PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

205 - ¶ξονας για 205 - Ραβδοι στρέψης και πίσω αντιστρεπτικη
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

Ένταξη: 29 Μάρ 2004
Τόπος: Αθηνα-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 14:01:52    Θέμα δημοσίευσης: 205 - ¶ξονας για 205 - Ραβδοι στρέψης και πίσω αντιστρεπτικη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalispera!!Eimai katoxos evos 205 1.4 xs.Proxorisa stin allagh ton anartisewn me Bilstein kitrina kai elathria Vogland.Telos tha ithela na alaxo ton pisw aksona me ayton tou Gti alla den ksero poso kostizei kai apo pou mporw na to vro.Telos tha ithela na matho poia einai ih douleia tis antistreptikis kai tis ravdos strepseis.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 14:28:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ήλθες στο club!

Να σου κάνω μια ερώτηση που την έχω απορία;

Στο προφίλ δηλώνεις "Mixanikos Aytokinitwn"

Πως και έχεις τέτοιες απορίες;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 14:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

I eidikotita pou teleiwsa.H douleia mou einai se petrelaiomixanes kai mono!!!ok??
Anameno apantish
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 14:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον πίσω άξονα, θα σε συμβούλευα να κάνεις μια βόλτα από Λιοσίων και από Φρατζή. Εκεί είναι και τα περισσότερα ανταλλακτικάδικα στα μεταχειρισμένα. Από τιμή για τα 205 δεν γνωρίζω.

Αντιστρεπιτικές δοκοί (Antiroll Bars): Είναι οι μπάρες (ράβδοι) οι οποίοι μειώνουν τις κλίσεις (Body Roll) του αμαξώματος εκτονώνωντας την ενέργεια που ασκείται στην μία μεριά μεταφέροντάς την προς την άλλη.

Ράβδοι στρέψης (Torsion Bars): Ειναι τα αντίστοιχα ελατήρια στον πίσω άξονα. Αντί να συμπιέζονται κάποια ελατήρια, στο σύστημα άξονα με υστερούντες βραχίωνες είναι συνδεδεμένες δύο ράβδοι οι οποίοι παραμορφώνονται κατά την συμπίεση του άξονα και στόχος τους είναι να τον επαναφέρουν στην θέση που ήταν.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-¶λιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 18:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Peugeot205 (δε μας ειπες και το ονομα σου...) δυσκολο να βρεις τον αξονα που ζητας!!! Εχω ψαξει παντου, αλλα τιποτα!!! Λογικο αν σκεφτεις οτι 205GTi δεν κυκλοφορησαν και πολλα στην Ελλαδα!!! Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας και να αγορασεις τις ραβδους του 1.6GTi ή του 1.9GTi (θα γινει πολυ υπερστροφικο ομως...) και τις αντιστοιχες αντιστρεπτικες!!! Το μονο προβλημα ειναι οι πισω δισκοι που θελουν, αλλα ακρα (του 1.9) και αντε να τα βρεις!!! Γινεται πατεντα με τα ακρα του 106Rallye ομως...Ρωτα τον Touristas (Αργυρη...)!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2004, 04:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To αγιο Φρενοπινάκιο ξέχασες... ιδια ειναι τα φρένα τους.. δεν θέλει πατέντες..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2004, 12:35:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exw vrei ena aksona pisw apo Rallye pisw kai ton dinei gyrw sta 300euro.Tha kanei se emena???Posa mm prepei na einai oi antisteptikoi dokoi kai oi ravdoi strepseis,se periptwsei pou allaksw moter??Einai eykolo na vrethoune???
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2004, 12:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαντηση προς το Νικο πρωτα...
Τα πισω ακρα του ραλλυ ειναι διαφορετικα (τα φρενα ειναι ιδια οκ) και δεν κουμπωνουν στο 205!!! Εχει ταμπουρα οποτε θελει αλλαγη ολο το ακρο, αρα θελει αλλο ψαλιδι με κιθαρα και ολα τα απαραιτητα!!! Το εχει κανει ο Touristas και μου το εχει εξηγησει... Wink

Για τον Peugeot205:
O πισω αξονας του ραλλυ δεν ταιριαζει... Sad Το δικο μου που ρωτησα εχει αντιστρεπτικη 20mm μπροστα (και το δικο σου μαλλον την ιδια πρεπει να εχει) οποτε ειναι μια χαρα!!! Πισω το 1.6 GTi φοραγε 16mm και το 1.9GTi 19mm, αλλα ηταν αρκετα υπερστροφικο!!! Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτα τα παχη ειναι για τις ραβδους ή για τις αντιστρεπτικες!!! Δεν αξιζει να τα παρεις μεταχειρισμενα (δυσκολο να τα βρεις), αλλα και καινουρια δεν ειναι πολυ ακριβα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2004, 13:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Opote fantazomai den xriazete na allakso tis ravdous otan tha valo kana zoriko moter???Mou eipan oti mporoun na mou koumposoun diskofrena pisw sta idia akra kai me xamilo kostos. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2004, 21:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ραβδους θα πρεπει να αλλαξεις, καθως ηδη (αφου το εχεις χαμηλωσει=σκληρυνει μπροστα) το πισω μερος ειναι πιο μαλακο, αρα εχουμε πιο ασαφη (και πιο ευαισθητη) ουρα!!! Και μια παχυτερη αντιστρεπτικη πισω που θα ελεγχει καλυτερα τη μεταφορα βαρους δεν χαλαει κανεναν...Ασε που θα "δεσει" και το αυτοκινητο καλυτερα!!! Wink Οσο για τα φρενα πισω κατι παρομοιο εχει κανει ο Τouristas!!! Αληθεια τι κοστος σου ειπαν???

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 12:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gia frena pisw mou eipan peripou 100 euro me swlinakia.(Oxi ypsilis).Alla prepei na allakso kai ta mprostina giati to freno tha pianei sa xeirofreno Laughing Laughing Alitheia oso afora gia ti ravdo poso paei kainouria.Einai arketo skliro mprosta kai sxetika malako piso.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 16:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot205 έγραψε:
Gia frena pisw mou eipan peripou 100 euro me swlinakia.(Oxi ypsilis).Alla prepei na allakso kai ta mprostina giati to freno tha pianei sa xeirofreno Laughing Laughing Alitheia oso afora gia ti ravdo poso paei kainouria.Einai arketo skliro mprosta kai sxetika malako piso.

Συγνώμη αλλά με 100euro τι θα βάλεις πίσω?? Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 17:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apo gnwsto tha ta valw.Einai kali i timi.Allwste ta mprosta einai ayta pou prepei na einai dynata.Mias kai ta leme mipos ksereis timi apo tin Peugeot gia antistreptiki????
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 18:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ φίλε Peugeot 205 θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικους πεζούς χαρακτήρες.

Ευχαριστω πολυ

Εκ της mod team

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 21:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο κανει η αντιστρεπτικη πισω ακριβως δεν ξερω!!! Αλλα αφου η μπροστα κανει γυρω στα 120E, υπολογισε γυρω στα 90-100E η 16mm!!! Μπορει και λιγοτερα δεν ξερω...θα μαθω ομως!!! Οσον αφορα τις ραβδους πισω, απο το 1.6GTi εχουν 60E εκαστη!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 22:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α Οκ.Θα περασω αυριο απο την Peugeot για να μαθω τιμες.Αυριο θα παω να αλλαξω τα ελατηρια.Τι μαρκα να βαλω??Bilsthein τα κιτρινα φοραω.
Το ονομα μου ειναι Παναγιωτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 23:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο για τις ραβδους η τιμη μοθ ακουγεται μικρη.Πιστευα οτι θα ειχαν γυρω στα 300 euro.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Απρ 2004, 09:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα να δεις τι γινεται...Αν θες να βαλεις ραβδους Peugeot Sport τοτε θα τις πληρωσεις περιπου οσο λες!!! Δεν ειναι αναγκη ομως...Φιλε Παναγιωτη οταν μαθεις τιμες στειλε μου ενα πμ να μου πεις και εμενα!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 17:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι δαγκνανες απο το Ραλυ 1.6 16ν ειναι 4πιστονες??Τι χιλιοστα ειναι οι δισκοπλακες???
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 18:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τετραπίστονες ? Μακαρι... Μονοπίστονες με γλύστρα είναι όπως στο 99,9% των αυτοκινήτων

η διάσταση των δίσκων ειναι 247mmX20.6mm (Δεν διαβάζετε τα ποστ βρε καθίκια... έχω ξεκ@λοθεί να γράφω ξανά και ξανά τις διαστάσεις..)

Αγαπητοί Admins Μήπως πρέπει να φτιάξουμε ένα πινάκιο με τις διαστάσεις Φρένων του εκάστοτε μοντέλου ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης