PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Να πάρω το 206cc?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Night.Crawler (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 10:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Να πάρω το 206cc? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia geia sas eimai neopas sto forum...kai psaxnw plhrofories gia to 206cc. Afou diabasa kai ksanadiabasa edw mesa...telika mperdeftika perissotero! aksizei na paw na to agorasw telika h oxi? to ena stazei...to allo den exei kalh apokrish sto gkazi...kala gia service oloi exete parapona...telika ti na kanw?! heeeeeeelp!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 12:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Erwthsh!? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Night.Crawler έγραψε:
paidia geia sas eimai neopas sto forum...kai psaxnw plhrofories gia to 206cc. Afou diabasa kai ksanadiabasa edw mesa...telika mperdeftika perissotero! aksizei na paw na to agorasw telika h oxi? to ena stazei...to allo den exei kalh apokrish sto gkazi...kala gia service oloi exete parapona...telika ti na kanw?! heeeeeeelp!

να σε καλωσορισω φιλε μου.την επομενη φορα γραψε στα ελληνικα γιατι θα χρειαστω γυαλια για καταλαβω τι γραφεις Wink κοιτα εγω εχω το μωρο μου εδω και 2 χρονια και κατι μηνες εχω κανει 60000χλμ χωρις κανενα μα κανενα προβλημα.το εχω χαμηλωσει του εχω βαλει σκουπα χταποδια καλαμαρια κ.τ.λ. και ακομα δεν καταλαβαινει τιποτα.φυσικο ειναι να μην ειναι ολοι ευχαριστημενοι γιατι σε καποιον μπορει να του πεσει ελατωματικο οποτε χ@σ@ μεσα.το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι μετα απο τον πρωτο χρονο δακρυζε η οροφη απο τη θεση του οδηγου αλλα και παλι αυτο λυθηκε με ενα σπρει συλικονης.τουλαχιστον εγω σου προτεινω να το παρεις.ειναι ενα πολυ ομορφο κουπε καμπριο με το πλεονεκτημα οτι εχει μεταλικη οροφη, ο κινητηρας του ειναι πολυ καλος.μεχρι να τον στρωσεις ειναι λιγο δυστροπος στις χαμηλες αλλα μετα απο καποια χλμ λυνεται και αυτο το θεμα.οσο για την αποκριση του γκαζιου επειδη ειναι ηλεκτρικο οντως υπαρχει μια μικρη καθυστερηση(μιλαμε για κλασματα του δευτ.).να ξερεις ομως οτι αν οχι ολα τα καινουρια αμαξια τα περισοτερα ανεξαρτητου μαρκας εχουν ηλεκτρικο γκαζι.π.χ. το καινουριο Πολο ενος φιλου εχει το ιδιο προβλημα ισως και μεγαλυτερο.κοιτα αυτο μπορει να λυθει καπως με την αλλαγη φιλτρου αερα.
τι αλλο??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 16:20:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να πάρω το 206cc? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Night.Crawler έγραψε:

σε αυτους που δεν αρεσε το 206 οταν τοπηραν απλα δεν ηξεραν τι εστι φτηνο καμπριο και μαλιστα με μεταλλικη οροφη.Για εμενα ειναι η καλητερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα που κοστιζει η βασικη εκδοση 1,6 ΑΛΛΑ με την προηποθεση οτι δεν θες κατι γρηγορο αλλα κατι ομορφο που να σου φτιαχνει την διαθεση καθε φορα που το βλεπεις η το ανοιγεις και επισης οτι θα κανεις καποιες παραχωρησεις σε πραγματα οπως τριξιματα,στρεβλωσεις κτλ.
Αν θες κατι ποιο σπορ παρε miata 1,8 σε καμπριο με 23,000 ευρο,μην παρεις 206cc και μετα μπαινεις εδω και λες δεν παει δεν κανει δεν δειχνει γιατι αυτα που διαβασες ειναι τετοιες περιπτωσεις τα περισσοτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Night.Crawler (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 12:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά ειλικρινά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. ακόμα δεν έχω καταλήξει ομολογώ. το θέμα είναι λόγο παλιών κακών εμπειριών (alfa romeo) έχω υποστεί άπειρα συνεργεία, μηχανικά προβλήματα και τριγμούς. κοινός θέλω το καινούργιο μου αμάξι να πηγαίνει σχετίκα καλά αλλά να μην τόχω κάθε μήνα συνεργείο και διαπιστώνω ότι το 206 ζητάει.
αυτά! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 13:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω ρε Chriss και εγω τους ιδιους ενδοιασμους ειχα αλλα εν τελει αμα το καλοσκεφτεις ολα τ'αμαξια εχουν μικροπροβληματα δεν πα' να παρεις και Μερσεντες...λες για την Alfa...εγω ειχα μεχρι προτινος μια 33 του 91 τιγκα στο χιλιομετρο μεσα σε τρια χρονια μονο λαδια αλλαζα οπως βλεπεις Θελει και λιγο τυχη Wink Εγω παντως το CC to γουσταρα μπουνια οποτε εκανα το σταυρο μου και το πηρα και so far, so good...

Y.Γ. Καλου-κακου επεκτεινα και την εγγυηση στα 4 χρονια, βεβαιως-βεβαιως... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 13:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Night.Crawler έγραψε:
παιδιά ειλικρινά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. ακόμα δεν έχω καταλήξει ομολογώ. το θέμα είναι λόγο παλιών κακών εμπειριών (alfa romeo) έχω υποστεί άπειρα συνεργεία, μηχανικά προβλήματα και τριγμούς. κοινός θέλω το καινούργιο μου αμάξι να πηγαίνει σχετίκα καλά αλλά να μην τόχω κάθε μήνα συνεργείο και διαπιστώνω ότι το 206 ζητάει.
αυτά! Rolling eyes

κοιτα αν νομιζεις οτι θα ειναι 'alfa' παλια κανεις λαθος.καμια σχεση.επειδη εχω και εγω προσωπικη εμπειρια με 206cc και απο τα πρωτα μαλιστα σου λεω οτι το αμαξι ειναι πολυ αξιοπιστο οπως και ολα τα peugeot πλεον.απλα η γενικη αντιπροσωπεια δεν ειναι σε θεση αν υπαρξει προβλημα να σε εξυπηρετησουν και να στο λυσουν.οποτε αν παρουσιαστει προβλημα αρχιζει το τρεξιμο να βρεις καλο συνεργειο κτλ.
και μην φανταστεις οτι αν αγορασεις κατι αλλο δεν θα εχεις τετοια προβληματα.Αληθεια τι αλλο σκεφτεσαι παραλληλα με το 206?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 13:24:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω ρε Chriss και εγω τους ιδιους ενδοιασμους ειχα αλλα εν τελει αμα το καλοσκεφτεις ολα τ'αμαξια εχουν μικροπροβληματα δεν πα' να παρεις και Μερσεντες...λες για την Alfa...εγω ειχα μεχρι προτινος μια 33 του 91 τιγκα στο χιλιομετρο μεσα σε τρια χρονια μονο λαδια αλλαζα οπως βλεπεις Θελει και λιγο τυχη Wink Εγω παντως το CC to γουσταρα μπουνια οποτε εκανα το σταυρο μου και το πηρα και so far, so good...

Y.Γ. Καλου-κακου επεκτεινα και την εγγυηση στα 4 χρονια, βεβαιως-βεβαιως... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 14:00:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xeskepastos έγραψε:

και πως το καταφερες αυτο ρε θηριο!!??
Επιστροφή στην κορυφή
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 14:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμαξι το αγορασα στην Ιταλια οπου η Peugeot προσφερει την επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης για 2 χρονια εναντι 225 ευρω οποτε 2+2 χρονια. Στην Ελλαδα δεν το κανουν?
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 14:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xeskepastos έγραψε:
Το αμαξι το αγορασα στην Ιταλια οπου η Peugeot προσφερει την επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης για 2 χρονια εναντι 225 ευρω οποτε 2+2 χρονια. Στην Ελλαδα δεν το κανουν?

να σου πω την αληθεια ουτε το γνωριζα αλλα ουτε μου ανεφεραν κατι οταν το αγορασα. δεν ξερω αν κατι τετοιο ισχυει εδω
Επιστροφή στην κορυφή
Night.Crawler (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 23:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά τα άλλα αμάξια που σκέφτομαι είναι τελείως διαφορετικά! απλά είναι κοντά στην τιμή. σκέφτομαι το mini cooper (oxi to s το 1600 το απλό)
και το ibiza to FR. γενικά και τα τρία αμάξια προσφέρουν κατι διαφορετικό. Δεν πιστεύω ότι μπορούν άμμεσα να συγκριθούν.
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 23:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xeskepastos έγραψε:

οχι δεν το κανουν.Το εχω δει και στην Αγγλια αυτο αλλα εναντι πολυ μεγαλυτερου χρηματικου ποσου.Για να καταλαβεις γυρω στα 300-400 ευρο ζητανε για επεκταση 2 χρονων εγγυησης σε λαπτοπ.

παντως σχετικα με ταμαξια το ibiza ειναι Value for money τουλαχιστον ενω το mini κραταει την αξια του και μοσχοπουλιεται μεταχειρισμενο,ειναι και καρτακι με μια αναρτηση και βεβαια αγοραζεις bmw.επισης με προγραμμα Powerchips στην Αγγλια το δοκιμασε περιοδικο και το 1600 μετα 105 αλογα εφτανε 138 (περισσοτερα και απο cooper) και ειναι λογικο αφου ειναι το ιδιο μοτερ στην ουσια φιμομενο.
παντως εγω θα επαιρνα cc μεταξυ αυτων των αυτοκινητων αφου μολις περασεις τα 25 σε πιανει μια cabrio-μανια Very happy Very happy Very happy και οι οροφες φανταζουν τουλαχιστον ψυχοπλακωτικες.το ιδιο και τα μικρα κουβαδακια οσο γρηγορα κιαν πηγαινουν Very happy (γιαυτο και συντομα θα γινω κατοχος ιαπωνικου ξεσκεπαστου,οπως λεει και ο φιλος η τωρα η ποτε και ειδικα οταν τα περιθωρια στενευουν και εχεις πολυετη σχεση Very happy )

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ntinos στις Κυρ 23 Μάϊ 2004, 23:53:02, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 23:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Ibiza δεν μου αρε... το Μινι απ'την αλλη καλο (ειδικα το Κουπερ), το ειχα εξετασει κι εγω, αλλα αν εξαιρεσεις το πρεστιζ BMW οι πισω παλι υποφερουν, πορτ-μπαγκαζ παλι δεν εχεις ΚΑΙ δεν μπορεις να πας και μια βολτιτσα ασκεπης...γι'αυτο και πηρα CC!!! Βεβαια, οπως λες και συ, ειναι διαφορετικα αμαξια οποτε δες τι σε εκφραζει καλυτερα. Επισης, σκεψου και το αλλο: Δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα αμα εισαι της παντρειας το καμπριο η τωρα η ποτε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 00:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να πάρω το 206cc? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Night.Crawler έγραψε:

Παντρεψου.......ενα cc Wink Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Night.Crawler (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 10:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

22 είμαι. Δεν έχω μόνιμη γυναίκα. σκυλιά, γατιά και παδιά. δεν με ενδιαφέρει να βάζω άλλους πίσω οπότε Wink
πάντως το cooper είναι λίγο φρίκη στην χρηματοδότιση σε σχέση με τα άλλα! 20.000 euro θέλω να δώσω τα μισά μπροστά και μετά μου βάζουν 9,9 επιτόκοιο!!!!!! + ασφάλεια σε δικιά τους ασφαλιστική!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 13:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως στο θεμα γκομενοπαγιδα(ζηταω συγνωμη σε ολες τις γυναικες) το καλητερο ειναι το cc!μιας και εισαι και ελευθερο παληκαρι, ορμα τι περιμενεις Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 13:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως στα 15 και κατι ψηλα βρισκεις σε αριστη κατασταση αν ψαξεις πολλα καλα και γρηγορα αμαξια.

Χθες εβλεπα σε μεταχειρισμενα με 32 περιπου εχουν EVO 6 TOMMI MAKINEN.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
NT1969 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC

Ένταξη: 20 Ιούν 2003
Τόπος: ΘΗΒΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 14:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΥΠΟΦΕΡΤΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ CC ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 10000 ΧΛΜ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΩ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ - ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ- ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Night.Crawler (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 10:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά δεν θέλω μεταχείρα... Wink
κάπως έτσι το βλέπω και γω...για δεύτερο...anyway...thanks guys!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης