PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Powerboost

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 09:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Powerboost Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως να εχει αναφερθει σε παλαιοτερα topic ,αλλα θα ηθελα την γνωμη σασ για το γνωστο συνεργειο 'powerbost.
τυχαινει να μενω πολυ κοντα στο μαγαζι και θα ηθελα να μαθω αν καποι απο εσας εινια ευχαριστημενη η οχι ...
θελω να ''γαργαλησω΄΄ τον κινητηρα cc μου απο καποιο αξιποιστω μαγαζι
χωρις να εχω προβληματα
οταν λεω να γαργαλησω την μηχανη ενοοω σκουπα - προγραμμα-και εξατμιση τελικο και ισωσ και χταποδι!!!
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 14:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και η εμπειρία μου από το Θανάση είναι περίπου μια βδομάδα, (τοποθέτηση σκούπας και επιδιόρθωση χτυπήματος του πέζουλα) έχω να πω πως είναι άνθρωποι που έχουν γνώση στις βελτιώσεις. Αν περιμένεις όμως να δεις περιβάλλον σε στυλ μεγάλου βελτιωτικού οίκου, με τύπους με γραβάτες (να σε παραμυθιάζουν και να προσπαθούν να σε γδύσουν), μην πάς καθόλου.

Πάντως επειδή την έκανα κι εγώ την κουβέντα του πρώτου σταδίου, η τιμή του ΣΠΕ θα σου φανεί πολύ ευχάριστη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 08:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gavanas έγραψε:
Αν και η εμπειρία μου από το Θανάση είναι περίπου μια βδομάδα, (τοποθέτηση σκούπας και επιδιόρθωση χτυπήματος του πέζουλα) έχω να πω πως είναι άνθρωποι που έχουν γνώση στις βελτιώσεις. Αν περιμένεις όμως να δεις περιβάλλον σε στυλ μεγάλου βελτιωτικού οίκου, με τύπους με γραβάτες (να σε παραμυθιάζουν και να προσπαθούν να σε γδύσουν), μην πάς καθόλου.

Πάντως επειδή την έκανα κι εγώ την κουβέντα του πρώτου σταδίου, η τιμή του ΣΠΕ θα σου φανεί πολύ ευχάριστη!
για πεσ τιμη?? Question
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 19:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέω τιμές που είχα πάρει για το δικό μου, και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς.
Προγραμμα 340
Σκούπα 160
Τελικό 170
Διαφορά 12 αισιόδοξα άλογα, αν και τον αριθμό μου τον είπε με το ζόρι, από την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να υπόσχεται ότι θέλει και να τα βγάζει σε μιλημένο δυναμόμετρο Wink
Πάντως πιστεύω ότι είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να ζωντανέψει λίγο το 206, χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και χωρίς πολλά αποτελέσματα. Για κάποιον που του περισσεύουν παραπάνω υπάρχουν επόμενα στάδια Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 09:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gavanas έγραψε:
Προγραμμα 340
Σκούπα 160
Τελικό 170
Διαφορά 12 αισιόδοξα άλογα, αν και τον αριθμό μου τον είπε με το ζόρι, από την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να υπόσχεται ότι θέλει και να τα βγάζει σε μιλημένο δυναμόμετρο Wink
Πάντως πιστεύω ότι είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να ζωντανέψει λίγο το 206, χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και χωρίς πολλά αποτελέσματα. Για κάποιον που του περισσεύουν παραπάνω υπάρχουν επόμενα στάδια Twisted evil
εσυ το εχεισ κανει ?
τον ξερεις καλα αυτον εκειι! για να παω μιλημενος...!
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 15:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το έχω κάνει, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Πάντως δεν χρειάστηκε να πάω μιλημένος. Και η εξυπηρέτηση και οι τιμές ήταν πολύ καλού επιπέδου. Ξέρει για το forum οπότε είναι σαν να πηγαίνεις μιλημένος.(έχει και αυτοκόλλητο. Αραγε ποιός από τους moderators να το έχει δώσει? Scratch )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 08:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gavanas έγραψε:
Προγραμμα 340
Σκούπα 160
Τελικό 170

πηγα και εγω ..εμενα με ειπε 850 και 1 - 2 μερες μεσα το αυτοκινητο σαν πολλα δεν μου ειπε??? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 15:37:44    Θέμα δημοσίευσης: drosos motosport Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις πηγα και πηρα προσφορα απο drosos motosport και θα ηθελα να μου πειτε αποψη.
κατ αρχην αψογη εξυπηρετηση και πολυ φιλικο περιβαλλον.
αντιθετος με Powerboost ... οπου ενιωσα την ανδιαφορια του στυλ ελα τελειωναι γιατι εχουμε κια σοβαρεσ δουλειες.
τελοσπαντον η τιμεσ που πηρα ειναι

1 σταδιο

σκουπα 140
προγραμμα 400
σωληνας σιλικονης εισαγωγης 46
εξα/μιση ινοχ group n 173
εργασια 55

συνολο 814
και .... 125hp 15,5 ροπη σαν πολλα μου ακουγονται

2 σταδιο
σκουπα 140
προγραμμα 400
σωληνας σιλικονης εισαγωγης 46
εξα/μιση ινοχ group n 173
εκεντροφοροι 272 9mm 290
εργασια 159
135 hp 16kgr ροπη

το καλο εινια οτι προφερει και δοσεις.. εως 36 φυσιοκα με αναλογη επιιβαρυνση.
για πειτε γνωμες και θα ηθελα προπαντων απο τον kouzman που απο οτι θυμαμε πρεπει να τον ξερει...!
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου οχι απλα τον ξερω...
εμεις εκει φτιαχνουμε το τερας... Laughing Laughing
οταν ξαναπας πες του οτι μιλαμε...

τα παιδια, ο τακης (ο μουσατος) και ο μακης ειναι γα** τα ατομα και πραγματικα σκιζονται για το καλυτερο...

ειμαι σιγουρος οτι σου λεει ισχυει και ειναι εγγυημενο, μιας και το μοτερ (TU5JP) το ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αφου το εχουν λυσει σε 1000 κομματια (το δικο μας) και το ξερουν πολυ καλα... και αυτο εχει συμβει πολλες φορες...

πραγματικα αν πας απο εκει πες του πως μιλας με τον γιαννη (εμενα) απο το club...και ρωτα τον να σου πει για το αμαξι...εχει καταλειξει να ειναι το project μας και δουλευουμε ολοι για να φτιαξουμε κατι μοναδικο...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
φιλε μου οχι απλα τον ξερω...
εμεις εκει φτιαχνουμε το τερας... Laughing Laughing
οταν ξαναπας πες του οτι μιλαμε...

τα παιδια, ο τακης (ο μουσατος) και ο μακης ειναι γα** τα ατομα και πραγματικα σκιζονται για το καλυτερο...

ειμαι σιγουρος οτι σου λεει ισχυει και ειναι εγγυημενο, μιας και το μοτερ (TU5JP) το ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αφου το εχουν λυσει σε 1000 κομματια (το δικο μας) και το ξερουν πολυ καλα... και αυτο εχει συμβει πολλες φορες...

πραγματικα αν πας απο εκει πες του πως μιλας με τον γιαννη (εμενα) απο το club...και ρωτα τον να σου πει για το αμαξι...εχει καταλειξει να ειναι το project μας και δουλευουμε ολοι για να φτιαξουμε κατι μοναδικο...

thanx file... τωρα απλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο σταδια να διαλεξω... το σιγουρω ειναι οτι μεσα στην εβδομαδα θα κλεισω το ραντεβου να παω την πεζουλα μου απο εκει...! Very happy

πεσ μου αποψη για τα σταδιο 1 και 2 ποιο προτινεις
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι θεμα τσεπης...
διαλεγεις και παιρνεις...
οτι και να κανεις παντως το μοτερ ειναι σκυλι... Wink

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης