002 ή από τον Μάιο;
Γιατί μία αντιπροσωπεία εδώ λέει "από τον Μάιο" και δεν την πιστεύω...

"Για όσα αυτοκίνητα έχουν τιμολογηθεί από 01/06/2002 και μετά", ήταν η απάντηση της LION. Και να φανταστείς ότι το πήρα Φεβρουάριο Crying or Very sad

Κανονικά δεν θα έπρεπε ρε γα**το να ισχύει από 01/1/2002; Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 09:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

svstouk έγραψε:

"Για όσα αυτοκίνητα έχουν τιμολογηθεί από 01/06/2002 και μετά", ήταν η απάντηση της LION. Και να φανταστείς ότι το πήρα Φεβρουάριο Crying or Very sad

Παρέλαβα το αυτοκίνητο 15/5/2002 και ούτε κουβέντα για 2 χρόνια. Ισχύει από 1/6/2002 και δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόβλεψη για όσους έκαναν αγορά νωρίτερα, ακόμα και 15 ημέρες όπως εγώ. Ούτε κουβέντα για εξαγορά του 2ου χρόνου (βλέπε FORD) Crying or Very sad

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 09:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
theflame έγραψε:
Vini έγραψε:

Smile Smile

Μην κοιτάς το manual γιατί είναι COPY-PASTE από το παλιό...και αφορά γενικότητες....

Κοίτα το βιβλίο συντήρησης....που λέει τις επισκέψεις που πρέπει να κάνει το δικό σου...

Αλλωστε μπορώ εύκολα να στο αποδείξω θυμίζοντας σου ότι ο υπολογιστής SERVICE ξεκινά την αντίθετη μέτρηση από τις 30.000χλμ...και όχι από τις 20000χλμ Wink Wink

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο το δικό σου να είναι κατασκευή 2001 και να το πήρες το 2002....οπότε ακολουθείς το παλιό πρόγραμμα service... Wink

Σαφώς και ο υπολογιστής ξεκινά από τα 30.000χλμ (άλλωστε έχω "πλακωθεί" και με μηχανικό σε εξουσιοδοτημένο γιατί έκοβε τις φλέβες του ότι ξεκινά από τις 20.000χλμ. (δες σε άλλο topic).
Το βιβλίο συντήρησης έχει στο χώρο για βενζινοκινητήρες σέρβις στα 10,30,45,60,75,90,105,120,135,150,165,180 χιλιάδες χλμ. ή 6 μήνες,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 χρόνια αντίστοιχα!
Από που μπορείς να δείς το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Η παραγγελία έγινε Μάρτιο, το αυτοκίνητο ήρθε στην Ελλάδα τέλος Απριλίου και το παρέλαβα 15/5/2002. Είναι δε το νέο XS με clima και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό που στους καταλόγους τις Peugeot υπάρχει μετά την 1/1/2002.

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 10:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Από που μπορείς να δείς το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Η παραγγελία έγινε Μάρτιο, το αυτοκίνητο ήρθε στην Ελλάδα τέλος Απριλίου και το παρέλαβα 15/5/2002. Είναι δε το νέο XS με clima και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό που στους καταλόγους τις Peugeot υπάρχει μετά την 1/1/2002.

Όταν έβαλα τα ηχεία στις πόρτες,όπου μου έβγαλαν τις ταπετσαρίες,κάπου πήρε το μάτι μου ημερομηνία κατασκευής.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 16:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:

Σαφώς και ο υπολογιστής ξεκινά από τα 30.000χλμ (άλλωστε έχω "πλακωθεί" και με μηχανικό σε εξουσιοδοτημένο γιατί έκοβε τις φλέβες του ότι ξεκινά από τις 20.000χλμ. (δες σε άλλο topic).
Το βιβλίο συντήρησης έχει στο χώρο για βενζινοκινητήρες σέρβις στα 10,30,45,60,75,90,105,120,135,150,165,180 χιλιάδες χλμ. ή 6 μήνες,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 χρόνια αντίστοιχα!

Eίσαι δικός μας....το δικό σου είναι κατασκευασμένο το 2002....

Προς Miltella
Είναι γνωστό ότι η PEUGEOT δίνει εγγύηση πλέον 2 χρόνια....σε όλα τα 206.
Γιατί όμως? Τι άλλαξε?

Σίγουρα Μίλτο δεν άλλαξαν τα τακάκια αλλά ούτε οι δίσκοι αλλά ούτε τα ελατήρια. Στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα. Απλά προστέθηκε κάτι. Το multiplex σύστημα το οποίο (σύμφωνα με την Peugeot) αποτελεί ένα Μηχανικό που ελέγχει συνεχώς το 206. Επίσης απλουστευθηκε πολύ η ηλεκτρονική μελέτη του αυτοκινήτου και τα ηλεκτρονικά του κυκλώματα. Βάση αυτών η PEUGEOT υποστηρίζει ότι το 206 είναι καλύτερο τώρα.

Οσο για το SERVICE Μίλτο μην ανυσηχείς....ίσως είμαι από τους ποιο πορωμένους εδώ πέρα που θα κάτσω να ψάξω το τι γίνεται με τα SERVICE...και αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι από το βιβλιο συντήρησης..... Wink

Προς όλους για τις εγγυήσεις

Φυσικά και εγώ αν και το πήρα τον Απρίλιο του 2002 είμαι εκτός 2ετής εγγύησης!! Γιατί όμως είμαστε εκτός εγγύησης???

Διαβάζω ένα άρθρο στο τελευταίο "ΑUTO MOTOR UND SPORT" που απάντάει σε ένα γράμμα αναγνώστη που αγόρασε OPEL το 2002, λέει το εξής:

...Οσο αφορά τον ευαίσθητο χώρο των εγγυήσεων, που θίξατε, σας πληροφορούμε ότι έχετε λάθος ως προς την χρονική διάρκεια του ενός έτους. Πλέον από τις αρχές του έτους όλες οι εταιρίες παρέχουν μηχανική εγγύηση 2 ετών, το λιγότερο. Αυτή είναι άλλωστε η προδιαγραφή που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. ....ΑUTO MOTOR UND SPORT, 19/2002

Τώρα αν με ρωτήσετε γιατί εμείς έχουμε 1 χρόνο εγγύηση...θα σας πω αυτό που μου είπαν στην PEUGEOT:
Κύριε η PEUGEOT Ελλάδος θέλει ένα διάστημα 6 μηνών για να εναρμονιστεί με τον νέο κανόνα και για να ετοιμαστεί να δώσει 2 χρόνια εγγύηση!

Τελικά πόσο μας απασχολεί αυτό?
Προσωπικά ΚΑΘΟΛΟΥ αφού το δικό μου ξέρω ότι κανονικά έχει 2 χρόνια εγγύηση...άσχετα αν στην πορεία μου την έφαγαν...επειδή ζω στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ....

Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 20:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Προσωπικά ΚΑΘΟΛΟΥ αφού το δικό μου ξέρω ότι κανονικά έχει 2 χρόνια εγγύηση...άσχετα αν στην πορεία μου την έφαγαν...επειδή ζω στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ....

Smile Smile Smile

Σίγουρα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα 206 που πουλήθηκε το Μάιο και σε ένα τον Ιούνιο (άσε που μπορεί το πρώτο να είναι κατασκευασμένο πριν το δεύτερο Shocked ).
Το θέμα είναι τι γίνετε στην κακιά ώρα, δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.
Το θέμα είναι ότι:
1) Κάποιες άλλες εταιρείες λειτουργούν με ένα τρόπο που σε κάνει υπερήφανο για το αμάξι που έχεις ακόμα και αν αυτό είναι πατάτα.
2) Τι λέει η μαμά Peugeot για αυτή τη δυσφήμηση, γιατί δυσφήμηση είναι, τι λένε και οι του Marketing;;;; Question

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2002, 07:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Τι λέει η μαμά Peugeot για αυτή τη δυσφήμηση, γιατί δυσφήμηση είναι, τι λένε και οι του Marketing;;;; Question

Flame σε άλλο topic θα σου απαντήσω με ένα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ συμβάν που έγινε χθες στην LION....και ξεσκεπάζει πολλούς...
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2002, 14:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
svstouk έγραψε:

Παρέλαβα το αυτοκίνητο 15/5/2002 και ούτε κουβέντα για 2 χρόνια. Ισχύει από 1/6/2002 και δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόβλεψη για όσους έκαναν αγορά νωρίτερα, ακόμα και 15 ημέρες όπως εγώ. Ούτε κουβέντα για εξαγορά του 2ου χρόνου (βλέπε FORD) Crying or Very sad

Πω ρε πίκρα! Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2002, 15:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Φυσικά και εγώ αν και το πήρα τον Απρίλιο του 2002 είμαι εκτός 2ετής εγγύησης!! Γιατί όμως είμαστε εκτός εγγύησης???

-------------------------------------

Τώρα αν με ρωτήσετε γιατί εμείς έχουμε 1 χρόνο εγγύηση...θα σας πω αυτό που μου είπαν στην PEUGEOT:
Κύριε η PEUGEOT Ελλάδος θέλει ένα διάστημα 6 μηνών για να εναρμονιστεί με τον νέο κανόνα και για να ετοιμαστεί να δώσει 2 χρόνια εγγύηση!

Smile Smile Smile

Eπαναλαμβάνω εάν η EE είπε από 1/1/2002 , 2 τουλάχιστον χρόνια εγγύηση, το θέμα έχει τελειώσει. Θέλουν δεν θέλουν, θα δώσουν 2 χρόνια εγγύηση, αλλοιώς το κλείνουν. Kι ας λέει η Lion ότι θέλει.

Tο διάστημα των 6 μηνών είναι για να ενταχτούν στα νέα δεδομένα και όχι να αρχίσουν να δίνουν την εγγύηση από τον 6ο μήνα και μετά. Aν ήταν έτσι θα έλεγαν από 1/7/02 και μετά.

Kάτι τέτοια μου γράφετε και με φορτώνετε μεσημεριάτικο Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2002, 15:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα το θυμήθηκα που είχα διαβάσει μια επιστολή διαμαρτυρίας από έναν κάτοχο 206 μοντέλου 2000, που σημοσιεύεται στο Car Σεπτεμβρίου.
Λοιπόν το παλικάρι είχε το εξής πρόβλημα:
(περιληπτικά)
"Κάθε φορά που έβαζα βενζίνη έχανα 1 με 2 λίτρα το οποία χυνόντουσαν στο δρόμο και έτρεχαν από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ακριβώς κάτω από το ντεπόζιτο. Επίσης το αυτοκίνητο ανεβοκατέβαζε στροφές κατα βούληση και δεν κρατούσε ρελαντί. Πήγα κι εγώ στην αντιπροσωπεία (συνεργείο) από την οποία και είχα αγοράσει το αυτοκίνητο καιη διάγνωση ήταν αντίστοιχα:
*Αντλία βενζίνης
*Αισθητήρας υποπίεσης και πολλαπλασιαστής"
Αφού διαμαρτυρήθηκε ο άνθρωπος και αφού στο service του λέγανε τα δικά τους, και αφού του δώσανε την παλιά αντλία στο χέρι, του τα αλλάξανε όλα. Κόστος: 444,54 ευρώ.
"Τέσσερις μέρες μετά το αυτοκίνητο συνέχιζε να χάνει στροφές και επιστρέφω στην αντιπροσωπεία. Οι κύριοι ( ; ) μηχανικοί με διαβεβαίωσαν οτι αν η βλάβη είναι ίδια δεν θα πληρώσω. Διάγνωση: μότέρ ρελαντί. Κόστος: 131 ευρώ.
Παίρνω το αυτοκίνητο 2η φορά, και το γεμίζω βενζίνη. Απότέλεσμα: να τρέχουν από το πίσω μέρος βενζίνες. Πήγα σε ένα μικρό συνεργείο τυχαίο και αφού τους εξήγησα τι έπαθα, κοίταξαν το ντεπόζιτο, μου έβαλαν μια αυτοσχέδια τσιμούχα και το πρόβλημα λύθηκε.
Συμπέρασμα: Οι μηχανικοί και αντιπρόσωποι της Peugeot στην Ελλάδα είναι ή ανίκανοι ή απατεώνες. Δεν υπάρχει καμια διακιολογία για κανένα, ακόμα και αν η επίσημη αντιπροσωπεία έχει δώσει εντολή για μεγαλύτερους τζίρους στους αντιπροσώπους τους. Αν και είμαι σίγουρος οτι όλοι καταλαβαίνετε τι έγινε, σκοπός μου δεν είναι να καταγγγείλω μόνο, γιατί σίγουρα κανείς δεν θα κάνει τίποτα. ...μην αντέχοντας την κακομοιριά των Ελλήνων απατεωνίσκων, έστειλα παρόμοια επιστολή και στη γαλλική Peugeot στο Παρίσι και στα μέσα του Ιουλίου με κάλεσαν για να καταθέσω τα στοιχεία που έχω. Τυγχάνει οι Γάλλοι να ενδιαφέρονται πολύ για το προϊόν τους και να είναι ανοικτοί στα προβλήματα των πελατών τους. Το όνομα της αντιπροσωπείας στην οποία αναφέρθηκα παραπάνω είναι Αφοί Καλλιαντάση ΕΠΕ, Λεωφ. Βουλιαγμένης 272, Αγ. Δημήτριος."
Η απάντηση της Lion Hellas Α.Ε.
Η Lion Ελλάς Α.Ε. επιθυμεί να σας γνωστοποιήσει τα εξής: Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχαμε από το εξουσιοδοτημένο μας συνεργείο της Peugeot Καλλιαντάσης ΕΠΕ, διαπιστώθηκε ότι κατα την τελευταάι διέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2002 η μόνη παρατήρηση ήταν "αστάθεια στροφών". Η συγκεκριμένη ενυπόγραφη από τον κύριο Τζ. εντολή εργασίας είναι στη διάθεση σας, εφόσον ζητηθεί.
Γ. Λύρας
Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης
Πελατών Δικτύου
Τεχνικό Τμήμα

Οι φωνές πληθαίνουν αδέρφια για την κακομεταχείριση που μας κάνουν στα συνεργεία και για το πώς και πόσο μας δουλεύουν. Εύγε στο παλικάρι που δημοσίευσε την περιπέτειά του σε ένα περιοδικό τέτοιας κυκλοφορίας ώστε να μην μένουν στα συρτάρια οι φωνές διαμαρτυρίας.
Και μεταξύ μας, πιο πολύ πρέπει να δουλεύουν αυτοί που εργάζονται στο τμήμα με τα παράπονα και με το να δίνουν εξηγήσεις, παρά οι μάστορες και οι κουστουμαρισμένοι μαζί.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2002, 17:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:

-------------------------------------

Smile Smile Smile

Eπαναλαμβάνω εάν η EE είπε από 1/1/2002 , 2 τουλάχιστον χρόνια εγγύηση, το θέμα έχει τελειώσει. Θέλουν δεν θέλουν, θα δώσουν 2 χρόνια εγγύηση, αλλοιώς το κλείνουν. Kι ας λέει η Lion ότι θέλει.

Tο διάστημα των 6 μηνών είναι για να ενταχτούν στα νέα δεδομένα και όχι να αρχίσουν να δίνουν την εγγύηση από τον 6ο μήνα και μετά. Aν ήταν έτσι θα έλεγαν από 1/7/02 και μετά.

Kάτι τέτοια μου γράφετε και με φορτώνετε μεσημεριάτικο Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Φίλε Chris πως θα βρεις όμως το δίκιο σου??
Mην φορτώνεις...άκου που σου λέω....δεν βγάζεις άκρη... Neutral
Εμείς καλά τα λέμε εδώ....αλλά ποιος μας ακούει?? Neutral

Μάλλον μεταξύ μας τα λέμε.... Neutral Neutral Neutral
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης