PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nέο site "peugeot.gr"

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 12:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Nέο site "peugeot.gr" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Online ειναι το νεο site της peugeot, το οποίο ειναι πολύ ανανεωμένο και συγχρονο. Υπάρχουν και νέες πληροφορίες που δεν ειχε το παλιο.
Εξερευνηστε το στην γνωστη διευθυνση www.peugeot.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 12:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ εξελιξη.... Idea

οχι σαν το παλιο που ηταν χαλια...

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 12:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα...τα 0-100 τα ξεφτυλισανε... πηρανε τους αριθμους που δινει η peugeot και πετσοκοψανε???

1.4 16V 0-100 λεει 10sec τωρα και 1.4 8V λεει 12sec!!! μαλλον το παρακανανε με την στρογγγυλοποίηση ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 15:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρα πολύ καλό. Καμία σχέση με το παλιό. RC 0-100 7"!!!!

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 15:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε σε συμφέρει άρα μάπα το site ε; 2gunfire

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 16:39:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο βέβαια.
Θα ήθελα όμως να λέει λίγα περισσότερα πράγματα για την Peugeot Sport.

Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 16:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Δε σε συμφέρει άρα μάπα το site ε; 2gunfire

τι δε με συμφερει ρε?? 10,9 εχει το δικο μου και τωρα λεει 10 σκετο!!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 18:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To δικό σου πάλιωσε ρε για τα καινούρια λέει τώρα ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 18:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
To δικό σου πάλιωσε ρε για τα καινούρια λέει τώρα ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

αντε ρε Very happy

ΥΓ αμα θες γαλλομαθειες βαλε κι ενα r στο τελος του ταβερνιέ!!
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 19:12:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοώ δε σε συμφέρει που έχουμε τόσο μικρή διαφορά στο 0-100...
Μια 2α σε έχω, όπως λέει γνωστής φήμης φωτομοντέλο και οδηγός αγώνων... Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 22:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ τώρα ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 00:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Οκ τώρα ?

tres bien monsieur le tavernier!!!
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 08:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
...και 1.4 8V λεει 12sec!!!...

Ποια να είναι άραγε η αλήθεια? Έχω δεί σε περιοδικά και φυλλάδια από 12sec εώς 14+sec. Λοιπόν όλοι οι 1.4 8V τα χρονόμετρα στα χέρια και...1..2..3..πάμε. Να βγάλουμε ένα μέσο όρο!!! Laughing
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι κάπου εκεί στα 12sec είναι (τουλάχιστον στο δικό μου Wink ).

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 08:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Ποια να είναι άραγε η αλήθεια? Έχω δεί σε περιοδικά και φυλλάδια από 12sec εώς 14+sec. Λοιπόν όλοι οι 1.4 8V τα χρονόμετρα στα χέρια και...1..2..3..πάμε. Να βγάλουμε ένα μέσο όρο!!! Laughing
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι κάπου εκεί στα 12sec είναι (τουλάχιστον στο δικό μου Wink ).

Σε ιδανικες συνθηκες περιβαλλοντος !
Σε καλη ασφαλτο με καλη κατασταση αυτοκινητου ( δισκος-σασμαν-πλατο-μπουζι-βαλβιδες-λαδια) κ με ιδανικες αλλαγες κ ξεκινημα !
Παντως τα 2 ( 12-14 ) δευτερα σε ξεκινημα απο φαναρι μεταφραζονται σε 2 καροτσες πιστευω !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 10:14:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
...Παντως τα 2 ( 12-14 ) δευτερα σε ξεκινημα απο φαναρι μεταφραζονται σε 2 καροτσες πιστευω !

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι τα 2 (12-14) είναι sec και ότι μεταφράζονται σε καμιά 15αρια καρότσες. Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 10:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aκομα καλυτερα...
Φαντασου δηλαδη τι @@@@@ κανουν !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2004, 12:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Εγώ πάντως με τις 16αρες το έχω μετρήσει αρκετές φορές σε αρκετά σημεία και παίζει από 13' έως 14' κ κάτι!
Το καλύτερο ήταν μόνος μου με το αμάξι τελείως άδειο και σε καλή,ευθεία,άσφαλτο στα Τρίκαλα και έγραψε 12,6' !!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης