PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόγραμμα Superchips για 206 1.4 8v (Sagem)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 19:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Πέτρος έγραψε:

ΚΑΙ εκκεντροφόρο και φτανεις μονο 90 αλογα? ειπαμε δεν ειναι στραγαλια αλλά όχι κι ετσι. Τελικά ο μόνος λόγος που το 8V δεν το βρίσκεις εξελιγμενο είναι ακριβώς επειδη είστε όλοι τόσο πεσσιμιστές. Και φίλε Στέλιο δεν είπε κανεις οτι το 1.4 θα γίνει πύραυλος. Ούτε τα παραφούσκωσε κανενας. Αν διαβασεις τι λέω...απλά επανελαβες τα λόγια μου. Σβέλτο, ταχύ και αξιόπιστο! Όχι κοντράδικο ούτε πύραυλος. Αν θες κατι τέτοιο αφηνεις τις βελτιώσεις, κρατάς τα λεφτά σου και πας και παιρνεις το 2λιτρο να τελειώνουμε. Όσο για τις τιμές που αναφέρω είναι "το πολύ". Δηλαδη το μέγιστο που θα πληρώσεις. Το χταπόδι-καταλύτης-τελικό αξίζει να το βάλεις φτάνει να την ψάξεις και να μην πας στα τυφλα. Δηλαδη να τα σκάσεις αλλά σε κάτι που πραγματικά θα κανει την διαφορα.

Δεν αντιπαραθετω σε κανεναν προσωπικα και σημφωνω μαζι σου Πετρο.
Απλα επειδη βλεπω και κολανε πολλοι σε λεπτομεριες. Το topic το ξεκινησα γιατι θημαμαι πως ηταν πολυς ο κοσμος που ενδιαφεροταν για προγραμα για τον μεχρι προσφατα "μη πειραξημο" SAGEM. Το γεγονος ειναι οτι τωρα ο SAGEM προγραματιζεται και οποιος δεν εχει τη δηνατοτητα να αλλαξει μοτερ ή να παρει αλλο αμαξι, μπορει να καταφηγει σ'αυτη τη λυση.
Εγω αμα βρησκομουν με 2000 ευρω στο χερι και αφθωνο χρονο, ναι θα αλλαζα μοτερ. Αλλα δυστηχως δεν εχω αυτη την δυνατοτητα και ειμαι σιγουρος πως πολλοι βρησκονται στην ιδια θεση. Αυτο ειναι το νοημα. Τωρα ποσο κανει, ποσο παιρνεις, τι ειναι καλητερο, τι αξιζει, τι δεν αξιζει και μπλα μπλα μπλα νομιζω τα εχουμε ξαναπει απειρες φορες σε πολλα topic εδω στα μηχανολογικα.

Παντως εγω θα την κανω για superchips σε 2 - 3 βδομαδες και θα σας πω εντηπωσεις.

Επεισης αν διαβασετε στο site της Supechips θα δειτε πως αν δεν ειστε ευχαριστημενοι απ'το προγραμα μπορειτε να σας το αφαιρεσουν (βαζοντας το μαμισιο) εντως μιας εβδομαδας. Τα λεφτα τα παιρνετε πισω εκτως απ'το ποσο που αντιστηχει στην εργασια.

GO FOR IT DUDE Wink
Αντε να δουμε πως παει το 1400αρι με το Chipaki κ μετα φυγαμε για group buy !!!
Mολις το βαλεις εννοειτε οτι θα το πας με τον Κωστα τον χταποδατο να δουμε διαφορες !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 20:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. πείτε μου το site της superchips
2. εγω πως σκ**α θα μαθω τι εγκεφαλο έχει το 206 μου?
3. Στέλιο κανε την μεγαλη κινηση φιλε. Κι αν θες και μπορεις παρε με μαζι σου οταν θα το πας για προγραμμα! Να δω τι παιζει! Wink

α! και φιλιππε! Εσύ έτσι όπως το πας το κάρο σου μονο για ΤΟΥΡΜΠΟ είσαι φίλε!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 20:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τα ιδια φραγκα και την ιδια βελτιωση υπάρχει προγραμμα και για το 1.4 16V για οποιον ενδιαφερεται... όλοι superchips! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 20:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρος έγραψε:
με τα ιδια φραγκα και την ιδια βελτιωση υπάρχει προγραμμα και για το 1.4 16V για οποιον ενδιαφερεται... όλοι superchips! Wink

ΕΙΠΑΜΕ ...GROUP BUY !!!! Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 00:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
sps έγραψε:
Το εχω ξαναπει πολλες φορες και δε θα σταματησω να το λεω.Οσοι εχουν 1.4 και δεν ειναι multiplex ας βρουν ενα μοτερ 1.6 8ν 105 ps.
Πανω απο 500-600 δε θα τους κοστισει.
Με εργασια εξατμιση κλπ θα δωσεις αλλα τοσα και θα εχεις ενα μικρο πυραυλακι.

Το ξερω πως ειναι δυσκολη αποφαση να βρεις και να αλλαξεις κινητηρα,αλλα πιστεψτε με αξιζει.
Αλλο να δινεις 500 ευρω για 5 αλογα και αλλο 1000-1200 για 30!

Και μετα αμα γουσταρετε με ενα εκκεντροφορο,προγραμμα και συμπιεση,πας στα 135-140 για πλακα.
Ρωτηστε και το Νικο να σας πει απο πρωτο χερι.
Το μοτερ που ανεφερα το ξερω πολυ καλα και νορμαλ και με 140 αλογα, και στις 2 περιπτωσεις ειναι απολαυστικο.
Ενω τα 5 αλογα θα τα καταλαβεις για μια εβδομαδα.
Μετα τι?
Παλι αργο θα φαινεται το αμαξι.

Ok δηλαδη να μην το ξανασυζητησουμε το θεμα ????? Question Shocked

Τες πα
<<---Multiplex here
and...εγω εχω πει σε αλλο μου ποστ οτι η καλυτερη μοντιφα ειναι 2λιτρο μαμα με πολλα κ αξιοπιστα αλογα !

Δηλαδη απο τα λεγομενα μου εσυ αυτο καταλαβες,ειπα να μην ξανασυζητηθει το θεμα??

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 00:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρος έγραψε:
1. πείτε μου το site της superchips
2. εγω πως σκ**α θα μαθω τι εγκεφαλο έχει το 206 μου?
3. Στέλιο κανε την μεγαλη κινηση φιλε. Κι αν θες και μπορεις παρε με μαζι σου οταν θα το πας για προγραμμα! Να δω τι παιζει! Wink

α! και φιλιππε! Εσύ έτσι όπως το πας το κάρο σου μονο για ΤΟΥΡΜΠΟ είσαι φίλε!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

1) WWW.SUPERCHIPS.CO.UK (Αν βαλεις .COM θα σε βγαλει στο site για Αμερικανικα αυτοκινητα)

2) Ο εγκεφαλος ειναι πανω απ'τον θολο της δεξιας ροδας (οταν ανοιγεις το καπο στα αριστερα σου δηλαδη) Θα εχεις Bosh ή Magneti Marelli ή Sagem. Απλα μεχρι προσφατος μονο για τον Sagem ΔΕΝ υπηρχε προγραμα. Για τους αλλους δυο παιζει εδω και καιρο.

3) ΟΚ, οταν τον κανονισω θα σ'ενημερωσω να παμε μαζι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 11:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη το εχω παρει σοβαρα και προκειτε να βαλω προγραμα, τελευταια βρισκομαι σε συχνη επικοινονια και με Superchips Αγγλιας και με R&S Motorsports εδω στην Ελλαδα και μου εχουν λυθει αρκετες αποριες που μπορει να εχετε κι'εσεις.

1) Η Εγγυηση της 1 εβδομαδας που ισχυει στην Αγγλια ΔΕΝ ισχυει εδω.

2) Το προγραμα ΔΕΝ ειναι κονσερβα. Υπαρχει το στανταρ προγραμα και μετα πανω σ'αυτο γινονται οι απαραιτητες αλλαγες αναλογα με τι εξοπλησμο εχει το αμαξι (σκουπα, εξατμηση, εκκεντροφορ κτλ). Η αλλαγες αυτες γινοντε στην Αγγλια απο την Superchips και στελνονται εδω μεσω Computer.

Αυτα προς το παρων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 12:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Επειδη το εχω παρει σοβαρα και προκειτε να βαλω προγραμα, τελευταια βρισκομαι σε συχνη επικοινονια και με Superchips Αγγλιας και με R&S Motorsports εδω στην Ελλαδα και μου εχουν λυθει αρκετες αποριες που μπορει να εχετε κι'εσεις.

1) Η Εγγυηση της 1 εβδομαδας που ισχυει στην Αγγλια ΔΕΝ ισχυει εδω.

2) Το προγραμα ΔΕΝ ειναι κονσερβα. Υπαρχει το στανταρ προγραμα και μετα πανω σ'αυτο γινονται οι απαραιτητες αλλαγες αναλογα με τι εξοπλησμο εχει το αμαξι (σκουπα, εξατμηση, εκκεντροφορ κτλ). Η αλλαγες αυτες γινοντε στην Αγγλια απο την Superchips και στελνονται εδω μεσω Computer.
Αυτα προς το παρων

Δηλαδη αν θες σκουπα , χταποδι κτλπ πρεπει να τα βαλεις πριν πας για Chipaki και οχι μετα οπως ειπε καποιος παραπανω !

FULL THROTLE....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Τετ 18 Φεβ 2004, 13:15:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 12:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν να σας πω δυο τρια πραγματάκια απο την εμπειρία μου.

Εχω βάλει σε 3 διαφορετικά αμάξια superchips και είμαι ικανοποιημένος ενω σε άλλο που έβαλα powerchips δεν έμεινα ικανοποιημένος.

Το καλοκαίρι πήγα στον Δημόπουλο (dealer Superchips στην Αργυρουπόλεως) πλήρωσα 500€ και αφου μεσω της φίσας διάβασε τα δεδομένα του εγκεφάλου μου (bosch) τα έστειλε mail στην Αγγλια και σε 1 περίπου ώρα ηρθε το πρόγραμμα απο Αγγλία και φορτώθηκε στο 206 μου.
Προηγουμένως είχε φορτώσει σε δισκετα το μαμά πρόγραμμα για περίπτωση που θέλουμε να το ξαναφορτώσουμε.
Το αμάξι το οδήγησα απο κει ως τα Πατήσια (διαδρομή που έκανα κάθε μέρα τότε) και ένιωσα διαφορά στον τρόπο που γέμιζε τις ταχύτητες και τον κόφτη στις 7200.
Ομως όταν ζεστενόταν αρκετά με την 95αρα βενζίνη χτύπαγε πυράκια χαμηλά στην 2α. Εβαλα 100αρα αλλά τα πυράκια μειώθηκαν αλλά δεν εξαφανίστηκαν. Τότε ζήτησα τα λεφτά μου πίσω (δεν είχε περάσει εβδομάδα απο την εγκατάσταση του προγράμματος ) αλλά αυτός αρνήθηκε και απάντησε ότι μόνο αυθημερόν μπορούσε να τα δώσει πίσω!!!
Κατόπιν πίεσης μου φόρτωσε άλλο πρόγραμμα (όντως βελτιωμένο) και τα πυράκια εξαφανίστηκαν με 100αρα βενζίνη, ενω έχω ελάχιστα με 98αρα και λίγα με 95αρα (σε χαμηλές στροφές στην 2α). Ετσι καταλαβαίνω ανα έχω καλή βενζίνη ή οχι και η απόδοση μου εξαρτάται απο την βενζίνη που βάζω.
Α ο τύπος επέμενε ότι με μαμά φιλτρόκουτο είναι καλύτερα και όχι με σκούπα. Πολύ μπέρδεμα ...απο το καλοκαίρι πότε έχω την σκούπα και πότε το φιλτρόκουτο.
Οταν έβαλα το πρόγραμμα και είχα και την σκούπα ξαφνικά κατάλαβα ότι έμενα από φρένα και ήθελα καλύτερα λάστιχα. Πήγαινα όντως αρκετά πιο γρήγορα (όμως τα saxoralla συνέχισαν λογικά να με κερνάνε τσαγάκια)
Αυτά για τώρα. Γειά χαρά Cool

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 13:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Δηλαδη αν θες σκουπα , χταποδι κτλπ πρεπει να τα βαλεις πριν πας για Chipaki και οχι μετα οπως ειπε καποιος παραπανω ![/list]

Το προγραμμα παντα μπαινει τελευταιο για να προσαρμοστει στις ειδη υπαρχουσες αλαγες. Βεβαια οταν προκειτα για μια σκουπα ή εξατμηση γινεται και αναποδα αλλα δεν θα εχεις την ιδανικη αποδοση. Αν απ'την αλλη μιλαμε για εκκεντροφορο το προγραμμα θα μπει παντα μετα.
Επιστροφή στην κορυφή
Droemmen (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 13:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το -σύγχρονο- πρόγραμμα προσαρμόζεται πάντα στα καινούρια δεδομένα είτε μπει πρώτο είτε τελευταίο (δεν μιλάμε για 2ο στάδιο -εκκεντροφόρους-).
Ακόμα και οι εργοστασιακοί εγκέφαλοι προσαρμόζονται, μην ξεπερνώντας όμως τα όρια που τους θέτουν οι προγραμματιστές από το εργοστάσιο...Γι αυτό και προσαρμόζονται στις κλιματολογικές αλλαγές χειμώνα-καλοκαίρι κλπ. Ο aftermarket προγραμματιστής φροντίζει να ξεπεράσει τα όρια κατανάλωσης -περισσότερο, αλλά όχι μόνο- για την καλύτερη απόδοση.
Ο προγραμματιστής χρειάζεται να ξέρει για την ύπαρξη (ή μη) αγωνιστικού καταλύτη διότι εκεί αλλάζουν τα δεδομένα τόσο ώστε να χρειάζεται ειδική ρύθμιση...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 15:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ναι, την στιγμη που εχω αποφασισει να κανω την αλλαγη (στο προγραμμα) τα σχεδια αλλαζουν. Η μαμα πατριδα με καλει να κανω την θητεια μου. Οποτε τα παντα αναβαλωνται για ενα χρονο. Δεν πειραζει, ισως του χρονου να εχουν εξεληχθει και λιγο τα προγραματα και να παιζει κατι καλητερο. Ισως κατι σε συνδιασμο με εκκεντροφορο, αναλογως και με τα οικονομικα μου .
Τελος παντων την κανω, μπαινω επιτελους να υπιρετησω την πατριδα. 12 Μαρτιου στο Σκαραμαγκα (Ναυτικο), μολις 4 μερες μετα τα 2... γενεθλια μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Droemmen (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 09:55:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Και ναι, την στιγμη που εχω αποφασισει να κανω την αλλαγη (στο προγραμμα) τα σχεδια αλλαζουν. Η μαμα πατριδα με καλει να κανω την θητεια μου. Οποτε τα παντα αναβαλωνται για ενα χρονο. Δεν πειραζει, ισως του χρονου να εχουν εξεληχθει και λιγο τα προγραματα και να παιζει κατι καλητερο. Ισως κατι σε συνδιασμο με εκκεντροφορο, αναλογως και με τα οικονομικα μου .
Τελος παντων την κανω, μπαινω επιτελους να υπιρετησω την πατριδα. 12 Μαρτιου στο Σκαραμαγκα (Ναυτικο), μολις 4 μερες μετα τα 2... γενεθλια μου.

Καλή θητεία και καλή τύχη να έχεις και καλός διοικητής να σε βρει!
Άντε με το καλό και σύντομα να πάρεις και την πρώτη σου άδεια!
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 10:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

κριμα...αντε δεν πειραζει καλη θητεια, στο ναυτικο ειναι καλα.... Salute

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 15:56:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλη θητεια στελιο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 18:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή θητεία Very happy Very happy Very happy
Τι θητεία δηλαδή 12 μήνες...
Σαν διακοπές απλά λίγο μεγαλύτερες από τις κανονικές...
Α ρε μια βδομαδούλα στο αρματαγωγό....καλή θα ήταν Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 22:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά φόρεσε κανένας άλλος το Superchips? Έγινε το "Group Buy"? Rolling eyes

Μπορεί να μου βρεί κάποιος απόδοση/τιμή για 1,4 16ν 2004 με multiplexing? Αν το κάνω 1ου σταδίου το αμάξι, θα χάσω το A/C ή όχι? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 01:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked steve που κολλάει το A/C με το πρόγραμμα και το πρωτο στάδιο???? ετσι κι αλλιώς clima δεν εχεις εσυ?? Confused Confused Confused

προγραμμα για το 1.4 16V εχει η superchips και δίνει λενε 4 αλογα και αναλογη ροπη και κοστιζει 500ευρω.

group buy σαφως και δεν εγινε...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 06:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
Shocked steve που κολλάει το A/C με το πρόγραμμα και το πρωτο στάδιο???? ετσι κι αλλιώς clima δεν εχεις εσυ?? Confused Confused Confused

προγραμμα για το 1.4 16V εχει η superchips και δίνει λενε 4 αλογα και αναλογη ροπη και κοστιζει 500ευρω.

Ναι, clima έχω Cool Αλλά κάπου είχα διαβάσει σε μιαα βελτίωση πως αν την κάνεις, χάνεις το A/C... Rolling eyes Δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποια! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 08:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Ναι, clima έχω Cool Αλλά κάπου είχα διαβάσει σε μιαα βελτίωση πως αν την κάνεις, χάνεις το A/C... Rolling eyes Δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποια! Sad

καμμία σχέση...θυμαμαι τι λες...αυτο ηταν κιτ της peugeot sport αν θυμαμαι καλα για αγωνιάρικες καταστασεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 13 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης