Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
voudas (ΚΩΣΤΑΣ) Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)
Ένταξη: 26 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 64
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάρ 2004, 20:22:29 Θέμα δημοσίευσης: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! |
|
|
λοιπόν... είμαι στην αναμονή παραλαβής της γαλλιδούλας μου (206 1600xs) από τον Κρητικάκο στον Πειραιά. δεν κρατιέμαι
επειδή διαβάζοντας άπειρες σελίδες στο φόρουμ, έμαθα πάρα πολλά και απέκτησα άποψη για βενζίνες. λάδια, βαλβολίνες και άλλα θέματα (που μένουν να επιβεβαιώσω στην πράξη), θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..
καταρχήν ο Κρητικάκος με καλύπτει? αν όχι (γιατί?) έχετε εμπειρία από κάποιον κοντά στον Πειραιά?
ευχαριστώ πολύ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 12:42:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! |
|
|
voudas έγραψε: | λοιπόν... είμαι στην αναμονή παραλαβής της γαλλιδούλας μου (206 1600xs) από τον Κρητικάκο στον Πειραιά. δεν κρατιέμαι
επειδή διαβάζοντας άπειρες σελίδες στο φόρουμ, έμαθα πάρα πολλά και απέκτησα άποψη για βενζίνες. λάδια, βαλβολίνες και άλλα θέματα (που μένουν να επιβεβαιώσω στην πράξη), θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..
καταρχήν ο Κρητικάκος με καλύπτει? αν όχι (γιατί?) έχετε εμπειρία από κάποιον κοντά στον Πειραιά?
ευχαριστώ πολύ. |
το συγκεκριμενο εξουσιοδοτημενο απο την προσωπικη μου εμπειρια, ειναι πολυ καλο οσον αφορα τους μηχανικους/φανοποιους του και κανουν αψογη δουλεια ΟΜΩΣ οπως καθε εξουσιοδοτημ. "χτυπανε στα αυτια" στις τιμες και δεν σε αφηνουν να παιρνεις πολλες πρωτοβουλιες.
οντως δεν ειναι οτι καλυτερο να σε φερνουν σε δυσκολη θεση επειδη τους πηγες το ταδε λαδι ή το ταδε ξυδι ή επειδη εκανες club το πορτμπαγκαζ σου απ τους ενισχυτες/ηχεια/sub....
αν θελεις να ξενοιασεις απο αυτα βρισκεις αλλο συνεργειο και αναπτυσεις φιλικες σχεσεις (με το να πηγαινεις συχνα ) ωστε να μπορεις να λες οτι γουσταρεις χωρις να σε κοιτουν παραξενα.
Ξαναλεω ομως πως απο αποψη ποιοτητας δουλειας δεν ειχα ποτε κανενα παραπονο απο το συγκεκριμενο.!!
τωρα εσυ αποφασιζεις. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 13:07:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστώ! εσύ ακόμα εκεί το πας? και από φίλο μου καλά λόγια έχω ακούσει αλλά εκείνος δεν έχει και πολλές απαιτήσεις.
δηλαδή δε σου βάζουν δικά σου λάδια?
όσο είμαι μέσα στην εγγύηση θα προτιμούσα να το πήγαινα μόνο σε εξουσιοδοτημένο... μετά βλέπουμε.
το boss μούτρο ε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 10:16:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω τωρα δεν το παω εκει 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 10:39:16 Θέμα δημοσίευσης: Re: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! |
|
|
voudas έγραψε: | .....θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..
|
καλως ήρθες στον υπέροχο κόσμο των εξουσιοδοτημένων.......
Επειδή όλα αυτά που θέλεις, δεν πρόκειτε να τα βρείς κάπου μαζεμένα (μεμονομένα κάποια από αυτά ίσως...), συμφωνώ με τον Μήτσο οτι καλύτερο είναι να βρείς κάποιο συνεργείο με καλό μάστορα της εμπιστοσύνης σου.....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 22:42:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
υπάρχει κάπου λίστα με όλα τα εξουσιοδοτημένα? γιατί στο peugeot.gr δε δουλεύει η επιλογή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 22:45:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! |
|
|
Vaggelis έγραψε: |
καλως ήρθες στον υπέροχο κόσμο των εξουσιοδοτημένων.......
Επειδή όλα αυτά που θέλεις, δεν πρόκειτε να τα βρείς κάπου μαζεμένα (μεμονομένα κάποια από αυτά ίσως...), συμφωνώ με τον Μήτσο οτι καλύτερο είναι να βρείς κάποιο συνεργείο με καλό μάστορα της εμπιστοσύνης σου..... |
αυτό θα το κάνω αφού λήξει η εγγύηση... ως τότε θεωρώ πιο συνετό να βρω κάποιο εξουσιοδοτημένο που να με καλύπτει στα περισσότερα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάρ 2004, 18:02:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο??? όλοι λάδια κλπ τα αλλάζετε σε ανεξάρτητα συνεργεία?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 14:59:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
voudas έγραψε: | Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο???  |
Μάλλον όχι...
voudas έγραψε: | όλοι λάδια κλπ τα αλλάζετε σε ανεξάρτητα συνεργεία? |
Μάλλον ναι...
Σε κάλυψα; 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 15:03:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mάλλον ναι!
και όσο είναι εντός εγγύησης το πηγαίνετε και στα τακτικά σέρβις του εξουσιοδοτημένου απλά παραλήπονται οι εργασίες που γίνονται αλλού? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 15:52:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
voudas έγραψε: | Mάλλον ναι!
και όσο είναι εντός εγγύησης το πηγαίνετε και στα τακτικά σέρβις του εξουσιοδοτημένου απλά παραλήπονται οι εργασίες που γίνονται αλλού? |
Όσο είναι μέσα στην εγγύηση,δεν μπορείς να παραλήψεις προγραμματισμένες εργασίες στο εξουσιοδοτημένο με την αιτιολογία ότι τα έκανες αλλού.Καλό είναι να γίνουν οι εργασίες σε εξουσιοδοτημένο και με τα υλικά της αντιπροσωπείας (εξαίρεση ίσως κάποια αναλώσιμα όπως λάδια,βαλβολίνη ή τακάκια κατά την κρίση σου).
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nasos Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 37 Τόπος: Piraeus
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 19:02:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
voudas έγραψε: | Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο??? |
Προλαβαίνεις να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις κάτι ΕΚΤΟΣ από Peugeot? Σκέψου το πολύ σοβαρά...
Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 20:16:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nasos έγραψε: | voudas έγραψε: | Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο??? |
Προλαβαίνεις να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις κάτι ΕΚΤΟΣ από Peugeot? Σκέψου το πολύ σοβαρά... |
όχι και δεν θέλω! Να αγαπάς την γαλλιδούλα σου με τα ελλατώματά της! (όχι εσύ αφού την σούταρες )
Παράθεση: | Όσο είναι μέσα στην εγγύηση,δεν μπορείς να παραλήψεις προγραμματισμένες εργασίες στο εξουσιοδοτημένο με την αιτιολογία ότι τα έκανες αλλού.Καλό είναι να γίνουν οι εργασίες σε εξουσιοδοτημένο και με τα υλικά της αντιπροσωπείας (εξαίρεση ίσως κάποια αναλώσιμα όπως λάδια,βαλβολίνη ή τακάκια κατά την κρίση σου). |
όπως τη βλέπω τη δουλειά, στην παράδοση θα εξηγηθώ. θα πω τί απαιτήσεις έχω και ότι θα με δουν φάντη μπαστούνη στα 3000κμ με σέρβις στρωσίματος με δικά μου λαδάκια, βαλβολίνες κλπ... αν στρβώσουν θα πάρω σβάρνα τα κοντινά εξουσιοδοτημένα να βρω θαλπωρή εκεί... αααααααααχ θα μας τρελάνουν!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 21:39:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mην αγχώνεσαι λάδια και βαλβολίνες μπορείς να αλλάξεις και σε ένα οποιοδήποτε βενζινάδικο!Άλλα πράγματα είναι τα σοβαρά που πρέπει να προσέξεις σ'ενα εξουσιοδοτημένο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nasos Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 37 Τόπος: Piraeus
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 01:10:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
voudas έγραψε: | όχι και δεν θέλω! Να αγαπάς την γαλλιδούλα σου με τα ελλατώματά της! (όχι εσύ αφού την σούταρες ) |
Την γαλλιδούλα μου την αγαπούσα, τους γαλλομαθής που την εξετάζαν δεν αγαπούσα. 
Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 01:16:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν αγχώνομαι... ίσα ίσα... ψάχνομαι για αυτά που θα χρειαστώ σίγουρα, διότι σε αυτή τη φάση δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάθει κάτι η γαλλιδούλα μου...
μωρέ τα βάζω σε βενζινάδικο τα λάδια... στο τακτικό σέρβις όμως δε θα γκρινιάξουν αν πω αυτά αφήστε τα, τα άλλαξα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 08:27:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
voudas έγραψε: | δεν αγχώνομαι... ίσα ίσα... ψάχνομαι για αυτά που θα χρειαστώ σίγουρα, διότι σε αυτή τη φάση δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάθει κάτι η γαλλιδούλα μου...
μωρέ τα βάζω σε βενζινάδικο τα λάδια... στο τακτικό σέρβις όμως δε θα γκρινιάξουν αν πω αυτά αφήστε τα, τα άλλαξα? |
όχι δα, δικαίωμα σου ειναι να θες να αλλαξεις λάδια και καθε βδομάδα.
Θα πας και θα τους πεις καντε το σερβις ΧΩΡΙΣ να αλλαξετε λάδια. Και θα το κανουν. Οι περισσοτεροι εξ ημων αλλωστε τα αλλάζουμε σε διαφορετικά διαστήματα τα λάδια απο τα σερβις. Έτσι μοιράζεις και το κόστος...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 XS3 16V (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 12:05:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σωστό αυτό αλλά γενικά είναι λεπτό σημείο το κατά πόσο αυτό μια "αυστηρή" αντιπροσωπία θα το θεωρήσει (κακώς βέβαια) μεμπτό...
βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν από την επόμενη βδομάδα που θα παραλάβω τη γαλλιδούλα μου... θα έχω νέα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|