PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κόκκινη Βολίδα στο Σπριντ Ελατοχωρίου!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 19:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Κόκκινη Βολίδα στο Σπριντ Ελατοχωρίου!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διεπρεψε για αλλη μια φορα ο Mr glf (..οτι και να πω ειναι λιγο... Thumb right )...Οσοι τυχεροι βρεθηκαμε σημερα στην Περιοχη των Πιεριων,μειναμε με το στομα ανοιχτο σε καθε ενα απο τα δυο περασματα του αγωνα.....Πετουσε ο Γκαλφας εντος Ειδικης και στο τελος αυτο φανηκε και απο τα αποτελεσματα.1 Κατηγοριας εως 1600 κυβικα με εναν ανταγωνισμο φωτια (106 Πρωην Χατζηρηγα....Full Group A ..η κολαση η ιδια) και πολλα αλλα 1600αρια Α.

Πηρε κεφαλια ο Ζημαρουλης με ενα αυτοκινητο αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο.

Ενα μεγαλο μπραβο Νικο σε σενα αλλα και τον συνοδηγος σου τον Γιωργο τον Παφιλη.Σας ευχομαι καλους αγωνες και καλα αποτελεσματα στην προσπαθεια σας για φετος.

Δηλαδη ρε Νικο αν το κανεις Α τι αλλο θα δουμε απο σενα Question

Μπραβο και στον Διαφα Δημητρη με το CLIO MAXI για τον τριτο χρονο Γενικης.Το αμαξι το ακουγαμε απο την αφετηρια εως τον τερματισμο.

Αψογες και οι τρεις συμετοχες απο την Κοζανη.

Νικο περιμενουμε να ακουσουμε και τα δικα σου σχολια για τον αγωνα....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΝΙΚΟΣ στις Τρι 16 Μάρ 2004, 17:44:19, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 20:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου ρε Νικ manager του kozani team Smile

Καλά δε ξέρω τι γίνεται με τα σπριντ, αλλά ή τα παίρνω με 1η θέση (Κοζάνη - Ελατοχώρι) ή ... εγκαταλείπω ! (Λιβάδι). Κάτι από Gronholm 2003 θυμίζει Smile

ε το κόλπα ήταν στα λάστιχα, έβαλα μαλακές γόμες και αυτά μας κράτησαν στο δρόμο. Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος με αρκετή υγρασία και κρύο και φυσικό ήταν να φυλαχτούν αρκετοί στο πρώτο πέρασμα. Εκεί έκανα μικρή διαφορά και στο δεύτερο πέρασμα και τα 4 106 της κατηγορίας είχαμε ίδιο χρόνο !! χεχεχε

Το club είχε και πολυμελή παρουσία, αφήνω τον καθένα που ήρθε να δώσει κατάθεση. Θα βάλω σε λίγο και τις photos που βγάλαμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 21:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 22:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο Νικόλα! Συγχαρητήρια! Thumb right
Πάντα τέτοια! Very happy
Βλέπω αρκετές συμμετοχές το club! Wink Αντώνης,FRAPEOLE και ο Alex??? Βλέπω καλά;;; Rolling eyes Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 22:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα Νίκο! Αν και δε σε γνωρίζω προσωπικά να σου ευχηθώ και εις ανώτερα!

Αυτός εκεί με το μπλε χάρχαλο πρέπει να είναι ο Γιάννης (Skull); Αν δεν είναι και κάνω λάθος τότε συγνώμη, μια χαρά είναι το αμαξάκι του Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 23:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι είναι ο Skull. εγώ έχω πάρει φόρα και ενημερώνω και το site μου.. είπαμε, στο pc είμαι πιο γρήγορος από το τιμόνι Smile

Ευχαριστώ βέβαια για τα καλά λόγια Smile αλλά με κάνετε να... Embarassed χεχεχε

και κάτι που μόλις σκέφτηκα.. πρέπει να έχω τον 3ο συνολικό χρόνο της ημέρας... χοχοχοχο

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 02:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο για την συμμετοχή του και την νίκη του!
Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος και υγρός και για αυτό όλα τα πληρώματα πήγαιναν συγρατημένα!Στο σημείο που καθόμασταν ο glf έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο πίσω από το clio του Διάα και το escord cosworth.Όπως δήλωσε ο glf μπορούσε να περάσει και πιο γρήγορα αλλά είχε αφήσει γκαζι γιατί ήθελε να κλείσει τον ζεστό αέρα του καλοριφέρ!!!

Από θεσ-νίκη είμασταν από αριστερά προς τα δεξιά στα αυτοκίνητα,
GIANNIS206,FRAPEOLE,Skull.Επίσης ήταν και WILLIAMS.
Συνολικά ήμασταν 8 άτομα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 08:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλέπω οι ευχές μου έπιασαν,ε Γκαλφάκο???

Για αλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου,φιλαράκο... Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 09:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γκαλφα Θεε παρε την ΕΘΕΑ

Συγχαρητηρια Νικολα και εις αλλα με υγεια,καλή αγωνιστική χρονιά

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 10:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια Νίκο.....
Πανάξιος...!!!!!!!
Άντε να σε δούμε και σε αγώνα στην Αθήνα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 10:54:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια Νίκο,πάντα νίκες!

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 11:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να πω είναι λίγο! Συγχαρητήρια Νίκο!!!

Καλά μου το είχε γράψει ο Fransoua... Αs the Famous Sourdos Racer

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 11:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ !!!!

Πάντα τέτοια !!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 22:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητηρια Νικο!, πααααντα τετοια!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάρ 2004, 17:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο οτι ειδα τα INCAR πλανα χθες το βραδυ ο Νικος πηγαινε αρκετα αργα.Αφηνε γκαζι απο τα μεσα των ευθειων και εχασε και αρκετο χρονο στο δευτερο περασμα οταν προσπαθουσε να χαμηλωσει το καλοριφερ Laughing
Πιστευω οτι αν εβαζε το κεφαλι κατω θα πηγαινε αρκετα ποιο γρηγορα.Αλλα δεν υπαρχει λογος.Ο ανταγωνισμος ειναι που ανεβαζει τα ορια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάρ 2004, 19:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γιατί να πάω γρήγορα με την κάμερα ανοιγμένη ? για να μάθεις τα μυστικά και να αρχίσεις να πηγαίνεις γρήγορα και συ ? Smile

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 02:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
και γιατί να πάω γρήγορα με την κάμερα ανοιγμένη ? για να μάθεις τα μυστικά και να αρχίσεις να πηγαίνεις γρήγορα και συ ? Smile

Χα χα χα καλό!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 09:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω και καλύτερο!

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
... Αφηνε γκαζι απο τα μεσα των ευθειων και ...

άρα που έκανα τη διαφορά ? Στις στροφές φιλαράκι ! αααααχαχαχαχαχαχα

Επιστροφή στην κορυφή
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 09:19:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευγε...Συγχαρητήρια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2004, 10:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο μπραβο και εις ανωτερα.... Thumb right

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης