PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα στο κοντέρ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 08:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στο κοντέρ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα σας...
Το κοντερ μου παρουσιασε το εξης κουφο!!!
Μηδενιζε στα 50 χλμ(στην αρχη),δηλαδη ξεκιναγε και ανεβαζε χλμ απο τα 50 και πανω,βλεποντας τα 50 ως 0,και τωρα μενει κολημενο στα 0 χλμ και δεν ανεβαζει καθολου!!!
Το εχει παθει κανεις απο εσας???
Αυτη τη στιγμη το εχω αφησει στην peugeot,και μου ειπαν πως μπορει να παει και 400 ευρω!!!
Τρελαθηκα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 21:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θοδωρή δώσε μου στοιχεία για το αυτοκίνητο σου

Μοντέλο
Χρονολογία
Multiplex or not

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 23:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλει πίνακα οργάνων και έχει 401.37 καλά λένε !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 23:45:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα στο κοντέρ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoras έγραψε:
Καλημερα σας...
Το κοντερ μου παρουσιασε το εξης κουφο!!!
Μηδενιζε στα 50 χλμ(στην αρχη),δηλαδη ξεκιναγε και ανεβαζε χλμ απο τα 50 και πανω,βλεποντας τα 50 ως 0,και τωρα μενει κολημενο στα 0 χλμ και δεν ανεβαζει καθολου!!!
Το εχει παθει κανεις απο εσας???
Αυτη τη στιγμη το εχω αφησει στην peugeot,και μου ειπαν πως μπορει να παει και 400 ευρω!!!
Τρελαθηκα!!!!

400 να ναι οι ωρες τους Twisted evil
λογικα βλαβη ειναι στο κυκλωμα των ηλεκτρικων αλλα παιζει να θελει καμια επαφη καθαρισμα.
Βρες απο ενα τρακαρισμενο,ενα κοντερ,δοσε το πολυ 100 ευρο και βαλτο,ειναι ευκολο να το κανεις και μονος σου,βγαλε τις βιδες,το κοντερ ειναι μονοκοματο και κουμπωνουν 4-5 φυσες.βγαλτο και βαλε το καινουργιο με προσοχη που μπαινει η καθε φυσα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 23:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπα περιμενε Shocked . το ιδιο πραγμαμα μου κανει και εμενα καμια φορα αλλα στο στροφομετρο, δηλαδη μετραει λαθος και αντι για 900 στροφες δειχνει ο και μετρει μετα με 1000 λιγοτερες ενω μετα απο λιγη ωρα μηδενιζει. το εχω ρωτησει και οντως θελει καινουργια οργανα. ομως μη βιαζεσαι γιατι εμενα το κανει εδω και 2 χρονια (στο συνολο το εχει κανει 5-6 φορες) και μετα απο λιγο επανερχετε απο μονο του. ποσο λιγο? απο αμεσως (δηλαδη μολις σβεισω και ξανα βαλω μπροστα) μεχρι και 1.5 μερα. προσωπικα δεν με πειραζει κατι τετοιο (απο το να δωσω 400 ευρω) αφου μετα ξανα λειτουργει κανονικα. κατα την γνωμη μου παρε πισω το αυτοκινητο δες αν επανερχετε μεσα σε 2 μερες και μετα βλεπεις.
παρολα αυτα αν καποιος εχει καμια κατα πολυ οικονομικοτερη λυση ας ενημερωσει για να ξερουμε

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 00:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι να βάλεις καινούριο, έρχομαι Αιγάλεω (δίπλα είναι) και το βάζουμε σε 5 λεπτά. Wink
Από μεθαύριο με βλέπω να είμαι Νίκαια πάλι. Very happy

Αν αποφασίσεις να αλλάξεις κοντέρ, θέλω το παλιό σου σε περίπτωση που είναι να το πετάξεις. Very happy
Ευχαριστώωωωωωωωωω...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 08:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Θοδωρή δώσε μου στοιχεία για το αυτοκίνητο σου

Μοντέλο
Χρονολογία
Multiplex or not

Καλημερα Polith.
206 1100cc 8v.Ειναι μοντελο 2001.
Ως αναφορα το multiplex δεν ξερω τι ειναι....
Το αμαξι παντως παιδια το πηρα απο την peugeot...
Ξενερωσα με τα 400 ευρω που μου ειπανε!!!
Τωρα ψαχνω μηπως και το παω σε κανα κοντερατζη και γινει τιποτα!!
Θα δουμε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 10:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Αν είναι να βάλεις καινούριο, έρχομαι Αιγάλεω (δίπλα είναι) και το βάζουμε σε 5 λεπτά. Wink

Αν αποφασίσεις να αλλάξεις κοντέρ, θέλω το παλιό σου σε περίπτωση που είναι να το πετάξεις. Very happy
Ευχαριστώωωωωωωωωω...

Να τολμησω να ρωτησω τι το θες?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντίζα μου μυρίζει,το είχα πάθει στο παλιό μου,κόστος όχι μεγάλο,θέλει όμως υπομονή το ξήλωμα και το βάλσιμο της νέας...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:15:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ντίζα μου μυρίζει,το είχα πάθει στο παλιό μου,κόστος όχι μεγάλο,θέλει όμως υπομονή το ξήλωμα και το βάλσιμο της νέας...

Συμφωνώ, γιατί δεν το ψάχνεις λίγο για ντίζα;;;
Είναι αμαρτία να δώσεις 400 εουρώ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε να μου προτεινετε κανα καλο κοντερατζη???
Καποιον ειδικο τελος παντων να δει το προβλημα....
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θοδωρη εγω θα επιμεινω στο να να περιμενεις λιγο μηπως και διορθωσει απο μονο του οπως κανει και εμενα, βεβαια its up toyou

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
kovac έγραψε:

Ευχαριστώωωωωωωωωω...

Να τολμησω να ρωτησω τι το θες?

Να μη σε νοιάζει ρε! Razz
Για να βγάλω τις βελόνες και να τραβήξω φωτογραφίες πως βγαίνουν...και κάτι άλλα κόλπα μετά. Wink

Θόδωρα, αν είναι να το πετάξεις...μη με ξεχάσεις. Embarassed Embarassed
Και πάλι ευχαριστώ! Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 14:15:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:

Να μη σε νοιάζει ρε! Razz
Για να βγάλω τις βελόνες και να τραβήξω φωτογραφίες πως βγαίνουν...και κάτι άλλα κόλπα μετά. Wink

Θόδωρα, αν είναι να το πετάξεις...μη με ξεχάσεις. Embarassed Embarassed
Και πάλι ευχαριστώ! Very happy

θα κανεις παλι τις αλχημειες σου.... Idea Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 19:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 με ντιζα δεν υπάρχει ξεχάστε το !!!
έχει μόνο δυο πρίζες από πίσω το καντράν
αν δεν θες να δόσης 400ευρω ψάξε για μεταχειρισμένο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
zpoul (Ζαννής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC SPORT PACK 150

Ένταξη: 24 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 23:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Θοδωρή,

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον πρέπει να ετοιμάσεις τα €400

Εχω το ιδιο προβλημα εδω και ένα χρόνο. Καποια στιγμη τέτοια εποχή περσι χωρις λόγο το κοντερ σταματησε να δουλεύει, με τα ίδια συμπτώματα. Πρωτα, στο φρενάρισμα δεν κατέβαινε η βελόνα, αλλά οταν εσβηνα τον κινητήρα, επανερχόταν. Κάποια ομως στιγμή σταμάτησε εντελως να δουλεύει.

By the way ρίξε μια ματια σε φρεναρισμα και μάλλον θα δεις τη βέλονα να κατεβαινει σκαλωτά και όχι συνεχόμενα.

Πέρασα από δύο εξουσιοδοτημένα (Μοιρη και Κανέλλη) και δεν καταφέραν να βρουν λύση. Στον Μοιρη όμως είδα πως ανοίγει και βγαίνει το ταμπλώ και πήρα τη μεγάλη απόφαση, να το κατσαβιδιάσω. Στο μεταξύ παρείγγηλα στον Μοιρη να μου φέρουν καινόυργιο.

Ανοιξα το ταμπλώ (είναι ευκολο), εβγαλα και το πλαστικό τζαμάκι και άρχισα τα πειράματα. Τελικα γυρίζοντας 1-2 στροφες τη βελόνα προς τα πίσω, έγινε το θαύμα και το κοντέρ άρχισε να δουλεύει, σαν καινούργιο. Το μόνο που παρατήρησα ήταν οτι όταν έσβηνα το κινητήρα, η βελόνα δεν έκανε το χαρακτηριστικό πίσω μπρος για να επανέλθει στο σημείο 0 (10km/hr).

Καλά μεχρι εδώ και θα σου πρότεινα να κάνεις το ιδιο ΑΝ:

Πριν κανενα τριμηνο άρχισε ξανα να κάνει το ιδιο και δυστυχως για να μην τα πολυλογώ δεν επανερχεται στη σωστή λειτουργια με αυτή τη μέθοδο ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής επανέρχεται για μια βδομάδα το πολύ.

Εχτες πήρα τη μεγάλη απόφαση... να ανοίξω εντελώς τον πίνακα οργάνων και να δω τι βρίσκεται στο μηχανισμο της βελόνας. Τον ξεβίδωσα, έβγαλα και τα δύο φισακια αλλά δεν καταφερα να τον ανοίξω. Στην προσπάθεια μου χάλασα και το λαμπάκι για τη μεσαια σκάλα των φώτων. Οποτε η αποστολή ματαιώθηκε.

Αυτα τα ολίγα. Πιστευω οτι κάποιο ελατήριο που επαναφέρει τη βελόνα όταν η ταχύτητα πέφτει, χάλασε. Η μαλ***α είναι πως όπως σου είπαν και στο συνεργείο, ο πίνακας είναι μονοκόμματος οπότε επίσημα θα πρέπει να τον αλλάξεις.

Α... αν πας στο Μοιρη μπορει και να πετύχεις αυτον που παραγγειλαν για εμένα. Βλέπεις πίστεψα τότε οτι είχα καταφέρει να τον φτιαξω.

Πάντως αυτό το πρόβλημα με τσάντισε όσο δεν παίρνει... Evil Ειλικρινα εγω που ήμουν τρελλαμένος με τα PEUGEOT πλεον αρχιζω να καλοβλέπω τα TOYOTA Embarassed

Αυτή η βλάβη ήταν για εμένα χειροτερη και από την αλλαγή εγκεφάλου που χρειαστηκε πριν 1 χρόνο. Ειναι απαραδεκτο για μια εταιρια που θέλει να φαινεται σοβαρή να έχει προβλήματα σε οτιδηποτε έχει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα. Και η απόψη της εταιρίας όπως εκφράζεται απο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεια οτι αυτά συμβαίνουν με τα ηλεκτρονικα είναι μια μαλ***α και μιση.

Αυτα... Ενημερωσε αν βρεις καμια καλή λύση.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 00:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αργυρη και εγω ετσι ξερω, οτι δεν υπαρχει ντιζα, αλλα εποιδη δεν ημουν σιγουρος δεν το εγραψα. λοιπον τωρα με περισσοτερη σιγουρια μπορω να πω οτι μονο φις υπαρχουν απο πισω και οχι ντιζα, αφου το κοτερ ειναι ηλεκτρονικο και για αυτο και δημιουργουντε αυτα τα προβληματα

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 08:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
206 με ντιζα δεν υπάρχει ξεχάστε το !!!
έχει μόνο δυο πρίζες από πίσω το καντράν
αν δεν θες να δόσης 400ευρω ψάξε για μεταχειρισμένο

Αυτό δεν το γνώριζα ούτε εγώ.Είχα την εντύπωση ότι λειτουργούσε όπως και στο citroen μου...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 09:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zpoul έγραψε:
Φίλε Θοδωρή,

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον πρέπει να ετοιμάσεις τα €400

Εχω το ιδιο προβλημα εδω και ένα χρόνο. Καποια στιγμη τέτοια εποχή περσι χωρις λόγο το κοντερ σταματησε να δουλεύει, με τα ίδια συμπτώματα. Πρωτα, στο φρενάρισμα δεν κατέβαινε η βελόνα, αλλά οταν εσβηνα τον κινητήρα, επανερχόταν. Κάποια ομως στιγμή σταμάτησε εντελως να δουλεύει.

By the way ρίξε μια ματια σε φρεναρισμα και μάλλον θα δεις τη βέλονα να κατεβαινει σκαλωτά και όχι συνεχόμενα.

Πέρασα από δύο εξουσιοδοτημένα (Μοιρη και Κανέλλη) και δεν καταφέραν να βρουν λύση. Στον Μοιρη όμως είδα πως ανοίγει και βγαίνει το ταμπλώ και πήρα τη μεγάλη απόφαση, να το κατσαβιδιάσω. Στο μεταξύ παρείγγηλα στον Μοιρη να μου φέρουν καινόυργιο.

Ανοιξα το ταμπλώ (είναι ευκολο), εβγαλα και το πλαστικό τζαμάκι και άρχισα τα πειράματα. Τελικα γυρίζοντας 1-2 στροφες τη βελόνα προς τα πίσω, έγινε το θαύμα και το κοντέρ άρχισε να δουλεύει, σαν καινούργιο. Το μόνο που παρατήρησα ήταν οτι όταν έσβηνα το κινητήρα, η βελόνα δεν έκανε το χαρακτηριστικό πίσω μπρος για να επανέλθει στο σημείο 0 (10km/hr).

Καλά μεχρι εδώ και θα σου πρότεινα να κάνεις το ιδιο ΑΝ:

Πριν κανενα τριμηνο άρχισε ξανα να κάνει το ιδιο και δυστυχως για να μην τα πολυλογώ δεν επανερχεται στη σωστή λειτουργια με αυτή τη μέθοδο ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής επανέρχεται για μια βδομάδα το πολύ.

Εχτες πήρα τη μεγάλη απόφαση... να ανοίξω εντελώς τον πίνακα οργάνων και να δω τι βρίσκεται στο μηχανισμο της βελόνας. Τον ξεβίδωσα, έβγαλα και τα δύο φισακια αλλά δεν καταφερα να τον ανοίξω. Στην προσπάθεια μου χάλασα και το λαμπάκι για τη μεσαια σκάλα των φώτων. Οποτε η αποστολή ματαιώθηκε.

Αυτα τα ολίγα. Πιστευω οτι κάποιο ελατήριο που επαναφέρει τη βελόνα όταν η ταχύτητα πέφτει, χάλασε. Η μαλ***α είναι πως όπως σου είπαν και στο συνεργείο, ο πίνακας είναι μονοκόμματος οπότε επίσημα θα πρέπει να τον αλλάξεις.

Α... αν πας στο Μοιρη μπορει και να πετύχεις αυτον που παραγγειλαν για εμένα. Βλέπεις πίστεψα τότε οτι είχα καταφέρει να τον φτιαξω.

Πάντως αυτό το πρόβλημα με τσάντισε όσο δεν παίρνει... Evil Ειλικρινα εγω που ήμουν τρελλαμένος με τα PEUGEOT πλεον αρχιζω να καλοβλέπω τα TOYOTA Embarassed

Αυτή η βλάβη ήταν για εμένα χειροτερη και από την αλλαγή εγκεφάλου που χρειαστηκε πριν 1 χρόνο. Ειναι απαραδεκτο για μια εταιρια που θέλει να φαινεται σοβαρή να έχει προβλήματα σε οτιδηποτε έχει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα. Και η απόψη της εταιρίας όπως εκφράζεται απο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεια οτι αυτά συμβαίνουν με τα ηλεκτρονικα είναι μια μαλ***α και μιση.

Αυτα... Ενημερωσε αν βρεις καμια καλή λύση.

Τελικα εβαλα αλλο...
Μεταχειρισμενο βεβαια!
100 ευρωπουλα μου πηγε...
Να ρωτησω κατι τωρα!Εγω ειχα κανει 66.000 χλμ,και αυτο που πηρα τωρα εχει μολις 19.700 χλμ!
Υπαρχει καμια λυση για να το φερω και αυτο στα 66.000 χλμ???
Η μηπως να το αφησω ετσι ωστε οταν το πουλησω να λεει λιγοτερα απ οσα εχω κανει? Λοιπον???
Ως αναφορα το ανοιγμα που του εκανες,προσπαθησα κι εγω να το ανοιξω να δω τι παιζει μεσα με τις βελονες και τα υπολοιπα αλλα δεν τα καταφερα!!!
Μονο το τζαμακι καταφερα να βγαλω και κουνησα την βελονα του ταχυμετρου με το χερι μου και παρατηρησα κι εγω το ιδιο πραγμα με σενα,οτι κολλαει!!!
Παντως η αληθεια ειναι οτι εφαγα κι εγω μεγαλο ξενερωμα με το ολο θεμα!!!
Αυτα...
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 15:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον καλυτερα θα ειναι να το αφησεις εκει για το λογο που εγραξες και απο μονος σου. εξαλλου νομιζω οτι οπως δεν μπορεις να γυρισεις τα χιλιομετρα πισω ετσι δεν μπορεις να τα πας και μπροστα. βεβαια δεν περνω και ορκο για αυτο

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης