PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Και ξαφνικά η ηλιοροφή τα έπαιξε ... I NEED HELP

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostas123 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

Ένταξη: 24 Φεβ 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 19:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Και ξαφνικά η ηλιοροφή τα έπαιξε ... I NEED HELP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα τα πρωί, καθώς άνοιξα την ηλιοροφή του 206 (XS) 1,4 2000 άνοιξε το πλαστικό προστατευτικό και με το που ξεκίνησε το τζάμι να πηγαίνει προς τα πίσω ... έμεινε εκεί. Δεν παίζουν καθόλου οι διακόπτες μπρος-πίσω και έχω μείνει με την οροφή (ελάχιστα βέβαια) ανοιχτή. Ευτυχώς που έχω γκαραζ και δεν τίθεται θέμα βροχής κλπ. Ξεκίνησα να δω τι μπορεί να φταίει : Πήγα σε ένα κοντινό ηλεκτρολογείο και είδαμε ότι όλες οι ασφάλειες ήταν ok (Εξάλλου σύμφωνα και με το manual η ασφάλεια είναι κοινή με αυτή των παραθύρων τα οποία παίζουν). Επίσης όταν πατάω τα κουμπάκια βλέπω ένα χαμήλωμα στο εσωτερικό φωτάκι που μου δίνει να καταλάβω ότι προφανώς φτάνει ρεύμα εκεί. Με όσους το συζήτησα θεωρούν ότι μάλλον τα έχει παίξει το μοτεράκι της ηλιοροφής. Ψάχνω εδώ και αρκετές ώρες το forum για κάποιο αντίστοιχο θέμα και δεν βρίσκω τίποτα. Ξέρει κανείς να μου πει οτιδήποτε σχετικό ? Το πρόβλημα είναι ότι αν έχει πράγματι πρόβλημα το moter, που να το πάω καθότι σε τέτοια θέματα η αντιπροσωπεία συχνά σε χρεώνει τρελά, ενώ επίσης κάποιος μου είπε ότι μπορεί να πρέπει να μου ξηλώσουν και όλη την οροφή. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει...

THANKS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 20:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαριτηρια, εισαι ο πρωτος απ'τον οποιο ακουμε για χαλασμενη ηλιοροφη. Αυτο ισως ειναι το μονο topic το οποιο δεν εχει ξανασηζητηθει ΠΟΤΕ. Ευγε!!!

ΟΚ, κομμενη η πλακα τωρα. Απ'οτι εξηγησες πιθανοτατα εχει χαλασει το μοτερ. Ισως ομως κατι να κολησε στον μηχανισμο (κανας βραχιονας). Δοκιμασες να την μετακινησεις εσυ? Να δεις τι αντισταση εχει?

Anyway κρατα μας ενημερους, εγω προσωπικα ενδιαφερομαι να μαθω τι εχει γιατι κι'εγω εχω ηλιοροφη και δοξα τον θεο ως σημερα δεν εχει παρουσιασει ποτε προβλημα.

Πλακα πλακα παω να δω αν ειναι ενταξει και η δικια μου.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 20:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε να την κλίσεις χειροκίνητα πρώτα η προσπάθησε να την σπρώξεις πατώντας τον διακόπτη μήπως κλίσει!!Παντως αν έχει πρόβλημα το μοτέρ δεν χρειάζεται να βγει ολόκληρη η οροφή παρά μόνο η ταπετσαρία του ουρανού!!Πάντως μάλλον για μοτέρ πας,αρκη να μην έχουν μαγκώσει και οι οδηγοί !!!! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Kostas123 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 21:48:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πάει ούτε μπρος ούτε πίσω, είτε πατάω τα κουμπιά είτε όχι. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχει ένα ελάχιστο παίξιμο μπρος-πίσω, δηλαδή δεν είναι τελείως σταθερό, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να την κλείσω. Είναι λίγο βλακεία αυτό γιατί θα μπορούσε να είχε μείνει λίγο πιο ανοιχτή και εγώ να μην είχα γκαράζ οπότε δεν θα αισθανόμουνα και τόσο άνετα... Ξέρει κανείς που ακριβώς είναι αυτό το μοτέρ? Είναι μέσα στο πλαστικό που είναι και οι διακόπτες μπρος-πίσω και το φωτάκι ή κάπου γενικότερα κάτω από την ταπετσαρία?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 22:29:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostas123 έγραψε:
... Ξέρει κανείς που ακριβώς είναι αυτό το μοτέρ? Είναι μέσα στο πλαστικό που είναι και οι διακόπτες μπρος-πίσω και το φωτάκι ή κάπου γενικότερα κάτω από την ταπετσαρία?

Λογικα θα πρεπει να ειναι καπου προς τα πισω (πισω απ'την ηλιοροφη).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 22:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μοτέρ είναι μπροστά στην πλαφονιέρα από κάτω,διάβασε το βιβλίο του αυτοκινήτου λέει πως κλίνει!
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάρ 2004, 10:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Και ξαφνικά η ηλιοροφή τα έπαιξε ... I NEED HELP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostas123 έγραψε:
Σήμερα τα πρωί, καθώς άνοιξα την ηλιοροφή του 206 (XS) 1,4 2000 άνοιξε το πλαστικό προστατευτικό και με το που ξεκίνησε το τζάμι να πηγαίνει προς τα πίσω ... έμεινε εκεί. Δεν παίζουν καθόλου οι διακόπτες μπρος-πίσω και έχω μείνει με την οροφή (ελάχιστα βέβαια) ανοιχτή. Ευτυχώς που έχω γκαραζ και δεν τίθεται θέμα βροχής κλπ. Ξεκίνησα να δω τι μπορεί να φταίει : Πήγα σε ένα κοντινό ηλεκτρολογείο και είδαμε ότι όλες οι ασφάλειες ήταν ok (Εξάλλου σύμφωνα και με το manual η ασφάλεια είναι κοινή με αυτή των παραθύρων τα οποία παίζουν). Επίσης όταν πατάω τα κουμπάκια βλέπω ένα χαμήλωμα στο εσωτερικό φωτάκι που μου δίνει να καταλάβω ότι προφανώς φτάνει ρεύμα εκεί. Με όσους το συζήτησα θεωρούν ότι μάλλον τα έχει παίξει το μοτεράκι της ηλιοροφής. Ψάχνω εδώ και αρκετές ώρες το forum για κάποιο αντίστοιχο θέμα και δεν βρίσκω τίποτα. Ξέρει κανείς να μου πει οτιδήποτε σχετικό ? Το πρόβλημα είναι ότι αν έχει πράγματι πρόβλημα το moter, που να το πάω καθότι σε τέτοια θέματα η αντιπροσωπεία συχνά σε χρεώνει τρελά, ενώ επίσης κάποιος μου είπε ότι μπορεί να πρέπει να μου ξηλώσουν και όλη την οροφή. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει...

THANKS

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ PEUGEOT.

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kostas123 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάρ 2004, 17:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακάρι να είχε ακόμα εγγύηση ...
Σε λίγες μέρες κλείνω τα τέσσερα χρόνια. Εννοείται πάντως ότι δεν πρόκειται να ξήλωνα μόνος μου το αυτοκίνητο για να το φτιάξω, έτσι πληροφοριακά το συζητάμε. Από το πρωί το 206 είναι στον γιατρό για επισκευή. Τελικά (δυστυχώς ...) πάμε για αλλαγή στο μοτεράκι. Τιμή ανταλλακτικού (το γνήσιο) περίπου 245 Ευρώ + 40 Ευρώ η εργασία. Αυτά, και αν βάλεις και την ασφάλεια που λήγει αυτές τις μέρες, το δώρο του Πασχα το'φαγα πριν καν το πάρω. Δεν βαριέσαι εμείς να'μαστε καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάρ 2004, 18:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

245 ευρω το μοτερ Shocked Shocked Shocked !!! Αμαν !!! Μα τι μοτερ ειναι ? Ασανσερ σηκωνει ???
Στη Peugeot γινεται η επισκευη ?

Ειμαι σιγουρος οτι αν πηγαινες σε ηλεκτρολογο (ξεροντας τον τυπο του μοτερ) θα σου εκανε ολη τη δουλεια αρκετα φτηνοτερα. Οι αντιπροσωπιες ειναι για μονο οταν εχεις την εγγηση. Αλλιως ...... ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Kostas123 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2004, 10:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν το πήγα σε επίσημο αντιπρόσωπο. Το πήγα σε ανεπίσημο, γιατί θεώρησα ότι δεν θα μου έπαιρνε τα ίδια εργατικά (και νομίζω οτι 35-40 ευρώ πράγματι δεν είναι πολλά). Από εκεί και πέρα μου είπε ότι υπάρχει η εναλλακτική να βάζαμε μεταχειρισμένο με περίπου 100-120 ευρώ αλλά δεν μπορούσε να μου εγγυηθεί για τίποτα και οπότε θεώρησα καλύτερα να βάλω το γνήσιο ανταλλακτικό (που έχει και την σχετική εγγύηση). Δεν βαριέσαι ... εμείς να'μαστε καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2004, 13:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostas123 έγραψε:
Μα δεν το πήγα σε επίσημο αντιπρόσωπο. Το πήγα σε ανεπίσημο, γιατί θεώρησα ότι δεν θα μου έπαιρνε τα ίδια εργατικά......

Τι ενοεις ανεπισημο? Ειναι συνεργειο Peugeot ή απαλα ενα συνεργειο?
Επιστροφή στην κορυφή
Kostas123 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2004, 13:26:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eίναι απλά ένα συνεργείο (δεν πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Peugeot).
Επιστροφή στην κορυφή
Kostas123 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 15:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να συμπληρώσω ότι έχω αλλάξει το μοτεράκι εδώ και αρκετές μέρες, και όλα δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι κάτα το άνοιγμα άλλα και το κλείσιμο της οροφής, στα 2/3 περίπου του ανοίγματος κάνει μία στάση και μετά πρέπει να το ξαναπατήσεις για ανοίξει τελείως (Στο παλιό, άνοιγε μονομιάς). Όταν τους το ανέφερα σαν παρατήρηση μου είπαν ότι επειδή είχαν παρουσιαστεί προβλήματα με το παλιό μοτεράκι, στα καινούργια μοντέλα η Peugeot έχει βάλει αυτού του τύπου το μοτέρ. Αυτά έτσι για να τελειώνουμε και με τα της οροφής μου. Τέλος να σημειώσω ότι παρέχει και εγγύηση ενός έτους (έτσι και αλλίως... μετά το έτος τα παίζουν συνήθως).
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 16:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostas123 έγραψε:
Να συμπληρώσω ότι έχω αλλάξει το μοτεράκι εδώ και αρκετές μέρες, και όλα δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι κάτα το άνοιγμα άλλα και το κλείσιμο της οροφής, στα 2/3 περίπου του ανοίγματος κάνει μία στάση και μετά πρέπει να το ξαναπατήσεις για ανοίξει τελείως (Στο παλιό, άνοιγε μονομιάς). Όταν τους το ανέφερα σαν παρατήρηση μου είπαν ότι επειδή είχαν παρουσιαστεί προβλήματα με το παλιό μοτεράκι, στα καινούργια μοντέλα η Peugeot έχει βάλει αυτού του τύπου το μοτέρ. Αυτά έτσι για να τελειώνουμε και με τα της οροφής μου. Τέλος να σημειώσω ότι παρέχει και εγγύηση ενός έτους (έτσι και αλλίως... μετά το έτος τα παίζουν συνήθως).

EΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 2/3 ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ.....
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 23:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα καινούργια μοτέρ έτσι είναι έχουν ένα ρελε και για να ανοίξει ολόκληρη θέλει να ξαναπατήσεις το διακόπτη!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης