PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρεκόρ οικονομίας από το 307...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 10:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Ρεκόρ οικονομίας από το 307... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημοσίευση στο e-go.gr
www.e-go.gr/car/article.jsp?pubid=152585&artid=126235&catid=155
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΕΜΕ!!!!!
Αλλά μέχρι να δούμε τέτοια αυτοκίνητα στην Ελλάδα....καληνύχτα.

Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 18:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το Μ.Σάββατο στην Εθνική Αθηνών-Θεσ/νίκης όπως πήγαινα είδα το Honda που παίρνει ενέργεια απο τον ήλιο!!! Very happy
Μου φαίνεται το μοντέλο αυτό πρέπει να λέγεται Eclipse. Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 19:49:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πρόλαβες να το βγάλεις καμία φωτο;

Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 21:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά οδηγούσα και έτσι όπως πήγαινε πάλι δεν θα προλάβαινα... Rolling eyes
Κάτσε να ψάξω λίγο στο Net να βρώ φωτό και θα την ποστάρω! Very happy Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 21:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

update!!! Very happy

Τελικά λέγεται Insight! Eclipse είναι μοντέλο της Mitsubishi...

Είναι αμάξι κατασκευασμένο με υβριδική τεχνολογία! Να και μερικές φωτό απο το τεχνολογικό θαύμα του Ιάπωνα κατασκευαστή...

Να προσθέσω πως αυτό που είχα δει ήταν με ελληνικές πινακίδες!!!! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 10:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σώπα ρε friend υπάρχουν τέτοια του τού στην χώρα μας;

Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 11:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι όμως υπάρχουν! Very happy Άμα ακούσεις την τιμή όμως θα σου φύγουν οι τρίχες της κεφαλής σου...
10 μύρια κάνει... Confused Rolling eyes
Αν λάβεις υπόψη όμως την τεχνολογία που προσφέρει και το γεγονός οτι δεν εκπέμπει ρύπους στο περιβάλλον... Wink
Βέβαια όποιος θα έχει 10μύρια δεν θα πάρει αυτό αλλά κάνα TT ή κανα MG... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 16:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Εγώ το Μ.Σάββατο στην Εθνική Αθηνών-Θεσ/νίκης όπως πήγαινα είδα το Honda που παίρνει ενέργεια απο τον ήλιο!!! Very happy
Μου φαίνεται το μοντέλο αυτό πρέπει να λέγεται Eclipse. Rolling eyes

Να σου κανω μια μικρη διορθωση? Το εν λογο αμαξι της Honda δεν παιρνει ενεργεια απ'τον ηλιο. Εχει κινητηρα βενζινης (νομιζω 1500 κιβυκα) ΚΑΙ ηλεκτρικο μοτερ. Συνδιασμενα αυτα τα δυο του δηνουν παρα απολυ καλη οικονομια καυσιμου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2004, 13:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σου ρε Στελλάρα! Πίνουμε καμιά τεκιλίτσα εκεί στο Ναυτικό; Very happy

Λοιπόν όσον αφορά το θέμα μας... Smile
Δεν θυμάμαι ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες για το αμάξι της Honda και ποιό είναι λάθος και σωστό αλλα ζητώ συγνώμη απο τους φίλους αν είπα κάτι λάθος και κατάλαβαν άλλα! Confused Τον τελευταίο καιρό έχω ξεφύγει... Razz Cool Very happy Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 00:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως, το συγκεκριμενο Honda ειναι ενα υβριδικο αυτοκινητο οπως εξηγησε ο Στελιος!!! Ειναι κατι αντιστοιχο με το Prius της Toyota!!! Το Eclipse ειναι μια αλλη υποθεση... Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 16:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Γειά σου ρε Στελλάρα! Πίνουμε καμιά τεκιλίτσα εκεί στο Ναυτικό; Very happy

Που τετοια τυχη !!! Ενταξει ομως δεν εχω παραπονο, τωρα ειμαι Σκαραμαγκα και παιζω μια μεσα τεσσερις εξω, οποτε την καταφερνω την δουλεια στις εξοδους μου. Τα μεγαλα γλεντια θα γινουν στη Κρητη που θα κατεβω σηντομα. Jose Cuervo και τουριστριες !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης