Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 00:52:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα θα θα θα θα θα θα θα θα,ναι αμε!,γιατί όχι,άμα κάτσει,ότι λάχει έγραψε: | Οκ Σπυρακο...Παρε τηλεφωνο να βρεθουμε sps έγραψε: | Νικο σε πηρα τηλ. αλλα μαλλον εχεις αλλαξει αριθμο,εχω το παλιο σου νουμερο. |
|
Φίλε Σπύρο δεν έχει αλλάξει τηλέφωνο του ο Nikos...
Απλώς είναι λίγο δύσκολο μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας να βάλει κεραίες στο διάστημα... Κάπου εκεί βρίσκεται ο Νικολάκης συχνά πυκνά...
Νικόλα συγχαρητήρια!!!
(δεν λέω για σενα Πάπιστα ... Για τον Γκάλφα λέω! )
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 18:08:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gavanas έγραψε: | Λοιπόν, έχω να πω πως εκτός από τη 2η θέση στη Ν/2 ο glf πήρε και το χειροκρότημα και στα δυο του περάσματα από φτέρη.
Ειδικά στην δεύτερη φτέρη με χειρόφρενο σε αριστερή φουρκέτα λίγο πριν από τη μεγάλη ευθεία, ίσως να ξεπέρασε και τον Σκαλτσα...
Good job  |
χαχαχαχαχα !!!!! εκεί καθόσουν ? ναι και φευγοντας από τη φουρκέτα πατούσα κόρνα για να χαιρετίσω και γω !!! το φαντάζεσαι οτι ακουγα τα σφυρίγματα αφού είχα περάσει τη φουρκέτα ?
πωπωπω, ερε και να ειχες καμερα μαζι σου...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 23:24:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω βασικα δεν ειδα αγωνα οποτε μπορω να πω πως ηταν μια απο τις καλυτερες εκδρομες στην ζωη μου μεχρι τωρα.
Τι να θυμηθω.......Το πηγαινε στην πατρα με τον Παφ Σαββατο μεσημερι απο Μηλιες-Γιαννενα Το τραπεζι το Σαββατο το βραδυ στην Πατρα με την Γλυκα και την Λενα Στο Σερβις που πηγαινα με το EVO που με κοιτουσαν ολοι σαν τους χαζους
Παντως ηταν απ τα καλυτερα Σερβις που εχω κανει.Ειδα στην Τηλεοραση του EVO την Κυριακη το πρωι τον Δογκανο και την F1
Και 2 αλλαγες ελαστικων μιας και ο καιρος εκανε τα δικα του για αλλη μια φορα.
Φυσικα και συγχαρητηρια στον πλεον ''ψωνισμενο'' Γκαλφα και τον Παφιλη για την 2 θεση στα Ν/2.
Το τραπεζι την Κυριακη το βραδυ ηταν το καλυτερο απ ολα.
Και φυσικα ο γυρισμος τα μεσανυχτα..........Τελικα απο τους μπατσους μπροστα στο Σαρρανταπορο πρεπει να ειχα καμια 150 χιλιομετρα
Ολοι τελικα κερδισαμε σε αυτον τον αγωνα
''Ηταν ενα Σαββατοκυριακο σκετη ΓΛΥΚΑ''
Υ.Γ.SPS οταν ηρθες να με βρεις τα ελεγα με τον MAF στο σερβις τους γιαυτο δεν ειμουνα.Παντως αγορινα μου παλι καλα που τα ειπαμε εστω και λιγο στην απονομη.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 14:50:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
http://www.galfas.gr/racing/video/2004/axaios2004_perasmata.wmv
4mb
έχει και το καλύτερο χειρόφρενο που έχω τραβήξει εμπρός από κάμερα, στο σημείο που καθόταν και ο gavanas !!!! και ο οποίος είχε δίκιο.
Μετά τον Σκαλτσά με το Datsun, έκανα το... δεύτερο καλύτερο πέρασμα από εκείνο το σημείο !!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|