PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανεπίσημες Συναντήσεις Μελών
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 04:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Ανεπίσημες Συναντήσεις Μελών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην πάει ο νους σας στο Μαζωνάκη και το Gucci Φόρεμα...καμία σχέση! Δε γίνεται διαχωρισμός. Razz

Τι θα λέγατε να συναντιόμασταν όλα τα παιδάκια για να γνωριστούμε μεταξύ μας? Very happy
Η ιδέα είναι στο μυαλό μου αρκετό καιρό, αλλά βλέποντας σε πολλά προφίλ από τα νέα παιδιά κάτι Νίκαια, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Πειραιάς, κτλ ,κτλ, είπα να μαζευτούμε και να γνωριστούμε όλοι εμείς οι γείτονες! Very happy

Φυσικά όποιος άλλος θέλει να έρθει είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος (δεν είναι πριβέ η συνάντηση, ίσα-ίσα, όσοι πιο πολλοί τόσο καλύτερα). Wink

Για συνάντηση προτείνω μέρος το Olympico, και αν θέλετε μετά καφέ, πάμε ή εκεί (Olympico) ή όπου αποφασίσουμε. Wink Απλά η συνάντηση να γίνει εκεί, μιας κι έχει αρκετό χώρο.

Συνοψίζοντας...αυτό το Σάββατο 8 Μαΐου και ώρα 16.00, προτείνω να συναντηθούμε στο Olympico.

Τα παραπάνω αποτελούν πρόταση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέρος που να μπορέσει να φιλοξενήσει πολλά κάρα (σε περίπτωση που έρθει λαός) εκφραστείτε ελεύθερα. Το ίδιο ισχύει και για την ώρα. Very happy

Απλά να πω πως δεν πρόκειται για εκδήλωση του 206club, ούτε θα υπάρχουν ορχήστρες και βαρελότα, ένα γεια να πούμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας (μιας και όλοι στην ίδια γειτονιά είμαστε), πιθανότατα πίνοντας κι έναν γκαϊφέ Very happy . Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε έρχεστε. Wink

Να ζητήσω και μία (μόνο μία??? Shocked Shocked ) συγγνώμη από τον Sidobre που άνοιξα αυτό το τόπικ χωρίς να περιμένω την απάντησή του για το αν θα υπάρξει πρόβλημα με το Σύλλογο (αν και δε θα αναφερθεί πουθενά το όνομά του) Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed . Απλά οι μέρες τρέχουν και καλό είναι αν θέλει κάποιος να έρθει, να έχει το χρόνο ώστε να φροντίσει να μην έχει υποχρεώσεις. Wink
Αν για τον οποιοδήποτε λόγο υπάρξει πρόβλημα με το Σύλλογο, μη διστάσετε να κλειδώσετε το τόπικ. Wink Δεν τίθεται λόγος παρεξήγησης. Very happy

Και κάτι τελευταίο. Στο μέρος αυτό κάνει meeting κάποιο club αυτοκινήτων. Μήπως γνωρίζετε το πότε? Για να μην πέσουμε πάνω σε καμία συνάντησή τους...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kovac στις Πεμ 06 Μάϊ 2004, 00:37:29, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 06:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχω κατι για το αλλο Σαββατο , οποτε μπορω να ερθω αν γινει κατι τετοιο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 07:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εγω θα κατεβω απο τα ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ για να σου την σπασω....

Α Exclamation ΚΑΛΟ ΕΕΕ..... Silly

φυσικα και θα κατεβω δεν χανεται τετοια ευκαιρια αλλωστε εχουμε και πολυ καιρο να βρεθουμε.....καλη η ιδεα σου.... Idea Idea Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000

Ένταξη: 17 Οκτ 2002
Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 08:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασε ρε βορειε!!!!!!!
και εγω μεσα ειμαι με τα σημερινα δεδομενα!

Image hosted by Photobucket.com ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:32:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ice gus έγραψε:
ασε ρε βορειε!!!!!!!
και εγω μεσα ειμαι με τα σημερινα δεδομενα!

που εισαι εσυ...αντε ελα μπας και καταφερουμε να βρεθουμε.... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πωπω...μας γ@#^ες... 16 πρωι πρωι το προγραμμα μου λέει "εξετάσεις proficiency"... Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
πωπω...μας γ@#^ες... 16 πρωι πρωι το προγραμμα μου λέει "εξετάσεις proficiency"... Confused Confused

Βρε "Πνεύμα Αντιλογίας",στις 16:00 είναι,εκείνη την μέρα θα σε πιάσει η προκοπή να διαβάσεις? Laughing Laughing

Εγώ μέσα εκτός απροόπτου...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 11:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέω να κατέβω κι εγώ να σας γνωρίσω... Wink

Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζω καλά τα μέρη εκεί. Το αυτοκίνητο πάει μέχρι και το μαγαζί και αν ναι από ποιό σημείο μπαίνει κανείς Question Question Question

®
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 11:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακαρι να εχω αδεια το σαββατο για να ερθω και σε καμια συναντηση επιτελους, αν και το βλεπω δυσκολο αφου την δευτερα παρουσιαζομε με μεταθεση στην βαση του ελληνικου οποτε το 1ο σαββατοκυριακο θα ειμαι μεσα λογικα Sad

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 11:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Λέω να κατέβω κι εγώ να σας γνωρίσω... Wink

Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζω καλά τα μέρη εκεί. Το αυτοκίνητο πάει μέχρι και το μαγαζί και αν ναι από ποιό σημείο μπαίνει κανείς Question Question Question

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ-ΦΑΛΗΡΟ ΔΗΛΑΔΗ...
ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ .... ΑΥΤΑ

ΥΓ.........τωρα σε φωτισα εεε? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
.............και εγω μεσα ειμαι εκτος απροοπτου.......

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Έφη Exclamation Exclamation
Θα το βρώ, δεν μπορεί, ολόκληρο Olympico είναι αυτό... Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
απλα η πληροφορια ειναι 20euro........ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχααχ

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
OLGA (Ολγα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 ΧΝ

Ένταξη: 28 Φεβ 2003
Τόπος: Καλλιθέα Αγάπη μου-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eφη θα σε πιάσει η Εφορία πρόσεχε.... Wink Rolling eyes Shocked Cool

Α Α Α Εσύ είσαι μεγάλο νούμερο........ΨΩΝΙΟ
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OLGA έγραψε:
Eφη θα σε πιάσει η Εφορία πρόσεχε.... Wink Rolling eyes Shocked Cool

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχ τη κάνει ο πληθωρισμός..... Arrow Bluegrab

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ephi έγραψε:
crusader έγραψε:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
απλα η πληροφορια ειναι 20euro........ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

20 euro??? Χμμμ Scratch
ΟΚ... θύμισέ μου να σου τα δώσω στο Olympico Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Ephi έγραψε:
crusader έγραψε:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

20 euro??? Χμμμ Scratch
ΟΚ... θύμισέ μου να σου τα δώσω στο Olympico Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΟΚ Exclamation Exclamation
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ........ Wink Wink Wink Wink Wink

ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:11:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και προτιμώ τις επίσημες εκδηλώσεις, ίσως περάσω και εγώ καμία βόλτα.....
Το μέρος κατά την άποψή μου, είναι ιδανικό για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις (parking, χώρος για να κάτσουν όλοι)
Επίσης θα προτιμούσα βράδυ και μεσοβδόμαδα (Τετάρτη, Πέμπτη....)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φτου Crying or Very sad

και πανω που ειχα ηρεμησει με την δουλεια και θα μπορουσα να ερθω
την αλλη παρασκευη 14 φευγω εξωτερικο και γυρναω στις 30 Μαιου.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε εκει θα ειμαι...απλα πρεπει να δικαιολογησω το προσωνύμιο μου... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Επόμενη
Σελίδα 1 από 33

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης