PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 RC ή Ibiza FR?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
hlias 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 09:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xeretw ta melh tou 206 club.
grafw edw to prwto mou post giati diabasa polles ashnartisies pou pragmatika me ebgalan apo ta rouxa mou.
ektos bebaia an ola auta ta "kala" pou grafetai gia ta 206 einai pragmata kai sthxeia pou THA THELATE na exetai. opote paw paso. blepeati sta oneira tou kathenos den mporei kaneis na epembei Razz Razz
katarxhn h sugkrish den stekh. theletai sugkrish? to neo cupra r me to rc. ekei omws den sumferei giati to rc einai makran pisw.
kapoios milhse gia thn poiothta twn 206 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked !!! EEEE KALOOOOOOOOO EEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! ti lete re paidia twra???????????? mia filh mou kai o kollitos mou exoun 206 kai etrizan apo ta prwta xiliometra les kai htan amaxi 15etias.
xwria ta problhmata me mpilioforous kai sazman.
allos eipe oti to leon to 4kinhto einai epikundino!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunexizetai na me karafliazetai alla den sxoliazw. einai san na milaw me pitsirikia.
me thn timh tou rc perneis AUTOKINHTO ME @@ kai oxi koubadaki (blepe rc). timh tou rc 24620 thn stigmh pou to LEON exei 23555, to OCTAVIA RS 24900 kai to neo IBIZACUPRA R 24000 peripou. pou kai ta 3 einai klaseis anwtera apo to rc.
ektos ton allwn ante beltiwse ena rc kai ante beltiwse to cupra. me polu mikrotero kostos exeis polla perissotera aloga + axiopistia.
ta poblhmata sta ibiza einai sugkekrimena kai uparxei lush. se ola ta sunergeia thn xeroun kai ftiaxnoun to problhma amesws. antitheta me ta peugeot pas sto sunergeio kai perimeneis meta apo dehseis ston theo tou 206 na sou broun to problhma. milaw exontas sugkekrimena stoixeia.
mhn eiste kolimenoi me ta 206. koitaxte kathara kai anoixta.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 09:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα να δεις φίλε μου : ότι και να σου πει ο οποισδήποτε εδω μέσα για το RC θα είναι ανακρίβιες.Πόσο καιρό έχει που κυκλοφορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην αγορά και τους δρόμους?Η απάντηση είναι λίγο.Άρα λοιπόν θα είναι καλύτερα να περιμένεις λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει για τα καλά και να βγουν ολοκληρωμένες απόψεις.Όμως μέχρι τώρα έχει βγει το καλύτερο στην κατηγορία του.Όπως και να το κάνουμε είναι γα**το μοτέρ.Είναι στημένο να τρέχει.Τα μικροπροβληματάκια του θα τα βγάλει,γιατί κακά τα ψέματα τα 206 όλο και κάτι βγάζουν...Εγώ πάντως δε μετάνοιωσα για το μωρό μου.Πριν λοιπόν επιλέξεις ψάξε το αρκετά και περίμενε λίγο.Very happy Very happy 2gunfire Big wink Thumb right

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 09:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hlias έγραψε:
grafw edw to prwto mou post giati diabasa polles ashnartisies pou pragmatika me ebgalan apo ta rouxa mou.
ektos bebaia an ola auta ta "kala" pou grafetai gia ta 206 einai pragmata kai sthxeia pou THA THELATE na exetai. opote paw paso. blepeati sta oneira tou kathenos den mporei kaneis na epembei Razz Razz
katarxhn h sugkrish den stekh. theletai sugkrish? to neo cupra r me to rc. ekei omws den sumferei giati to rc einai makran pisw.
kapoios milhse gia thn poiothta twn 206 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked !!! EEEE KALOOOOOOOOO EEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! ti lete re paidia twra???????????? mia filh mou kai o kollitos mou exoun 206 kai etrizan apo ta prwta xiliometra les kai htan amaxi 15etias.
allos eipe oti to leon to 4kinhto einai epikundino!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunexizetai na me karafliazetai alla den sxoliazw. einai san na milaw me pitsirikia.
me thn timh tou rc perneis AUTOKINHTO ME @@ kai oxi koubadaki (blepe rc). timh tou rc 24620 thn stigmh pou to LEON exei 23555, to OCTAVIA RS 24900 kai to neo IBIZACUPRA R 24000 peripou. pou kai ta 3 einai klaseis anwtera apo to rc.
ektos ton allwn ante beltiwse ena rc kai ante beltiwse to cupra. me polu mikrotero kostos exeis polla perissotera aloga + axiopistia.
ta poblhmata sta ibiza einai sugkekrimena kai uparxei lush. se ola ta sunergeia thn xeroun kai ftiaxnoun to problhma amesws. antitheta me ta peugeot pas sto sunergeio kai perimeneis meta apo dehseis ston theo tou 206 na sou broun to problhma. milaw exontas sugkekrimena stoixeia.

Φίλε Ηλία κατ'αρχήν καλώς όρισες στο 206club.
Είναι απολύτως φυσικό κάθε μάνα να παινεύει περισσότερο
από όλα το δικό της παιδί.Έτσι λοιπόν στην σελίδα που μπήκες
είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες απόψεις περισσότερο "παινευτικές"
για το αυτοκίνητο που αγαπάμε.Όλες οι γνώμες,ακόμα και η δική σου,
είτε είναι καλές είτε είναι κακές,είναι απολύτως σεβαστές,φτάνει
η κριτική που γίνεται να είναι καλοπροαίρετη και στοιχειοθετημένη.
Εσύ αντιθέτως γίνεσαι επιθετικός,χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Αν θα ήθελες να συνεχίσουμε την συζήτηση,θα πρέπει να κινηθείς σε
πιο ήπια πλαίσια,σεβόμενος τον χώρο...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 09:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά διακρίνω έναν εκνευρισμό από την αρχή της δημοσιευσης του topic.
Έχει γίνει παρεξήγηση.
Τα ειρωνικά σχόλια κάποιων για το ένα ή το άλλο αυτοκίνητο καλύτερα να μην υπάρχουν γιατί δεν οδηγούν πουθενά.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο αυτοκίνητο.
Κάποιοι ανακάτεψαν κάτι Leon και δεν ξερω εγώ τι άλλο.
Δείτε το απλά δεν είναι αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας!!!
Στα μικρά το 206 είναι από τα πιό ασφαλή και σε γενικές γραμμές από τα καλύτερα στην κατηγορία αυτή.
Υπάρχει βέβαια ανταγωνισμός με καλά αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες.
Στην κατηγορία του και στα λεφτά του το Leon στις μεγάλες εκδόσεις απλά δεν παίζεται...
Μην ανακατεύετε Skoda,Audi,κ.λπ. δεν είναι ίδια αυτοκίνητα.
Και στην τελική ότι πληρώσεις παίρνεις.
Κοιτάς με τα ευρουλάκια που έχεις να πάρεις ότι καλύτερο γίνεται.
Να είμαστε υπέρμαχοι των επιλογών μας αλλά να μην τρελενώμαστε κιόλας.....

Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 10:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως εγώ δεν θα έδινα 8 μύρια για να αγοράσω οποιοδήποτε peugeot Very happy
4 που δώσαμε και πολλά είναι για τα κουβαδάκια μας Laughing

για να ευχαριστηθεις αυτοκίνητο πρεπει να έχεις πάνω από 15 μύρια, δηλαδή κανένα EVO, S2000, κλπ Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
hlias 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 10:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
hlias έγραψε:

Φίλε Ηλία κατ'αρχήν καλώς όρισες στο 206club.
Είναι απολύτως φυσικό κάθε μάνα να παινεύει περισσότερο
από όλα το δικό της παιδί.Έτσι λοιπόν στην σελίδα που μπήκες
είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες απόψεις περισσότερο "παινευτικές"
για το αυτοκίνητο που αγαπάμε.Όλες οι γνώμες,ακόμα και η δική σου,
είτε είναι καλές είτε είναι κακές,είναι απολύτως σεβαστές,φτάνει
η κριτική που γίνεται να είναι καλοπροαίρετη και στοιχειοθετημένη.
Εσύ αντιθέτως γίνεσαι επιθετικός,χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Αν θα ήθελες να συνεχίσουμε την συζήτηση,θα πρέπει να κινηθείς σε
πιο ήπια πλαίσια,σεβόμενος τον χώρο...

seuxaristw gai to kalwsorisma.
isws fanhka kapws epithetikos alla proighthikan alloi prwta. me aoristologies, me meiwsh autokinhtwn xwris na exoun idea peri tinos prokeitai.
den exw kati me to sugkekrimeno amaxi oute genika me ta gallakia.
apla polloi htan autoi pou apanthsan me pragmata pou den isxuoun.
den antilegw oti ta peugeot kai pio sugkekrimena to 206rc exei polu kala krathmata. alla mexri ekei omws. kai imarton, alla mhn sugkrinoum eta krathmata tou rc me tou leon 20vt 4 Shocked . pragmatika einai kai akougetai polu paralogo.
h sukrish pou egine den einai swsth. to ena exei 180 aloga kai to allo 150. to ena exei 24620 kai to allo 18000. swstoterh sugkrish tha htan opws eipa me to cupra r.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 10:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτήρες για να μην υπαρχουν προβληματα αναγνωσης απο ολα τα μελη.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
hlias 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 10:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

enas sunhditopoihmenos peugakias.
sumfwnw
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 10:22:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hlias έγραψε:
alemao έγραψε:

sumfwnw

και για τα seat το ίδιο ισχύει, και για τα fiat το ιδιο ισχυει Very happy

σε ένα φιλο με golf του πέσανε προχτές και τα 2 παράθυρα (μιλαμε για γερμανικη ποιοτητα,εWink, οπότε τι συζηταμε Laughing Laughing Laughing

παρε ενα evo να βρεις την υγεια σου!

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 11:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
hlias έγραψε:
alemao έγραψε:

sumfwnw

και για τα seat το ίδιο ισχύει, και για τα fiat το ιδιο ισχυει Very happy

σε ένα φιλο με golf του πέσανε προχτές και τα 2 παράθυρα (μιλαμε για γερμανικη ποιοτητα,εWink, οπότε τι συζηταμε Laughing Laughing Laughing

παρε ενα evo να βρεις την υγεια σου!

Κρυφο-ιάπωνας ε???? Εύγε εύγε !!!

έχουμε ξεφύγει λίίίίγο από το topic!!

Αυτό που πρέπει να σκέφτεται ένας υποψήφιος αγοραστής είναι ο τομέας που πρέπει να εστιάσει: τιμή,ποιότητα κατασκευής,ασφάλεια(ενεργητική-παθητική),το μοτέρ,τα κρατήματα . . . και έτσι καταλήγει ! ! !
Δεν υπάρχει λόγος συγκρίσεων σε τόσο έντονο κλίμα!!!

Και εγώ είπα για type-r αλλά μέχρι εκεί!!!
Δεν πάμε να πιέσουμε το παιδί που άνοιξε το topic!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 16:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hlias έγραψε:
...sunexizetai na me karafliazetai alla den sxoliazw. einai san na milaw me pitsirikia.

Οτι πληρωνεις περνεις φιλε μου Ηλια....

Το φθηνο ειναι και ακριβο....

Ειναι σαν να μας λες οτι τα adipas του παζαριου ειναι καλητερα απο τα adidas του μαγαζιου! Very happy
Ε ΟΧΙ μην τα ισοπεδωνουμε ολλα πια! Very happy

Αυτες οι δυο μαρκες που ανεφερες ειναι αγορασμενες απο μια,αν δεν το ξερεις! Wink

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 16:53:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σχόλιο της ημέρας...

- Εγώ πάντως παιδιά το παραδέχομαι! Κουβαδάκι έχω! Ενα κουβαδάκι που στηρίζεται σε 4 μικρά κομμάτια λάστιχο!

- Ομως ας παραδεχτούν και οι υπόλοιποι ότι και αυτοί έχουν κουβαδάκια! Αλλοι κουβαδάκια πολυτελείας και άλλοι απλά κουβάδες Wink

- Πάντως αν ποτέ θα ήθελα αυτοκίνητο που να μην τρίζει, να είναι άνετο, να φιάχνει καφέ κλπ κλπ... έ με τόσα λεφτά και τέτοιες απαιτήσεις θα προτιμούσα να έπαιρνα μια γκαρσονιέρα που θα είναι και πιο άνετη Laughing Laughing

- Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα μια και καλή! «Το φτηνό το κρέας, το τρώνε οι σκύλοι».

- Το είπα και πιο πάνω... με 20.000 έως 25.000 ευρώ θα έφερνα μεταχειρισμένο EVO ή Scooby από την Γερμανία...

- Και αυτοί κουβάδες είναι, αλλά είναι κουβάδες γεμάτοι...

- Κοινώς πολεμικοί κουβάδες :Ρ

- Aυτό πάντως που και σήμερα ευχαριστιέμαι με το κουβαδάκι μου είναι ότι βλέπω γύρω μου πρόσωπα γεμάτα απορία....

- Είναι δύσκολο ένα αυτοκίνητο, που οταν το βλέπεις το αποκαλείς κουβαδάκι, να σου κάνει την ζωή δύσκολη επειδή υπάρχει και σε μειώνει κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σου και ποτέ μα ποτέ να μην μπορείς να το πιάσεις....

- Αλλά έτσι είναι! Οσα δεν πιάνει η αλεπού, μια ζωή κρεμαστάρια τα έκανε!

- Kαι μην μου πείτε ότι δεν είναι έτσι! Για να μην την ψωνίσω ότι είμαι χεράς, κοίταξα τους χρόνους από διάφορα events... Μα όπου έχει κάτι διαφορετικό από ευθεία μόνο λιοντάρια βλέπω... Τελικά αυτά τα λιοντάρια πάνε και παίζουν μόνα τους...

- Αντε να δω και κανένα Λοχία... Τα υπόλοιπα που παίζουν μαζί με αυτούς είναι αυτοκίνητα τριπλάσιας τιμής... Κρίμα! Είμαστε οι φτωχοί της οικογένειας...

- Μια απορία μόνο δεν μου έχει λύσει κανένας... Και όχι μόνο δικιά μου.
Μιλάω συχνά με πολλά φιλαράκια, άνθρωποι που όλοι κατέχουν σήμερα ένα κουβαδάκι... Ε, Κανείς δεν ξέρει τι αυτοκίνητο θα αγοράσει μετά! Γιατί το φθηνότερο αυτοκίνητο με την συμπεριφορά του σημερινού έχει πάνω από 35.000 ευρώ! Και όχι επειδή το λέμε... Επειδή έχουμε οδηγήσει διάφορα αυτοκίνητα και δυστυχώς κανένα δεν μας συγκινεί...

- Μάλλον θα πρέπει να κερδίσουμε το λαχείο...

- Αρη... και εσύ για Evo σκέφτεσαι; Εμένα μου πέφτει ρε γα**το λίγο βαρύ.... στην τσέπη!

- Ασε θα μείνω με το κουβαδάκι μου που οι άλλοι υποτιμούνε και εγώ αγαπώ και χαίρομαι!

Καλό απόγευμα!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 18:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Τασος τα ειπε ολα!!! Ενα ΜΠΡΑΒΟ στον προεδρο!!! Παντως ο φιλτατος Ηλιας, σε μερικα πραγματα εχει δικιο και το παραδεχομαι!!! Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο συναισθηματισμος δεν σε αφηνει πολλες φορες να κρινεις αντικειμενικα!!! Εμενα για παραδειγμα, αν μου πεις τι ειναι καλυτερο μια Z8 η μια Modena, εγω θα πω η Z8 κιας φαω και ντοματες!!! Ετσι κιαν μου πεις τι διαλεγω μεταξυ RC και FR θα σου πω RC, και των επιχειρηματων θα προηγειται το συναισθημα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.4 8v 5θ 00'

Ένταξη: 13 Ιαν 2004
Τόπος: σιφνος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 20:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidakia to rc einai komataki akrivo alla pisteyw oti opoios to parei de tha to metaniwsei katholoy!! tha exei ta provlhmatakia toy, afoy einai fysiko gia agwnistika aytokinhta... isws k oxi, alla den pisteyw oti paizei rolo k poly... nomizeis taso oti to evo poy tha vreis (metaxeirismeno =sxismeno) tha einai aksiopisto? mporei k oxi sxismeno alla sigoyra ta problhmata poy tha paroysiasei tha einai poly pio sovara k tha varynoyn poly perissotero thn tseph soy... kanw lathos? k phgaine gia service ena evo na deis thn glyka.... oson afora to fr ap to rc mhn trelathoyme.... de tha sygkrinoyme twra atmosfairika aloga me tourbata... pantws afoy eipate oloi tha pw k gw ti tha kana me 25-30000 eurw.... tha psaxna gia ena escort cosworth se kalh katastash(pragmataki dyskolo) h' mia integrale .... ayta einai amaksia.... pantws emena to 206 moy den to allazw me kanena ibiza.... k mono poy to blepw apo makrya niwthw paneytyxhs poy eimai katoxos toy... erwtas einai aytos...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 22:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

freestyler έγραψε:
paidakia to rc einai komataki akrivo alla pisteyw oti opoios to parei de tha to metaniwsei katholoy!! tha exei ta provlhmatakia toy, afoy einai fysiko gia agwnistika aytokinhta... isws k oxi, alla den pisteyw oti paizei rolo k poly... nomizeis taso oti to evo poy tha vreis (metaxeirismeno =sxismeno) tha einai aksiopisto? mporei k oxi sxismeno alla sigoyra ta problhmata poy tha paroysiasei tha einai poly pio sovara k tha varynoyn poly perissotero thn tseph soy... kanw lathos? k phgaine gia service ena evo na deis thn glyka.... oson afora to fr ap to rc mhn trelathoyme.... de tha sygkrinoyme twra atmosfairika aloga me tourbata... pantws afoy eipate oloi tha pw k gw ti tha kana me 25-30000 eurw.... tha psaxna gia ena escort cosworth se kalh katastash(pragmataki dyskolo) h' mia integrale .... ayta einai amaksia.... pantws emena to 206 moy den to allazw me kanena ibiza.... k mono poy to blepw apo makrya niwthw paneytyxhs poy eimai katoxos toy... erwtas einai aytos...

1/ γραφε ελληνικα όπως ειπε και ο Mod πιο πανω γιατι μας εχουν βγει τα ματια

2/ αυτη η παρελθοντολαγνία εμενα προσωπικα δε με εμπνέει και δε την υποστηριζω. αυτά ΗΤΑΝ αυτοκινητα. Θρύλοι της εποχης τους και θα μεινουν στην ιστορία. Αλλιμονο αν ο καθε φιλος του αυτοκινητου κοιταζε πίσω για να παρει αυτοκινητο κι οχι μπροστα. Και φυσικά αυτό που λες για το σκισμενο evo ειναι λίγο οξύμωρο αν το συνδυασουμε με την θεληση σου να παρεις ενα escort πχ. καθως το 99% των αυτοκινητων αυτων που κυκλοφορουν ειναι καρασκισμένα. άσε που απο αξιοπιστία δε λένε και πολλά καθώς δεν αντέχουν και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα αυτα τα μοτερ στην τσίτα. Για μένα ο Τάσος έχει δίκιο 100% σε όλα...

3/ εγω έχω λίγο καιρό μεν το 206 μου αλλά είμαι υπέρευχαριστημένος και με την απόδοση του και με την ποιοτητα του (και ειχα toyota πριν) αντίθετα με 2 κολλητούς με ibiza που έχουν προβληματα "τερατα" απο την πρώτη στιγμή. Τέλοσπάντων, μην γυρνάμε πάλι σε αυτή την σύγκριση... Για μένα η Seat είναι απλά ο "φτωχός συγγενής" του group VW...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 03:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θα έπρεπε να σταματήσουμε λιγάκι αυτή την κοντρα λιγάκι ? είναι ανιση.. Μου βάσετε το RC με τα Leon VT/4 // Cupra (R) κτλ κτλ..

Άλλη η φιλοσοφία κατασκευής του ενός άλλη του άλλου.. Μ'αρεσουν και τα 2.. αν ειχα λεφτά όμως ναι το RC θα έπερνα.. είμαι του βουνού και των στρόφών.. θέλω ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο.. δεν μου αρέσει το Turbo γιατι... γιατι... γιατι... αλλα απο την άλλη δεν μπορώ να κατακρίνω τα απανταχού Seat Skoda κτλ κτλ.. έχουν και αυτά τα δικά τους πλεονεκτήματα και υπερτερούν αλλού... Πές τε με γαλλοφιλο (είμαι) και προκατειλημένο αλλα δεν μπαίνω στην διαδικασία να μπώ σε συγκρίσεις..

Τι να πούνε και οι Alfisti Ποσα προβλήματα είχανε ποσα έχουνε και ακόμα ερωτευμένοι είναι με την Alfa Romeo και ΠΟΛΥ καλά κάνουνε... Για μένα θα ήταν τα μοναδικά εναλακτικά αυτοκίνητα μπροστά στο Γαλλικό ταμπεραμέντο του κατασκευάζειν αυτοκίνητα..

Είναι θέμα αντιμετώπισης το πώς ο καθένας βλέπει και αντιμετωπίζει την αυτοκίνηση

Τασο (Sidobre) με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε αυτά που γράφεις (500 ευρώ ο καλος ο λόγος.. ξερεις εσυ τώρα..σλουρπ σλουρπ...)

Όλα τα αυτοκίνητα εν έτει 2004 είναι καλά απλά πρέπει να συγκρίνουμε ομοια πράγματα και πάνω και να σεβαστούμε και τον τίτλο αυτης εδώ της θεματικής ενότητας σεβόμενοι τον κυριο κυριο που την εθεσε.. και λέει...
"206 RC or Ibiza FR?" ουτε cupra ουτε Renault Clio Sport ούτε Octavia RS... Επιλογή του είναι Ενα απο αυτά τα 2 θέλει και 8έλει να ακουσει γνώμες

Όσο για τον κύριο που λέει για το RC vs. Leon VT4 οτι δεν μπορεί να συγκρίνει τα κρατήματα... Τον ερωτώ με το Type R θα το σύγκρινε ? και είμαι πεπεισμένος οτι θα έλεγε ναι στα πλαίσια της διαφορετικής φιλοσοφίας μετάδοσης. Να τον πληροφορήσω λοιπόν οτι στο συγκριτικό RC vs. Type R αναφέρετε και κεφαλαια... Εκεί που με το Type R περνάς φυλαγμένα με το RC περνάς απλα με τερμα γκάζι. Και φρενα έχει και κρατήματα έχει και κινητήρα έχει και ποιότητα εχει και πολλά άλλα έχει τα οποία αυτοκίνητα μεγαλύτερης τιμής δεν τα εχουνε ή θα θέλανε να τα έχουνε στον βαθμό του RC.

Συγχωρέστε με για την μακρυγορία μου αλλα έτσι θεωρώ οτι έίναι το σωστό.

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 09:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευγε Πρόεδρε έτσι έτσι έτσι
Να φέρω μερικά τιμόνια - σκαλπ - ακριβότερων κουβάδων .???
Καμια φωτό με αξιόπιστα που σπρώχνονται γιατι έμειναν??

Aν είναι τόσο άχρηστο ,κουβάς και όλα όσα του προσάπτετε γιατί τότε ασχολείστε μαζί του ΕΕ ?? Γιατί ??
Σας πέρασε κανένα απο την εξωτερική την ώρα που ιδρώνατε να κρατηθήτε στο δρόμο?? Πιθανών

Καλα σε φόρουμ ΄206 αρηδων τι περιμένατε?
την μεταμέλεια και να πάμε να τα πουλήσουμε για να αγοράσουμε ότι άλλο που δεν είναι κουβάς ??

Οσο αυτά περι Λεον κτλ μήπως θα έπρεπε να το συγκρίνουμε το RC και με Ενο ,STi καμια Φερράρι μήπως ??Ετσι για να αποδείξουμε ότι είναι άχρηστο ρε παιδιά

Οτι πληρώνεις παίρνεις ...Απλα στην περίπτωση 206 εκτός της πρακτικότητας και της άνεσης πήραμε στα ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Υ.Γ αυτή η γκαρσονιέρα δίδεται με θυληκό έξτρα??? .

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 12:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gskarmou έγραψε:
Σας πέρασε κανένα απο την εξωτερική την ώρα που ιδρώνατε να κρατηθήτε στο δρόμο?? Πιθανών

Αχαχαχαχαχα μου θύμισες κάτι πολύ πρόσφατο...

Ακόμα γελάω με την φάτσα ενός τυπά, "κυριλέ γκαζοφονιά" με Μερσεντέ στο πέταλο της Αττικής οδού προς την Περιφερειακή Υμητού (τι φοβερό πέταλο ρε παιδιά) που με πέρασε για "κουβαδάκι" καθώς έκοβα για να αποκτήσω μια καλή απόσταση από τους μπροστινούς μου για να φχαριστηθώ λίγο το πέταλο...

Πήγε να μπει από την εσωτερική, ο μεγάλος γρήγορος κουβάς πολυτελείας και πριν προλάβει να καταλάβει τι γίνεται, βλέπει το κουβαδάκι να αναπτύσσει ταχύτητα, να μπαίνει στην εξωτερική, να ουρλιάζουν τα λάστιχα από το grip και πριν κάν καταφέρει ο άλλος να μπεί στο εσωτερικό της στροφής το "κουβαδάκι" να έχει βγεί και να χαιρετάει τον φίλο που του κόλλησαν τα μάτια στο παμπρίζ Shocked Shocked Shocked ... Mα τι κάνουν πια αυτά τα κουβαδάκια Laughing Laughing

gskarmou έγραψε:
Υ.Γ αυτή η γκαρσονιέρα δίδεται με θυληκό έξτρα??? .

H μεγάλη διαφορά είναι ότι ένας κουβά πολυτελείας, χωράει με άνεση 1 ή άντε μετα βίας 2 θυλικά... Στην γκαρσονιέρα με τα ίδια λεφτά μπορείς να βάλεις αρκετά παραπάνω Laughing Laughing Laughing

Που να πάρεις και δυάρι!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 13:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

H μεγάλη διαφορά είναι ότι ένας κουβά πολυτελείας, χωράει με άνεση 1 ή άντε μετα βίας 2 θυλικά... Στην γκαρσονιέρα με τα ίδια λεφτά μπορείς να βάλεις αρκετά παραπάνω Laughing Laughing Laughing

Που να πάρεις και δυάρι!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω πρόεδρε.Στον κουβά πολυτελείας χωράει 1 ή 2 την φορά και κάθε φορά είναι διαφορετικές.Άντε να το πετύχεις αυτό με γκαρσονιέρα... Εκτός αν είναι στην Μύκονο...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 13:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ με 20000-25000Ευρώα θα έπαιρνα ένα 406 και θα το έκανα σαν το 406 του ταξιτζή στο ΤΑΧΙ 2... Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης