PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλείσιμο πόρτας....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2002, 19:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip ουτε πολυ ψιλα αλλα ουτε και πολυ χαλημα ωστε να αναγκαστεις να το πιεσεις μετα, καπου στη μεση ειναι καλα για να κλεισει. Παντως αν το πιεσεις για να κλεισει ακουμπωντας την ακρη του καπω δεν νομιζω να εχεις προβλημα με βουλιαγματα κτλ.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Αύγ 2002, 01:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ υπάρχουν πολλές απόψεις. Η μία λέει το σηκώνω στα 3 μέτρα και το αφήνω να πέσει. Είναι σχετικά διαδεδομένη. Η δεύτερη λέει κλείνω το καπό μέχρι το πρώτο σημείο και μετά πιέζω ελαφρά στο κέντρο για να κλείσει (το κάνει μερικές φορές ο πατέρας μου). Ούτως ή αλλως αν έχετε προσέξει στο κέντρο και μερικά εκατοστά και από τις 2 μεριές το καπό έχει και γ**ώ την ανθεκτικότητα (δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη,αλλά τέσπα καταλάβατε). Εγώ προσωπικά επειδή δεν θέλω να χτυπήσει πολύ, φέρνω και ακουμπάω το σιδεράκι του καπό μέχρι πάνω από την κλειδαριά, και μετά το σηκώνω με δύναμη μιας μέτριας ώθησης και το αφήνω. Βέβαια μου έχει συμβεί έτσι κιόλας να μην κλείσει, αλλά τέσπα, με την κατάλληλη προπόνηση το έχω βρει. Laughing

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Αύγ 2002, 12:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Τρίτο (και το μακρύτερο Rolling eyes ) ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις την πόρτα είναι να την κλείσεις (αφού έχεις κάνει τα παραπάνω) από κοντά (15-20cm) με την ίδια δύναμη. Αυτό εξυπηρετεί στο να μην συμπιεστεί μεγάλη ποσότητα αέρα μέσα στο εσωτερικό και πετάει την πόρτα προς τα έξω. Επίσης λόγω της μικρότερης διαδρομής δεν φθείρεται τόσο η πόρτα ιδίως όταν έχουμε φάει σπανάκι και την κοπανήσουμε με δύναμη!

Κάντε το και θα με θυμηθείτε!!!! :D

Tο αυτό με τον συνάδελφο. Kαι άνευ σπανακακίου. Kάνει ένα πολύ ωραίο βαρύ γκούπ και κλείνει. Tip το χέρι να είναι εκεί που είναι το χερούλι.

Kαπώ. Άφημα από 15-20 cm ύψος. Kάνει πολύ θόρυβο και ψαρώνεις ότι θα βγεί από κάτω αλλά δεν έχει πρόβλημα Smile Smile Smile Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Αύγ 2002, 01:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Επίσης λόγω της μικρότερης διαδρομής δεν φθείρεται τόσο η πόρτα ιδίως όταν έχουμε φάει σπανάκι και την κοπανήσουμε με δύναμη! :D

Sidobre, με τον Ποπάι έχεις καμία συγγένεια; 8O

Από το πολύ σπανάκι ανακάλυψες αυτόν τον τρόπο κλεισίματος της πόρτας ή ο Ποπάι έχει 206 και σου είπε αυτός το κόλπο; 8O
Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 15:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΑΝ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΑΠΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΗΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΨΗΛΟ ΤΖΟΓΟ.(ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ) Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 15:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το service να το αφήσεις όπως είναι. Αν και δεν πιστεύω, όσο και να μην κλείνει (μήπως προσπαθείς να το κλείσεις αφού έχει κουμπώσει στην πτώτη σκάλα;), αν το αφήσεις λίγο ψηλότερα θα κλείσει κανονικά από την δύναμη του καπό. Πάντως δες αν με κλειστό το καπό, αν είναι σε ευθεία με το υπόλοιπα πλαϊνά. Βάλε το χέρι σου και δες να μην είναι το καπό πιο πάνω ή πιο κάτω από τα πλαϊνά, αλλά στην ίδια ευθεία και να πηγαίνει με τα νερά του προς τα πάνω. Ακόμη πηγαίνοντας από μπροστά δες πως κουμπώνει το κενό πάνω από το σήμα και τι κενά έχει από τα δύο φώτα. Αν όλα αυτά είναι καλά, τότε το καπό σου είναι πολύ καλό, και μονωμένο και μην φοβάσαι τίποτα.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 20:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφηστε το καπω ησυχο εκτος και αν εχετε μαστορα εμπιστο.Φιλος με Laguna τρακαρε-αλλαξε καπω και οταν του παρεδωσαν το αμαξι εχανε μισο ποντο απο την μια μερια.Και ολα αυτα στην επισημη Renault!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 20:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα που το θυμηθηκα εχθες στο Site της Jamex υπηρχε μετατροπη αντικαταστασης του κονταριου που κραταει το καπω με αμορτισερακι(οπως αυτο που εχουμε πισω)Καλη φαση δεν συμφωνειτε?

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 21:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Τωρα που το θυμηθηκα εχθες στο Site της Jamex υπηρχε μετατροπη αντικαταστασης του κονταριου που κραταει το καπω με αμορτισερακι(οπως αυτο που εχουμε πισω)Καλη φαση δεν συμφωνειτε?

ασφκσδφηασξκδφηρςθιγηηξκγλκξαηψωνβωλθιου;ε'΄[πηδ ξκασφαλδξκση

@#$@#$@#$$!@#$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!%&(%^$&*^&$~~~~~
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

(Μετάφραση : αααααααααχχχχχχχχχ......πάλι έξοδα............... Mr. Green )

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 13:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για δωστε πληροφοριες για αυτο το αμορτισερακι ρε παιδια, καλο ακουγεται.

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 20:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:

Που είναι αυτό ρε παιδιά...... Shocked
Ψαχνω και όλο ρώσικα μου βγαίνουν στο jamex.com

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 22:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.jamex.nl
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 01:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν πήρα το αυτοκίνητο μου είπαν στη Πεζό να προσέχω πως κλείνω το καπό.Μου υπόδειξαν οτι πρέπει να το αφήνω λίγα εκατοστά πριν τη κλειδαριά, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος στρεβλώσεως.Μου έδειξαν μάλιστα κάποιο 206 στην έκθεση του οποίου το καπό είχε όντως στρεβλώσει επειδή κάποιος πελάτης το άφησε να κλείσει απο ψηλά Exclamation Exclamation Exclamation Πιστεύω λοιπόν οτι είναι πολύ φυσικό να συμβεί, μιας και το βάρος του καπό είναι αρκετά μεγάλο.Είναι αδικαιολόγητο που η Πεζό δε φρόντισε για αμορτισέρ,τη στιγμή μάλιστα που άν δε κάνω λάθος έχει βάλει στο 106 Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 01:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλέπω λοιπόν οτι μιλάτε για κλείσιμο της πόρτας.Θα πρωτοτυπήσω λοιπόν και θα μιλήσω για άνοιγμα της πόρτας.Shocked Shocked Εδώ και δύο μέρες η πόρτα μου (του οδηγού) δεν ανοίγει.Συμπεριφέρεται σα να έχει πιάσει πάγο το χερούλι.Αυτό έγινε μόλις έπεσε η θερμοκρασία. Shocked 8-OΜόλις κλειδώσω και ξεκλειδώσω πάλι, τότε ανοίγει μα δείχνει να δυσκολεύεται Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 08:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 i love you έγραψε:
Βλέπω λοιπόν οτι μιλάτε για κλείσιμο της πόρτας.Θα πρωτοτυπήσω λοιπόν και θα μιλήσω για άνοιγμα της πόρτας.Shocked Shocked Εδώ και δύο μέρες η πόρτα μου (του οδηγού) δεν ανοίγει.Συμπεριφέρεται σα να έχει πιάσει πάγο το χερούλι.Αυτό έγινε μόλις έπεσε η θερμοκρασία. Shocked 8-OΜόλις κλειδώσω και ξεκλειδώσω πάλι, τότε ανοίγει μα δείχνει να δυσκολεύεται Exclamation Exclamation

Για δοκίμασε να ψεκάσεις με το "γνωστό" σπρέυ την κλειδαριά και τους μεντεσέδες... Ενδέχεται να έχει "στεγνώσει" το γράσο σε κάποια σημεία και να δυσκολεύει το άνοιγμα.Το ιδανικό θα ήταν να ψέκαζες και εσωτερικά τον μηχανισμό (απαιτεί ξήλωμα της ταπετσαρίας...) Confused

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης