PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Lamborghini: Η Gallardo στην υπηρεσία του Νόμου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 13:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Lamborghini: Η Gallardo στην υπηρεσία του Νόμου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία εντυπωσιακή Lamborghini Gallardo είναι το νέο καμάρι της ιταλικής Αστυνομίας. Το πιο πρόσφατο και μικρότερο μοντέλο της Lamborghini θα χρησιμοποιηθεί για περιπολίες στα βόρεια της γειτονικής χώρας.

Ο συνήθης χώρος δράσης του περιπολικού, που δώρισε στην ιταλική Αστυνομία η Lamborghini, θα είναι ο αυτοκινητόδρομος που ενώνει το Salerno με την Reggio Calabria. Θα χρησιμοποιείται κυρίως για επείγουσες περιπτώσεις, όπως η ταχεία μεταφορά πλάσματος ή οργάνων για μεταμόσχευση.

Ο V10 κινητήρας των 500 ίππων της Gallardo συνοδεύει και το περιπολικό που παραδόθηκε στην Αστυνομία της Ιταλίας. Είναι επιπλέον εφοδιασμένη με σειρήνα και φώτα στην οροφή, τα οποία δεν αναμένεται να επηρεάζουν σημαντικά την αεροδυναμική του αμαξώματος, γεγονός που δεν θα μειώσει την τελική ταχύτητα του μοντέλου, η οποία ξεπερνάει τα 300 χλμ./ ώρα.

Πηγή : autopress.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 15:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Lamborghini: Η Gallardo στην υπηρεσία του Νόμου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Θα χρησιμοποιείται κυρίως για επείγουσες περιπτώσεις, όπως η ταχεία μεταφορά πλάσματος ή οργάνων για μεταμόσχευση.

Και που θα τα βάζουνε ????
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 16:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι οπως οδηγανε οι Ιταλοι οι Λαμποργκινι τους μαρανε για μπατσικο.Ασε που τα οργανα που θα μεταφερει θα ειναι για το πολυνεκρο της προηγουμενης βραδιας.
Για τους μη εχοντες γνωση τι εστι Ιταλοι οδηγοι,μια ωρα σε μια μεγαλη Ιταλικη πολη θα τους κανει να νιωσουν οτι στην Ελλαδα εχουμε τελικα κυκλοφοριακη αγωγη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 22:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Ποιός θα ξεφύγει από το περιπολικό; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια Lamborghini Gallardo προστέθηκε πρόσφατα στον στόλο των αυτοκινήτων της ιταλικής αστυνομίας.( Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation )

Οι αρχές στη γειτονική χώρα μάλλον αποφάσισαν να σφίξουν τον κλοιό γύρω από όσους ξεφεύγουν από τον έλεγχο της αστυνομίας επειδή διαθέτουν γρήγορο αυτοκίνητο.
Το νέο απόκτημα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ιταλικής αστυνομίας με περηφάνια και κάθε επισημότητα. Μετά από αυτό, όσοι συνηθίζουν να παρανομούν στους ιταλικούς αυτοκινητοδρόμους μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 23:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μεις εχουμε xsara...

τι ωραια που ηταν η ομαδα Σ! M3, 911, RS2, ωραιες εποχες!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tiesto στις Πεμ 01 Δεκ 2005, 23:17:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 00:11:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως οταν ειχα παει Ιταλια ειχα δει κοντρα στην Autostrada μεταξυ μιας Ferrari F50 και BMW 850!!!!Το τι τρεξιμο κανανε δεν λεγετε.Εμεις πηγαιναμε με 180-200 και μας περασαν χαλαρα.Οπωσδηποτε ενα τετειο αμαξι θα κανει την διαφορα.Τουλαχιστον μπροστα στα Alfa Romeo.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 00:54:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

*** το topic του Vinman με τίτλο "ποιός θα ξεφύγει από το περιπολικό" ενσωματώθηκε εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ηταν μονο η Gallardo που εχουν οι Ιταλοι στις ταξεις τους καλα θα ηταν...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:17:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι τους ιαπωνες που τους βαζεις με Skyline και Impreza?

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Γιατι τους ιαπωνες που τους βαζεις με Skyline και Impreza?

Ερωτηση πανω σαυτο...

Εχω δει οτι τα περισσοτερα αυτοκινητα στην Ιαπωνια που εχουν καντραν μεχρι και τα 180km/h, αφου τοσο ειναι και το οριο εκει!!!

Τα μπατσικα εχουν το ιδιο???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 17:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμ... δεν το χα σκεφτει αυτο. Δεν πιστευω να σου πω την αληθεια.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 20:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
και μεις εχουμε xsara...

τι ωρα που ηταν η ομαδα Σ! M3, 911, RS2, ωραιες εποχες!

Μercedes 2.3 16. Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης