PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Service 50.000χλμ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάϊ 2004, 20:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Service 50.000χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτάνω αισίως και επικίνδυνα το 50άρικο... Laughing Laughing
Κάνα extra σημείο που θα έπρεπε να προσέξω φύλοι μου;
Όσοι τα περάσαν για δώστε τα φώτα σας! Wink Smile

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2004, 01:06:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι μικρό το service αυτό, Μιχάλη.....
Έναν τυπικό έλεγχο παντού για καλό και για κακό....
Τα ...ωραία, έρχονται αργότερα.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 01:55:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμ... Rolling eyes
Έχω φρένα,ιμάντα,λάδια και βλέπουμε... Sad
Θα ξεπαραδιαστούμε πάλι... Crying or Very sad

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 07:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Ρομπότ είσαι? Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 07:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Χμμμμ... Rolling eyes

Όταν λες ιμάντα, εννοείς ιμάντα χρονισμού;;;;
Αν εννοείς αυτόν, μήπως είναι νωρίς για να τον αλλάξεις;;;;
Ρώτα πρώτα και μετά τον αλλάζεις.....
Αν θυμάμαι καλά, μου είχαν πει στο συνεργείο οτι στα μοντέλα εως και το 99, αλλάζεις στα 70.000 Km, ενώ στα μοντέλα από 2000 και μετά, στα 80.000 Km

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 17:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
mick206 έγραψε:
Χμμμμ... Rolling eyes

Αν θυμάμαι καλά, μου είχαν πει στο συνεργείο οτι στα μοντέλα εως και το 99, αλλάζεις στα 70.000 Km, ενώ στα μοντέλα από 2000 και μετά, στα 80.000 Km

Βαγγέλη για τον ιμάντα χρονισμού σου λέω γιατί για τον εκκεντροφόρο δεν το έχουμε ανοίξει να το δούμε...
Να το ανοίξω να δω τι έχει μέσα; Scratch Twisted evil Laughing Laughing
Όταν έκανα το 40άρι μου είπε ο Τριαντάφυλλος πως στα 50 μάλλον πάμε για αλλαγή.Δεν ξέρω ακόμα,θα το πάω-θα το κοιτάξει και θα μου πεί... Rolling eyes Εμένα είναι Μάϊος του 2001. Νεότερα μόλις κάνω το service Wink

Χιουμορίστας-Ατακαδόρος έγραψε:
Ρομπότ είσαι? Laughing

Ά ρε Τεό! Και χάλια να είμαι(που λέει ο λόγος) μια ατάκα να πεις και έχω ξεραθεί! Thumb right Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 19:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιμάντας χρονισμού και ιμάντας εκκεντροφόρου είναι το ίδιο πράμα!!!! Twisted evil
Και δεν χρειάζεται ούτε να τον δεις !!!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 20:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Βαγγέλη για τον ιμάντα χρονισμού σου λέω γιατί για τον εκκεντροφόρο δεν το έχουμε ανοίξει να το δούμε...
Να το ανοίξω να δω τι έχει μέσα;
Όταν έκανα το 40άρι μου είπε ο Τριαντάφυλλος πως στα 50 μάλλον πάμε για αλλαγή.Δεν ξέρω ακόμα,θα το πάω-θα το κοιτάξει και θα μου πεί... Εμένα είναι Μάϊος του 2001. Νεότερα μόλις κάνω το service

Touristas έγραψε:
Ιμάντας χρονισμού και ιμάντας εκκεντροφόρου είναι το ίδιο πράμα!!!! Twisted evil
Και δεν χρειάζεται ούτε να τον δεις !!!
Wink

Με πρόλαβε ο Αργύρης.....
Για να είπε ο Τριαντάφυλλος οτι πάει για αλλαγή, κάτι παραπάνω θα ξέρει....
Ο ιμάντας χρονισμού είναι ένα βασικό εξάρτημα, γιατί αν αμελήσεις να τον αλλάξεις έγκαιρα, μπορεί να σπάσει και να πάρεις το μοτέρ στο χέρι.....
Εγώ πάντως τον άλλαξα στα 80.000 km...

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 00:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Με πρόλαβε ο Αργύρης.....
Για να είπε ο Τριαντάφυλλος οτι πάει για αλλαγή, κάτι παραπάνω θα ξέρει....
Ο ιμάντας χρονισμού είναι ένα βασικό εξάρτημα, γιατί αν αμελήσεις να τον αλλάξεις έγκαιρα, μπορεί να σπάσει και να πάρεις το μοτέρ στο χέρι.....
Εγώ πάντως τον άλλαξα στα 80.000 km...

Ρε παιδιά 2 ιμάντες δεν έχει το μοτέρ;; Rolling eyes Scratch Laughing
Το ότι θα σπάσει και θα το πάρω στο χέρι είναι δεδομένο! Laughing
Έχει τύχει σε άτομο που γνωρίζω... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 08:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Ρε παιδιά 2 ιμάντες δεν έχει το μοτέρ;; Rolling eyes Scratch Laughing
Το ότι θα σπάσει και θα το πάρω στο χέρι είναι δεδομένο! Laughing
Έχει τύχει σε άτομο που γνωρίζω... Wink

Μήπως ο άλλος ιμάντας είναι ο ιμάντας δυναμό;;;;

Όσο για το αν θα σπάσει ο ιμάντας χρονισμού, ε δεν είναι και τόσο εύκολο, πρέπει να έχει φθαρεί πάρα πολύ.....

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 16:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω 50.000χλμ είναι πολύ λίγα για αλλαγή ιμάντα χρονισμού !!! Rolling eyes
Εξάλλου αντέχουν και πάνω από 70.000λχμ…..!! ;)Απλά δεν το διακινδυνεύεις να των αφήσεις όμως !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 20:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο το πάω για service... Rolling eyes
Αναμείνατε στην οθόνη σας... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 00:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
mick206 έγραψε:
Χμμμμ... Rolling eyes

Να το ανοίξω να δω τι έχει μέσα; Scratch Twisted evil Laughing Laughing
Όταν έκανα το 40άρι μου είπε ο Τριαντάφυλλος πως στα 50 μάλλον πάμε για αλλαγή.Δεν ξέρω ακόμα,θα το πάω-θα το κοιτάξει και θα μου πεί... Rolling eyes Εμένα είναι Μάϊος του 2001. Νεότερα μόλις κάνω το service Wink

Χιουμορίστας-Ατακαδόρος έγραψε:
Ρομπότ είσαι? Laughing

Ά ρε Τεό! Και χάλια να είμαι(που λέει ο λόγος) μια ατάκα να πεις και έχω ξεραθεί! Thumb right Laughing Wink

kαλα ο Τριαντάφυλλος τραγουδιστης δεν ηταν ;; Scratch Scratch Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 00:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

αχαχουχα, γελάσαμε και πάλι ρε Μήτσο...... Laughing Laughing Laughing

mick206 έγραψε:
Αύριο το πάω για service...
Αναμείνατε στην οθόνη σας...

Αναμένουμε Μιχάλη.....
Υπάρχουν και συνεργεία που δουλεύουν και Σάββατο;;

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 02:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Ήταν... Αλλά με τα τραγούδια που έλεγε κατέληξε να ανοίξει συνεργείο... Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 17:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο το ευχάριστο αστείο του φύλου μας Δημήτρη να σας ενημερώσω πως πήγα για service...
Τελικά άλλαξα μόνο λάδια,φίλτρο λαδιού-αέρος και βενζίνης,καθαρισμός ταμπούρων,σφύξιμο χειρόφρενου(δεν ξανατραβάω χειρόφρενα! Laughing )
Ο ιμάντας του δυναμό θα αλλαχθεί τελικά στο 60άρι μαζί με τον ιμάντα χρονισμού. Ανοίξαμε το καπό και μάλλον θα αλλαχθεί και η φλάτζα γιατί μου λέρωσε το μοτέρ... (μάλλον εκσπ3ρμ@τωσε! Rolling eyes Shocked Surprised Laughing Laughing )
Μαζί με την φλάντζα θα αλλαχθούν και οι δίσκοι με τα τακάκια γιατί κοντεύουν να κάνουν scratch και θα έχουμε DJ Mick206 in the mix... Laughing Laughing Laughing
Αυτά... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης