PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με τη ζώνη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 15:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με τη ζώνη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα στη ζωνη του συνοδηγου. ενω λειτουργει κανονικα στα φρεναρισματα δηλαδη λειτουργουν οι προεντατηρες οταν την λυσουν δεν μαζι πισω με κανεναν αλλον τροπο παρα μονο με το χερι. πηγα στην peugeot και μου ειπαν οτι εχει χαλασει το ελατηριο και οτι θελει αλλαγη ολος ο μηχανισμος. το κοστος ειναι αρκετα υψηλο (177 ευρω) και ετσι τους προτεινα αν γινεται να αλλαξουμε το μηχανισμο με εναν απο τις πισω ζωνες, αλλου μου ειπαν οτι δεν γινεται. εχει κανενας καμια ιδεα?

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 16:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια αρκετα οικονομικη λυση ειναι να πας στον Νεο Κοσμο και να αγορασει ενα μεταχειρισμενο!Θα ειναι καπως δυσκολο να βρεις αλλα αξιζει μια προσπαθεια σε αντιθεση με τα 177€!Για κατι τετοια ανταλακτικα λυπαμαι να τα χρυσοπληρωνω στην αντιπροσωπεια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 03:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω να δεις ποσο λοιπαμε να τα δωσω Crying or Very sad . το προβλημα που φανταζομαι oti θα δημιουργηθει με την ευρεση μεταχειρισμενου ειναι οτι σε ενα χοντρο τρακαρισμα οι ζωνες συνηθως βγαινουν off. ασε που αυτη η δουλεια πρεπει να γινει πρωι και εγω απο εδω και περα δεν θα εχω ελευθερα πρωινα λογο αεροποριας. δε χαλαγε 3 μερες νωριτερα που ειχα και κανα πρωινο ελευθερο.
ρε παιδια τοσοι διαβασατε το topic κανενας καμια αλλη ιδεα?

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 08:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To κόλημα της ζώνης στο απότομο φρενάρισμα δεν είναι λόγω προεντατήρα αλλα λόγω ενος αδρανειακού συστήματος το οποιο σε περίπτωση απότομου φρενου ή απότομης στροφής μπλοκάρει την ζώνη για να σε κρατά το κάθισμα..

Στην δικιά σου περίπτωση δεν έχει χαλάσει ο προεντατήρας απλά έχει χαλαρώσει - σπάσει το ελατήριο που μαζεύει την ζώνη πίσω...

Μόλις μίλησα με τα ανταλακτικά της PEugeot και έμαθα οτι το καρούλι πάει μαζί με τον προεντατήρα....

Αλλα για να σπάσει το ελατήριο... πρέπει να έχει τρακάρει το αυτοκίνητο και να έχει σκάσει το καψούλι του προεντατήρα.. ειδάλως είναι αδιανόητο απ'οτι μου είπανε... Μηπως έχει σκαλώσει κάπου η ζώνη και δεν την αφήνει να την μαζέψει ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 11:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει σκαλωσει πουθενα η ζωνη γιατι την εχω τραβηξει μεχρι εξω και την εχω ξανα σπρωξει μεσα 2-3 φορες. εξαλου με την υποβοηθεια του χεριου μαζευει κανονικα, δηλαδη το προβλημα ειναι οτι το ελατηριο δεν εχει την ¨δυναμη¨ να μαζεψει απο μονο του τη ζωνη. για τρακαρισμα ειχα ενα πολυ μικρο (μονο οι βασεις απο τα φαναρια σπασανε και λιγο πηρε το καπο απο μπροστα) πριν 5 μηνες περιπου αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι αυτος ειναι ο λογος

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 20:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George4 έγραψε:
δεν εχει σκαλωσει πουθενα η ζωνη γιατι την εχω τραβηξει μεχρι εξω και την εχω ξανα σπρωξει μεσα 2-3 φορες. εξαλου με την υποβοηθεια του χεριου μαζευει κανονικα, δηλαδη το προβλημα ειναι οτι το ελατηριο δεν εχει την ¨δυναμη¨ να μαζεψει απο μονο του τη ζωνη. για τρακαρισμα ειχα ενα πολυ μικρο (μονο οι βασεις απο τα φαναρια σπασανε και λιγο πηρε το καπο απο μπροστα) πριν 5 μηνες περιπου αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι αυτος ειναι ο λογος

ενα φιλαρακι μου ειχε το ιδιο προβλημα με ενα 307 απο την ημερα που το αγορασε! αφου να φανταστεις νομιζε οτι ετσι ηταν απο τη μαμα του μεχρι που του εκανα την παρατηρηση σε σχεση με το δικο μου.μηπως εχεις βαλει μαξιλαρακια στη ζωνη?απο οτι νομιζω αυτα τα αξεσουαρ κουραζουν την περιελξη της ζωνης.
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 00:36:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλού κακού τσέκαρε τον προεντατήρα... μην και εκανε ΜποοοουυυΜ

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 03:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι μαξιλαρακια δεν εχω.
οταν λες να τσεκαρω τον προεντατιρα, μια ποιον ακριβως τροπο?

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 08:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πάς σε ένα μηχανικό να βγάλει και να ελεγξει τον μηχανισμό περιτύλιξης της ζώνης

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 09:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είχε σκάσει η ζώνη θα άναβε λαμπάκι για Air Bag Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 15:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δες μηπως εχει κολησει κανενα πετραδακι, σκουπιδακι και την εμποδιζει αλλιως δεν τον γλιτωνεις τον μηχανικο Mad.κοιτα κατι περα απο την πεζο μηπως βρεις φθηνοτερες τιμες .
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 19:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταλαβα παω δηλαδη για ελενχο και μετα, μαλλον για να τα σκασω, και καλα αμα βρω μεταχειρισμενη αλλιως Crying or Very sad Crying or Very sad

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης