PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κόλλησε το γκάζι!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 15:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Κόλλησε το γκάζι! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκει που πηγαινα , παταω τερμα γκαζι ,συμπλεκτη για αλλαγη απο 2α σε 3η αφηνω γκαζι αλλα το πεταλι εμεινε τερμα κατω κ το αμαξι γκαζωνε κ χτυπαγα κοφτες !
Με τα πολλα ξεκολλησε !
Μετα απο λιγο παλι το ιδιο.
Δηλαδη μολις πατησω ολο το γκαζι κολλαει κ δεν επανερχεται !
Δεν γκαζονι μονο του σιγα σιγα αλλα μενει τερμα το γκαζι μολις το πατησω ολο κ δεν επανερχεται !
Εχει συμβει σε κανεναν ??
Εχει ακουσει κανεις τιποτα ?
Περναει απο το μυαλο μου : ντιζα - πεταλουδα κ οπως ειπε κ ο Μακης ισως ποντεσιομετεο γκαζιου !

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 15:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε να διαβάσεις το super topic "Φονικό πατάκι" Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 15:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Δοκίμασε να διαβάσεις το super topic "Φονικό πατάκι" Laughing

Τo πηγα σε φιλο μηχανικο!
Ουτε πατακι βρισκει ( το πρωτο που σκεφτηκαμε ηταν ) ουτε ντιζα φαινετε να ειναι !
Λυσαμε κ την σκουπα κ κοιταξαμε την πεταλουδα αλλα οσο κ να την παιδεψαμε δεν κολλησε ουτε φαινεται να χει τιποτα !
Crying or Very sad

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 15:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπας και το τάϊσες ναφθαλίνη?
Πέρα της πλάκας,το πρόβλημα μπορεί να αποδειχθεί σοβαρό.Αν δεν είναι πατάκι ή ντίζα (μου έχουν συμβει και τα δύο) δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Ίσως να χρειάζεται κάποιο λάδωμα η ντίζα,ίσως καθάρισμα στο πεντάλ εκεί που κoλλάει,ίσως...... Κοίταξέ το πάντως και καλά ξεμπερδέματα...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 01:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα μετα το σπασιμο απο τα στρουμφ ( ααχχχ...Πετρο) Crying or Very sad
στην επιστροφη του δωσα κ καταλαβε χωρις να παρουσιασει κανενα προλβημα !
Μαλλον ο μηχανικος μου( που σαι Αντρεα που θες κ το Civic του) που μου ψεκασε την πεταλουδα με λιγο καθαριστικο την εκανε τη δουλεια του !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 17:57:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου είχε τύχει αυτό σε άλλο αυτοκίνητο (ένα atos) και έφταιγε η ντίζα του γκαζιού που είχε ξεφτύσει...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 18:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα σήμερα ,το βάλαμε στο computer και δεν έδειξε τίποτα!
Η ντιζα ειναι μια χαρα , το πενταλ εχει σωστη διαδρομη , η πεταλουδα καθαρη !
Αρα....
Ελπιζουμε να μην το ξανακανει !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 10:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Πηγα σημερα το βαλαμα στο computer δεν εδειξε τιποτα!
Η ντιζα ειναι μια χαρα , το πενταλ εχει σωστη διαδρομη , η πεταλουδα καθαρη !
Αρα....
Ελπιζουμε να μην το ξανακανει !

Η κοσμική ακτινοβολία θα έφταιγε!!! Laughing

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 11:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scratch

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 12:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Μαλλον ο μηχανικος μου( που σαι Αντρεα που θες κ το Civic του) που μου ψεκασε την πεταλουδα με λιγο καθαριστικο την εκανε τη δουλεια του !

Έλα ρε Φίλιππε!
Εννοείς οτι σου ψέκασε τη πεταλούδα και αυτός έφταιγε που κόλλησε το γκάζι ή στο έφτιαξε ψεκάζοντας την πεταλούδα γιατί δεν κατάλαβα!

Υ.Γ.:Το vti μάλλον θα το πάρω μέχρι την Παρασκευή!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 12:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Έλα ρε Φίλιππε!
Εννοείς οτι σου ψέκασε τη πεταλούδα και αυτός έφταιγε που κόλλησε το γκάζι ή στο έφτιαξε ψεκάζοντας την πεταλούδα γιατί δεν κατάλαβα!

Εννοω οτι την καθαρισε κ εφτιαξε !Ηλιας rulezzzz Wink

το VTi me ta 160 ?
κ το 206 ???παει για την sister? Rolling eyes

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 12:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Έλα ρε Φίλιππε!

Εννοω οτι την καθαρισε κ εφτιαξε !Ηλιας rulezzzz Wink

το VTi me ta 160 ?
κ το 206 ???παει για την sister? Rolling eyes

Είδες σε τι μάστορα σε πάω!!!! Wink Wink Wink
Ναι με τα 160!
Το 206 μάλλον θα πουληθεί,αλλά δεν ξέρω ακόμα σίγουρα!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 15:26:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked
Θα πουληθει το 206 ?????????????????????
για τα 160 αλογακια ,ε ? Razz

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 17:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κόλλησε το γκάζι! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Εκει που πηγαινα , παταω τερμα γκαζι ,συμπλεκτη για αλλαγη απο 2α σε 3η αφηνω γκαζι αλλα το πεταλι εμεινε τερμα κατω κ το αμαξι γκαζωνε κ χτυπαγα κοφτες !
Με τα πολλα ξεκολλησε !
Μετα απο λιγο παλι το ιδιο.
Δηλαδη μολις πατησω ολο το γκαζι κολλαει κ δεν επανερχεται !
Δεν γκαζονι μονο του σιγα σιγα αλλα μενει τερμα το γκαζι μολις το πατησω ολο κ δεν επανερχεται !
Εχει συμβει σε κανεναν ??
Εχει ακουσει κανεις τιποτα ?
Περναει απο το μυαλο μου : ντιζα - πεταλουδα κ οπως ειπε κ ο Μακης ισως ποντεσιομετεο γκαζιου !

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

το 1,6 εχει ντιζα παρολο το ηλεκτρονικο γκαζι? δεν ειναι By-wire το συστημα?
αν εχεις ντιζα παντως εχω παθει κατι παρομοιο οπου ενα πλαστικο που στερεωνεται η ντιζα πανω απο το πεταλ ειχε φθαρει και δεν την στηριζε σωστα μαποτελεσμα να γυρισω σπιτι με καρφωμενο γκαζι και ανοιγοκλεινωντας τον διακοπτη-ευτηχως για 300μετρα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 17:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1,4 ειμαι !
Πλαστικο κατω απο το πενταλ ?
χμμμμ
νομιζω το κοιταξε ο μηχανικος .θα το ξανακοιταξω ! Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 17:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
1,4 ειμαι !
Πλαστικο κατω απο το πενταλ ?
χμμμμ
νομιζω το κοιταξε ο μηχανικος .θα το ξανακοιταξω ! Wink

οχι κατω, πανω και πρεπει να βγει λιγο και η μοκετα για να φανει αν θυμαμαι καλα.επισης υπαρχει ενας ρεγουλαδορος πριν την εισαγωγη που στηριζει την ντιζα.κοιτα και εκει αν εχει τζογους η αν εχει φαγωθει το πλαστικο η το συρμα που τον στηριζει (αθανατη Γαλλια)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης