PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βενζινη-Νερο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 06:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Βενζινη-Νερο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δευτερα πρωι φευγω απο Χαλκιδα πρωι πρωι
για να παω στην δουλεια μου
και καθως πηρα ολα τα απαραιτητα
και με την τσιμπλα στο ματι μπαινω στο αυτοκινητο μου για να ερθω Αθηνα.
παω να βαλω μπροστα περνει κανονικα,βαζω οπισθεν για να βγω,
παταω γκαζι και ...ΤΖΟΥΠ Exclamation Shocked Shocked Shocked
σβηνει Exclamation
παω να ξαναβαλω μπρος τιποτα.Μετα απο 3-4 προσπαθειες ξαναπερνει και με το που ξαναπαταω γκαζι εσβησε και παλι!
τι εγινε ρε γ@@@το λεω προσπαθω ασκοπα να βρω κατι κοιταω οτι εχει βενζινη (λιγο βεβαια- περιπου στην μεση του τελευταιου τετραγωνου)και φευγω με αλλο αυτοκινητο για αθηνα.μετα απο λιγες ωρες μου λεει ο πατερας μου οτι εχει ερθει η οδικη βοηθεια για να δει τι συμβαινει!ευτυχως δεν βαρεθηκε να ψαξει τι εχει και μετα απο αρκετη ωρα ψαξιματος του ειπε πως το αυτοκινητο δεν εχει βενζινη Exclamation Shocked Shocked Shocked Shocked
πηγαν και πηραν λοιπον βενζινη για να δουν αν ειναι οντως ετσι,την βαζουν στο αυτοκινητο και περνει με την μια Exclamation
οταν μου ειπε οτι δεν ειχε βενζινη θυμηθηκα πως 1-2 μερες πριν ειχα γεμισει το ντεποζιτο απο ενα βενζιναδικο ελιν.
επισης ο μετρητης ελεγε πως ειχε βενζινη ακομα μεσα(λιγη αλλα ειχε).
Μηπως η βενζινη ηταν τοσο καθαρη που περιειχε οτι αλλο θες εκτος απο βενζινη και ειχε κατσει στον πατο του ντεποζιτου ετσι ωστε να μην περνει μπρος?
αν ναι ,θα εχω προβλημα με το ρεζερβουαρ?θα εχει μεσα νερο ή οτι αλλο ειναι αυτο που εχει ή φευγει σιγα σιγα με μερικα γεμισματα Question Question Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 07:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα φτιαγμένα καίνε λίγη βενζίνη παραπάνω ....αλλά όταν έχει και νερό η βενζίνη << υπερκατανάλωση>> Confused
Το νερό αν και καταλαμβάνει όγκο εξατμίζεται με κέρδος -σκορτσαρίσματα ,σβησίματα και άδειο ρεζερβουαρ σε χρόνο dt
Για να βεβαιωθείς πρόσεχε την εξάτμιση σου .
Οταν σταματάς τσεκαρε την,, *αν είναι υγρή και στάζει νεράκι ,, άλλαξε βενζινάδικο ...

Αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο τότε σήκωνε που και που το πόδι απο το γκάζι Wink Very happy Very happy

* Αυτο σε άλλη περίπτωση είναι καλό Cool Cool

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 07:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε μισο λεπτο γιατι δεν καταλαβα!

gskarmou έγραψε:
Το νερό αν και καταλαμβάνει όγκο εξατμίζεται με κέρδος -σκορτσαρίσματα ,σβησίματα και άδειο ρεζερβουαρ σε χρόνο dt

που ειναι το κερδος εδω Question Question Question

gskarmou έγραψε:
Οταν σταματάς τσεκαρε την,, *αν είναι υγρή και στάζει νεράκι ,, άλλαξε βενζινάδικο ...

συγκεκριμενα χτες βραδυ που εκανα καποιες εργασιες στο αυτοκινητο δεν υπηρχε κατι τετοιο.

gskarmou έγραψε:
Αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο τότε σήκωνε που και που το πόδι απο το γκάζι Wink Very happy Very happy

αυτο που κολλαει Question Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 11:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχει προϊόν της STP συγκεκριμένα για να αφαιρεί το νερό από τη βενζίνη. Είναι ένα μπουκαλάκι με περιεχόμενο σε υγρή μορφή, που το προσθέτεις, λέει, στο ρεζερβουάρ και σου εξαφανίζει το νερό.....

Το είδα στο PRAKTIKER με τιμή γύρω στα 6-8 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.

Το τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα και το αν κάνει δουλειά......δεν το ξέρω. Cool

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
George20vt (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 cc

Ένταξη: 13 Απρ 2004
Τόπος: Αθήνα - Αγ.Παρασκευή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 12:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gskarmou έγραψε:
Tα φτιαγμένα καίνε λίγη βενζίνη παραπάνω ....αλλά όταν έχει και νερό η βενζίνη << υπερκατανάλωση>> Confused

* Αυτο σε άλλη περίπτωση είναι καλό Cool Cool

H βενζίνη είναι σαφώς πιο πτητικό υγρό από το νερό το οποίο εξατμίζεται δυσκολότερα και καταλήγει ένα μέρος του στο φίλτρο και ένα άλλο μέρος του στους θαλάμους καύσης προξενώντας σκορτσαρίσματα, σβησίματα κλπ.

Εάν η εξάτμιση στάζει νερό, πιο πολύ για υγροποιημένοι υδρατμοί στο καζανάκι μου ακούγονται παρά για νερό στη βενζίνη. Πώς να περάσει το νερό σε υγρή μορφή από κινητήρα-καταλύτη-εξάτμιση και να καταλήξει να στάζει από πίσω ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2004, 14:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βενζινη-Νερο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Δευτερα πρωι φευγω απο Χαλκιδα πρωι πρωι
για να παω στην δουλεια μου
και καθως πηρα ολα τα απαραιτητα
και με την τσιμπλα στο ματι μπαινω στο αυτοκινητο μου για να ερθω Αθηνα.
παω να βαλω μπροστα περνει κανονικα,βαζω οπισθεν για να βγω,
παταω γκαζι και ...ΤΖΟΥΠ Exclamation Shocked Shocked Shocked
σβηνει Exclamation
παω να ξαναβαλω μπρος τιποτα.Μετα απο 3-4 προσπαθειες ξαναπερνει και με το που ξαναπαταω γκαζι εσβησε και παλι!
τι εγινε ρε γ@@@το λεω προσπαθω ασκοπα να βρω κατι κοιταω οτι εχει βενζινη (λιγο βεβαια- περιπου στην μεση του τελευταιου τετραγωνου)και φευγω με αλλο αυτοκινητο για αθηνα.μετα απο λιγες ωρες μου λεει ο πατερας μου οτι εχει ερθει η οδικη βοηθεια για να δει τι συμβαινει!ευτυχως δεν βαρεθηκε να ψαξει τι εχει και μετα απο αρκετη ωρα ψαξιματος του ειπε πως το αυτοκινητο δεν εχει βενζινη Exclamation Shocked Shocked Shocked Shocked
πηγαν και πηραν λοιπον βενζινη για να δουν αν ειναι οντως ετσι,την βαζουν στο αυτοκινητο και περνει με την μια Exclamation
οταν μου ειπε οτι δεν ειχε βενζινη θυμηθηκα πως 1-2 μερες πριν ειχα γεμισει το ντεποζιτο απο ενα βενζιναδικο ελιν.
επισης ο μετρητης ελεγε πως ειχε βενζινη ακομα μεσα(λιγη αλλα ειχε).
Μηπως η βενζινη ηταν τοσο καθαρη που περιειχε οτι αλλο θες εκτος απο βενζινη και ειχε κατσει στον πατο του ντεποζιτου ετσι ωστε να μην περνει μπρος?
αν ναι ,θα εχω προβλημα με το ρεζερβουαρ?θα εχει μεσα νερο ή οτι αλλο ειναι αυτο που εχει ή φευγει σιγα σιγα με μερικα γεμισματα Question Question Question

κλασσικη περιπτωση νοθειας μου φενεται.Το ιδιο επαθα εγω στο Βελγιο!!! οταν γυρναγα απο Αγγλια τα χριστουγεννα,μου εριξαν σενα βενζιναδικο νερακι κανονικα και οταν αδειασε το ντεποζιτο αρκετα και ημουνα λιγο πριν αναψει λαμπακι,πηγαινοντας σε βενζιναδικο αρχισαν τα κοψιματα,και τα σκορτσαρισματα σε χαμηλες ταχυτητες,εσβηνε εν κινησει και αφου το εβγαλα σε μια ευθεια και το σανιδωσα καπου στα συνορα Γαλλιας με Ελβετια η βελονα απο την πρωτη ασπρη γραμμη πηγε καρφι στα κοκκινα.
Το προβλημα λυθηκε αμεσως οταν εριξα Ελβετικη BP SUPER αμολυβδη αριστης ποιοτητας-και σε τιμη που στην χαριζαν σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη, και περασα τις Αλπεις 3 τα χαραματα με το κεφαλι μου ησυχο αφου πριν επαθα εγγεφαλικο επειδη ημουνα μονος μου Very happy Very happy Very happy
ΠΑΝΤΩΣ καλου κακου, το μοτερ σου το αλλαξες,τρομπα βενζινης αλλαξες?

Οσο για το νερο απο την εξατμιση δεν εχει καμια σχεση με τον θαλαμο καυσης,το νερο μπορει σε μιγμα με βενζινη να χρησιμοποιειθει ως καυσιμο και γινεται ευρεως σε κινητηρες πολυ πουσαρισμενους ωστε να πεσει η θερμοκρασια στην εισαγωγη κτλ (water injection) το προβλημα ειναι οτι η ατμοποιηση του και η επαφη με τα μπουζι αφου αν δεν κανω λαθος στην εισαγωγη που παρατηρειται το φαινομενο wall wetting συμβαλει ωστε να μεινει το νερο στον θαλαμο λογο υψηλης λανθανουσας.βεβαια να φτασει στο τελικο καζανακι ειναι λιγο δυσκολο,τα νερα που βλεπουμε εκει ειναι απο την υγρασια που επικρατει στα τελικα τμηματα της εξατμισης

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2004, 15:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βενζινη-Νερο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:

σιγα μην αλλαξω και μοτερ Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing
τρομπα βενζινης μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2004, 15:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βενζινη-Νερο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Ntinos έγραψε:

καλα μην εισαι τοσο σιγουρος,κατα 99% πρεπει ναλλαξεις, απο 1,4 σε 1,6 δεν πηγες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2004, 15:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βενζινη-Νερο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
kanelj έγραψε:
Ntinos έγραψε:

καλα μην εισαι τοσο σιγουρος,κατα 99% πρεπει ναλλαξεις, απο 1,4 σε 1,6 δεν πηγες?

ιδια τρομπα εχουν τα 1.4 με 1.6
αλλα τα εχουμε ξαναπει αυτα σε αλλο τοπικ

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης