PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Διαφορές RC με GTI 2.0
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 08:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνωμη ρε παιδια αλλα...

Το θεμα δεν ειναι αν ποτε γινει το κακο το σωμα να επιβαρυνθει το λιγοτερο δυνατο? Οποτε αν εισαι δεμενος ακλονητα στην ουσια δεν ερχεται ολη η δυναμη απ'ευθειας στο σωμα... Και αντε το σωμα το κρατας μηπως ο λαιμος ομως δεν αντεξει και κανει καρατς.

Το θεμα με τις ζωνες και τους αεροσακους ειναι η ομαλη απορροφηση της επιβραδυνσης Exclamation Exclamation

Αλλιως θα ειμασταν ακομη με τις λαμαρινες του 70 που στουκαρες σε δεντρο και το αμαξι εκανε απλως μια λακουβιτσα. Γιατι παιδευονται λοιπον οι κατασκευαστες για ζωνες ελεγχομενης παραμορφωσης. Ειναι τρελλοι?

Και οσο για το WRC ειναι οπως λετε το roll cage που τους σωζει. Ολο το υπιολοιπο εχετε δει οπως γινεται? Σμπαραλια Exclamation
Ολα τα αλλα ειναι σχεδιασμενα να απορροφουν ενεργεια...

Τι να πω μπορει και να κανω λαθος.

Παντως για ενα ειμαι σιγουρος. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Exclamation Embarassed

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok, lets cool down ...
Επι του θεματος.. ο ανθρωπος ζητησε γνωμες σχετικα με GTi2.0 vs RC
Αλλα, μια που το εφερε η κουβεντα για τους πλαινους αεροσακους ακουστε και κατι ενδιαφερον που νομιζω δεν εχει αναφερθει ακομη στο forum.

Οταν ανοιγουν οι πλαινοι αεροσακοι, το σκληρο πλαστικο καπακι τους στο πλαινο του καθισματος καθως πεταγεται με δυναμη, σκιζει την γκρι Αlcadara ταπετσαρια της πορτας. Κοστος της ταπετσαριας ....κρατηθειτε... 350ε!! Κοστος πλαινου αεροσακου 150ε + κοστος πυροτεχνικου συστηματος ζωνων (αλλα 150 νομιζω).
Και ολα αυτα επειδη απλα βρηκε ο τροχος σε χαμηλο πεζοδρομιο με καμια 40km/h σε "αδεξιο" στροφιλικι της πλακας!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 12:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
αν και όντως δεν κατάλαβα οτι μιλάς για τις ζώνες

Αν είναι έτσι τότε έχεις την συγνώμη μου... αλλά μου φάνηκε τελείως απίθανο να μην δεις κάτι το οποίο τόνισα ιδιαίτερα!

πΕτΡοS έγραψε:
εγώ επιμένω πως άλλο ο αερόσακος κι άλλο να εισαι ακινητοποιημένος στο κάθισμα (αν εισαι τόοσο ακινητοποιημένος πια...).

Φυσικά και είναι διαφορετικά τα πράγματα. Άλλωστε γι αυτό φοράνε και κολάρο ειδικό μαζί με το κράνος, για να αποφευχθει το "κρατς" όπως πολύ σωστά είπε και ο Ydwr... Wink

πΕτΡοS έγραψε:
Όσο για το WRC η συγκριση μάλλον ειναι άσχετη.

Ασχετότατη.

πΕτΡοS έγραψε:
Αν ειχα αερόσακους πάντως δε θα έβαζα με τιποτα εγω προσωπικά.

Δεκτό και σεβαστό!

πΕτΡοS έγραψε:
Όσο για το τελευταίο σου σχόλιο, δε θα απαντησω... Ο πέτρος όπως και ο καθένας ίσως απαντάει σε ποστς όχι σε ανθρώπους... Wink

Μην απαντάς, δικαίωμα σου. Απλά να κοιτάς λίγο σε ποιανού το post απαντάς, κι αν δεις ότι "τυχαίνει" να είναι το ίδιο άτομο συνέχεια, να κρατάς μια λίγο πιο φιλική στάση μεταξύ του, διότι ένα ΜΠΑΜ, ένας εκνευρισμός είναι αναπόφευκτος κάποτε. Θα σου έχει τύχει και εσένα σίγουρα κάποτε!

Και σου ζητάω και πάλι συγνώμη λόγω του ότι δεν κατάλαβες ότι αναφερόμουν στις ζώνες και εκνευρίστικα άδικα επειδή δεν το δέχτηκες... Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 13:07:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά,ας προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο θέμα του topic.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

Ένταξη: 26 Μάρ 2004
Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 00:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή πάλι κάποιος έγραψε για το ESP σαν διαφορά του RC με το GTI στο προσπέκτους της Peugeot υπάρχει σαν στάνταρ στο 2.0 αλλά σε όλα τα περιοδικά δεν υπάρχει...ξέρει κανείς στα σίγουρα?????
Αύριο μεθαύριο θα πάω να το κλείσω (GTI) αν έχει και ετοιμοπαράδοτο στο κλασικό χρωματάκι του RC μπλέ μεταλικό στο τέλος του μήνα θα το έχω...
Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες πληροφορίες
Όσον αφορά τις ρεπρίζ ένα φιλαράκι μου είπε πως έχει καλύτερα μπαμ από ραλάκι μαμάτο ισχύει??

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 00:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει μπαμ.. εχει ΡΟΠΑΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

το TU5J4 - TU5JP4 ειναι ποιό νευρικό και πολύστροφο μοτερ

Το EW10J4 απο κυβικά και μόνο.. είναι σκέτη ροπη... 'οτι ποιο χρήσιμο στην ελλαδα κακά τα ψέμματα

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 00:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχω τρελαθεί με το RC αλλά ας όψονται τα λεφτά θέλω να βάλω τα ζαντολάστιχα του 17" μήπως ξέρει κανείς τιμούλα???Η αν γίνεται ανταλλαγή των 16" του GTI + κάποια χρήματα???Μην πάω στην Peugeot και ρωτάω σαν χάνος...

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 00:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Peugeot θα στην κανουν την δουλειά

Απλα ρώτα αν παίρνουν ανταλαγή τα ζαντολάστιχά σου για να βάλεις τις ζαντες τοu RC

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 00:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανταλλαγή θέλω να κάνω απλά αν κάποιος τις έχει βάλει να ήξερα το κόστος στο περίπου...Τελικά με το ESP κάποια σίγουρη απάντηση???
Thanks anyway

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMSAV (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 2.0 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 00:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

o ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΒUBA)ειπε ¨ "ηταν λιγο υπερβολικη η θεωρηση οτι το GTI με ενα εστω καλο Α Σταδιο μπορει να σταθει διπλα στο RC... " Αλεξανδρε το ειδα με τα ματια μου και το εννιωσα οσο το οδηγησα το RC, το εντελως μαμα gti που εχω ηταν απο ρολαριστες συνεχως διπλα με το RC ,μονο στην εκκινηση χανει στο πεταγμα και στα πολλα χιλιομετρα 190+.Οσο και αν σου φαινεται απιθανο την ιδια εκπληξη ειχα και εγω αλλα ηταν τοσο αμεση η συγκριση που δεν μου αφησε περιθωρια περεταιρω αμφισβητησης.Βεβαια αν καποιος συνυπολογισει τα 60kg επιπλεον ,τις 17αρες και την παραπλησια ροπη ισως μπορει να δικαιολογησει την παραπανω εικονα της πολυ μικρης διαφορας.Οσο για τα φρενα δεν μπορω να πω ποσο περισσοτερο θα αντεχουν σε παρατεταμενη σκληρη χρηση αλλα σε αποδοση και αισθηση φαινονται τα ιδια.

DIMSAV
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 00:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Qman έγραψε:
Επειδή πάλι κάποιος έγραψε για το ESP σαν διαφορά του RC με το GTI στο προσπέκτους της Peugeot υπάρχει σαν στάνταρ στο 2.0 αλλά σε όλα τα περιοδικά δεν υπάρχει...ξέρει κανείς στα σίγουρα?????
Όσον αφορά τις ρεπρίζ ένα φιλαράκι μου είπε πως έχει καλύτερα μπαμ από ραλάκι μαμάτο ισχύει??

Kostantine , εγω εγραψα για το ESP ως αξεσουαρ μονο στο RC και μαλλον ημουν λαθος καθωτι απο οτι ξερω υπαρχει στα καινουργια GTi 2.0. Επισης απο οτι ξερω τα καινουργια GTi 2.0 ερχονται πλεον με την zαντα τη Ouragan 16" την 9ακτινη δηλαδη του GT. Ρωτησε τα , και επισης ρωτησε εαν στο GTi το ESP εχει διακοπτη On/Off oπως στο RC γιατι εχω υποψιες οτι δεν εχει και ειναι μονιμα ΟΝ. Αυτο βεβαια μπορει εσενα προσωπικα να μην σε πειραζει οποτε ...μια χαρα

Μεχρι τις 3000 στροφες το γκαζι δεν εχει αποκριση με 2α ή 3η, το πατας και αυτο απλα δεν αντιδρα, ανεβαζει σε δικους του ρυθμους αργα. Απο 3-3,5 και πανω με αποκορυφωμα στις 4000 ξυπναει και εκει εχει πραγματικα αρκετη δυναμη για να παιξεις μεχρι και 5500 οπου αρχιζει η πτωση

Αντε και καλη αγορα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 08:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:

Μεχρι τις 3000 στροφες το γκαζι δεν εχει αποκριση με 2α ή 3η, το πατας και αυτο απλα δεν αντιδρα, ανεβαζει σε δικους του ρυθμους αργα. Απο 3-3,5 και πανω με αποκορυφωμα στις 4000 ξυπναει και εκει εχει πραγματικα αρκετη δυναμη για να παιξεις μεχρι και 5500 οπου αρχιζει η πτωση

Αλέξανδρε,με ψιλομπερδεύεις λιγο...

Βασικά το δικό σου έχει ηλεκτρονικό γκάζι?Αν ναι,τοτε μαλλον έχεις δίκιο...
Στα 2.0λιτρα μοντέλα πάντος ,με έτος κατασκευής '99-'00-'01, (τα οποια έχουν μηχανικό γκάζι) ,απο τις 2.000-2.500 rpm αισθάνεσε την ώθηση για τα καλά (ειδικά με 2ερα στο κιβώτιο).

Qman έγραψε:

Κωσταντίνε μου,δεν έχει και τόσο σημασία αν έχει καλύτερα μπαμ απο το 106.Η ουσία είναι οτι πρόκειτε για ένα πολυ καλο αυτοκίνητο,ποιοτικό,φιλικό στην οδήγηση ,που θα χαίρεσε να το οδηγάς...
Με το καλό λοιπών... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 09:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Qman έγραψε:
Επειδή έχω τρελαθεί με το RC αλλά ας όψονται τα λεφτά θέλω να βάλω τα ζαντολάστιχα του 17" μήπως ξέρει κανείς τιμούλα???Η αν γίνεται ανταλλαγή των 16" του GTI + κάποια χρήματα???Μην πάω στην Peugeot και ρωτάω σαν χάνος...

Δεν γνωρίζω απλά ρωτάω και λέω!
Αν οι ζάντες του RC είναι πενταμπούλονες και του Gti τετραμπούλονες κατά 99% δεν μπαίνουν του RC στο Gti ούτε τα αντίστροφο βέβαια!
Και το λέω αυτό γιατί ένας φίλος που έχει το νέο civic ήθελε να βάλει τις ζάντες του type-r(5μπούλονες) αντί τις δικές του 16αρες(4μπούλονες) και δεν γίνεται!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Qman έγραψε:

Δεν γνωρίζω απλά ρωτάω και λέω!
Αν οι ζάντες του RC είναι πενταμπούλονες και του Gti τετραμπούλονες κατά 99% δεν μπαίνουν του RC στο Gti ούτε τα αντίστροφο βέβαια!
Και το λέω αυτό γιατί ένας φίλος που έχει το νέο civic ήθελε να βάλει τις ζάντες του type-r(5μπούλονες) αντί τις δικές του 16αρες(4μπούλονες) και δεν γίνεται!

Ανδρέα, απ' ό,τι έχω καταλάβει διαβάζοντας εδώ http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2688&start=140 πρέπει να μπαίνουν κανονικά (με προσθήκες), αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι οτι καλύτερο οι προσθήκες,αλλά εγώ που φόραγα προσθήκες για 35.000χλμ δεν υπήρξε απολύτως κανένα πρόβλημα!
Πάντως αν είναι 5μπούλονες οι μεν και οι δε 4μπούλονες δεν πρέπει να μπαίνουν!

Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
BUBA έγραψε:

Αλέξανδρε,με ψιλομπερδεύεις λιγο...

Βασικά το δικό σου έχει ηλεκτρονικό γκάζι?Αν ναι,τοτε μαλλον έχεις δίκιο...
Στα 2.0λιτρα μοντέλα πάντος ,με έτος κατασκευής '99-'00-'01, (τα οποια έχουν μηχανικό γκάζι) ,απο τις 2.000-2.500 rpm αισθάνεσε την ώθηση για τα καλά (ειδικά με 2ερα στο κιβώτιο).

Χμ.. μαλλον το ηλεκτρονικο γκαζι θα ειναι γιατι ειμαι σχεδον κατηγορηματικος για την συμπεριφορα που περιεγραψα.
Να το πω και αλλιως : Στις 2000 με 2α ειται πατησω γκαζι τερμα ειται μεχρι την μεση το αμαξι επιταχυνει με τον ιδιο δικο του ρυθμο.
Ειναι μοντελο 05/2002.
Κανας αλλος με GTi2.0 απο 2002 και μετα να πει κατι επ αυτου ???
Εχω αισθητηρα "λ" μετα τον καταλυτη εαν αυτο λεει κατι

Ζαντα RC 17" ειναι 4μπουλονη.
Πρεπει να τιμαται στα 230-250ε η μια
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Ανδρέα, απ' ό,τι έχω καταλάβει διαβάζοντας εδώ http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2688&start=140 πρέπει να μπαίνουν κανονικά (με προσθήκες), αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Wink

Επειδή το προαναφερθέν θέμα το άνοιξα εγώ, έχω να πω το εξής:

Διαφορές στο καρέ της ζάντας μεταξύ εκδόσεων του 206 δεν νομίζω να υπάρχουν. Άρα λογικά θα μπούνε οι ζάντες του RC στο GTi και τούμπαλιν. Αν όμως όντως υπάρχει διαφορά στο καρέ, τότε πας αναγκαστικά για προσθήκες, πράγμα που δεν είναι ότι καλύτερο, διότι από οτιδήποτε υλικό και να είναι φτιαγμένες, θα μεταδίδεται όλη η ροπή εκεί για να κινηθεί το αμάξι και μετά στην ζάντα. Αν και άλλοι έχουν φορέσει προσθήκες χωρίς να τους έχει παρουσιαστεί πρόβλημα, εγώ προτείνω να τις αποφύγεις Wink

(λίγο μπακάλικα τα είπα αλλά ελπίζω να κατάλαβες Daloup-man και kovac Wink και οι υπόλοιποι Razz )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
kovac έγραψε:

Επειδή το προαναφερθέν θέμα το άνοιξα εγώ, έχω να πω το εξής:

Διαφορές στο καρέ της ζάντας μεταξύ εκδόσεων του 206 δεν νομίζω να υπάρχουν. Άρα λογικά θα μπούνε οι ζάντες του RC στο GTi και τούμπαλιν. Αν όμως όντως υπάρχει διαφορά στο καρέ, τότε πας αναγκαστικά για προσθήκες, πράγμα που δεν είναι ότι καλύτερο, διότι από οτιδήποτε υλικό και να είναι φτιαγμένες, θα μεταδίδεται όλη η ροπή εκεί για να κινηθεί το αμάξι και μετά στην ζάντα. Αν και άλλοι έχουν φορέσει προσθήκες χωρίς να τους έχει παρουσιαστεί πρόβλημα, εγώ προτείνω να τις αποφύγεις Wink

(λίγο μπακάλικα τα είπα αλλά ελπίζω να κατάλαβες Daloup-man και kovac Wink και οι υπόλοιποι Razz )

Εγώ κατάλαβα φίλε μου γιατί όπως προείπα είχα προσθήκες! Βέβαια ήταν OZ και με εγγύηση δεν ήταν κάποιες του εμπορίου! Μπορεί γι'αυτό να μην μου παρουσίασαν πρόβλημα παρά την κανιβαλίστικη χρήση!
Το θέμα είναι οτι και ίδιο καρέ να έχουν οι ζάντες του RC και του Gti-πράγμα που δεν το γνωρίζω-αν δεν έχουν και ισάριθμα μπουλόνια ΔΕΝ πρέπει να μπαίνουν!

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:45:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουπς!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed
Δεν είδα το παραπάνω topic του BUBA που λέει οτι είναι 4μπούλονες οι ζάντες του RC! Τότε τέτοιο θέμα δεν υφίσταται! Πάτε για το καρέ λοιπόν!

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 19:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το καρέ ίδιο είναι !!! είναι δυνατόν να αλλάζει από 206 σε 206 για σκεφτείτε το λιγάκι!! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης