PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χταπόδι-Εξατμιση Supersprint για 206 cc
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2004, 20:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Χταπόδι-Εξατμιση Supersprint για 206 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωρησω κατι ....?
Το χταπόδι και η εξάτμιση supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question
αν εχεται και καπου πα παω να την τοποθετησω καλοδεχουμενο... ,εχω στα χερια 800 ευρουλακια απο στοιχημα που κερδισα στην STOIXHMA..!!! Very happy Very happy KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ...ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΣΤΟ CC
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2004, 20:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Supersprint εχει και για τον 1600 και για τον 2λιτρο κινητηρα. Οποτε ναι κανει και για το CC. Βεβαια θα πρεπει να συμπλιρωσεις κατι στα 800 σου τυχερα ευροπουλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2004, 22:01:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: χταποδοεξατμιση γιο 206 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
να ρωρησω κατι ....?
τοχταποδοαξατμισο τησ supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question
αν εχεται και καπου πα παω να την τοποθετησω καλοδεχουμενο... ,εχω στα χερια 800 ευρουλακια απο στοιχημα που κερδισα στην STOIXHMA..!!! Very happy Very happy KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ...ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΣΤΟ CC

εγω δεν θα σου πω για τη supersprint αλλα θα ρωτησω κατι πιο επικοδομητικο!
στοιχημα παιζεις ΟΠΑΠ ή "εξω" ;; Laughing Twisted evil Twisted evil
800Ε ε; μμμ... καλα ειναι !
αντε καλοφαγωτα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάρ 2004, 09:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: χταποδοεξατμιση γιο 206 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
GBO206CC έγραψε:
να ρωρησω κατι ....?
τοχταποδοαξατμισο τησ supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question

εγω δεν θα σου πω για τη supersprint αλλα θα ρωτησω κατι πιο επικοδομητικο!
στοιχημα παιζεις ΟΠΑΠ ή "εξω" ;; Laughing Twisted evil Twisted evil
800Ε ε; μμμ... καλα ειναι !
αντε καλοφαγωτα!
opap ta alla stoixhmata einia ligo epikindina... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2004, 17:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χταποδι σε CC

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 00:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:

το χταποδι σε CC

Κοuzman μονο που εικονες απο το geicities δεν μπορεις να τις χρεισημοποιεις σε αλλες σελιδες!
Εσυ μπορει να βλεπεις τις εικονες αυτες αλλα εμεις οχι! Very happy
Δοκιμασε το και εσυ σε ενα αλλον υπολογιστη ή ξεσυνδεσου πρωτα απο το yahoo και δες! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 15:52:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thank φιλε γιαννη...

Παντως σημερα μαλλον βρικαμε λυση για το προβλημα με τους δυο λ...

Βαζοντας σπορ εξατμιση, χταποδι κλπ, η αφαιρωντας τον καταλυτη ή τσιταροντας το μοτερ, πολλοι, οπως και εγω, εχουμε προβλημα με το check engine της μηχανης και το antipollution fault στο computer...

Βασικα ολη την ιστορια την κανει ο 2ος λ μετα τον καταλυτη... διοτι αυτος διαβαζει τα λαθη... Βρεθηκε εξαρτημα απο αγγλια μερια το οποιο "κοροϊδευει" τον 2ο λ οτι ολα ειναι καλα...

Τοποθετειται σε 5 λεπτα, κανουμε reset τον εγκεφαλο (βγαζουμε πολο μπαταριας για μιση ωρα) και μετα συνδεουμε και ειναι ολα καλα... Ο πρωτος λ φτιαχνει τις βενζινες και ο δευτερος τα βλεπει ολα ωραια και ροδινα... κοινως ουτε λαμπακια, ουτε safe mode λογω λ και παει λεγοντας...

Περιμενουμε το εξαρτημα μαλλον την αλλη εβδομαδα και με την τοποθετηση του θα εχουμε και αμεσα αποτελεσματα...

Να αναφερω επισης οτι γνωστοι εξατμισαδες για κατι αντιστοιχο ζητουσαν απο 100 ευρω και πανω, ενω εγω μιλω για ενα κοστος της ταξεως των 37.5 ευρω...

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2004, 23:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπ Γιαννη εισαι ο ανθρωπος μου.....
Laughing Περιμενω να μας πεις αν θα δουλεψει το γκατζετακι....
Question Αν ναι θελω να γνωρισω τον μηχανικο σου,γιατι στο μελον θα χρειαστω κι εγω ενα σιγουρα....μαζευω λεφτα για χταποδι καταλυτη κτλ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ 2004, 11:44:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Supersprint δινει χταποδι,σωληνα ή μεσαιο καζανι και τελικο αλλα επειδη το χταποδι καταργει τον καταλυτη,αναφερει οτι θα χρειαστουν και οι αναλογες ρυθμισεις στον εγκεφαλο για να μην μπαινει σε safe mode...Παντως η αποδοση ανεβαινει στα 125+ αλογα απο τα 114 της αρχικης δυναμομετρησης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Απρ 2004, 20:52:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Χταπόδι-Εξατμιση Supersprint για 206 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
να ρωρησω κατι ....?
Το χταπόδι και η εξάτμιση supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟ ΕΝΑ 206CC TO OΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΩ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPERSPRINT ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΑ ANTIPOLUTION FAULT.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Απρ 2004, 22:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα έχεις εσύ πρόβλημα, αλλά το περιβάλλον! Razz

Σύμφωνα με τον Kouzman, αν δουλέψει το project που ανέφερε, θα μπορείς να κοροϊδεύεις τον 2ο Λ και όλα θα πάνε ρόδινα! Cool

Ελπίζω να πετύχει, γιατί είμαστε και οι ΜΗ έχοντες CC που θέλουμε να αλλάξουμε χταποδια-τελικά και να πετάξουμε τους καταλύτες! Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Απρ 2004, 23:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:

Σύμφωνα με τον Kouzman, αν δουλέψει το project που ανέφερε, θα μπορείς να κοροϊδεύεις τον 2ο Λ και όλα θα πάνε ρόδινα! Cool

Ελπίζω να πετύχει, γιατί είμαστε και οι ΜΗ έχοντες CC που θέλουμε να αλλάξουμε χταποδια-τελικά και να πετάξουμε τους καταλύτες! Wink

που να σας πιασουν και να σας κοψουν κληση 3 φορες την αξια του αυτοκινητου. Evil δε ζεις μόνος σου σε αυτον τον κόσμο φίλε μου. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 06:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

που να σας πιασουν και να σας κοψουν κληση 3 φορες την αξια του αυτοκινητου. Evil δε ζεις μόνος σου σε αυτον τον κόσμο φίλε μου. Evil

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ Rolling eyes .ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ Exclamation ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 1200ΕΥΡΟ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΜΕ 1000 Shocked .ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 06:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:

Θα ζώ μόνος μου αν βγάλω τον καταλύτη! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 12:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Θα ζώ μόνος μου αν βγάλω τον καταλύτη! Razz

και χωρις ιντερνετ ελπίζω... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 13:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας φροντισουμε πρωτα τα χιλια μυρια που μολυνουν και ρυπαινουν τον κοσμο και ας αφησουμε τα ελαχιστα στο σύνολο τους decated που κυκλοφορουν...

εμεις βαλαμε καταλυτη για να ειμαστε νομιμοι (και ειμαστε πραγματι με εαξιρεση το θορυβο) αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τι θα μπορουσα να εχω κανει με τα 500 ευρω που δωσαμε για τον καταλυτη...

εγω δεν συμφωνω παντως με την αυθαιρετη αφαιρεση του, καθώς η αφαιρεση σημαινει πολυ εξειδικευμενο επιπεδο μετατροπης και εμπλοκη συνηθως σε αγωνιστικο επιπεδο (stree racing, dragster etc etc...)

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 17:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
ας φροντισουμε πρωτα τα χιλια μυρια που μολυνουν και ρυπαινουν τον κοσμο και ας αφησουμε τα ελαχιστα στο σύνολο τους decated που κυκλοφορουν...

εμεις βαλαμε καταλυτη για να ειμαστε νομιμοι (και ειμαστε πραγματι με εαξιρεση το θορυβο) αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τι θα μπορουσα να εχω κανει με τα 500 ευρω που δωσαμε για τον καταλυτη...

εγω δεν συμφωνω παντως με την αυθαιρετη αφαιρεση του, καθώς η αφαιρεση σημαινει πολυ εξειδικευμενο επιπεδο μετατροπης και εμπλοκη συνηθως σε αγωνιστικο επιπεδο (stree racing, dragster etc etc...)

Ειναι προς τιμήν σου που ενω βελτιώνεις τόσο το αυτοκίνητο είσαι και νόμιμος και με συνείδηση. Ας καταλάβουμε όμως πόσο διαφορετικό είναι αυτό που κανεις εσύ ή ενα αγωνιστικό από τον κάθε πιτσιρικά που πάει και πετάει τον καταλύτη για να εχει το "κωλοφτιαγμένο" χωρίς καλά καλά να ξέρει τι ειναι ο καταλύτης και τι κάνει. Έτσι "άκουσε" έτσι πάει και κάνει. Κι επειδή υπάρχουν σίγουρα κάποιοι πους τους ενδιαφέρει το περιβάλλον και ίσως να προσπαθούν κιόλας γι αυτό καλό είναι να μιλάνε ΚΑΙ για αυτά όταν τα βλέπουν έτσι χύμα μπροστά τους... Κάποιοι από εδώ έχουν αναφερθεί εκτενώς παλιότερα στο τι μπορει να προκαλέσουν οι αναθυμιάσεις ενός αυτοκινητου χωρίς καταλύτη και αυτοί που έτσι ελαφρά τη καρδία θέλουν να τον ξεφορτωθούν προσωπικά με ενοχλούν.

lucifer έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 1200ΕΥΡΟ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΜΕ 1000 .ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.

εκανες την χαζομάρα από αμέλεια σου προφανώς... τώρα τι να πω? μακάρι να μην αναπνεύσεις απο αυτά που βγάζεις ούτε εσύ ούτε κανένας... και μακάρι να άξιζε αυτό που έκανες... τουλαχιστον λες οτι αν το ηξερες δε θα το κανες...κατι ειναι κι αυτό... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 18:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΟΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ 20 ΜΕ 30% ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Π.Χ. ΕΝΑΣ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 500 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΟ! ΟΛΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE THΣ SUPERSPRINT ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ. ΕΛΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΟΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 21:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lucifer έχω ζήσει και εγώ 3 χρόνια στη Μύκονο, και από το Nissan του πατέρα μου όταν το είχε, είχα διαπιστώσει πως στα νησιά κάνουνε μαύρο χάλι service Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 23:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
lucifer έχω ζήσει και εγώ 3 χρόνια στη Μύκονο, και από το Nissan του πατέρα μου όταν το είχε, είχα διαπιστώσει πως στα νησιά κάνουνε μαύρο χάλι service Sad

Φαντασου πως στο μοναδικο καταστημα της peugeot καταφεραν να καψουν το μηχανημα που τσεκαρει τους εγκεφαλους Shocked Ευτηχως που προλαβα να κανω το service μου Laughing Laughing Laughing
αν κατεβειτε απο δω το καλοκαιρακι let me know για να σας κανω μια ξεναγηση Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης