PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

Ένταξη: 26 Φεβ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάρ 2004, 20:22:29    Θέμα δημοσίευσης: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν... είμαι στην αναμονή παραλαβής της γαλλιδούλας μου (206 1600xs) από τον Κρητικάκο στον Πειραιά. δεν κρατιέμαι Very happy

επειδή διαβάζοντας άπειρες σελίδες στο φόρουμ, έμαθα πάρα πολλά και απέκτησα άποψη για βενζίνες. λάδια, βαλβολίνες και άλλα θέματα (που μένουν να επιβεβαιώσω στην πράξη), θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..

καταρχήν ο Κρητικάκος με καλύπτει? αν όχι (γιατί?) έχετε εμπειρία από κάποιον κοντά στον Πειραιά?

ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 12:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
λοιπόν... είμαι στην αναμονή παραλαβής της γαλλιδούλας μου (206 1600xs) από τον Κρητικάκο στον Πειραιά. δεν κρατιέμαι Very happy

επειδή διαβάζοντας άπειρες σελίδες στο φόρουμ, έμαθα πάρα πολλά και απέκτησα άποψη για βενζίνες. λάδια, βαλβολίνες και άλλα θέματα (που μένουν να επιβεβαιώσω στην πράξη), θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..

καταρχήν ο Κρητικάκος με καλύπτει? αν όχι (γιατί?) έχετε εμπειρία από κάποιον κοντά στον Πειραιά?

ευχαριστώ πολύ.

το συγκεκριμενο εξουσιοδοτημενο απο την προσωπικη μου εμπειρια, ειναι πολυ καλο οσον αφορα τους μηχανικους/φανοποιους του και κανουν αψογη δουλεια ΟΜΩΣ οπως καθε εξουσιοδοτημ. "χτυπανε στα αυτια" στις τιμες και δεν σε αφηνουν να παιρνεις πολλες πρωτοβουλιες.
οντως δεν ειναι οτι καλυτερο να σε φερνουν σε δυσκολη θεση επειδη τους πηγες το ταδε λαδι ή το ταδε ξυδι ή επειδη εκανες club το πορτμπαγκαζ σου απ τους ενισχυτες/ηχεια/sub....
αν θελεις να ξενοιασεις απο αυτα βρισκεις αλλο συνεργειο και αναπτυσεις φιλικες σχεσεις (με το να πηγαινεις συχνα Twisted evil Twisted evil ) ωστε να μπορεις να λες οτι γουσταρεις χωρις να σε κοιτουν παραξενα.
Ξαναλεω ομως πως απο αποψη ποιοτητας δουλειας δεν ειχα ποτε κανενα παραπονο απο το συγκεκριμενο.!!
τωρα εσυ αποφασιζεις. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 13:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ! εσύ ακόμα εκεί το πας? και από φίλο μου καλά λόγια έχω ακούσει αλλά εκείνος δεν έχει και πολλές απαιτήσεις.

δηλαδή δε σου βάζουν δικά σου λάδια?

όσο είμαι μέσα στην εγγύηση θα προτιμούσα να το πήγαινα μόνο σε εξουσιοδοτημένο... μετά βλέπουμε.

το boss μούτρο ε?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 10:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τωρα δεν το παω εκει Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 10:39:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
.....θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..

καλως ήρθες στον υπέροχο κόσμο των εξουσιοδοτημένων.......
Επειδή όλα αυτά που θέλεις, δεν πρόκειτε να τα βρείς κάπου μαζεμένα (μεμονομένα κάποια από αυτά ίσως...), συμφωνώ με τον Μήτσο οτι καλύτερο είναι να βρείς κάποιο συνεργείο με καλό μάστορα της εμπιστοσύνης σου.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 22:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχει κάπου λίστα με όλα τα εξουσιοδοτημένα? γιατί στο peugeot.gr δε δουλεύει η επιλογή...
Επιστροφή στην κορυφή
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 22:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: σχόλια/αναζήτηση εξουσιοδοτημένου..! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

καλως ήρθες στον υπέροχο κόσμο των εξουσιοδοτημένων.......
Επειδή όλα αυτά που θέλεις, δεν πρόκειτε να τα βρείς κάπου μαζεμένα (μεμονομένα κάποια από αυτά ίσως...), συμφωνώ με τον Μήτσο οτι καλύτερο είναι να βρείς κάποιο συνεργείο με καλό μάστορα της εμπιστοσύνης σου.....

αυτό θα το κάνω αφού λήξει η εγγύηση... ως τότε θεωρώ πιο συνετό να βρω κάποιο εξουσιοδοτημένο που να με καλύπτει στα περισσότερα...
Επιστροφή στην κορυφή
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάρ 2004, 18:02:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο??? Shocked όλοι λάδια κλπ τα αλλάζετε σε ανεξάρτητα συνεργεία? Evil
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 14:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο??? Shocked

Μάλλον όχι... Laughing Laughing Laughing
voudas έγραψε:
όλοι λάδια κλπ τα αλλάζετε σε ανεξάρτητα συνεργεία? Evil

Μάλλον ναι... Laughing Laughing Laughing

Σε κάλυψα; Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 15:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mάλλον ναι! Laughing

και όσο είναι εντός εγγύησης το πηγαίνετε και στα τακτικά σέρβις του εξουσιοδοτημένου απλά παραλήπονται οι εργασίες που γίνονται αλλού?
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 15:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
Mάλλον ναι! Laughing

και όσο είναι εντός εγγύησης το πηγαίνετε και στα τακτικά σέρβις του εξουσιοδοτημένου απλά παραλήπονται οι εργασίες που γίνονται αλλού?

Όσο είναι μέσα στην εγγύηση,δεν μπορείς να παραλήψεις προγραμματισμένες εργασίες στο εξουσιοδοτημένο με την αιτιολογία ότι τα έκανες αλλού.Καλό είναι να γίνουν οι εργασίες σε εξουσιοδοτημένο και με τα υλικά της αντιπροσωπείας (εξαίρεση ίσως κάποια αναλώσιμα όπως λάδια,βαλβολίνη ή τακάκια κατά την κρίση σου).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nasos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Piraeus

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 19:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο???

Προλαβαίνεις να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις κάτι ΕΚΤΟΣ από Peugeot? Wink Σκέψου το πολύ σοβαρά...

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 20:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasos έγραψε:
voudas έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο???

Προλαβαίνεις να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις κάτι ΕΚΤΟΣ από Peugeot? Wink Σκέψου το πολύ σοβαρά...

όχι και δεν θέλω! Να αγαπάς την γαλλιδούλα σου με τα ελλατώματά της! (όχι εσύ αφού την σούταρες Laughing )

Παράθεση:
Όσο είναι μέσα στην εγγύηση,δεν μπορείς να παραλήψεις προγραμματισμένες εργασίες στο εξουσιοδοτημένο με την αιτιολογία ότι τα έκανες αλλού.Καλό είναι να γίνουν οι εργασίες σε εξουσιοδοτημένο και με τα υλικά της αντιπροσωπείας (εξαίρεση ίσως κάποια αναλώσιμα όπως λάδια,βαλβολίνη ή τακάκια κατά την κρίση σου).

όπως τη βλέπω τη δουλειά, στην παράδοση θα εξηγηθώ. θα πω τί απαιτήσεις έχω και ότι θα με δουν φάντη μπαστούνη στα 3000κμ με σέρβις στρωσίματος με δικά μου λαδάκια, βαλβολίνες κλπ... αν στρβώσουν θα πάρω σβάρνα τα κοντινά εξουσιοδοτημένα να βρω θαλπωρή εκεί... αααααααααχ θα μας τρελάνουν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 21:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mην αγχώνεσαι λάδια και βαλβολίνες μπορείς να αλλάξεις και σε ένα οποιοδήποτε βενζινάδικο!Άλλα πράγματα είναι τα σοβαρά που πρέπει να προσέξεις σ'ενα εξουσιοδοτημένο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nasos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Piraeus

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 01:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
όχι και δεν θέλω! Να αγαπάς την γαλλιδούλα σου με τα ελλατώματά της! (όχι εσύ αφού την σούταρες Laughing )

Την γαλλιδούλα μου την αγαπούσα, τους γαλλομαθής που την εξετάζαν δεν αγαπούσα. Laughing Laughing Laughing

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 01:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν αγχώνομαι... ίσα ίσα... ψάχνομαι για αυτά που θα χρειαστώ σίγουρα, διότι σε αυτή τη φάση δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάθει κάτι η γαλλιδούλα μου...

μωρέ τα βάζω σε βενζινάδικο τα λάδια... στο τακτικό σέρβις όμως δε θα γκρινιάξουν αν πω αυτά αφήστε τα, τα άλλαξα?
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 08:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voudas έγραψε:
δεν αγχώνομαι... ίσα ίσα... ψάχνομαι για αυτά που θα χρειαστώ σίγουρα, διότι σε αυτή τη φάση δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάθει κάτι η γαλλιδούλα μου...

μωρέ τα βάζω σε βενζινάδικο τα λάδια... στο τακτικό σέρβις όμως δε θα γκρινιάξουν αν πω αυτά αφήστε τα, τα άλλαξα?

όχι δα, δικαίωμα σου ειναι να θες να αλλαξεις λάδια και καθε βδομάδα.
Θα πας και θα τους πεις καντε το σερβις ΧΩΡΙΣ να αλλαξετε λάδια. Και θα το κανουν. Οι περισσοτεροι εξ ημων αλλωστε τα αλλάζουμε σε διαφορετικά διαστήματα τα λάδια απο τα σερβις. Έτσι μοιράζεις και το κόστος... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
voudas (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS3 16V (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 12:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό αυτό αλλά γενικά είναι λεπτό σημείο το κατά πόσο αυτό μια "αυστηρή" αντιπροσωπία θα το θεωρήσει (κακώς βέβαια) μεμπτό...

βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν από την επόμενη βδομάδα που θα παραλάβω τη γαλλιδούλα μου... θα έχω νέα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης