Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 09:41:21 Θέμα δημοσίευσης: Powerboost |
|
|
Ισως να εχει αναφερθει σε παλαιοτερα topic ,αλλα θα ηθελα την γνωμη σασ για το γνωστο συνεργειο 'powerbost.
τυχαινει να μενω πολυ κοντα στο μαγαζι και θα ηθελα να μαθω αν καποι απο εσας εινια ευχαριστημενη η οχι ...
θελω να ''γαργαλησω΄΄ τον κινητηρα cc μου απο καποιο αξιποιστω μαγαζι
χωρις να εχω προβληματα
οταν λεω να γαργαλησω την μηχανη ενοοω σκουπα - προγραμμα-και εξατμιση τελικο και ισωσ και χταποδι!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gavanas (Γιώργος) Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003
Ένταξη: 24 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 219 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 14:17:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και η εμπειρία μου από το Θανάση είναι περίπου μια βδομάδα, (τοποθέτηση σκούπας και επιδιόρθωση χτυπήματος του πέζουλα) έχω να πω πως είναι άνθρωποι που έχουν γνώση στις βελτιώσεις. Αν περιμένεις όμως να δεις περιβάλλον σε στυλ μεγάλου βελτιωτικού οίκου, με τύπους με γραβάτες (να σε παραμυθιάζουν και να προσπαθούν να σε γδύσουν), μην πάς καθόλου.
Πάντως επειδή την έκανα κι εγώ την κουβέντα του πρώτου σταδίου, η τιμή του ΣΠΕ θα σου φανεί πολύ ευχάριστη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 08:07:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gavanas έγραψε: | Αν και η εμπειρία μου από το Θανάση είναι περίπου μια βδομάδα, (τοποθέτηση σκούπας και επιδιόρθωση χτυπήματος του πέζουλα) έχω να πω πως είναι άνθρωποι που έχουν γνώση στις βελτιώσεις. Αν περιμένεις όμως να δεις περιβάλλον σε στυλ μεγάλου βελτιωτικού οίκου, με τύπους με γραβάτες (να σε παραμυθιάζουν και να προσπαθούν να σε γδύσουν), μην πάς καθόλου.
Πάντως επειδή την έκανα κι εγώ την κουβέντα του πρώτου σταδίου, η τιμή του ΣΠΕ θα σου φανεί πολύ ευχάριστη! | για πεσ τιμη??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS 1.6 2003
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 19:57:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λέω τιμές που είχα πάρει για το δικό μου, και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς.
Προγραμμα 340
Σκούπα 160
Τελικό 170
Διαφορά 12 αισιόδοξα άλογα, αν και τον αριθμό μου τον είπε με το ζόρι, από την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να υπόσχεται ότι θέλει και να τα βγάζει σε μιλημένο δυναμόμετρο
Πάντως πιστεύω ότι είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να ζωντανέψει λίγο το 206, χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και χωρίς πολλά αποτελέσματα. Για κάποιον που του περισσεύουν παραπάνω υπάρχουν επόμενα στάδια  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 09:29:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gavanas έγραψε: | Λέω τιμές που είχα πάρει για το δικό μου, και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς.
Προγραμμα 340
Σκούπα 160
Τελικό 170
Διαφορά 12 αισιόδοξα άλογα, αν και τον αριθμό μου τον είπε με το ζόρι, από την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να υπόσχεται ότι θέλει και να τα βγάζει σε μιλημένο δυναμόμετρο
Πάντως πιστεύω ότι είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να ζωντανέψει λίγο το 206, χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και χωρίς πολλά αποτελέσματα. Για κάποιον που του περισσεύουν παραπάνω υπάρχουν επόμενα στάδια  | εσυ το εχεισ κανει ?
τον ξερεις καλα αυτον εκειι! για να παω μιλημενος...! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS 1.6 2003
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 15:41:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν το έχω κάνει, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Πάντως δεν χρειάστηκε να πάω μιλημένος. Και η εξυπηρέτηση και οι τιμές ήταν πολύ καλού επιπέδου. Ξέρει για το forum οπότε είναι σαν να πηγαίνεις μιλημένος.(έχει και αυτοκόλλητο. Αραγε ποιός από τους moderators να το έχει δώσει? ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 08:49:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gavanas έγραψε: | Λέω τιμές που είχα πάρει για το δικό μου, και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς.
Προγραμμα 340
Σκούπα 160
Τελικό 170
Πάντως πιστεύω ότι είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να ζωντανέψει λίγο το 206, χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και χωρίς πολλά αποτελέσματα. Για κάποιον που του περισσεύουν παραπάνω υπάρχουν επόμενα στάδια  |
πηγα και εγω ..εμενα με ειπε 850 και 1 - 2 μερες μεσα το αυτοκινητο σαν πολλα δεν μου ειπε???  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 15:37:44 Θέμα δημοσίευσης: drosos motosport |
|
|
μολις πηγα και πηρα προσφορα απο drosos motosport και θα ηθελα να μου πειτε αποψη.
κατ αρχην αψογη εξυπηρετηση και πολυ φιλικο περιβαλλον.
αντιθετος με Powerboost ... οπου ενιωσα την ανδιαφορια του στυλ ελα τελειωναι γιατι εχουμε κια σοβαρεσ δουλειες.
τελοσπαντον η τιμεσ που πηρα ειναι
1 σταδιο
σκουπα 140
προγραμμα 400
σωληνας σιλικονης εισαγωγης 46
εξα/μιση ινοχ group n 173
εργασια 55
συνολο 814
και .... 125hp 15,5 ροπη σαν πολλα μου ακουγονται
2 σταδιο
σκουπα 140
προγραμμα 400
σωληνας σιλικονης εισαγωγης 46
εξα/μιση ινοχ group n 173
εκεντροφοροι 272 9mm 290
εργασια 159
135 hp 16kgr ροπη
το καλο εινια οτι προφερει και δοσεις.. εως 36 φυσιοκα με αναλογη επιιβαρυνση.
για πειτε γνωμες και θα ηθελα προπαντων απο τον kouzman που απο οτι θυμαμε πρεπει να τον ξερει...! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:27:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου οχι απλα τον ξερω...
εμεις εκει φτιαχνουμε το τερας...
οταν ξαναπας πες του οτι μιλαμε...
τα παιδια, ο τακης (ο μουσατος) και ο μακης ειναι γα** τα ατομα και πραγματικα σκιζονται για το καλυτερο...
ειμαι σιγουρος οτι σου λεει ισχυει και ειναι εγγυημενο, μιας και το μοτερ (TU5JP) το ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αφου το εχουν λυσει σε 1000 κομματια (το δικο μας) και το ξερουν πολυ καλα... και αυτο εχει συμβει πολλες φορες...
πραγματικα αν πας απο εκει πες του πως μιλας με τον γιαννη (εμενα) απο το club...και ρωτα τον να σου πει για το αμαξι...εχει καταλειξει να ειναι το project μας και δουλευουμε ολοι για να φτιαξουμε κατι μοναδικο...
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:36:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kouzman έγραψε: | φιλε μου οχι απλα τον ξερω...
εμεις εκει φτιαχνουμε το τερας...
οταν ξαναπας πες του οτι μιλαμε...
τα παιδια, ο τακης (ο μουσατος) και ο μακης ειναι γα** τα ατομα και πραγματικα σκιζονται για το καλυτερο...
ειμαι σιγουρος οτι σου λεει ισχυει και ειναι εγγυημενο, μιας και το μοτερ (TU5JP) το ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αφου το εχουν λυσει σε 1000 κομματια (το δικο μας) και το ξερουν πολυ καλα... και αυτο εχει συμβει πολλες φορες...
πραγματικα αν πας απο εκει πες του πως μιλας με τον γιαννη (εμενα) απο το club...και ρωτα τον να σου πει για το αμαξι...εχει καταλειξει να ειναι το project μας και δουλευουμε ολοι για να φτιαξουμε κατι μοναδικο... |
thanx file... τωρα απλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο σταδια να διαλεξω... το σιγουρω ειναι οτι μεσα στην εβδομαδα θα κλεισω το ραντεβου να παω την πεζουλα μου απο εκει...!
πεσ μου αποψη για τα σταδιο 1 και 2 ποιο προτινεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:57:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι θεμα τσεπης...
διαλεγεις και παιρνεις...
οτι και να κανεις παντως το μοτερ ειναι σκυλι... 
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|