PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αθηναικές Ορεινές Διαδρομές...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 08:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ρε συ πέτρο το αμάξι το έχεις 3-4 μήνες τώρα πότε πρόλαβες να φτάσεις στο σημείο "ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ" ....... + στρώσιμο!!!

δηλωνω ένοχος...φιλοθεη/ψυχικο-πλατειες. τα λεει όλα αυτο... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
η χρονομέτρηση αντρέα έγινε ακριβώς απο την στροφή που ειναι η ταμπέλα (προς μελίσσια πεντελη) μέχρι το stop που συναντάμε καμμια 200αρια μετρα πριν τις ταβέρνες (πεντέλη). Εγινε με χρονόμετρο, οχι με το ρολόι και ήταν 6.15.45
ελπίζω να κατάλαβες την διαδρομη που μετρησαμε...
φυσικα δεν βρήκαμε κανενα αυτοκινητο μπροστά μας οποτε δε μας καθυστέρησε κατι. Wink

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!
Την ανάβαση της Πεντέλης λες!
Καλός ο χρόνος αν και χωρίς "εμπόδια"!!!
Να προσέχεις τις στροφές μετά την μεγάλη αλάνα! Ειδικά μια αριστερή αμέσως πριν από μια ευθεία και μια δεξιά που βλέπεις φάτσα το αστεροσκοπίο γιατί είναι διαρκείας και σε βγάζει άνετα στο αντίθετο!
Θα τα πούμε και από κοντά!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:
η χρονομέτρηση αντρέα έγινε ακριβώς απο την στροφή που ειναι η ταμπέλα (προς μελίσσια πεντελη) μέχρι το stop που συναντάμε καμμια 200αρια μετρα πριν τις ταβέρνες (πεντέλη). Εγινε με χρονόμετρο, οχι με το ρολόι και ήταν 6.15.45
ελπίζω να κατάλαβες την διαδρομη που μετρησαμε...
φυσικα δεν βρήκαμε κανενα αυτοκινητο μπροστά μας οποτε δε μας καθυστέρησε κατι. Wink

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!
Να προσέχεις τις στροφές μετά την μεγάλη αλάνα! Ειδικά μια αριστερή αμέσως πριν από μια ευθεία και μια δεξιά που βλέπεις φάτσα το αστεροσκοπίο γιατί είναι διαρκείας και σε βγάζει άνετα στο αντίθετο!

ναι γ#%$#ε τα ηταν...πολυ ζορικη, την θυμαμαι...
αντε να τα πουμε αν ειναι ναι! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 14:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Αρούλη δεν πήγα την Παρασκευή αλλά σάββατο μεσημέρι με την αδερφή μου!

Και εγω βγηκα με τη γυναικα αφου ειδα οτι δεν εστειλες κανα μνμ και δεν πηρες τηλ...
Daloup-man έγραψε:
Την Παρασκεύη κανόνισε να πάμε Μάκρη για Σαβ/κο!
ΜΕΣΑ!!!!
Daloup-man έγραψε:
Α! Ηχογραφίσαμε τον Ιάπωνα και κάνει σαν μηχανή ο καυλ....ς Twisted evil Twisted evil Twisted evil !!!
Αναμένεται και videακι!
Wink Laughing Wink Laughing
Σου το ειπα απο την πρωτη στιγμη που τον ανοιξες, κανει σαν φορμουλα ο πο*στης...!!! Σκετη κ@#λα.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 14:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:

δηλωνω ένοχος...φιλοθεη/ψυχικο-πλατειες. τα λεει όλα αυτο... Wink

Αααααααχ, τι μου θυμησες τωρα.... Embarassed Embarassed Sad Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!

Κατσε για να καταλαβω και εγω.
Μετα την αλανα γνωστη και ως μαμηστρωνας (κατα το περιστερωνας) εχουμε ελαφρα δεξια, ανοιχτη αριστερη σε ανεπαισθητη δεξια σε δεξια που κλεινει στα μισα ( Shocked προσοχη φευγουν αμαξια. κατι ξερω και εγω Embarassed Για αυτη λες?).Μετα μικρη ευθειουλα, αριστερη κλειστη, τσιτα τα γκαζια στην αρκετα μεγαλη ευθεια, δεξια και αριστερη ψιλοτυφλη που ομως κραταει, και μετα δεξια παρατεταμενη ( ή για αυτη?) σε αριστερη που στο τελειωμα της κλεινει.

Λοιπον Danloup-man πρεπει πιστευω να βρεθουμε και να κανουμε ενα road book για την διαδρομη. Laughing Twisted evil

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!

Κατσε για να καταλαβω και εγω.
Μετα την αλανα γνωστη και ως μαμηστρωνας (κατα το περιστερωνας) εχουμε ελαφρα δεξια, ανοιχτη αριστερη σε ανεπαισθητη δεξια σε δεξια που κλεινει στα μισα ( Shocked προσοχη φευγουν αμαξια. κατι ξερω και εγω Embarassed Για αυτη λες?).Μετα μικρη ευθειουλα, αριστερη κλειστη, τσιτα τα γκαζια στην αρκετα μεγαλη ευθεια,δεξια και αριστερη ψιλοτυφλη που ομως κραταει, και μετα δεξια παρατεταμενη ( ή για αυτη?) σε αριστερη που στο τελειωμα της κλεινει.

Για αυτή τη δεξιά-τρίτη συνεχόμενη στροφή-μετά την μεγάλη ευθεία λέω!
Στρίβεις και στρίβεις . . . και συνεχίζεις να στρίβεις !!!
Μετά σε βγάζει στην αριστερή που λες-έξω από μια ταβέρνα-και μετά είναι ο "τερματισμός"!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:

Λοιπον Danloup-man πρεπει πιστευω να βρεθουμε και να κανουμε ενα road book για την διαδρομη. Laughing Twisted evil

Φίλε Ydrw την έχω χαρτοφραφίσει την διαδρομή με τον κολλητό αλλά ποτέ δεν λέω όχι !!!
Αν και πρέπει να μάθω το νέο μου αμάξι και μετά πανικός!!!
Έκανα κατέβα από Πεντέλη μέχρι Μάκρη 8'39",βέβαια 1.30 το βράδυ! Όλο το βουνό δικό μου!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 22:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως η στροφουλα αυτη ειναι αρκετα ζορικη οπως την λες. Βασικα θελει φρενα αρκετα πριν μπεις και μετα τριτη και δωσε γκαζι. Οσες φορες και αν το εχω κανει δεν μου εχει πεταξει μουτρα ποτε. Ουτε καν με το AX που ειχα ποσο μαλλον με το 206. Wink Wink

Daloup-man έγραψε:
Έκανα κατέβα από Πεντέλη μέχρι Μάκρη 8'39",βέβαια 1.30 το βράδυ! Όλο το βουνό δικό μου!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΠΟΣΟΟΟΟΟ???? Shocked Silly Silly Crazy

Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Αναρχικε! Αλητη! Αντιχριστε!!!! Ξουουου! Ξουουου! Ξουουου (αχ κυρια Λουκα, το ηξερα οτι θα μου φανειται χρησιμη)
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Εγω ενα ταπεινο 16' απο την Διασταυρωση Μελισσιων-Αναπαυσεως (βενζινη)-Πεντελη (τι μου λειπει?)-Πλατεια Νεας Μακρης (τσιγαρα βρε). Και ολη η γυρα, 6 το απογευμα. Ελαφρια κινηση υπηρχε αλλα η αληθεια ειναι οτι καταβαση δεν του πινω το αιμα και αυτη ηταν η πτωτη φορα που το πατησα σχετικα.

Αναβαση σαφως και παμε καλυτερα ειτε με γραμμες ειτε με ελαφρα μετατοπιση των οπισθιων Exclamation Twisted evil

Τα θυμηθηκα και φτιαχτηκα...Ρε παιδια να κανονισουμε καμια βολτιτσα παλι.

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 15:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Ydwr ούτε εγώ το πιέζω στο κατέβα-εεε καμιά φορά,έτσι για να βλέπω τους χρόνους μου!!!!-γιατί ανάβουν τα φρένα!
Τον πέζακα τον πίεζα γιατί δεν είχε γκάζι για την ανηφόρα!
Το civicάκι το χαίρομαι στην ανάβαση! Μεγάλη διαφορά! Έχει γκάζι παντού!
Βέβαια θέλει δεκαπλάσια προσοχή! Σε ένα σημείο που με τον πέζακα πήγαινα μέχρι 120 με τον Ιάπωνα ακούμπησα 160 και μετά φρέέέένα!!!
Την Παρασκευή κανονίζουμε βόλτα ρε σεις μάγκες(Φίλιππε,Πέτρο,Kovac,ο φαντασματόσκυλος Shocked Shocked Shocked ,Ydwr και όποιος άλλος)???
Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 15:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου'ρθε φλασιά!!!!
Ρε συ Ydwr τι χρώμα πέζακα έχεις???
Το καλοκαίρι ένας τύπος με 206 μπλέ μου κόλλησε στις τελευταίες στροφές(ήταν με άλλα δυο άτομα αν θυμάμαι καλά) αλλά δυστυχώς με έχασε!!!!
Με πέτυχε μετά στα φανάρια στη Νέα Πεντέλη(που στα δεξιά έχει κάτι σχολεία) και κοίταζε με έκπληξη τα ταμπούρα!!!!
Δεν μου μίλησε,ούτε του μίλησα!
Λες????

Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 08:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man θα σε απογοητευσω.

Κατ'αρχην το περασμενο καλοκαιρακι την διαδρομη δεν την πολυπερπατουσα. Μονο για μπανακι τα Σαββατα και αυτα ηρεμα γιατι οι συνεπιβαινοντες δηλωναν.... ζαλαδα στο πρωτο χωσιμο. (Ααχχ πως χαλασε ο κοσμος, οταν τους πηγαινα με το AX που και εγω παθαινα ναυτεια τιποτα δεν ελεγαν).

Ελειπε και ο κολλητος στην μαμα πατριδα Rolling eyes

Κατα δευτερον, αν ημουν εγω και σε πετυχαινα στα φαναρια. Δεν θα κοιτουσα σα βλαμμενο... Μαλλον θα χαμογελουσα και θα χειροκροταγα... Wink Cool Δεν ειναι ολοι "χεραδες" ουτε και εχουν την ιδια αντιληψη ταχυτητας-εμπιστοσυνης-αντιδράσεων.

Χρονια μπορει να κανω την διαδρομη και να με κερασει τσαϊ καποιος που την ανεβαινει πρωτη φορα. Δεν θα τα βαψω και μαυρα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 08:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α! και για την Παρασκευη μεσα ειμαι....εκτος απροοπτου παντα. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 18:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Κατα δευτερον, αν ημουν εγω και σε πετυχαινα στα φαναρια. Δεν θα κοιτουσα σα βλαμμενο... Μαλλον θα χαμογελουσα και θα χειροκροταγα... Wink Cool Δεν ειναι ολοι 1)"χεραδες" ουτε και εχουν την ιδια αντιληψη ταχυτητας-εμπιστοσυνης-αντιδράσεων.

2)Χρονια μπορει να κανω την διαδρομη και να με κερασει τσαϊ καποιος που την ανεβαινει πρωτη φορα. Δεν θα τα βαψω και μαυρα Wink

1)Ε όχι και χεράς!!!
2)Εννοείται!!!!
Και μετά θα του ζήταγα να με πάει και βόλτα! Wink Wink Wink
Για σήμερα δεν προβλέπεται λόγω αδερφής,ξαδέρφης και γιαγιάς!!!

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα που σφιξανε οι ζεστες κ καθε Σαββατο αδειαζει η Αθηνα κ ανοιξε κ η καντινα εκει ψηλα στο βουνο κ εχει κ παγκακια με θεα τι θα λεγατε να σκασουμε μυτη κανα βραδακι ? Wink

Επισης στο τελεφερικ στην Παρνηθα εχει καλο ποστο για βρωμικο κ μετα αναβαση ειδικα τωρα που ασφαλτοστρωθηκε κ ο δρομος με καλη ασφαλτο ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Τωρα που σφιξανε οι ζεστες κ καθε Σαββατο αδειαζει η Αθηνα κ ανοιξε κ η καντινα εκει ψηλα στο βουνο κ εχει κ παγκακια με θεα τι θα λεγατε να σκασουμε μυτη κανα βραδακι ? Wink

Επισης στο τελεφερικ στην Παρνηθα εχει καλο ποστο για βρωμικο κ μετα αναβαση ειδικα τωρα που ασφαλτοστρωθηκε κ ο δρομος με καλη ασφαλτο ! Wink

να ξεμπερδεψουμε με εξεταστικές και θα ανηφορίσουμε... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

να ξεμπερδεψουμε με εξεταστικές και θα ανηφορίσουμε... Wink

θα ανηΦΟΥΡΙΣΟΥΜΕ να λες Wink Wink Laughing

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 10:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Για ποιά καντίνα μιλάς Φίλιππε???

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 10:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια πανου στην Πεντελ κ μια στου Τελεφερικι στη Παρνηθ

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 10:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Μια πανου στην Πεντελ κ μια στου Τελεφερικι στη Παρνηθ

Που ακριβώσ εννοείς στη Πεντέλη?
Μάλλον δε λες αυτή στη φουρκέτα του Διονύσου!
Στη Πεντέλη που έχει καντίνα ρε συ και δεν την έχω δει?
Θα περνάω πολύ γρήγορα μάλλον . . . Shocked Shocked Shocked Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης