PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Βελτίωση και εγγύηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ntzoan 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 1.6 16v

Ένταξη: 07 Απρ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 02:27:00    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Βελτίωση και εγγύηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Geia se olous. Eimai neos sto forrum ws neos idioktitis 206. Pira prin apo mia evdomada ena 206 Gti 1.6 16V kai eimai se diafores skepseis gia merika arxika pragmatakia (skoupa, exatmisi klp). Thelw na kanw mia erwtisi. An gnwrizei kaneis pote sou kovoun tin egyhsh. Diladi me tin topothetisi mias skoupas i mias exatmisis xwris na peirakseis tipota allo stravwnoun stin Lion...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 07:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από αντιπροσωπείες έχουμε κατα καιρούς ακούσει διάφορα σχόλια του τύπου "έπρεπε να εισαι εκτός εγγυησης" για διάφορα aftermarket εξαρτηματα ή βελτιώσεις. Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση εκτός κι αν το πρόβλημα παρουσιαστεί από κάτι που έβαλες εσύ.
Αν θες την εγγύηση οπωσδήποτε θα πρότεινα μια και εχεις 1.6 να κινηθείς σε peugeot sport που σίγουρα δε θα υπάρχει πρόβλημα με εγγυηση μετα. Βεβαια ειναι λίγο πιο αλμυρα...αλλα...That's life. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 07:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ φιλε,

Καλως ήρθες στο club.Θα σε παρακαλουσα να γράφεις με ελληνικους χαρακτήρες.

Οσον αφορά το πρωτο μερος του post του φίλου Πέτρου θα συμφωνησω αλλα στο δευτερο

πΕτΡοS έγραψε:
Αν θες την εγγύηση οπωσδήποτε θα πρότεινα μια και εχεις 1.6 να κινηθείς σε peugeot sport που σίγουρα δε θα υπάρχει πρόβλημα με εγγυηση μετα. Βεβαια ειναι λίγο πιο αλμυρα...αλλα...That's life.

θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι τα ανταλλακτικα της Peugeot sport δεν εχουν εγγύηση και αμα την τποθέτηση τους στο αυτοκινητο μπορούν να επηρεάσουν την εγγυηση μιας και η Lion Hellas η γενικη αντιπροσωπεια δεν αναγνωρίζει την Peugeot sport και τα ανταλλακτικα της.Οσο περιεργο και να σας φαίνεται αυτο ισχύει.Αρα οτι τοποθετησεις στο αυτοκινητο σου το κανεις με δικη σου ευθύνη.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 08:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι τα ανταλλακτικα της Peugeot sport δεν εχουν εγγύηση και αμα την τποθέτηση τους στο αυτοκινητο μπορούν να επηρεάσουν την εγγυηση μιας και η Lion Hellas η γενικη αντιπροσωπεια δεν αναγνωρίζει την Peugeot sport και τα ανταλλακτικα της.Οσο περιεργο και να σας φαίνεται αυτο ισχύει.Αρα οτι τοποθετησεις στο αυτοκινητο σου το κανεις με δικη σου ευθύνη.

τελικα ειναι ψιλοαπατεωνες οι ανθρωποι....
ουτε τα δικα τους δεν αναγνωριζουν..... Question Question Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 21:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βελτίωση και εγγύηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntzoan έγραψε:
Geia se olous. Eimai neos sto forrum ws neos idioktitis 206. Pira prin apo mia evdomada ena 206 Gti 1.6 16V kai eimai se diafores skepseis gia merika arxika pragmatakia (skoupa, exatmisi klp). Thelw na kanw mia erwtisi. An gnwrizei kaneis pote sou kovoun tin egyhsh. Diladi me tin topothetisi mias skoupas i mias exatmisis xwris na peirakseis tipota allo stravwnoun stin Lion...

Γιατι να το πειραξεις βρε καινουργειο αυτοκινητο???? Razz

Εγω πιστευω πως αν αρχισεις τα τουρμπα και τα νιτρα και σου χαλασει κατι στην μηχανη να τους κανεις μηνηση αν αρνηθουν..... Laughing Laughing Laughing

Πλακα κανω!!! Very happy Δεν πιστευω για μια σκουπα να σου αρνηθουν εγγυηση αλλα καινουργειο αυτοκινητο δεν το λυπασε να πειραζεις???? Confused

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 11:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει ξανασυζητηθει το θεμα της εγγυησης!!! Απο εμπειρια ενος φιλου με Focus, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας και να τους ρωτησεις τι ακριβως καλυπτει η εγγυηση!!! Η εξατμιση δε νομιζω οτι καλυπτεται για παραδειγμα...Βεβαια σε περιπτωση βλαβης μπορει να ισχυριστουν οτι εφταιγε η εξατμιση και λοιπες βλακειες!!! Θελει συνεννοηση με το συνεργειο...Εννοειται οτι η τοποθετηση θα πρεπει να γινει στην Πεζο (και τα service στο ιδιο υποκαταστημα)!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 07:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως μας ηρθες και καλοταξιδο το νεο σου pug.

Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες το τι καλυπτεται απο την εγγυηση και τι οχι ειναι ακομα κατι αδιευκρινιστο.

Π.χ. μπορει να αλλαξεις την εξατμιση και να χτυπησει ο λ και μετα να εχεις προβληματα στην τροφοδοσια, οπου η εγγυηση σαφως και δεν θα σου καλυψει.. Χαος.

Παντως εγω εχω την εντυπωση οτι τα ανταλλακτικα της PS καλυπτονται απο την εγγυηση απο την αποψη οτι πωλουνται και τοποθετουνται μεσω του επισημου δυκτιου της Pegeuot.

Πιστευω ομως οτι καλο θα ηταν να το αφησεις ετσι οπως εχει. Να καταλαβεις και την διαφορα οταν τελικα το βελτιωσεις βρε παιδι. Wink Laughing

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 08:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτο με ανταλλακτικα της PS και την επισημη θεση της Lion ψαξτο λιγο και θα δεις οτι ειναι οπως τα λεω.Η μεν Condor τα πουλαει αλλα δεν δινει εγγυηση γι αυτα αφου ειναι καθαρα αγωνιστικα εξαρτηματα και δεν εχουν εγγυηση η δε Lion δεν θελει ουτε να ξερει οτι υπαρχουν ανταλλακτικα της PS.Με 2 τηλεφωνακια σε Lion Και Condor θα πιστεις για το γελοιον του πραγματος.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 08:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Για αυτο με ανταλλακτικα της PS και την επισημη θεση της Lion ψαξτο λιγο και θα δεις οτι ειναι οπως τα λεω.Η μεν Condor τα πουλαει αλλα δεν δινει εγγυηση γι αυτα αφου ειναι καθαρα αγωνιστικα εξαρτηματα και δεν εχουν εγγυηση η δε Lion δεν θελει ουτε να ξερει οτι υπαρχουν ανταλλακτικα της PS.Με 2 τηλεφωνακια σε Lion Και Condor θα πιστεις για το γελοιον του πραγματος.

ετσι πρέπει να ειναι. εδώ είχαμε πάρει τηλ. στην Lion και ρωτάγαμε για το αγωνιστικο 1.4 8V λεπτομέρειες και μας έλεγαν οτι δεν ξέρουν τίποτα σχετικά. Το έπαιζαν κινέζο εντελώς λέμε. Και τελικά μας είπαν να επικοινωνήσουμε με την condor.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 16:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία μια διευκρίνιση η δυο εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση στο θέμα ανταλλακτικών και όντως για οτιδήποτε τις PS το φέρνει μόνο ο Κόνδωρ η Λαιον δεν έχει καμία σχέση και δεν γνωρίζει δεν κάνουν τους Κινέζους!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

Ένταξη: 26 Φεβ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 08:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα και με μικρές παρεμβάσεις υπάρχει πρόβλημα εγγύησης? π.χ. αλλαγή φίλτρου αέρα με κάτι πιο ελεύθερο?
Επιστροφή στην κορυφή
Droemmen (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 09:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
Ακόμα και με μικρές παρεμβάσεις υπάρχει πρόβλημα εγγύησης? π.χ. αλλαγή φίλτρου αέρα με κάτι πιο ελεύθερο?

Απ'την στιγμή που το αυτοκίνητο είναι πειραγμένο έστω και στο παραμικρό, αν θέλουν μπορούν να σου αρνηθούν, αυτή είναι η αλήθεια... και καλύπτονται νομικά για κάτι τέτοιο Evil . Νομίζω πως αναφέρεται και στο manual...
Το θέμα όμως είναι πως μικροεπεμβάσεις τύπου φίλτρο, πρόγραμμα κλπ αν συμβεί κάτι -μακρια από εμάς- μπορούν εύκολα να "κρυφτούν"
Πχ το πρόγραμμα συνήθως δεν ανιχνεύεται και όσο αφορά το φίλτρο κράτα το παλιό και αν γίνει κάτι το ξαναβάζεις πάνω και τους πας το αυτοκίνητο "εργαστασιακό", δεν είναι δύσκολο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 10:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntzoan καλώσήρθες και καλώς σε βρήκαμε! Μεγειά στο νέο σου απόκτημα και μπαίνω κατ'ευθείαν στο ψητό!!!

Ανάλογα την αντιπροσωπεία και με το τί σχέσεις έχεις με τα άτομα του συνεργείου, θα έχεις και ανάλογο φέρσιμο. Δηλαδή, μπορούνε να σου κάνουνε την βελτίωση και να σε στηρίξουν κιόλας για να μην κλαις το αμάξι αν (χτύπα ξύλο!!!) γίνει κάτι και να χρησιμοποιήσουν την εγγύηση του αμαξιού προς όφελος τους, ακόμα και αν είναι "πειραγμένο"! Επίσης μπορούνε άνετα να σου παίξουν τον Κινέζο και να έχουνε την εγγύηση Ευαγγέλιο κάθε φορά που τους επισκέπτεσαι...

Γνώμη μου : Δες ποια είναι τα πιο 'ξηγημένα και ανοιχτά άτομα στο συνεργείο, κάνε λίγο "περισσότερο" παρέα με αυτούς, και είμαι σίγουρος πως θα πετύχεις αυτό που θέλεις! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 19:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δειτε ποσο ρολο παιζουν οι προσωπικες σχεσεις στα συνεργεια...Στην επισημη αντιπροσωπεια της ΒΜW στον Πυργο (οπου μενουν οι γονεις μου) μας κανουν τζαμπα (δεν χρεωνουν εργασια) service στις μπεμπες και μια φορα που η "μεγαλη" χρειαστηκε αλλαγη μπιλιοφορων εγινε δωρεαν, ενω η εγγυηση ειχε ληξει πριν 2 χρονια!!! Τωρα θελει δισκους μπροστα και μαντεψτε...τζαμπα κι αυτοι!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 00:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω netblaster να τον πείσαμε τον φίλο μας ! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 13:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι να καταφερει να "πεισει" τους μηχανικους στο service για να μην του λενε ιστοριες μετα!!! Wink Αν αρχιζουν τα "μα"..."μου", τοτε αστα να πανε...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 21:38:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα, αν αρχίσουνε μετά τα "μα", "μου":

1) Δεν θα έχουνε αξιοπρέπεια

2) θα αποδειχθούνε μ Cussing out α και αναξιόπιστοι Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 23:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Κοίτα, αν αρχίσουνε μετά τα "μα", "μου":

1) Δεν θα έχουνε αξιοπρέπεια

2) θα αποδειχθούνε μ Cussing out α και αναξιόπιστοι Rolling eyes

το κακο ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι αυτου του τυπου μαστορες.... Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης