PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Renault Clio New 1600 Group A με 19.000 Euro...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 19:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Renault Clio New 1600 Group A με 19.000 Euro... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RENAULT CLIO NEW 1600 GROUP A με 19.000 EURO.

Ετοιμο εργοστασιακο με ολο τον εξοπλισμο οπως BUCKET-ROLLCAGE αναρτησεις RENAULTSPORT σασμαν CLOSE RATIO με μπλοκε της RENAULTSPORT.Βγαζει πινακιδες οπως κανονικα ενα καινουργιο αυτοκινητο και η ιπποδυναμη του ειναι 125 αλογα με δυνατοτητα για περισοτερα.Λοιπον τι λετε Question Ποιο φθηνο απο RC αλλα καθαροαιμη κατασκευη.

Οριστε κυριοι.....ιδου η Ροδος, ιδου και το φικι φικι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 23:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο για πες λεπτομερειες, με ενδιαφερει το θεμα!
Αυτα τα νεα προερχονται απο εξωτερικο?
Η τιμη ισχυει για Ελλαδα?
Ακουσες αν θα κανει κινηση εισαγωγης η renault Ελλαδος?
Και αν ναι ποτε θα τα φερει?
Και τι υποστηριξη θα προσφερει?
Απο ανταλλακτικα θα παρεχει???

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Απρ 2004, 01:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρακο αυτα τα εμαθα απο την εδω RENAULT Κοζανης τους οποιους τους ενημερωσαν απο τα κεντρικα.Η Τιμη ισχυει για την Ελλαδα.Τωρα για ανταλακτικα και υποστιρηξη δεν ξερω φιλε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Απρ 2004, 15:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λόγια περιττά άλλοι σκύβουν ....

κι άλλοι στρίβουν ....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 11:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντελως αστοχη η τοποθετηση σου φιλε TOMCAT με το παραδειγμα με τις φωτο Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 11:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, Εντάξει.....
¨Λίγο να σε κουρδίσει ήθελε ο Στελάρας....

Σε ξέρει τι ούρδα είσαι.... Razz Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 14:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσιμπάει αμέσως στα ξερόγκαζα ...... Evil Evil Εύγε.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 15:14:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε τι του λέτε... θα σηκώσει πίεση στο καπάκι που έχει για κεφάλι και θα κάψει φλάντζα λεμε!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 15:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
ρε τι του λέτε... θα σηκώσει πίεση στο καπάκι που έχει για κεφάλι και θα κάψει φλάντζα λεμε!

Εσυ μην περιμενεις σερβις στην Βεροια......Ακου σιγα μην καψω βενζινα για τον Παπιστα......Ποιος εισαι ρε μεγαλε Question Προσγειωσου λιγο γιατι δεν σε βλεπω καλα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 20:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ακου σιγα μην καψω βενζινα για τον Παπιστα......
Laughing Laughing Laughing
Καλά εσείς εκεί πάνω έχετε πολύυυυυ γέλιο! Wink Laughing

Με την χολυγουντιανή υπερπαραγωγή ρε Γκάλφα τι θα γίνει;;;; Rolling eyes
Θα δούμε επιτέλους πως στρίβουν τα 106 ή θα βλέπουμε πως πάνε με τις 2 ρόδες (σαν τον Ιππότη της ασφάλτου Laughing Laughing ) τα Renault;; Laughing Laughing Laughing
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΕΑΜΑ! Wink Cool

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης