PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή μπαταρίας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 09:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή μπαταρίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες μου έστειλε η Lion γράμμα που με ενημερώνει πως είναι καιρός να
αλλάξω μπαταρία και διάφορα άλλα.

Γνωρίζει κανείς κάθε πότε πρέπει να την αλλάζουμε?
Η εργοστασιακή κρατάει λιγότερο από τις άλλες γνωστές μάρκες?
Συμφέρει να βάλω κάποια άλλη επώνυμη ή να βάλω πάλι εργοστασιακή?
Στο αμάξι έχω συναγερμό και ένα απλό ραδιοκασσετόφωνο όσο αφορά
τις απαιτήσεις σε ρεύμα.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 12:46:57    Θέμα δημοσίευσης: a/h Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά μην τρελαθούμε τώρα...
Τι γράμα είναι αυτό πάλι...
Μήπως σου λένε και που να πας διακοπές το καλοκαίρι??

Εγώ προτείνω μπαταρία με περισσότερα A/h και πολύ ποιο φτηνή και με εγγύηση...Αν κάνεις μια βόλτα στην Λ.Ηρακλείου μετά το εμπορικό ΙΟΝΙΑ 2000 θα βρεις στα αριστερά πολλά μαγαζιά, φτηνά και με καλές μάρκες...την παίρνεις και την βάζεις μόνος....δεν θα πάει πάνω από 20000δρχ. για μπαταρία 80Α/h ενώ οι μικρές περί τα 45Α/h έχουν γύρω στις 13000δρχ....

Φυσικά όλα αυτά αν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία σου τώρα....το οποίο εύκολα μπορείς να το διακρίνεις.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 12:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γράμμα το στείλανε γιατί μάλλον κοντεύω τα 2 χρόνια..
Όσο για την μπαταρία δεν μου έχει παρουσιάσει κάποια ένδειξη μέχρι
τώρα, απλά έλεγα για να με ειδοποιούν στα 2 χρόνια κάτι παραπάνω
θα ξέρουν.
Και δεν έχω όρεξη να φωνάζω την ΕΛΠΑ αν μείνω (ούτε καλώδια έχω).

Α, και κάτι που θυμήθηκα τώρα : έχω ακούσει ότι αν μείνεις από μπαταρία
σε καταλυτικό αμάξι, δεν κάνει να το σπρώξεις/τσουλήσεις (το γνωστό
κόλπο) γιατί λέει χαλάει ο καταλύτης!!!!
Ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 13:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ισχύει...μην το σπρώξεις...

κάνε όμως το τεστ μπαταρίας βράδι....ανοιξε τα φώτα (μεγαλη σκάλα) βάλε και το hifi δυνατά και δες αν τρεμοσβήνουν τα φώτα στην κονσόλα ή στην οθόνη της ώρας...

Αν δεν δεις τίποτα όλα είναι οκ....

Δες και τα υγρά....μπορείς να πάρεις και ένα μετρητή φτηνό να το έχεις....

Μπορείς όμως να πάρεις και μια μπαταρία να την έχεις και να την βάλεις όταν σε αφήσει η άλλη....

Επίσης να ξέρεις ότι θα σε αφήσει μόνο όταν έχεις αφήσει πάνω από 5 μέρες το 206 ακινητοποιημένο....τότε μόνο θα τα φτύσει....
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 13:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
Επίσης να ξέρεις ότι θα σε αφήσει μόνο όταν έχεις αφήσει πάνω από 5 μέρες το 206 ακινητοποιημένο....τότε μόνο θα τα φτύσει....

Πέρυσι το καλοκαίρι το είχα αφήσει για 13 μέρες!!!!
Και με ενεργοποιημένο το συναγερμό!!!!!

Αλλά δεν μου εμφάνισε κάποιο πρόβλημα.... 8O 8O 8O 8O 8O

vini έγραψε:
Μπορείς όμως να πάρεις και μια μπαταρία να την έχεις και να την βάλεις όταν σε αφήσει η άλλη....

Μάλλον αυτό θα κάνω...Να δω όμως που θα την χώσω...

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 13:30:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν λέω 5 μέρες εννοώ να έχει και πρόβλημα η μπαταρία....

Αν το κινείς καθημερινά τότε δεν θα δεις το πρόβλημα εύκολα....

Εμένα στο COUPE μετά από 2 χρόνια χρήσης...το άφησα 4 μέρες στο γκαράζ και όταν πήγα να το βάλω μπρος ήταν νεκρό...τέζα! !

Πάντως μου έδειχνε σημάδια αλλά έκανα τον τυφλό....π.χ. δεν έπαιζαν και οι δύο πλαφονιέρες πάντα ή τρεμόπαιζαν τα φωτα το βράδι ή δεν έμπαινε εύκολα η συναγερμός κά....πάντως τώρα το καλοκαίρι είναι λίγο δύσκολο να σε αφήσει...

Καλύτερα να την αλλάξεις το φθινόπωρο για να εχεις και το χειμώνα μπροστά σου.....με καινούρια μπαταρία...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 13:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες και την ημερομηνία κατασκευής της μπαταρίας (το λέει επάνω έχει αυτοκόλλητο) και από εκεί θα καταλάβεις τι τρέχει γενικότερα....

Μπορεί να έχεις το 206 2 χρόνια αλλά η μπαταρία να είναι κατασκευασμένη πριν από 4 χρόνια....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 19:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως εμενα μου βραχυκύκλωσε τις προαλλες μετα απο ακινησια 3 ημερων και αναγκαστηκα να την αλλαξω κακην κακως.
η μπαταρια μπορει να κρατησει απο 2 μηνες μεχρι 8 χρονια κανεις ποτε δεν ξερει....
αυτο για το σπρωξιμο μου εχουν πει πως δεν ισχυει και τοσο.
δεν σου λενε μην το σπρωξεις γιατι χαλασε αλλα μην το σπρωχνεις για κανα 1000 μετρο γιατι τοτε θα εχει προβλημα ο καταλυτης. για λιγα μετρα λενε δεν εχει προβλημα.
απο κει και περα....

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 19:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι Dimip δεν είναι πρόβλημα να το σπρώχνεις....

Το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθείς να το βάλεις μπροστά με σπρώξιμο, αφήνεις απότομα τον συμπλέκτη με 2α και τότε πάει ένα μεγάλο κομμάτι άκαυστης βενζίνης στον καταλύτη.

Μπορεί με την πρώτη φορά να την γλυτώσει αλλά σιγά σιγά χαλάει.

Το ίδιο ισχύει με το γκάζι όταν βάζουμε μπροστά.

Κάποτε πάταγες το γκάζι για να βάλεις τώρα απαγορεύεται (ισοσταθμίζει ο εγκέφαλος το πόσο θα αυξήσει το μίγμα για να πάρει μπροστά)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 23:58:35    Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΤΑΡΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ CHATASO ΕΑΝ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΟΛΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΥΓΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ?Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΜΕΙΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΟ (ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΙΜΑΝΤΑΣ)ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΜΠΕΡΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΜΑΡΚΑ ΠΧ BOSCH

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούν 2002, 04:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre μίλησε!

ΟΥΓΚ!

Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούν 2002, 04:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Οχι Dimip δεν είναι πρόβλημα να το σπρώχνεις....

Το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθείς να το βάλεις μπροστά με σπρώξιμο, αφήνεις απότομα τον συμπλέκτη με 2α και τότε πάει ένα μεγάλο κομμάτι άκαυστης βενζίνης στον καταλύτη.

...και αφού πάρει εμπρός ο κινητήρας, αναφλέγεται η άκαυστη βενζίνη μέσα στον καταλύτη (που ανεβάζει άμεσα θερμοκρασία) με αποτέλεσμα να μικρύνει ανάλογα τη διάρκεια ζωής αυτού.

Σημ. Βρήκα πάλι κάτι να συμπληρώσω...

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούν 2002, 18:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ (ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.....ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ......ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΠΟΛΟΣ...ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.......ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.......ΤΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ...........ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ Η ΟΔΙΚΗ ΣΤΗΝ LION ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 1η ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΚΟΡΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΤΕ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ 2-3 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούν 2002, 19:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι αυτό στο είπε όμως διότι ήταν χαλασμένη η αντλία βενζίνης! Rolling eyes

Αν το αυτοκίνητο δεν παίρνει μπροστά (ιδιαίτερα λόγω έλλειψης βενζίνης) τότε μπορείς να το κάνεις το κόλπο αυτό (για λίγα μέτρα μόνο! Αλλοιώς μπορεί να γίνει ζημιά).

Ομως όταν έχουμε πρόβλημα ηλεκτρικών (π.χ. χαλασμένη μπαταρία) τότε η μίζα δεν δουλεύει! Αλλά βενζίνη έχεις!!! 8O

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούν 2002, 20:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΧΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ PEUGEOT........ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ Ο @*@@ΚΑΣ

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούν 2002, 21:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι περισσότερες ασφαλειστικές παρέχουν και οδική βοήθεια αρκεί να τους το πείς και βέβαια να πληρώσεις ένα μικρό αντίτιμο.

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2002, 13:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι στο θέμα της αλλαγής μπαταρίας, για να προσθέσω σε όλα τα παραπάνω ότι καλό είναι όταν αλλάζουμε μπαταρία να μη διαλέγουμε μία με περισσότερα volt (συνήθως οι μπαταρίες μας είναι 12volt), γιατί σε περίπτωση που μείνουμε από μπαταρία (μακρυά από μας) και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα καλώδια, τότε οι μπαταρία του "καλού" αυτοκινήτου πρέπει να έχει τα ίδια volt με τη δική μας, αλλιώς την πατήσαμε. Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2002, 22:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NAI ομως στα παραπανω Amper Idea

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 01:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:

Άρα, ναί στις μπαταρίες κλειστού τύπου (περισσότερα Amper και χωρίς αλλαγές υγρών). Idea

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 03:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Alexandros έγραψε:

Άρα, ναί στις μπαταρίες κλειστού τύπου (περισσότερα Amper και χωρίς αλλαγές υγρών). Idea

Stinger ας πουμε

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης