Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 13:18:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: |
2ον Οι έχοντες 1,4 να κάνουν έναν καλό έλεγχο στην φουρκέτα που κρατάει την ντίζα του γκαζιου γιατι διαπιστωσα οτι έχει την συνηθεια να πηδάει δοντια οποτε να μην αφηνει ολη την πεταλούδα να ανοίξει
|
Και όχι μόνο οι 1400.Στο δικό μου το έχω σφίξει ήδη μία φορά και τώρα ξαναχρειάζεται.Και είναι πολυ απλή διαδικασία. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 13:29:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman,
Καλησπέρα η διαδικασία που αναφέρεις για το σφίξιμο της φουρκέτας της πεταλούδας μπορεί να γίνει από έμάς ή χρειάζεται να πάμε σε κάποιο συνεργείο; Αν μπορείς εξήγησε πως γίνεται please. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 13:36:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: |
4ον και ασχετο βρηκα πισινά φαναρια για 206 ΤΕΛΟΙΑ ειδικά αν ειναι μαυρο το αυτοκινητο παρακαλω να μου πεί καποιος πώς μπορώ να κάνω upload photo σε post για να το φωτογραφήσω και να το δείτε |
Στείλε τις φωτό στο email:
vini@206club.gr
και θα φροντίσω να βγουν στον αέρα αμέσως....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 13:39:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman,
Καλησπέρα η διαδικασία που αναφέρεις για το σφίξιμο της φουρκέτας της πεταλούδας μπορεί να γίνει από έμάς ή χρειάζεται να πάμε σε κάποιο συνεργείο; Αν μπορείς εξήγησε πως γίνεται please.
Από εμάς: αφού εντοπίσεις που βρίσκεται η ντίζα του γκαζιού στην μηχανή (βάθος δεξιά),κρατάς με το ένα χέρι την "φουρκέτα",την τραβάς προς τα έξω (γίνομαι πρόστυχος ) και με το άλλο την μαγκώνεις στην πρώτη σκάλα,μεχρι να νοιώσεις ότι το συρματόσχοινο έχει τεντώσει.Το αν χρειάζεται ή όχι,μπορείς να το δεις από τα μπόσικα που έχει το πεντάλ του γκαζιού (αν το κουνήσεις με το χέρι δεν πρέπει να τρεμοπαίζει). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 15:55:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσοχη ομως κανονικα 8ελει και 1 ατομο να πατησει τερμα το γκαζι.... ΜΗΝ (και το τονιζω) ΜΗν σκεφτει κανεις οτι οσο ποιο πολυ τοσο ποιο καλα... ΠΡΟΣΟΧΗ εκει που τερματιζει... οχι παραπανω μπορει να προκληθει στην καλυτερη περιπτωση θραυση ντιζας στην χειροτερη να παθει ζημεια η πεταλουδα του γκαζιου
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2002, 02:45:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλα δεν ειναι απολυτο αυτο που λες γιατι το χα σφιξει πριν καιρο, παραπανω και ακουσα κατι ΚΡΑΚ ΚΡΑΚ ΚΡΑΚ και ζοριστηκε το ποδι μου στο τερμα γκαζι και τοτε καταλαβα οτι ειχα κανει μαλ***α. Ζημια ομως δεν εγινε απλα προσαρμοστηκε το συρματοσχοινο στα νεα δεδομενα πιεσης  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 00:34:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατί τότε δεν τα αλλάζουμε με αλυσίδες να μην έχουμε ούτε μπόσικα, ούτε διαστολές-συστολές και να είμαστε και "βελτιωμένοι";
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 09:42:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χτες βρήκα που είναι και αυτή η καταραμένη η ντίζα του γκαζιού (για το 1.4) που "χάνει" σκάλες. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πεταλούδα (αριστερά από το σημείο που ενώνεται ο σωλήνας της εισαγωγής με την πεταλούδα). Είχε χάσει 3 σκάλες, οπότε μεταφέροντας το "κλιπάκι" που την κράταει 3 σκάλες δεξιά επανήρθε στα ίσια του.
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 18:31:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδες , οταν εβαλα (στην ΟΤΟΜΟΤΟ) τις πεταλιερες μου εσφιξαν (ρυθμισαν μαλλον) την ντιζα του γκαζιου ωστε να ταιριαζει με τις νεες αποστασεις λογω αλλαγης πεταλιων, κατι που δεν το ηξερα.
Οταν το πηγα στο συνεργειο για αλλο λογο και τους ειπα να σφιξουν λιγο , το ειδαν , μου ειπαν πως δεν θελει και μου ειπαν και το γιατι!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|