PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η Peugeot "γράφει" το μέλλον της

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 09:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Η Peugeot "γράφει" το μέλλον της Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια Ιστορική απόφαση πάρθηκε από την Peugeot που αποφάσισε να αλλάξει τις μελλοντικές ονομασίες των αυτοκινήτων.

Ετσι τα 3 αριθμητικά ψηφία των μοντέλων γίνονται 4!

Αντί λοιπόν για το συνδετικό 0 ανάμεσα στο μοντέλο και τον σειρά παραγωγής του, πλέον θα υπάρχει ένα δεύτερο 0 που θα δηλώνει τις διαφορετικές εκδόσεις.

Το πρώτο όχημα της Peugeot με αυτή την ονομασία θα είναι το 107 που πλέον θα λέγεται 1007.

Περισσότερες πληροφορίες στην Peugeot Avenue, www.peugeot-avenue.com

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 12:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιγο "καπως" μου φαινεται αυτο...Θα χρειαστει καιρος να το συνηθισουμε!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 13:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γερνάμε γερνάμε μάγκες.....

Σε λίγο οι άλλοι θα έχουν peugeot 2019

Και θα τους λες 206 ....και θα σε ρωτάνε - τι μαρκα είναι?... Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 16:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Γερνάμε γερνάμε μάγκες.....

Σε λίγο οι άλλοι θα έχουν peugeot 2019

Και θα τους λες 206 ....και θα σε ρωτάνε - τι μαρκα είναι?... Shocked

Και θα τους λες:πες το σύνθημα να σου πω το παρασύνθημα Wink Laughing Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 17:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα προφήτης είμαι;

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1707&highlight=%ED%EF%FD%EC%E5%F1%E1

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 17:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μα προφήτης είμαι;

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1707&highlight=%ED%EF%FD%EC%E5%F1%E1

Διαβάζοντας το τοπικ σου είδα ότι το είχε προβλέψει με ακρίβεια ο DimiP...

Λες να έστειλε καμία επιστολή στην Peugot Question Question

Ρε Δημήτρη (DimiP) ΛΕΓΕ ΡΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ;;;;;;;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 16:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικο ειναι παιδια. Αμα σκεφτειετε ποσα χρονια παραγονται Peugeot και οτι υπαρχουν σειρες 1 (104/106), 2 (205/206), 3 (304/306/307), 4 (405/406/407), 5 (504/505), 6 (604), 7 δεν ξερω αν υπαρχει, 8 ειναι τα εργατικα της (βανακια). Ε καποια στιγμη θα ξεμεινει απο 3ψηφια νουμερα και θα πρεπει ειτε να χρησιμοποιησει τα παλια ειτε να παει σε 4ψηφια.
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2004, 11:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναμένοντας στο προσεχές μέλλον ένα κύμα παρουσίασης νέων μοντέλων από τη γαλλική εταιρία, ανακοινώθηκε η αλλαγή της τακτικής που ακολουθούσε η Peugeot στην ονομασία των μοντέλων της. Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι νέες ονομασίες, θα αφορούν κάποια μοντέλα ειδικών κατηγοριών, με πρώτο το μίνι MPV 1007, που θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το ερχόμενο φθινόπωρο. Με δύο μηδενικά αντί για ένα λοιπόν, το 1007 είναι ένα μοντέλο με αρκετές ομοιότητες με το πρωτότυπο Sesame που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το 2002. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μάλιστα, το μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή, θα διαθέτει τις συρόμενες πλαϊνές πόρτες που είχαμε δει και στο Sesame.

Πάντως, αν και οι διαστάσεις του θα είναι συμπαγείς, το 1007 δεν θα αποτελέσει αντικαταστάτη του 106, καθώς η Peugeot εργάζεται από κοινού με τις Citroen και Toyota προκειμένου να φέρουν στην αγορά τρία νέα μοντέλα στη μικρή κατηγορία μέχρι τα μέσα του 2005. Ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα, θα βρίσκεται και ο αντικαταστάτης του 106. Πηγές μέσα από την Peugeot, αναφέρουν πως σύντομα θα ανακοινωθούν νέα προϊόντα που βρίσκονται στα σκαριά και πως η νέα τακτική που ακολουθείται στην ονομασία, ανταποκρίνεται καλύτερα στην ανάγκη για μία ευρύτερη γκάμα προϊόντων.

Τελευταία, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Peugeot να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής της στην αγορά των ΗΠΑ. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί στην πράξη, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η εξέλιξη ενός μοντέλου 4x4, καθώς η κατηγορία των SUV είναι ίσως η πιο δημοφιλής στην αμερικανική αγορά. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, ένα μοντέλο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για την ευρωπαϊκή αγορά, είναι ένα μεσαίο MPV, που πιθανότατα θα ονομάζεται 3007.

Πηγή: flash.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2004, 13:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί στην πράξη, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η εξέλιξη ενός μοντέλου 4x4,

Επιτέλους!!!! Very happy Καιρός ήταν να φτιάξουν ένα 4x4!!!
Και άμα φτιάξουν ένα παρόμοιο που είχαν παρουσιάσει εδώ τα παιδιά τότε θα έχουμε άλλο ένα best-seller. Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 00:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω μια απορια ομως...Αφου ειχαν στα σκαρια την αλλαγη ονομασιας στα μοντελα, γιατι το 407 δεν το "ειπαν" 4007??? Confused Μηπως αυτο του "στοιχισει" στη συνεχεια???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 07:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Εχω μια απορια ομως...Αφου ειχαν στα σκαρια την αλλαγη ονομασιας στα μοντελα, γιατι το 407 δεν το "ειπαν" 4007??? Confused Μηπως αυτο του "στοιχισει" στη συνεχεια???

Δεν διαβάζεις όλο το κείμενο, μου φαίνεται...

Vaggelis έγραψε:
Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι νέες ονομασίες, θα αφορούν κάποια μοντέλα ειδικών κατηγοριών, με πρώτο το μίνι MPV 1007....

Και να φανταστείς οτι το έβαλα και με έντονα γράμματα...

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 10:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι εχεις δικιο... Embarassed

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
duketasos (anastazi)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1 8v 98'

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: Salonika-Ampelokipoi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 03:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oi moderators tha me paroun me tis ntomates Splat olo allou kai allou anoigw topic ere stravos poume (mallon den arkoun ta 4 matia). Mou fainete periergo na pw tin alithia, perimena kapoia tetoia apofash ooootan eftanan se 209 109 kai den ikseran pws tha to xwresoun Razz , aaaxxx 1000 feuga peugeot tha xei to RC to dreamcar na doume pote tha vgei Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

An den einai Peugeot den leei
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης