PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αθηναικές Ορεινές Διαδρομές...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 13:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Εννοείται!!! Τι ώρα θα βρεθείτε και που?

Η χθεσινη βολτα με τη φορμουλα Shocked ,ε.... τον ιαπωνα ηθελα να πω Wink δεν μου εφτασε! (τι ηχο εκανε το ατιμο!!! Twisted evil ) Αν πατε με τον κουμπαρο και θες παρε κανα τηλ να κανονισουμε...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 14:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περικαλω οι αμεσα ενδιαφερομενοι να δηλωσουν αν θα ερθουν σιγουρα κ να βγει project για meeting point , ωρα αναχωρησης κ ωρα αφιξης ! Wink

ΥΓ : τα μελοι της ΒΤΤ να επικοινωνσουν αμεσα τηλεφωνικος γιατι θα ειμαι εκτος

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 15:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ βρε αλητες τι μου κανετε....
Γιατι με διαολιζετε?

Εχω καιρο να την τρεξω την "ειδικη". Γιατι περι ειδικης προκειται η συγκεκριμενη διαδρομη. Και ναι την θεωρουσα και εγω καποτε σπιτι μου... Τοτε επι εποχης ΑΧ που με αλλους 2 μεσα κατορθωσα να κανω την αναβαση (φαναρια Νεας Μακρης- Πλατεια Πεντελης) 12 λεπτακια... Πριν 7 χρονακια, που ο δρομος ηταν αλλιως, πιο στενος και με τον ασφαλτοταπητα χειροτερο...

Αλλα τοτε ειχε και αλλα... Ειχε ενα πρασινο να ξεφευγει το ματι σου, μια ευωδια που σε εκανε αυτοματα να χαμογελας διχως λογο.. Οσο αγαπησα αυτη την διαδρομη αλλο τοσο την σιχαθηκα οταν καηκε... Μαυρο και γρι παντου. Ενα ολοκληρο καλοκαιρι δεν περασα απο εκει. Επερνα την Μαραθωνος και ας εκανα 1 - 1μιση ωρα παραπανω...

Anyway, απο Διονυσο εως Αγιο Πετρο δεν ξερω τιποτα!!!! Τελευταια φορα που πηγα θυμαμαι κατι κλειστες τυφλες στροφες με 2α και να μουριαζω σε καθε πατημα του γκαζιου. Απο εκει και κατω ομως κατι γινεται. Twisted evil

Οσο για αναβαση.... εκει γινονται ακομα περισσοτερα Evil
Τωρα αν πιουμε και κανα τηλιο (το τσαι δεν μ'αρεσει) δεν θα πεθανουμε κιολας.

Και για να τελειωνω. Τα προβληματα που ισως βρεθουν στο δρομο ειναι τα αυτοκινητα αφου Παρασκευιατικα και με τετοιο καιρο ολο και καποιος θα πηγαινει η θα ερχεται. Την περιπτωση της ομιχλης "κουρτινας" απο Αγ. Πετρο και πανω την αποκλειω λογω καιρου. Αλλα ποτε δεν ξερεις.

Αν τελικα κανονιστει, στειλτε pm για τα περαιτερω. Wink

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 18:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEETING POINT :
Αλσος Βεικου ( στο τελευταιο παρκιν)

ΑRRIVAL TIME :
10:30

DEPARTURE TIME:
10:45

BE THERE !

there will be no pms !

this message will be destroyed tommorow ! hehehee

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 19:17:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για σημερα τπ βλεπω δυσκολο τελικα να ερθω, παντως αυριο θα ερθω σιγουρα εστω και μονος μου (αφου εχω μπλεξει με ολους τους τρελαμενους γαυρους που θα πανε γηπεδο- και ας ειμαι βαζελος). parola ayta mhpvw mporei καποιος na moy steilei se πμ το κινητο του για να συνενοηθω για σημερα αν ερθω τελικα?. γιατι για να σας προλαβω στο parking το βλεπω χλωμο.

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 23:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως γιώργο δε το ειδα εγκαιρως το μυνημα σου για να σου στειλω το κινητο μου... τελικά ημασταν οι γνωστοι τρεις...(phsyborg,kovac, moi). Ψιλοβαριόμασταν αλλά είπαμε να την κάνουμε την βόλτα... πηγαμε απο θησεως-διονυσο κι οχι απο πεντελης όπως με παρότρυνε ο "ειδικός"... από διόνυσο μέχρι αγ. πέτρο δε το τρέξαμε καθολου καθως βρήκαμε 2-3 αμαξια μπροστά μας... Τελικά απο αγ.πετρο δε πηγαμε προς νέα μακρη γιατι βαριομασταν και γυρισαμε απο πάνω να πάμε προς πεντέλη... εκει δε βρηκαμε κινηση αλλα αντίπαλο τον δυνατο αέρα ο οποίος πραγματικά για μενα που πήγαινα μπροστά χωρις να ξέρω τον δρόμο ήταν θανατος σκέτος...ειδικα σε συνδυασμο με τα φαγωμένα μου ελαστικά!!! έβαλα ενα χρονόμετρο έτσι για την πλάκα απο τον αγ.πέτρο μέχρι...τον πολιτισμο! μας πήρε 6.15λεπτά να φτάσουμε στις ταβέρνες...οχι και τόσο καλα μάλλον, αλλα οκ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 02:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε πειραζει πετρο. εγω πηγα τελικα αλλα μαλλον ηταν ειδη αργα αν κρινω και απο την ωρα που εγραψες παραπανω αφου εγω εφτασα γυρω στις 12 με 12 και 10. βεβαια την γρηγορη βολτα μου την εκανα και εγω και την ευχαριστηθηκα παρα τον ανεμο που ανεφερες και εσυ. φαντασου οτι εγω εχω και σχαρες απανω οποτε καταλαβαινεις ποσο πιο ενοχλητικος ηταν. anyway εκτος απροοπτου θα σε γνωρισω αυριο, αρκει να σε βρω. για σενα ισως να ειναι πιο ευκολο να με εντοπισεις αφου δε πιστευω να υπαρχουν και πολλα γκρι 206 με σχαρες

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 08:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνωμη αλλα τι συνεβη στο ποστ μου...??? εγω αλλα εγραψα...!!! και ποιανου ειναι το σχόλιο?? Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 08:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταία πολλά posts αλλοιώνονται ή σβήνονται εντελώς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στον συγγραφέα. Είναι σωστό αυτό;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
συγνωμη αλλα τι συνεβη στο ποστ μου...??? εγω αλλα εγραψα...!!! και ποιανου ειναι το σχόλιο?? Evil Evil

Αν κατάλαβα, κάποιος moderator ήθελε να παραθέσει το μύνημά σου, και αντί γι' αυτό θα πάτησε επεξεργασία!!! Wink

Η έμπνευση ήταν:
Κάποιος από τους 3 έπρεπε να μπει μπροστά, γιατί δε χωρούσαμε να πηγαίνουμε και οι 3 δίπλα δίπλα. Laughing Laughing Laughing Wink
Δεν μπήκε ο Φίλιππος μπροστά, γιατί θα τρόμαζε τον κόσμο Cool Cool Cool , αλλά ούτε κι εγώ γιατί τα παιδιά δε θα μπορούσαν να με φτάσουν. Shocked Shocked Shocked . Με λίγα λόγια έτυχε. Wink

Πάντως ρε Πετρή κρύβε λόγια, έτσι που τα λες θα νομίζουν πως πηγαίναμε και του σκοτωμού ή πως κάναμε ράλλυ στο δρόμο. Μια απλή βόλτα όπως όλος ο κόσμος κάναμε, απλά σε λίγα σημεία είχαμε λίγο γρηγορότερο ρυθμό. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά ότι και να εγινε ζητω να αποκατασταθει.

δεν ειπα εγω οτι καναμε ραλλυ. απλα ειπα οτι ο αερας σε συνδυασμο με τα λαστιχα μου ηταν ασχημος συνδυασμος για γρηγορα μπασιματα στις στροφες...
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον οτι εγινε εγινε απο λαθος, αμα ηταν καποιος αλλος ο λογος θα ενοχλουσε και το δικο μου post που μιλαει για γρηγορη βολτα αφου απο οτι διαβασα χτες το βραδυ που προλαβα το post του πετρου ¨ολοκληρο¨ δεν ελεγε και τιποτα παραπανω

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Τελευταία πολλά posts αλλοιώνονται ή σβήνονται εντελώς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στον συγγραφέα. Είναι σωστό αυτό;

κατι τετοιο δεν δειχνει να ειναι σωστο, εκτος και αν τα post εχουν καποιον ηβριστικο χαρακτηρα ή θυγουν αμεσα καποιον δημοσια (πρωσοπο-εταιρια) οποτε και μπορει να δημιουργηθει καποιο προβλημα στο forum. βεβαια και παλυ μια ειδοποιηση στον συγγραφεα θα ηταν οτι πιο σωστο ετσι ωστε να μην ξανα επαναλαβει καποια παρομοια δημοσιευση

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 11:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Αν κατάλαβα, κάποιος moderator ήθελε να παραθέσει το μύνημά σου, και αντί γι' αυτό θα πάτησε επεξεργασία!!! Wink

Ακριβως αυτο εγινε και την πατατα την εκανα εγω. Εκει που ειχα παλια το quote τωρα εχω το edit. Sorry, ευτυχως το ειχα στην οffline cache του explorer και το επανεφερα..

Δεν υπηρχε δολος παντως, ουτε σκοπιμοτητα...
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 11:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα ημασταν 3 καρα οπως ειπε κ ο Πετρος κ το πηγαμε κ σε ποιο χαλαρους ρυθμους απο την προηγουμενη φορα!
Παντως τα κονε μας τα καναμε εκει πανω....
με μια......σκυλιτσα που ηθελε αγκαλιες κ χαδια ! Wink

Ελπιζω να βγουν οι φωτο με τα ιν καρ πλανα ! Wink Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 11:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
kovac έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Ακριβως αυτο εγινε και την πατατα την εκανα εγω. Εκει που ειχα παλια το quote τωρα εχω το edit. Sorry, ευτυχως το ειχα στην οffline cache του explorer και το επανεφερα..

Δεν υπηρχε δολος παντως, ουτε σκοπιμοτητα...

Στην πυράαααααααα!!!!! Laughing Laughing Laughing Wink
Alex, έλα στη συνάντηση να σε δούμε και πάλι από κοντά. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 22:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
δυστυχως γιώργο δε το ειδα εγκαιρως το μυνημα σου για να σου στειλω το κινητο μου... τελικά ημασταν οι γνωστοι τρεις...(phsyborg,kovac, moi). Ψιλοβαριόμασταν αλλά είπαμε να την κάνουμε την βόλτα... πηγαμε απο θησεως-διονυσο κι οχι απο πεντελης όπως με παρότρυνε ο "ειδικός"... από διόνυσο μέχρι αγ. πέτρο δε το τρέξαμε καθολου καθως βρήκαμε 2-3 αμαξια μπροστά μας... Τελικά απο αγ.πετρο δε πηγαμε προς νέα μακρη γιατι βαριομασταν και γυρισαμε απο πάνω να πάμε προς πεντέλη... εκει δε βρηκαμε κινηση αλλα αντίπαλο τον δυνατο αέρα ο οποίος πραγματικά για μενα που πήγαινα μπροστά χωρις να ξέρω τον δρόμο ήταν θανατος σκέτος...ειδικα σε συνδυασμο με τα φαγωμένα μου ελαστικά!!! έβαλα ενα χρονόμετρο έτσι για την πλάκα απο τον αγ.πέτρο μέχρι...τον πολιτισμο! μας πήρε 6.15λεπτά να φτάσουμε στις ταβέρνες...οχι και τόσο καλα μάλλον, αλλα οκ... Wink

Μπράβο σας ρε αλάνια!!!
Φυσάει εκεί αρκετές φορές λόγω του οτι δεν υπάρχουν σε κάποια σημεία δέντρα λόγω φωτιάς και ο δρόμος είναι ανοιχτός!

Έχω να πω πάντως κάτι:
Δεν είναι και ότι το καλύτερο το να μαζευτούμε 5-6 αμάξια και να κατέβουμε ή να ανέβουμε γιατί οι πιθανότητες για κάποιο ατύχημα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο επειδή το να κοντράρετε ο ένας με τον άλλο είναι αναπόφευκτο!
Anyway,να΄μαστε καλά και να προσέχουμε!

Παρεπιπτώντως κατέβηκα το Σάββατο μεσημεράκι και έχω να πώ οτι πάρα πολλοί ΑΣΧΕΤΟΙ κυκλοφορούν τώρα πια από αυτή τη διαδρομή οι οποίοι είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που τρέχουν!!!

By the way ρε συ Πέτρο,πόλυ λίγα λεπτά λες!
Δεν λέω οτι δεν το κάνατε αλλά εγώ με τον πεζακα μέρα-όχι βράδυ-έκανα 5'58"(ανέβα,από την κεφετέρεια στο χώρισμα Διονύσου-Πεντέλης μέχρι την τελευταία αριστερή στροφή της Πεντέλης-στη διασταύρωση εννοώ)!

Anyway,θα σου στείλω πμ για τη Παρασκευή που έρχεται!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 22:27:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Εννοείται!!! Τι ώρα θα βρεθείτε και που?

Η χθεσινη βολτα με τη φορμουλα Shocked ,ε.... τον ιαπωνα ηθελα να πω Wink δεν μου εφτασε! (τι ηχο εκανε το ατιμο!!! Twisted evil ) Αν πατε με τον κουμπαρο και θες παρε κανα τηλ να κανονισουμε...!

Αρούλη δεν πήγα την Παρασκευή αλλά σάββατο μεσημέρι με την αδερφή μου!
Την Παρασκεύη κανόνισε να πάμε Μάκρη για Σαβ/κο!
Α! Ηχογραφίσαμε τον Ιάπωνα και κάνει σαν μηχανή ο καυλ....ς Twisted evil Twisted evil Twisted evil !!!
Αναμένεται και videακι!
Wink Laughing Wink Laughing

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 00:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η χρονομέτρηση αντρέα έγινε ακριβώς απο την στροφή που ειναι η ταμπέλα (προς μελίσσια πεντελη) μέχρι το stop που συναντάμε καμμια 200αρια μετρα πριν τις ταβέρνες (πεντέλη). Εγινε με χρονόμετρο, οχι με το ρολόι και ήταν 6.15.45
ελπίζω να κατάλαβες την διαδρομη που μετρησαμε...
φυσικα δεν βρήκαμε κανενα αυτοκινητο μπροστά μας οποτε δε μας καθυστέρησε κατι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 08:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ πέτρο το αμάξι το έχεις 3-4 μήνες τώρα πότε πρόλαβες να φτάσεις στο σημείο "ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ" ....... + στρώσιμο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης