PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

HOWTO - Αφαίρεση/Λύσιμο Κεντρικής Κονσόλας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 22:11:04    Θέμα δημοσίευσης: HOWTO - Αφαίρεση/Λύσιμο Κεντρικής Κονσόλας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς λείπουν πολλές φωτογραφίες και όσες βγήκαν δε βγήκαν και πολύ καλές. Sad
Θα τραβήξω νέες φωτογραφίες που θα βοηθήσουν περισσότερο.
Απλά να περιγράψω πως αφαιρείται η κονσόλα, μιας και φωτογραφίες για την αφαίρεση δεν υπάρχουν. Evil Evil Evil

Καλό είναι όταν πειράζουμε τα ηλεκτρονικά ή γενικά οτιδήποτε στο κάρο μας, να βγάζουμε τον ένα πόλο της μπαταρίας κι ας χαθούνε οι μνήμες από το RCD. Από το να κάψουμε τίποτα (λέμε τώρα) ή να ανοίξει κατά λάθος ο αερόσακος (φτου!φτου! μακρυά) και να γίνει κανένα κακό, είναι προτιμότερο να επαναρυθμίζουμε τις μνήμες. Wink

Τώρα που είπα και το κοινωνικό μήνυμα Laughing Laughing Laughing Laughing κατσαβίδια στα χέρια και πάμε:

1.Αρχικά αφαιρούμε το πλαστικό κομμάτι που καλύπτει την οθονούλα της κεντρικής κονσόλας.
Για να το κάνουμε αυτό πιάνουμε εκεί που δείχνει η φωτογραφία (πράσινος κύκλος) και τραβάμε κατά τη φορά του κόκκινου βέλους (προς τα εμάς).

Τραβάμε μέχρι να ανασηκωθεί το πίσω μέρος του πλαστικού.

2.Όταν ανασηκωθεί το πίσω μέρος του πλαστικού, με το άλλο μας χέρι ξεκουμπώνουμε το πλαστικό αυτό κομμάτι.

Αυτό γίνεται τραβώντας στο σημείο που δε φαίνεται και τόσο καλά (πράσινος κύκλος) κατά τη φορά του κόκκινου βέλους.

Εδώ να πω πως το πλαστικό αυτό βγαίνει και αλλιώς.

Τραβάμε από το σημείο (πράσινος κύκλος) κατά τη φορά του μπλε βέλους (συνισταμένη των 2 κόκκινων), αλλά αν το κάνετε έτσι κι όχι σιγά-σιγά όπως πιο πάνω, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχετε τριγμούς μετά. Wink

3.Βγάζετε τα δύο φυσάκια, ένα των alarm και ένα που έχει το λαμπάκι του συναγερμού (όσοι έχετε). Το φυσάκι το μαύρο (alarm αν θυμάμαι καλά) πατιέται στο πλάι και ξεκουμπώνει. Toυ συναγερμού (καφέ) το τραβάς και βγαίνει νομίζω. Wink
Οπότε και αφαιρέσαμε το πλαστικό αυτό κομμάτι. Wink
Το βάζουμε στην άκρη λοιπόν. Very happy

4. Ξεβιδώνουμε τις 2 και μοναδικές βίδες torx που συγκρατούν την κεντρική κονσόλα.

Όταν αφαιρέσετε το πλαστικό κομμάτι που καλύπτει την οθονούλα, θα τις βρείτε εκεί που δείχνουν τα φούξια (βαρβατίλα το χρωματάκι ε? Laughing Laughing Laughing ) βελάκια.

5. Απασφαλίζουμε το κλιπσάκι που συγκρατεί τους αεραγωγούς με το "βαθύτερο" μέρος του ταμπλώ μας. Αυτό βρίσκεται στο πίσω μέρος των αεραγωγών (στην πάνω πλευρά) και ανάμεσά τους.

Είναι περίπου εκεί που δείχνει το φούξια βελάκι (αφού έχουμε βγάλει το μικρό πλαστικό κομμάτι που καλύπτει την οθόνη, έτσι? Laughing Laughing Laughing ).
Αυτό το κλιπσάκι απασφαλίζει αν το σπρώξουμε προς τη μεριά της μηχανής και τραβήξουμε ταυτόχρονα το πλαστικό της κονσόλας (ή τους αεραγωγούς) προς τη μεριά μας. Wink
Το πάνω μέρος της κονσόλας έχει ήδη βγει! Very happy

6.Με προσεχτικές κινήσεις, ώστε να μην σπάσει, απασφαλίζουμε και την υπόλοιπη κονσόλα. Περιμετρικά της υπάρχουν κλιπσάκια τα οποία, αν τραβήξουμε σιγά-σιγά την κονσόλα προς τη μεριά μας (σε κάθε σημείο κι όχι όπως είναι η κονσόλα και έχει απασφαλίσει στο πάνω μέρος να αρχίσουμε να τραβάμε, αλλά στο κάθε σημείο που φαίνεται να κολλάει).
Δε θυμάμαι τον ακριβή αριθμό των κλιπς, αλλά είναι 2 νομίζω δίπλα από το RCD (ένα αριστερά και ένα δεξιά) και 4 ή 5 (ένα πάνω αριστερά, ένα πάνω δεξιά, ένα κάτω αριστερά, ένα κάτω δεξιά και ίσως κι ένα κάτω στο κέντρο) γύρω από το A/C (ή το Clima).

Εδώ να πω πως όταν απασφαλίσει η κονσόλα θα βγει μαζί με το RCD!!!!!!
Μπορούμε να βγάλουμε το RCD πριν βγάλουμε την κονσόλα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, μιας και θέλει ας το πούμε "ειδικά εργαλεία" και πολλές ταυτόχρονες κινήσεις για να βγει (HOWTO γι' αυτό αργότερα Razz Laughing Laughing Laughing Laughing ), ενώ έτσι που θα το κάνουμε εμείς θα βγει με τα χέρια!!!!! Cool Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ
7.Αφαιρούμε το RCD για καλύτερη πρόσβαση.
Πρώτα βγάζουμε το δεξί βύσμα τραβώντας το απλά προς τη μεριά της μηχανής (οκ οκ, αντίθετα από τη μεριά του RCD, ένα απλό βύσμα είναι Razz ).
Στη συνέχεια κι εδώ είναι η μόνη δυσκολία, πρέπει να βγάλουμε τα δύο βύσματα μαύρο και άσπρο. Τώρα, επειδή δε θυμάμαι ποιο είναι πάνω και ποιο είναι κάτω, ΕΣΕΙΣ μέχρι να βγάλω φωτογραφίες, φροντίστε να θυμάστε ποιο είναι που. Wink
Πάντως το πάνω-πάνω μένει κενό. Υποθέτω πως είναι για το CD-changer. Very happy
Τα βύσματα (και τα 2) βγαίνουν σπρώχνοντας το πλαστικό κομματάκι (στην αριστερή πλευρά του κάθε βύσματος) που προεξέχει προς τα δεξιά και τραβώντας ταυτόχρονα το βύσμα προς τα επάνω. Είναι πολύ ζόρι το όλο θέμα, αλλά αξίζει τον κόπο.
Για να μη σας βγει η πίστη τραβώντας (θα πονάνε οι άκρες των δαχτύλων), σπρώξτε και "φρακάρετε" το πλαστικό κομματάκι που προεξέχει με κάτι (π.χ. λεπτό κατσαβίδι) και ένα 2ο άτομο (ή εσείς με το άλλο χέρι) τραβήξτε προς τα πάνω το βύσμα. Wink

Αν τα κάνετε όλα αυτά, θα έχετε την κεντρική κονσόλα με το RCD πάνω της στα χέρια σας. Χωρίς καλώδια να το κρατάνε. Wink

Για να βγει και το RCD, θα πρέπει να πιέσετε ταυτόχρονα 4 (στο χρώμα του μπρούτζου, δηλαδή προς χρυσαφί) σιδεράκια (2 με το ένα χέρι και 2 με το άλλο μιας και βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες που ενώνει το RCD με την κονσόλα) προς τα μέσα (δείτε τη φωτογραφία για να καταλάβετε προς ποια μεριά)

Φούξια κύκλοι που είναι τα σιδεράκια (πάνω στο RCD, δε φαίνεται στη φωτογραφία) και κόκκινα βέλη η φορά που τα σπρώχνουμε.

και να σπρώχνετε το RCD προς τα έξω και την κονσόλα προς τα μέσα (ακολουθεί κι άλλη φωτογραφία).

Προς τη φορά του κόκκινου βέλους σπρώχνουμε το RCD και προς τη φορά του μπλε την κονσόλα (στη φωτογραφία η κονσόλα είναι από την πίσω πλευρά, οπότε προσέξτε προς τα που θα πρώξετε Laughing Laughing Razz ).

Πάει και το RCD...βγήκε!!!!

Να τι έχουμε στα χέρια μας. Wink

Και τώρα "λύνουμε" την κονσόλα που απέμεινε.

8.Αφαιρούμε τα χερούλια των αεραγωγών (φούξια κύκλος), απλά τραβώντας τα προς τα έξω είτε με το χέρι είτε με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού (ξέρετε, αντίσταση ("φρακάρουμε" τη μύτη του κατσαβιδιού) από τη μία πλευρά και σπρώχνουμε από την άλλη καθώς ανασηκώνουμε το κατσαβίδι Razz ).

Η φωτογραφία είναι από τον πλαϊνό αεραγωγό. Embarassed

9.Βγάζουμε τις κάθετες γρύλιες.

Αν δεν έχουμε βγάλει τα χερούλια, η μεσαία γρύλια δε θα βγει, με συνέπεια να μην μπορούμε να χωρίσουμε τα κομμάτια (γρύλιες και υπόλοιπος αεραγωγός).

Μια ακόμη φωτογραφία. Πιο καθαρή! Οι γρύλιες μαγκώνουν εκεί που είναι οι φούξια κύκλοι. Τις τραβάτε (σημείο εφαρμογής για να τραβήξουμε ο πράσινος κύκλος και τραβάμε προς τη φορά του κόκκινου βέλους) και ξεμαγκώνουν. Με ηρεμία όμως ε? Very happy

Η κάθε γρύλια μαγκώνει σε 2 σημεία. Θα κάνετε το ίδιο για όλες τις γρύλιες. Wink

Αν τις βγάλετε (σημείο εφαρμογής για να τραβήξουμε ο πράσινος κύκλος και τραβάμε προς τη φορά του κόκκινου βέλους), θα δείτε πως είναι ενωμένες (φούξια κύκλοι) πάνω σε ένα πλαστικό ευθύγραμμο κομμάτι (κίτρινο ορθογώνιο), στο οποίο και μπαίνουν.
Αυτό έχει τρύπες, μέσα στην οποία μπαίνει κάθε γρύλια (φούξια κύκλοι).

Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, καταλαβαίνουμε γιατί τηρούνται οι σωστές αποστάσεις και οι γρύλιες δεν "παίζουν" ή δε χτυπάνε μεταξύ τους.

Μέχρι εδώ πρόλαβα να κάνω! Embarassed Embarassed Embarassed
Πάντως βγαίνουν και τα υπόλοιπα.

Θα δείτε πως και οι οριζόντιες γρύλιες βγαίνουν όπως και στον πλαϊνό αεραγωγό, αλλά υποθέτω πως πρώτα πρέπει να βγεί αυτό το κομμάτι (φούξια κύκλος). Wink

10. Ακολουθούμε την ανάποδη διαδικασία για να τα ξανακάνουμε όπως ήταν. Wink
Ελπίζω να μη σας περισσέψει τίποτα! Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτάααααααααα! Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα.
Όταν βρω ευκαιρία (τώρα απέχω 205km από το 206 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ) θα και τις υπόλοιπες φωτογραφίες και θα επεξεργαστώ το υπάρχον δημοσίευμα.

Απλά το έφτιαξα από τώρα γιατί έπρεπε κι ο Κώστας (lucifer) να έχει κάτι σαν οδηγό! Very happy Wink
Κώστα (και όποιος άλλος εννοείται), ό,τι απορία έχεις ρωτάς. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 22:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παω να του βγαλω τα ματια Shocked Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 15:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρηστο μπραβο για ακομαμια φορα εισαι expert στα HOWTO!!! Very happy

Ρε φιλε πριν κανα 6μηνο το ειχα κανει και εγω αυτο αλλα δεν θυμαμε γιατι δεν μπορουσα να βγαλω το RCD...

Το πιεζεις προς τα εξω,ετσι???
Και τα καλωδεια μετα τα βγαζεις για να ελευθεροθει η κεντρικη κονσολα??? Confused

Μαλλον θα την βαψω και εγω μονος μου καθ οτι τα οικονομικα μου δεν πανε καθολου καλα τωρα τελευταια!!!! Crying or Very sad

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 17:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Χρηστο μπραβο για ακομαμια φορα εισαι expert στα HOWTO!!! Very happy

Ρε φιλε πριν κανα 6μηνο το ειχα κανει και εγω αυτο αλλα δεν θυμαμε γιατι δεν μπορουσα να βγαλω το RCD...

Το πιεζεις προς τα εξω,ετσι???
Και τα καλωδεια μετα τα βγαζεις για να ελευθεροθει η κεντρικη κονσολα??? Confused

Μαλλον θα την βαψω και εγω μονος μου καθ οτι τα οικονομικα μου δεν πανε καθολου καλα τωρα τελευταια!!!! Crying or Very sad

Ευχαριστώ Γιάννη! Very happy

Το RCD έχει 2 τρόπους για να βγει.
Να φτιάξω HOWTO? Laughing Laughing Laughing Laughing Razz

α.Δύσκολος (λόγω εύρεσης εργαλείων).
Αν έχεις τα "κατάλληλα" εργαλεία, τότε αν παρατηρήσεις τις 4 τρύπες που έχει το RCD, αυτές καταλήγουν στα 4 σιδεράκια που θα αναφέρω παρακάτω, τα οποία πιέζοντας τα απασφαλίζεται το RCD και βγαίνει τραβώντας το προς τα έξω. Μετά είναι 3 βύσματα που πρέπει να βγάλεις (και υποθέτω 4 αν έχεις και cd-changer).

β.Εύκολος (με τα χεράκια μας Laughing Laughing Laughing ΑΦΟΥ έχουμε βγάλει την κεντρική κονσόλα).
Αναφέρω πιο πάνω και λέω για 4 σιδεράκια στο χρώμα του μπρούτζου, τα οποία αν πατήσεις προς τα μέσα (πρέπει να έχεις ήδη βγάλει την κονσόλα και καλό είναι και τα 3 βύσματα) απασφαλίζει το RCD το οποίο βγαίνει τραβώντας το προς τα έξω και σπρώχνοντας την κονσόλα προς την αντίθετη πλευρά. Wink

Αν το ανοίξεις και το δεις θα καταλάβεις. Αλλιώς υπομονή μέχρι να βγάλω και τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Θα αργήσουν λίγο όμως. Embarassed Embarassed Embarassed

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 18:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ kovac, 9 η ώρα το βράδυ δεν είχες τίποτα άλλο να κάνεις? Razz

Λυπίσου το 206 σου ρε συ... έχει κι αυτό ψυχή Laughing Razz

Ωραίο το HOW TO αυτό πάντως, αν και δέν νομίζω να με απασχολήσει σύντομα Wink

Y.Γ: Γιατί έχετε όλοι μανία να τραβάτε φωτό βραδυάτικα? Rolling eyes Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 20:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε συ Χρηστο, παρε ενα swiffer και σκουπισε το λιγο πριν βγαλει τις φωτο!
χεχεχε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
κατα τάλλα αψογη δουλεια πολυ λεπτομερής και επεξηγηματικη!
μπραβο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 23:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο υποχόνδριος έγραψε:
ρε συ Χρηστο, παρε ενα swiffer και σκουπισε το λιγο πριν βγαλει τις φωτο!
χεχεχε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
κατα τάλλα αψογη δουλεια πολυ λεπτομερής και επεξηγηματικη!
μπραβο!

Βλέπω την εικόνα μπροστά μου.....
Τον DimiPένιο να έχει ξηλώσει την κονσόλα και να την καθαρίζει με swiffer και Armor All...... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 00:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδριανέεεεεεεεεεεεεε!! Βρέθηκε ο διαδοχός σου! Very happy
Τώρα μπορείς να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά! Razz Laughing Laughing

Γειά σου ρε Χρήστο μαστροχαλαστή! Laughing Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 03:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Μετά είναι 3 βύσματα που πρέπει να βγάλεις (και υποθέτω 4 αν έχεις και cd-changer).

Αμ δεν ειναι μονο 3 βυσματα...βαλε 4 ηχεια απο 1 καλωδειο+καλωδειο ενισχυτη+2για το ανεξαρτητο γουφερ+κεραια+καλωδειο τροφοδοσιας...ξεχασα κατι?? Razz

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 05:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, ξέχασες να πεις ότι αναφέρεσαι στο δικό σου αμάξι Razz Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 21:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρχεαίο τόπικ αλλα πολύ χρήσιμο!
να λειτουργούσαν και οι φωτο!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 01:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εχεις κατα νου?
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 01:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα ναι και εγω ειχα κατι κατα νου αλλα δεν λειτουργουν οι φωτο

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

μια μπορντω πινελια δεν θα με χαλαγε ιδιαιτερα Smile

αλλα........................
γιατι βρισκεται εδω αυτο το τοπικ???? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης