PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αόρατη πινακίδα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 14:55:50    Θέμα δημοσίευσης: Αόρατη πινακίδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αορατη πινακιδα

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 15:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα δεν ειναι αορατη...κρυμενη ειναι!!! Laughing Laughing

Αν ειναι ομως να σε γραψουνε για υπερβαση ταχυτητας με αυτην την πινακιδα σε γραφουνε και για τις πινακιδες...γιατι που θα τους πας θα σε πιασουν τα στρομφ καποτε και θα σε εκδικιθουν ολα μαζι!!!!! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 15:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αορατη πινακιδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Αορατη πινακιδα

To μυαλό σας είναι συνέχεια στην πονηριά.......
Τα στρούμφ όμως είναι παντού....... Rolling eyes Rolling eyes

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 01:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο, αλλα υπαρχει και το κολπο με την λακ η το λουστρο ( σε σπευ ) τουλαχιστον για τις φωτο καμερες.... Arrow Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 08:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
καλο, αλλα υπαρχει και το κολπο με την λακ η το λουστρο ( σε σπευ ) τουλαχιστον για τις φωτο καμερες.... Arrow Wink

Mε καθε βροχη η πλυσιμο θα θες λουστρο ομως Cool

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 08:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Δηλαδή?Ψεκάζεις με τι λακ?Και τι γίνεται?

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 08:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
καλο, αλλα υπαρχει και το κολπο με την λακ η το λουστρο ( σε σπρευ ) τουλαχιστον για τις φωτο καμερες....

δηλαδή τι κάνει η λάκ ? ψεκάζεις και τί προκαλεί ?? Confused Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 08:57:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Noμίζω οτι προκαλεί αντανάκλαση και έτσι δεν μπορεί να βγεί καθαρή φωτογραφία της πινακίδας...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 09:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Noμίζω οτι προκαλεί αντανάκλαση και έτσι δεν μπορεί να βγεί καθαρή φωτογραφία της πινακίδας...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι δημιουργεί ένα στρώμα με αποτέλεσμα να μην αντανακλάται σωστά η ακτίνα του ραντάρ και έτσι δεν επιστρέφει αληθές σήμα στο μηχάνημα...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 09:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πως θα το διαπιστωσουμε αν οντως δουλευει?
με τις συμβατικές φωτογραφικες μηχανες δε δουλευει λογικα...ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 10:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Όλοι το έχουμε ακούσει αυτό. Θεωρητικά έτσι γίνεται! Πρακτικά?

πΕτΡοS έγραψε:

Για κανά μήνα πάρε σβάρνα του λεωφορειόδρομους. Very happy
Αν γλυτώσεις καλώς! Αν όχι τότε δε δουλεύει. Laughing Laughing Laughing Wink

Επίσης έχω ακούσει/διαβάσει και για υαλοκαθαριστήρες σε full ταχύτητα όταν σε lockάρουν με το ραντάρ τους. Very happy Μπερδεύει το σήμα και καλά Confused Confused . Και θυμάμαι πως κάποιος έφαγε κλησούλα για "άσκοπη χρήση υαλοκαθαριστήρων" όταν δοκίμασε να το κάνει. Άρα πρέπει να πιάνει. Very happy Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 10:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά κανείς δεν ξέρει 100% παρά μόνο υποθέσεις .......
Rolling eyes Rolling eyes
για το σπρέυ εννοώ

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 10:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως με τις κανονικες φωτογραφικες μηχανες δεν κανει τιποτα. ειχα δοκιμασει και με κανονικη και με ψηφιακη και με φλασ και χωρις αλλα παντα ο αριθμος ηταν ορατος παρα το 1 κιλο λακ που εριξα. εκτος αν πιανει μονο με τις φωτογραφικες μηχανες στον δρομο...αλλα και παλι δε θα μαθουμε ποτε... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 11:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
παντως με τις κανονικες φωτογραφικες μηχανες δεν κανει τιποτα. ειχα δοκιμασει και με κανονικη και με ψηφιακη και με φλασ και χωρις αλλα παντα ο αριθμος ηταν ορατος παρα το 1 κιλο λακ που εριξα. εκτος αν πιανει μονο με τις φωτογραφικες μηχανες στον δρομο...αλλα και παλι δε θα μαθουμε ποτε... Confused

Τουλάχιστον τα ίσιωσες τα γράμματα και τους αριθμούς Question Question Question Shocked Shocked Shocked

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 14:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:

Το ειχαν δοκιμασει σε ενα περιοδικο και ειχαν διαψευσει οτι λειτουργει....

Το καλητερο κολπο που προτειναν,τοτε, ηταν αυτο που κρεμας ενα CD στον μεσαιο καθρεφτη ετσι ωστε να γινει η αντανακλαση,το κλασικο CD που ειναι κρεμασμενο σχεδον σε ολες τις νταλικες!
Αλλα και σε αυτο ειχαν βρει ενα προβληματακι γιατι μπορει να σε γραψουνε για το CD και την αντανακλαση που κανει γιατι το προβλεπει ο νομος και αυτο!
Επιστροφή στην κορυφή
koulis 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 21:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αόρατη πινακίδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.takakaira.com/asp/template.asp?id=238&cat=3&prodID=JKkGhHhceDfbiEd
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2004, 23:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αόρατη πινακίδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

koulis έγραψε:

Κούλη, κι εγώ κάτι τέτοιο είχα κατά νου, αλλά να γυρίζει 180 μοίρες η πινακίδα και να έχει από πίσω "λάθος" νούμερο! Very happy

Αλλά μετά σκέφτηκα πως δεν είμαι και κανένας εγκληματίας. Wink
Γιατί όπως και να το κάνουμε...αυτό είναι λίιιιιιιιιιιιγο χοντρό (το "λάθος" νούμερο Very happy ).

ΜΗ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 11:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αόρατη πινακίδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

koulis έγραψε:

καλο αλλα ετσι και σε πιασουν σε σκισανε..... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 11:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Mε καθε βροχη η πλυσιμο θα θες λουστρο ομως Cool

η λακ φευγει το λουστρο οχι....δεν το εχω δοκιμασει αλλα λενε οτι δεν σε πιανουντα ρανταρ....τωρα ποιος ξερει.... Question

Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 17:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο ebay έχουν κάτι spray για τις πινακίδες σχετικά με τα ραντάρ,δεν ξέρω όμως αν δουλεύουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης