PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τη Δευτέρα (24/05) η ένωση Ρίου-Αντιρρίου.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 08:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Τη Δευτέρα (24/05) η ένωση Ρίου-Αντιρρίου. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ερχόμενη Δευτέρα (24/05) αναμένεται να ολοκληρωθεί η ένωση του Ρίου με το Αντίρριο, μέσω της νέας και μεγαλύτερης καλωδιωτής γέφυρας που έχει κατασκευαστεί ποτέ, η οποία θα ονομάζεται "Χαρίλαος Τρικούπης", θα φέρει δηλαδή, το όνομα του οραματιστή της.

Με την τοποθέτηση και του τελευταίου τμήματος της γέφυρας ολοκληρώνεται και μάλιστα νωρίτερα από τις συμβατικές προθεσμίες, ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, το οποίο θα αποτελέσει τον "κρίκο" για την ένωση των δύο διευρωπαϊκών οδικών δικτύων της Ελλάδας, της Εγνατίας Οδού και του άξονα Πατρών - Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων (ΠΑΘΕ), με τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πάτρας, καθώς επίσης με την υπό κατασκευή Ιόνιο οδό, ενώ συνδέεται με το άλλο σημαντικό έργο, την υποθαλάσσια ζεύξη Ακτίου – Πρέβεζας.

Τη ζεύξη Ρίου – Αντιρρίου θα... εγκαινιάσει η Ολυμπιακή Φλόγα, τον ερχόμενο Αύγουστο. Αυτός άλλωστε, είναι και ο κύριος λόγος της επίσπευσης των έργων. Με τη λειτουργία της γέφυρας, μήκους 2.252 μέτρων, η απόσταση Ρίου - Αντιρρίου θα διανύεται σε μόλις τέσσερα λεπτά της ώρας, έναντι των 40 λεπτών που χρειάζονται σήμερα με τα πλοία.

Πηγή : autopress.gr

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 14:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να τι απέμεινε!

http://www.galfas.gr/racing/ournews/news_axaios2004_write.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 14:57:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και 10 ευρα διοδια.....Ερε κρατος.. Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 20:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
να τι απέμεινε!

Τι απεμεινε απο μαλλια???? Embarassed

Laughing Laughing Laughing

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 01:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και 10 ευρα διοδια.....Ερε κρατος.. Shocked

Ο Σημιτης φταιει για ολα Laughing Laughing Laughing

Χωρις πλακα παντως, ακουσα οτι το εργο κοστισε γυρω στα 750.000.000 Ευρω και οτι τα περισσοτερα ειναι μη-κρατικα. Οι εταιριες θα παιρνουν τα λεφτα για τα διοδια μεχρι το 2039 για αποσβεση + καποιο κερδος.

Αν το σκεφτει κανεις λογικα, γιατι να δωσει καποιος τοσα λεφτα να φτιαξει μια γεφυρα 3.5 χιλιομετρα (απιστευτο) και να μην παιρνει και λεφτα? Εξ'αλλου αυτοι που χρησιμοποιουν το ferry τωρα δεν πληρωνουν? (μη πω για την ωρα που κανουν)

Δεν ξερω αλλα εγω το βρισκω λογικο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 03:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
glf έγραψε:
να τι απέμεινε!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μην το λες ετσι το παιδι ρε.Απλα ο Νικος τοσο καιρο φοραει περουκα ΦΑΛΑΚΡΟΥ Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Πως λεγετε αυτος που εχει μια τριχα στο κεφαλι Question ....Παρα τριχα φαλακρος Laughing Laughing Laughing Αρα ο Νικος εχει μελλον ακομα Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 11:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το έργο αν δεν κάνω λάθος κατά τεράστιο ποσοστό είναι BOT αυτοχρηματοδοτούμενο. Αυτό σε γενικές γραμμές σημαίνει οτι οι κατασκευαστριες εταιρίες χάνουν απο την κατασκευη του έργου καθώς χρησιμοποιούν τα δικά τους κεφάλαια και δεν παίρνουν πιστοποιήσεις από φορείς όπως το κράτος ή η ΕΕ. Με άλλα λόγια μέχρι να τελειώσει το έργο δεν παίρνουν φράγκα, αντιθετα δινουν, φτιαχνουν την γεφυρα με δικα τους λεφτα. Γι αυτο τον λόγο θα έχουν μετα την εκμετάλευση της γεφυρας ώστε να κάνουν απόσβεση των δαπανηθέντων χρημάτων και να αποκομίσουν και κέρδη. Με άλλα λόγια τα διόδια για πολλά χρόνια δε θα πηγαινουν στο κράτος αλλά σε ελληνικές και γαλλικές κατασκευάστικές εταιρίες.

Για να μη βιαστείτε και πέιτε οτι κάτι τέτοιο μπορει να μη συμφερει τις εταιριες αναρωτηθείτε πρώτα πόσα μεγάλα έργα θα ειναι υπο κατασκευη μετα τους ολυμπιακούς στην Ελλάδα.... πολυ λίγα! Αρα οι εταιρίες που τωρα ασχολουνται με ολυμπιακα εργα θα μεινουν ξεκρεμαστες απο το 2005 και μετα με αποτελεσματα καταστροφικα για τα οικονομικά τους. Οι μονες λύσεις λοιπον ειναι η επέκταση σε ξένες χώρες (που πολλες μεγαλες κατασκευαστικες εχουν κανει, ιδιαιτερα στα βαλκάνια οπου λογω ΕΕ υπαρχει ανθηση της κατασκευαστικης δραστηριοτητας) και τα αυτοχρηματοδοτουμενα εργα τα οποια θα αποφερουν έσοδα για πολλα χρόνια. Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 19:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Skull έγραψε:
glf έγραψε:
να τι απέμεινε!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μην το λες ετσι το παιδι ρε.Απλα ο Νικος τοσο καιρο φοραει περουκα ΦΑΛΑΚΡΟΥ Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Πως λεγετε αυτος που εχει μια τριχα στο κεφαλι Question ....Παρα τριχα φαλακρος Laughing Laughing Laughing Αρα ο Νικος εχει μελλον ακομα Laughing Laughing Laughing

Ε ενταξη τα παραλες και εσυ!!!!! Very happy

Λιγο πολυ ολοι εχουν ακαλυπτες τις γωνιες..... Razz Laughing Laughing

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 20:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αρα ο Νικος εχει μελλον ακομα Laughing Laughing Laughing

Καλά γέλα εσύ...
Κι εσύ κοντά είσαι!! Laughing Laughing Laughing Πρέπει να μιλάς για το κοντινό μέλλον! Twisted evil Laughing Laughing
Ελπίζω να προλάβω να σε ξαναδώ με μαλλιά... Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 18:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι κυριως εμας τους αθηναιους πιο πολυ μας νοιαζει να ενωθει επιτελους ο κηφισος με την παραλιακη μπας και γλυτωσουμε το κυκλοφοριακο. παντως για το συγκεκριμενο εργο (ριο-αντιριο) εχω ακουσει οτι αμα εχει πανω απο 5-6 μποφορ η γεφυρα θα κλεινει. σημειωστε οτι μεχρι αυτα τα μποφορ μπορουσαν να κινηθουν και τα καραβια.

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 01:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αρα ο Νικος εχει μελλον ακομα Laughing Laughing Laughing

Καλά γέλα εσύ...
Κι εσύ κοντά είσαι!! Laughing Laughing Laughing Πρέπει να μιλάς για το κοντινό μέλλον! Twisted evil Laughing Laughing
Ελπίζω να προλάβω να σε ξαναδώ με μαλλιά... Laughing Laughing

Και εγω ελπιζω να προλαβω να σε δω παντρεμενο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 22:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George4 έγραψε:
....... ενωθει επιτελους ο κηφισος με την παραλιακη μπας και γλυτωσουμε το κυκλοφοριακο.............. .

Και αυτό γεφύρι της <<Αρτας>> είναι Evil Evil

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 07:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gskarmou έγραψε:
George4 έγραψε:
....... ενωθει επιτελους ο κηφισος με την παραλιακη μπας και γλυτωσουμε το κυκλοφοριακο.............. .

Eυτυχώς, κοντεύει και αυτό.....
Λίγα μέτρα μείνανε, πιστεύω μέσα στον Ιούνιο να τελειώσουν........
Επιτέλους, να γλυτώσουμε και από την σκόνη, όλη την ώρα με το ξεσκονηστήρι στο χέρι είμαι......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 08:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
gskarmou έγραψε:
George4 έγραψε:

Επιτέλους, να γλυτώσουμε και από την σκόνη, όλη την ώρα με το ξεσκονηστήρι στο χέρι είμαι......

έγινε επιτέλους καλη δουλειά απο την κατασκευάστρια εταιρία... δε θα υπάρξει ξανα πρόβλημα στον κηφισσό... τελειώνει όντως πολύ σύντομα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 08:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

έγινε επιτέλους καλη δουλειά απο την κατασκευάστρια εταιρία... δε θα υπάρξει ξανα πρόβλημα στον κηφισσό... τελειώνει όντως πολύ σύντομα Wink

Ναι, έγινε ...καλή δουλειά......
Αφού πρώτα έπρεπε να πλυμυρίσει το Μοσχάτο (και όσοι δουλεύουμε δίπλα στον Κηφισό) 4 φορές, να αποκτήσουμε αναπνευστικά προβλήματα από την σκόνη, να σπάσουν τα νεύρα μας από το μποτιλιάρισμα λόγω των καθυστερήσεων.......
Όλα θα μπορούσαν να είχαν γίνει πιο γρήγορα και πιο σωστά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 11:33:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George4 έγραψε:
νομιζω οτι κυριως εμας τους αθηναιους πιο πολυ μας νοιαζει να ενωθει επιτελους ο κηφισος με την παραλιακη μπας και γλυτωσουμε το κυκλοφοριακο. παντως για το συγκεκριμενο εργο (ριο-αντιριο) εχω ακουσει οτι αμα εχει πανω απο 5-6 μποφορ η γεφυρα θα κλεινει. σημειωστε οτι μεχρι αυτα τα μποφορ μπορουσαν να κινηθουν και τα καραβια.

Splat Splat Splat

Πάρε 3 έτσι για αρχή. Η γέφυρα αυτή θεωρείται η ασφαλέστερη του κόσμου σχεδόν, και βάσει της κατασκευής της, αντέχει σε σεισμό της τάξης των 7 ρίχτερ (και έγινε τόσο ανθεκτική λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που επικρατεί στην περιοχή), αντέχει σε σύγκρουση με δεξαμενόπλοιο 180.000 τόνων κλπ. κλπ. Επίσης, επέτρεψε μου να στα επιβεβαιώσω όλα αυτά λόγω του ότι κάνουμε και εμείς παρόμοια θέματα στο ΤΕΙ (Πολιτικών Έργων Υποδομής), όπως και επέτρεψε μου να σου σιγουρέψω πως τα 5-6 μποφώρ είναι απαλό αεράκι σε σχέση με τους ανέμους των 270+ χλμ/ώρα που έχει κατασκευαστεί να αντέχει η γέφυρα (τέτοια ταχύτητα έχουν οι τυφώνες Wink )

Αυτό που είπες μάλλον στο είπε κάποιος ναυτεργάτης που θα χάσει την δουλειά του. Επίσης το μέγιστο κύμα που μπορεί να σηκωθεί με αυτά τα μποφώρ είναι 3m το πολύ. Θέλει αρκετά ακόμα μέχρι να βρέξει την γέφυρα Laughing

Όσο για τις ενδεχόμενες ταλαντώσεις και συντονισμούς με ανέμους 5-6 μποφώρ, που θα έχουν πιθανό αποτέλεσμα την κατάρρευση της γέφυρας, διάβασε ξανά αυτό για τα 270 χλμ... Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 08:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
George4 έγραψε:

Splat Splat Splat

Πάρε 3 έτσι για αρχή. Η γέφυρα αυτή θεωρείται η ασφαλέστερη του κόσμου σχεδόν, και βάσει της κατασκευής της, αντέχει σε σεισμό της τάξης των 7 ρίχτερ (και έγινε τόσο ανθεκτική λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που επικρατεί στην περιοχή), αντέχει σε σύγκρουση με δεξαμενόπλοιο 180.000 τόνων κλπ. κλπ. Επίσης, επέτρεψε μου να στα επιβεβαιώσω όλα αυτά λόγω του ότι κάνουμε και εμείς παρόμοια θέματα στο ΤΕΙ (Πολιτικών Έργων Υποδομής), όπως και επέτρεψε μου να σου σιγουρέψω πως τα 5-6 μποφώρ είναι απαλό αεράκι σε σχέση με τους ανέμους των 270+ χλμ/ώρα που έχει κατασκευαστεί να αντέχει η γέφυρα (τέτοια ταχύτητα έχουν οι τυφώνες Wink )

Αυτό που είπες μάλλον στο είπε κάποιος ναυτεργάτης που θα χάσει την δουλειά του. Επίσης το μέγιστο κύμα που μπορεί να σηκωθεί με αυτά τα μποφώρ είναι 3m το πολύ. Θέλει αρκετά ακόμα μέχρι να βρέξει την γέφυρα Laughing

Όσο για τις ενδεχόμενες ταλαντώσεις και συντονισμούς με ανέμους 5-6 μποφώρ, που θα έχουν πιθανό αποτέλεσμα την κατάρρευση της γέφυρας, διάβασε ξανά αυτό για τα 270 χλμ... Wink

η συγκεκριμενη γέφυρα έχει κατασκευαστει για πολύ μεγαλύτερα ριχτερ (11 αν θυμαμαι καλα...)

και όντως δεν νομίζω οτι θα κλεινει λόγω ανέμων κτλ καθως όλα αυτά έχουν προβλεφθεί απο τους μηχανικους. Η γέφυρα θα ειναι ασφαλής υπο οποιεσδήποτε συνθηκες.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 20:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
η συγκεκριμενη γέφυρα έχει κατασκευαστει για πολύ μεγαλύτερα ριχτερ (11 αν θυμαμαι καλα...)

και όντως δεν νομίζω οτι θα κλεινει λόγω ανέμων κτλ καθως όλα αυτά έχουν προβλεφθεί απο τους μηχανικους. Η γέφυρα θα ειναι ασφαλής υπο οποιεσδήποτε συνθηκες.

Στην δημοσιότητα βγάλανε 7 ρίχτερ. Αν είχα τα χαρτιά της κατασκευής θα μπορούσα να σου πώ ακριβώς πόσα αντέχει Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2004, 02:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω όλοι έχετε καταλάβει το ότι η γέφυρα δεν πατάει πάνω στους πυλώνες. Very happy
Γι' αυτό άλλωστε λέγεται και κρεμαστή. Wink

Να σας πω και κάτι που ίσως να μη γνωρίζετε:

Οι πυλώνες χτίστηκαν στην επιφάνεια και όσο τους έχτιζαν τόσο βυθίζονταν λόγο του βάρους τους, μέχρι που έφτασαν και κούμπωσαν στις έτοιμες βάσεις στον πάτο της θάλασσας. Shocked Shocked Very happy
Καλό έτσι? Very happy

Το μόνο κακό είναι πως δεν έκαναν μελέτη για να υποστηρίζεται και η διάβαση του τρένου στην όλη υπόθεση. Αλλά απ' ό,τι είπαν θα γίνει "μετατροπή" σε ορισμένα ferry-boat για να μπορούν να μεταφέρουν και τρένα. Very happy
Είχα δει τέτοια ferry-boat σε μια εγκυκλοπαίδεια, αλλά δεν περίμενα να δω και στην Ελλάδα. Smile

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2004, 13:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Στην δημοσιότητα βγάλανε 7 ρίχτερ. Αν είχα τα χαρτιά της κατασκευής θα μπορούσα να σου πώ ακριβώς πόσα αντέχει Cool

δε χρειαζεται να μου πεις...σου ειπα εγω. σε κατασκευαστικη δουλευω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης