PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρουλεμάν που σφυρίζει
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 17:41:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάμε πάλι,γράφεις Αργύρη ότι έχει έναν ιμάντα για όλα,γράφω ότι έχει έναν για εκεντροφόρο και έναν για όλα τα υπόλοιπα,πού είναι το λάθος?

STELIOS έγραψε:
Επεισης να ρωτησω κατι αλλο: Αυτος ο ιμαντας ειναι μονο για το δηναμο? Ή ειναι ενας που περναει σε ολες τις τροχαλιες (στροφαλο-δηναμο-Α/C-εκκεντροφορο) ?

Touristas έγραψε:
Εναν ιμαντα εχει για ολα!!!

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 23:32:01    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Οι 6ΚΡ1660 και 6ΚΡ1555 να υποθεσω οτι ειναι λιγο μικροτεροι σε μηκος και θα καθονται πιο σφηχτα? Χρονος ζωης ποσα χλμ?

δεν θα δεις διαφορα αν βαλεις μικροτερο ή μεγαλύτερο ιμαντα δυναμο (poly v) μιας και εχει τεντωτηρα που ο μηχανικος τον ρεγουλαρει. κατα μέσο ορο οι κατασκευαστές δίνουν 60000 χλμ ζωης για τους ιμαντες (ένας εκεντροφορου που ειναι μεσα σε καλυμα και δεν φαινετε και ενας poly v ο οποιος αλλαζει το μηκος αναλογα με τα αξεσουαρ του αυτοκινητου αρα και τις τροχαλιες που κινει. Πάντως στο μαγαζι που δουλευω έδωσα ενα τεντωτήρα ιμάντα δυναμου για 106 (tu κινητηρας) γυρω στα 110 euro μάρκας SKF .Ξέρει κανεις τιμη για γνησιο μιας και μου φαινετε οτι δεν το γλυτωνω στο επομενο servis ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2004, 13:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα η αλλαγη εγινε και στους 2 ιμαντες.

Πληροφοριακα:

1 ιμαντας εκκεντροφορου με εντατηρα/ρουλεμαν (Ιμαντας+εντατηρας ειναι ενα κιτ) - 56 ευρω

1 ιμαντας δυναμο - 11 ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2004, 14:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Τελικα η αλλαγη εγινε και στους 2 ιμαντες.

Πληροφοριακα:

1 ιμαντας εκκεντροφορου με εντατηρα/ρουλεμαν (Ιμαντας+εντατηρας ειναι ενα κιτ) - 56 ευρω

1 ιμαντας δυναμο - 11 ευρω

εγω εχω αλαξει υμαντα δυναμο στο gt
22 ευρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 14:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα , θα ήθελα μια μικρή βοήθεια ...
Πήγα μόλις στην Automotivo Peugeot επειδή ακούγεται σφύριγμα στο αυτοκίνητο από τον ιμάντα . Εκεί έβαλαν σπρέϋ το οποίο δεν έκανε όμως τίποτα....
Έβαλε το παλικάρι ακουστικά σαν γιατρός και έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι το ρουλεμάν ...
Τιμή για όλα : ρουλεμάν , ιμάντας και άλλο ένα μικρότερο ρουλεμάν (just in case) μου είπε 190 €
Η τιμή ?????? πως σας φαίνεται ??? ξέρετε που μπορώ να τη βγάλω φθηνότερα ?

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 14:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε και εσύ να βάλεις σπρεϊ, πάρε απο ένα βενζινάδικο... να έχει και σιλικόνη σαν βασικό συστατικό... και θα δεις διαφορά ΣΙΓΟΥΡΑ

170 ευρά το ρουλεμάν? μάλιστα... ωραία το πάνε το παιχνίδι.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 14:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αρέσει που εκανες και 20 Ευρα εκπτωση απο μονος σου Κωσταντινε..190 ειπε η κοπελλα οχι 170.

Πολλα ειναι Βασω.Ολοκληρο το δυναμο της Peugeot sport κανει 150 Ευρα και ειναι και 80 Amp..Ακου 190 Ευρα τα ρουλεμαν..Απο χρυσο είναι??

Η δουλεια σου μπορει να γινει και σε ενα ηλεκτρολογειο αυτοκινητων..Για ψαξτο λιγο....

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 15:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Μου αρέσει που εκανες και 20 Ευρα εκπτωση απο μονος σου Κωσταντινε..190 ειπε η κοπελλα οχι 170.

Ρε ατίθασε νέε... 170 ρουλεμάν + 20 ιμάντας = 190

για την τιμή τών ρουλεμάν μίλαγα

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 15:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα κοιτάξω αλλού γιατί όντως είναι εξωφρενικό...
ευχαριστώ παιδιά Smile

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 17:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούω έναν μεταλλικό θόρυβο (σφύριγμα) όταν κινούμαι (μάλλον από τους τροχούς.. από την μηχανή όχι)
Το ακουω και με 1η με 1000 – 1500 στρόφες και με 2άρα στο κιβώτιο και γύρω στις 2.000 – 2.2000 στόφες. Μου φαίνεται πολύ παράξενο…

Καποιa ιδέα..? Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 18:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από αυτές τις στροφές κι επάνω τίποτα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 15:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ίσως να ακούγεται και ποίο ψηλά στις στροφές (πάντα το ακούω με χαμηλή ταχύτητα… αλλά π α ν τ ο τ ε) μάλλον να φταίει και το μουγκρητό της μηχανής και να μην το ακούω Πίο ψηλά! Αλλά εκτός ότι είναι τρελά εκνευριστικό, είναι μήπως και επικίνδυνο…? Έχω την υποψία ότι ακούγεται από την κίνηση κάποιου από τους 4 τροχούς… και συγκεκριμένα ίσως από το μπροστινό αριστερά ή πίσω τροχο . αυτό γιατί πριν ένα χρόνο είχα αλλάξει ακρομπαρα και ιμιακρομπαρα λόγο κτυπήματος (στον αριστερό μπροστινό τροχό)
χωρίς να το έχω εξακριβώσει εκατό τις εκατό μπορεί να ακούγεται πάντα ….Όταν κινούμε με όση ταχύτητα και εάν έχω
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 17:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
ίσως να ακούγεται και ποίο ψηλά στις στροφές (πάντα το ακούω με χαμηλή ταχύτητα? αλλά π α ν τ ο τ ε) μάλλον να φταίει και το μουγκρητό της μηχανής και να μην το ακούω Πίο ψηλά! Αλλά εκτός ότι είναι τρελά εκνευριστικό, είναι μήπως και επικίνδυνο?? Έχω την υποψία ότι ακούγεται από την κίνηση κάποιου από τους 4 τροχούς? και συγκεκριμένα ίσως από το μπροστινό αριστερά ή πίσω τροχο . αυτό γιατί πριν ένα χρόνο είχα αλλάξει ακρομπαρα και ιμιακρομπαρα λόγο κτυπήματος (στον αριστερό μπροστινό τροχό)
χωρίς να το έχω εξακριβώσει εκατό τις εκατό μπορεί να ακούγεται πάντα ?.Όταν κινούμε με όση ταχύτητα και εάν έχω

Ακρόμπαρα, ημιαξόνια κλπ κλπ μέχρι το σασμάν θα ακουγόντουσαν ΚΑΙ με νεκρή ταχύτητα ρολάροντας το αυτοκίνητο. Εσύ όμως δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο ρε Νίκο.

Αρα ο θόρυβος επικεντρώνεται στο σύστημα μετάδοσης ή/και μηχανής. Για δοκίμασε να το ακούσεις με σταματημένο αυτοκίνητο με νεκρή πατώντας γκάζι. Στο κάνει; Αν στο κάνει είναι θέμα κινητήρα. Αν δεν στο κάνει επικεντρώσου στο σασμάν.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 17:03:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμ, μήπως έχεις κάνει ποτέ σβουρίδια; Τέρμα το τιμόνι αριστερά ή δεξιά και σπινάρισμα; Rolling eyes

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 17:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον έχεις δίκιο και συγνώμη που δεν το ανάφερα για να βοηθήσω …. Θα σιγουρευτώ το απογευματάκι φεύγοντας από την δουλεία αλλά και με νέκρα ακούγεται… με γκαζίες και νεκρά σταματημένοσ σίγουρα δεν ακούγεται το παραμικρό!Οσο για σβουρίδια δεν το έχω ποτε επιχειρήσει.σταματημένοσ Με Τέρμα το τιμόνι αριστερά και σπινάρισμα μάλλον πριν Κανά μήνα ίσα ίσα για να στρίψω απότομα
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 10:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι στο θέμα γιατί ο θόρυβος έχει γίνει αφόρητος και προβλέπεται να τα παίξει ... λέω αυτή την εβδομάδα να το αλλάξω ....
μπορείτε να με βοηθήσετε ειδικότερα οι νότιοι για καλό συνεργείο με καλές τιμές ???
όχι εξουσιοδοτημένο .... Sad Sad

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 14:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί κάποιος να μη βοηθήσει ??

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 03:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μη βοηθήσει ??

Βάσω έτσι όπως το έγραψες μάλλον δεν θα σε βοηθήσει κανένας γιατί τους απωθείς όλους! Very happy Laughing

Όλγαααααααααααααααααααα
Δώσε στη Βασούλα μας το μαγικό τηλέφωνο!
Όχι το δικό μου βρε... Laughing Shocked Laughing Laughing Ξέρεις εσύ! Smile Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 08:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Βάσω έτσι όπως το έγραψες μάλλον δεν θα σε βοηθήσει κανένας γιατί τους απωθείς όλους! Very happy Very happy

Τι εννοείς ????????????????????? Shocked αν εννοείς τους νότιους επειδή μένω Νέα Σμύρνη να μην τρέχω βόρεια ...... πρωί πρωί ...... Smile

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

Ένταξη: 09 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 10:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και μιλατε για ρουλεμαν.....
Ειναι λογικο στις 90.000χλμ να θελουν αλλαγη τα ρουλεμαν των τροχων σε 206 1,4 (εχουμε 4 απο δαυτα στην δουλεια και εκτος απο αμορτισερ κατα τα ΄λλα σκυλια με οδηγηση "εταιρικου" τυπου!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης