PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σκορτσαρίσματα όταν είναι κρύο, HELP ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 11:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Σκορτσαρίσματα όταν είναι κρύο, HELP ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν είναι κρύο (και μόνο τότε) μου κάνει κάποια σκορτσαρίσματα, στην αρχή νόμισα ότι είναι βενζίνη αλλά τώρα φοράω ultimate 100, μετά υπέθεσα φίλτρο ελευθέρας K&N θέλει καθάρισμα, το καθάρισα και πάλι τα ίδια. Μόλις ζεσταθεί λίγο και η θερμοκρασία φτάσει στο 1ο τέτατρο όλα εντάξει, καμιά γνώμη κανείς?
Το σπαστικό είναι ότι μου το κάνει το τελευταίο 2μηνο!!!
Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dodis (θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1,4 XT '01

Ένταξη: 08 Απρ 2004
Τόπος: Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγαπητε φιλε βαγγελη καλημερα.τι ιδιο πραγμα μου κανει κι εμενα οταν η θερμοκρασια φτανει στους 70.κρυο δηλαδη.υπεθεσα οτι ηταν βενζινη.οταν εβαλα την 100 αρα δε μου το εκανε καθολου στην αρχη.μετα παλι τα ιδια.οποτε ξανα εβαλα απλη.εψαξα κι εγω αρκετα να δω τι φταιει.οταν πηγα για σερβις ρωτησα τον μηχανικο μου και μου εδωσε την σωστη απαντηση πιστευω γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να σκεφτεις.ειναι ο αισθητηρας λ που ακριβως σε εκεινη την θερμοκρασια που μας το κανει αλλαζει το μειγμα απο πλουσιο σε φτωχο.καλα μη βαρατε Sad Rolling eyes δεν ειμαι και μηχανικος να το διατυπωσω σωστα αλλα νομιζω οτι το ειπα σωστα.δεν μπορεις να το αποφυγεις δεν ειναι και τιποτα σοβαρο δηλαδη.τωρα θα μου πεις και γιατι δε μου το εκανε οταν ηταν καινουργιο;κι εχεις δικιο.αλλα ολα τα πραγματα αδερφε μου καποια στιγμη τα φτυνουν θελουν αλλαγη κ.τ.λ. καταλαβες ετσι;πως θα βγαλουν το ψωμι τους κι οι μηχανικοι και οι εμποροι με τα ανταλλακτικα; Very happy Very happy Very happy

DODIS 75 PS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dodis έγραψε:
αγαπητε φιλε βαγγελη καλημερα.τι ιδιο πραγμα μου κανει κι εμενα οταν η θερμοκρασια φτανει στους 70.κρυο δηλαδη.υπεθεσα οτι ηταν βενζινη.οταν εβαλα την 100 αρα δε μου το εκανε καθολου στην αρχη.μετα παλι τα ιδια.οποτε ξανα εβαλα απλη.εψαξα κι εγω αρκετα να δω τι φταιει.οταν πηγα για σερβις ρωτησα τον μηχανικο μου και μου εδωσε την σωστη απαντηση πιστευω γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να σκεφτεις.ειναι ο αισθητηρας λ που ακριβως σε εκεινη την θερμοκρασια που μας το κανει αλλαζει το μειγμα απο πλουσιο σε φτωχο.καλα μη βαρατε Sad Rolling eyes δεν ειμαι και μηχανικος να το διατυπωσω σωστα αλλα νομιζω οτι το ειπα σωστα.δεν μπορεις να το αποφυγεις δεν ειναι και τιποτα σοβαρο δηλαδη.τωρα θα μου πεις και γιατι δε μου το εκανε οταν ηταν καινουργιο;κι εχεις δικιο.αλλα ολα τα πραγματα αδερφε μου καποια στιγμη τα φτυνουν θελουν αλλαγη κ.τ.λ. καταλαβες ετσι;πως θα βγαλουν το ψωμι τους κι οι μηχανικοι και οι εμποροι με τα ανταλλακτικα; Very happy Very happy Very happy

Οπότε αν πρόκειται για κάτι φυσιολογικό γιατί γράφεις ότι όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τα φτύνουν κλπ ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 09:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dodis έγραψε:
αλλα ολα τα πραγματα αδερφε μου καποια στιγμη τα φτυνουν θελουν αλλαγη κ.τ.λ. καταλαβες ετσι;

Γειά σου Θοδωρή, δηλ. τι εννοείς ότι ο αισθητήρας λ θέλει άλλαγμα επειδή δε διαβάζει σωστά, τι άλλαξε, μήπως καθάρισμα γιατί δε το πιστεύω οτι στα 2 χρόνια τα έφτυσε !

Επιστροφή στην κορυφή
dodis (θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1,4 XT '01

Ένταξη: 08 Απρ 2004
Τόπος: Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 07:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα.καταρχην να απαντησω στον αντωνη και μετα σε εσενα βαγγελη.δεν ειδα πουθενα αντωνη να γραφω οτι ειναι φυσιολογικο.εγω ειπα οτι μετα απο καποιο διαστημα ολα τα πραγματα τα φτυνουν.κι ειδικα με το συγκεκριμενο θεμα,που με τις βενζινες που κυκλοφορουν μπορουν ανετα μετα απο καποιο καιρο να βγαλουν off τον αισθητηρα.βαγγελη ισως να υπαρχει κανα σκουπιδακι στον αισθητηρα και γι αυτο στο κανει.εμενα δε μου το κανει παντα αλλα δεν εχω βρει και χρονο να παω να κοιταξω τον αισθητηρα.

DODIS 75 PS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 09:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γνώμη μου καλύτερα να το πας για ένα προληπτικό τσεκάρισμα για διάγνωση δηλαδή μήπως και δείξει κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 09:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπότε ποιά είναι τα συμπτώματα του χαλασμένου λ στο 206?
Πχ σε ibiza που είχα παλαιότερα μου έκανε διακοπές ...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 17:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν για κάποιο λόγο δεν δουλέψει σωστά ο αισθητήρας καταγράφεται στην μνήμη του εγκεφάλου τώρα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό θα ανάψει λαμπάκι αυτοδιαγνωσης !
Τώρα για το συγκεκριμένο μοτέρ δεν θα προλάβεις να καταλάβεις αν είναι εντάξει η όχι γιατί όπως είπα θα έχει ανάψει η λυχνία άρα πας και το κοιτάς
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης