Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 15:57:44 Θέμα δημοσίευσης: 3 χρόνια μετά - Χρόνια Πολλά! |
|
|
Ήταν ένα ανοιξιάτικο μεσημεράκι της 17ης Απριλίου 2001 όταν είχα πάει στην Λίον να παραλάβω αυτό που από καιρό είχε εγκατασταθεί στα όνειρά μου και είχε πάρει τα μυαλά μου….
Η παραγγελία είχε ημερομηνία 4/2/2001 και πραγματικά το μεσοδιάστημα μου χε φανεί αιώνας…
Κατηφορίζοντας με τον πωλητή τον πατέρα μου και έναν κολλητό μου στο υπόγειο πάρκινγκ της Λίον η αγωνία μου είχε χτυπήσει κόκκινα…
Στρίβοντας το κατηφορικό δρομάκι το γυαλισμένο του κουτιού μωρό ποζάριζε μπροστά μου και το πολλά υποσχόμενο αγριεμένο μουτράκι του έμοιαζε να μου κλείνει το μάτι σαν να μου υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις….
Αμέσως αρχίσαμε όλοι μαζί να το περιεργαζόμαστε και το εξερευνούμε σπιθαμή προς σπιθαμή….
Με τα πολλά η παρουσίαση είχε τελειώσει τα χαρτιά ήταν όλα έτοιμα και γω πανέτοιμος να ξεχυθώ ακόμη μια φορά με καινούριο 206 αυτή τη φορά 2.0, στους δρόμους…
Φεύγοντας από την Λίον δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου…. τον πατέρα μου να με χαιρετάει, (μιας και αυτός θα γύρναγε με το δικό του αμάξι σπίτι), και τα μάτια του να χουν βουρκώσει κοιτάζοντάς με, μέσα στο καινούριο μου απόκτημα…
Από τότε πέρασε αρκετός καιρός…
Τρία χρόνια απροβλημάτιστης οδιγικής απόλαυσης και 40.000χλμ με μοναδικό έξοδο την συντήρηση….
Κάθομαι και σκέφτομαι, τα ταξίδια, τις βόλτες, το club, τις προσωπικές μου ιστορίες μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο….
Όλα μέχρι στιγμής είναι αξέχαστα και εμπειρίες ζωής.
Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και βγάζοντας με ασπροπρόσωπο, ουκ ολίγες φορές….
Στιγμές αξέχαστης οδηγικής απόλαυσης, στιγμές μεγάλων συγκινήσεων, στιγμές που η αδρεναλίνη βαράει κόκκινα…
Στιγμές που το αυτοκίνητο με έχει ξαφνιάσει ευχάριστα και στιγμές που διαδρομές με συνεχείς στροφές γίνονται παιχνιδάκι πίσω από το πραγματικά πολύ καλό σε αίσθηση τιμόνι του……
Χιλιομετρικές μεγάλες αποστάσεις που τις βλέπεις να μικραίνουν….
Τρία χρόνια μετά και κάθε φορά που μπαίνω μέσα αισθάνομαι….διαφορετικά…..
Πραγματικά ένα αυτοκίνητο με αισθητή στον οδηγό προσωπικότητα…Σαν να μου μιλάει, σα να με αγκαλιάζει μέσα στο κάθισμα του οδηγού και να με καλεί να ξεφύγουμε παρέα.
Είναι απερίγραπτο το πλήθος συναισθημάτων που έχω νοιώσει με αυτό το αμάξι.
Προσθέτοντας σε όλα τα παραπάνω την γνωριμία μου με τα παιδιά από εδώ μέσα και όλα τα ωραία που χουμε περάσει μαζί και θα περάσουμε…..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ συνάντησα αγαπημένο μου 206!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙΣ ΒΑΒΥ!!!!!!!!!
Υ.Γ.1. Είναι το τρίτο αμάξι που έχω στην κατοχή μου άρα έχω άποψη και μέτρο σύγκρισης….
Υ.Γ.2. Και μόνο που το 206 με φερε κοντά σε αυτήν την πολύ ωραία παρέα του Κλαμπ για μένα είναι όλα τα λεφτά …..
Υ.Γ.3. Έτσι γιατί είμαστε 206club και εκτός από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο καθένα, τα ψαξίματα για παραπάνω άλογα ή και τις γκρίνιες που κατά καιρό μπορεί να έχουν ακουστεί..
Ας τιμήσουμε και λίγο αυτό που τόσο αγαπάμε και μας ενώνει εδώ μέσα και ας μην κοιτάμε μια ζωή να μαστε πιο γρήγοροι από τον γείτονα…. Υπάρχουν και πολλά άλλα που σε δένουν και σε κάνουν να αγαπήσεις ένα αυτοκίνητο….
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 16:34:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγορίνα μου...
Εύχομαι ο χιλιομετρητής να βγεί off απο τα χιλιόμετρα που θα κάνεις...
Εύχομαι να στραβώσουν οι ζάντες απο το στρίψιμο...
Εύχομαι το μοτέρ να μην χάσει ποτέ τη δύναμη του...Ε, 138 είναι αυτά,αλλα καλα είναι...
Εύχομαι τα καλύτερα για το διλιτράκι σου,φίλε...
Πάντα ετοιμοπόλεμο και πάντα γυαλιστερό και απειλητικό...
Και δεν το έχεις μόνο εσύ στην καρδιά σου...Το έχω κι εγώ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 16:50:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέτοιο ψώνιο που να γιορτάζει τα γενέθλια του αυτοκινήτου του..... άλλη μια φορά έχω δει..... στον καθρέφτη
Μιχαλάκη,σου εύχομαι να το απολαμβάνεις κάθε μέρα και περισσότερο,να αυξάνονται καθημερινά τα "θύματά" σου,μα πάνω από όλα να είναι δυνατό και γερό πάντα!
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 17:02:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
:new-bday:Χρόνια του πολλά και να μην πάψει ποτέ να πατά τα λαστιχάκια του στο δρόμο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 17:08:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλά με κούφανες που θυμάσαι τη μέρα που το πήρες.
εγώ το μόνο που θυμάμαι από το δικό μου ήταν οτι το πήρα όταν ήμουν φαντάρος
ευχομαι να το χαρείς έτσι και καλύτερα για άλλα 3 χρόνια
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 22:47:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mike, να το χαιρεσαι και χιλιομετρα πολλα! (πως λεμε χρονια πολλα? καπως ετσι...)
Η αληθεια ειναι οτι και εγω θυμαμαι ακριβη ημερομηνια και το πως εγινε το ολο σκηνικο παραλαβης. Τον Αυγουστο θα κλεισει 5 χρονια (πως περναει ετσι ο καιρος...) Το παραξενο ειναι οτι οσο περισσοτερο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο το αγαπαω και ας μην εχει πολυ δυναμη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 23:09:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιχαλάρα χρόνια πολλά στο μωράκι σου! Μου θύμισες τότε που είχα φτιάξει κι εγώ ένα παρόμοιο post για τα γεννέθλια του δικού μου μωρού...
Να είστε πάντα καλά εσύ και το μωράκι σου για να το χαίρεσαι και να σε χαίρετε!
Κι εγώ θυμάμαι με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες τη μέρα που πήρα το 206 μου και τον πατέρα μου που έφευγε για το σπίτι. Στιγμές χαραγμένες,ριζωμένες καλά αλλα όχι ξεχασμένες βαθιά μέσα στο μυαλό μου... Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
Χρόνια καλά και πολλά!!! 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 23:12:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να το χαιρεσαι Μιχαλη το 206 σου,
με πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα.
πραγματικα σημαδιακη η σημερινη μερα!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 01:10:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αχ βρε Μιχαλάκη να ζήσεις να το χαρείς με ολη σου την ψυχή
Θυμάμαι τα δικά μου τώρα... θυμάμαι και πώς το βάφτισα κούλα...
Παραγγελία δόθηκε τον Δεκεμβρη του 1998 με λίστα αναμονής 3 ολόκληρους μήνες λογικά θα το περίμενα Μέσα Μαρτη του 99
28 Φεβ του 99 και είναι απόγευμα... σπιτι μεσα στις μαυρες μου φρεσκοχωρισμενος και κάθομαι και βλέπω ταινία με τον Ψαλτη με την γνωστή ατάκα "Κουλα σ'αγαπαω κουλα μ'ακους ? Πολύ Κωλόπαιδο ο Κυριακος..." και γελάω μεσα στο μαυρο μου το χάλι... το Χαζοκούτι ποθ ακούει στο ονομα τηλεόραση μου έδινε χαρά εκεινη την ώρα..
Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού (Περιμενα να με παρει τηλ η αλλη..... (Ο ΜΑΛΑΚΑΣ) και ακούω την γλυκιά φωνή της αντιπροσώπου... να μου λέει... Νικο ???? δεν θα ερθεις να πάρεις το αυτοκίνητό σου ? θα κλείσουμε
Περριτό να σας πώ οτι επαθα σοκ-αμοκ- πεστε το οπως θέλετε.. με τα σώβρακα στον διαδρομο της πολυκατοικιας... ξανά πίσω για ντύσιμο παλι έξω και κυριολεκτικά να χοροπηδάω απο την χαρά μου..
Παω να βρώ ταξί... χμ.... κανένα αδειο... ο Νομος του Merphy λέω και το βάζω στα πόδια... Μετά απο κάνα χιλίομετρο ποδαρόδρομο τσουπ και ενα κοκορι αναμένο.. ταξί ελεύθερο... μονο που δέν ξαπλωσα στον δρόμο για να σταματήσει... Μπαινω μέσα.. χαμόγελο απο το ενα αυτι μεχρι το άλλο στην Πεζώ του λέω παω να πάρω το νεο μου αυτοκίνητο , του αφήνω και παχυλό tip και μαζεύω τα τσακίδια μου και βουρρ... μέσα στην αντιπροσωπεία..
Ηταν εκεί... βίτρίνα... Καταμαυρη.. με το μουτράκι της να με κοιτάει με ναζι και το χαμογελάκι διάπλατο (XS γαρ...). Με βλέπει η αντιπρόσωπος γελάει.. αλλα εγώ δεν έχω κουβέντα.... οπως είμαι πεφτω πάνω στο καπώ και φωνάζω.. Κουλα σ'αγαπάω... Κούλα μ'ακούς ? Περιτο να σας πώ οτι ολοι οι παρευρισκόμενοι έχουν κλάσει στο γέλιο αλλα εγώ εκει τον χαβά μου...
Τέλος πάντων τα διαδικαστικά.. Πινακίδες ? γιοκ... Παρασκευή ηταν... Δευτέρα πινακίδες μου λενε.... Βάζω τα μεγάλα μέσα και ναι... την είχα στα χέρια μου.... δρομο για συνεργείο... για συμμάζεμα.. να μπούνε τα τάσια.. να βγούνε να ναυλον απο τα καθίσματα κτλ κτλ
Την παίρνω χωρίς πινακίδες-ασφάλεια.. στο χωριο λέω... ασφάλεια για το μωρό μου... ξαγρυπνος 2 μέρες να την χαζεύω... Βλεπετε το 1ο μου αυτοκίνητο.. πληρωμένο εξ'ολοκλήρου απο μένα.. Φυσικα...Που να ήξερε το καημένο το αμαξάκι τι του έμελε να πάθει... αλλα ακομα μου χαμογελάει... 5+ χρονια έχουν περάσει... ακομα χαμογελάει... Παντα υπάκουη.. Πιστη... με τα τερτίπια της... Τα πάντα για να με ευχαριστεί...
Στην Πορεία προέκυψε και η τυχαία επισκεψη μου στο site του 206club.gr.. Ω Θεε.. Αυτη η Κούλα Ολο χαρές.. και μόνο χαρές μου φέρνει... όσο και αν την έχω κακομεταχειριστεί ωρες ωρες... τα ξεπερνάει... και είναι εκεί παντα ετοιμοπόλεμη..
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 12:37:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αντε στο καλο σου βρε....
με συγκινησες
YΓ:σε 3 χρονια 40.000 χλμ αααχχχ,μονο λιμανακια-Σουνιο μου εισαι 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 17:31:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύχρονο και να τα χιλιάσει ...
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 17:48:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιχάλη να τον χαίρεσαι τον Πέζουλα!!
Εύχομαι να τα εκατοστήσει τα χλμ!! Τόσες συγκινήσεις ,τόσες χαρές , τόσους προβληματισμούς και εύχομαι καμία λύπη , πλεόν ο πέζουλας έχει γίνει κομμάτι σου!!!
p.s μην ξεχάσεις να μου φιλήσεις την εξάτμιση!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 09:32:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους...και εύχομαι και στα δικά σας μωρά να τα χιλιάσουν....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 14:50:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγορινα μου σου ευχομαι να τα εκατοστησει το αλητακι σου, να σου δινει μονο τετοιες χαρες (ξερεις εσυ ) και να συνεχισετε να πηγαινετε μονιμως τεζα!! Ο συνοδηγος σου...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 16:29:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να τα χιλιασετε Μιχαλη
Παντως ρε φιλε αυτο το διαστημα μεχρι να ρθει δεν ειναι για αυτοκτονια
Εγω σημερα πουλησα το δικο μου και αυριο με το που γινετε η μεταβιβαση παραγκελνω το καινουργιο.Υπαρχει μια πιθανοτητα να εχουν κατω μου ειπανε μιας και στο κομπιουτερ δεν φαινετε κανενα απο τα νεα με τα 182 αλογα..ποσο μαλλον το CUP που θελω εγω.Θα κανουμε ενα τηλεφωνο αυριο στον LOURBA ή κατα κοσμο Κυριο Σηφναιο Διευθηντη πωλησεων της RENAULT να μας πει μπας και εχουν κανενα και δεν το εχουν βαλει στα ON-Line.(2-3 αυτοκινητα αν ειναι δεν κανουν τον κοπο να τα βαλουν μεσα)..Αλλιως κανα 3 μηνο.. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 18:13:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάρε ένα RS Cup πατίνι...
Ή γίνε συνοδηγός του Γκάλφα... Που θα πάει... Μπορεί να στο δώσει και να ξεκ@βλ*σεις λίγο... 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 07:56:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mick206 έγραψε: | Πάρε ένα RS Cup πατίνι...
Ή γίνε συνοδηγός του Γκάλφα... Που θα πάει... Μπορεί να στο δώσει και να ξεκ@βλ*σεις λίγο...  |
Ολο συχασιές........... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimsid (Dimitris) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 87 Τόπος: Piraeus+Kranidi
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 11:05:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να τα χιλιασεις και να ειμαστε ολοι καλα ακομα και στα 3333333333333333 σου χρονια !!!
106 to 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 11:45:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aργησε λιγακι αλλα δεν πειραζει!!!
(By the way...εγω σημερα ξοφλησα το αυτοκινητακι μου )
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 13:42:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αντε να τα 1000 (τα αλογα)....... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|