PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Xsara με Φωτοραντάρ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2004, 08:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Xsara με Φωτοραντάρ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασημη XSARA station με συμβατικα νουμερα κ φαρο κανει βολτες σε γνωστα στεκια κ ευθειες κ σταματαει αυτοκινητα!
Προσοχη οσοι περνατε απο εκει γιατι τα προστιμα τσουζουν!
Τo XSARA ανηκει στην ομαδα ΠΗΓΑΣΟΣ εξοπλισμός των συγκεκριμένων αυτοκινήτων επιτρέπει την μέτρηση της ταχύτητας ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2004, 09:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα μιλαμε οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα....(οταν ειναι να βγαλουν λεφτα) Silly

τα αντι ρανταρ δεν κανουν δουλεια σε αυτην την περιπτωση.... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2004, 20:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντα σε εθνικους δρομους ο διευθυντης* του τμηματος που κυκλοφορει με πολιτικα οδηγει ενα XSARA vagon συνηθος σκουρο μπλε και το παρκαρει σε παρκινγ ή στην ακρη του δρομου κρατωντας το radar!
Μεσα σε 0.5χιλιομετρα σε εχουν σταματησει κανονικη μπατσοι και σε γραφουνε!

*Αυτο γινετε γιατι λεει κατω απο την κληση για οτιδηποτε προβλημα εχει ο οδηγος να μιλησει με τον διευθυντη της τροχαιας της περιοχης ο οποιος σε εχει τραβηξει αυτος με το radar και δεν μπορεις να του πεις οτι δεν ετρεχες αφου αυτος σε "εκαψε"! Very happy

Την εχω πατησει δυο φορες σε δυο διαφορετικους δρομους! Crying or Very sad

Τα αντι-radar πιανουνε! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 08:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:

παλι καλα.... Idea Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 09:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Παντα σε εθνικους δρομους ο διευθυντης* του τμηματος που κυκλοφορει με πολιτικα οδηγει ενα XSARA vagon συνηθος σκουρο μπλε και το παρκαρει σε παρκινγ ή στην ακρη του δρομου κρατωντας το radar!Μεσα σε 0.5χιλιομετρα σε εχουν σταματησει κανονικη μπατσοι και σε γραφουνε!

*Αυτο γινετε γιατι λεει κατω απο την κληση για οτιδηποτε προβλημα εχει ο οδηγος να μιλησει με τον διευθυντη της τροχαιας της περιοχης ο οποιος σε εχει τραβηξει αυτος με το radar και δεν μπορεις να του πεις οτι δεν ετρεχες αφου αυτος σε "εκαψε"! Very happy

Την εχω πατησει δυο φορες σε δυο διαφορετικους δρομους! Crying or Very sad

Eγω δεν αναφερομαι στο χειροκινητο , μιλαω για ενσωματομενο το ρανταρ στο αμαξι με οθονη στο ταμπλο κ διαφορα κουμπακια κ λαμπακια !
Ο τροπος λειτουργιας ειναι απλος , τον περνας με οσα , βλεπει στην οθονη του στο ταμπλο (αραχτος αυτος δεν χρειαζεται να καθετε να σημαδευει ) με ποσα κ αναβε φαρο κ σου ερχεται κ τσακωνεις την κλιση σου !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 09:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αντι ρανταρ ΔΕΝ πιανουνε. Crying or Very sad

Και αυτο γιατι δεν υπαρχει σημα που φευγει απο το "πιστολι" στο παρακατω μπλοκο, οπου και τυπωνεται το χαρτακι.

Το συστημα ειναι πολυ απλο. Κατι σαν αισθητηρες παρκαρισματος στον εμπρος προφυλακτηρα με σαφως αναβαθμισμενη εμβελεια. Λαμβανει υπ'οψιν την ταχυτητα του αυτοκινητου φορεα (μπατσοι) και τον ρυθμο μεταβολης της αποστασης του εμπρος οχηματος.

So simple and so painfull Crying or Very sad

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 09:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Τα αντι ρανταρ ΔΕΝ πιανουνε. Crying or Very sad

Και αυτο γιατι δεν υπαρχει σημα που φευγει απο το "πιστολι" στο παρακατω μπλοκο, οπου και τυπωνεται το χαρτακι.

Το συστημα ειναι πολυ απλο. Κατι σαν αισθητηρες παρκαρισματος στον εμπρος προφυλακτηρα με σαφως αναβαθμισμενη εμβελεια. Λαμβανει υπ'οψιν την ταχυτητα του αυτοκινητου φορεα (μπατσοι) και τον ρυθμο μεταβολης της αποστασης του εμπρος οχηματος.

So simple and so painfull Crying or Very sad

AKRIBΩΣ Crying or Very sad

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 19:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα ακουσει παλια οτι αν ειχες ανοιχτους τους υαλοκαθαρηστηρες μπερδευοταν το radar! Shocked

Γινετε κατι με αυτο???

Πιο πανω εννουσα οτι τα anti radar πιανουνε στα πιστολια radar! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάρ 2004, 00:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα Χsara ειναι 2 Exclamation
ενα ασημι και ενα μαυρο(ή σκουρο πρασινο) Exclamation Cool Cool
τα εχει δει κανεις??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Wink Wink Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάρ 2004, 18:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Ειχα ακουσει παλια οτι αν ειχες ανοιχτους τους υαλοκαθαρηστηρες μπερδευοταν το radar! Shocked

Γινετε κατι με αυτο???

Το συγκεκριμενο μου φαινεται λιγο αισωπία. Μπορει και να γινεται καποια αντανακλαση του σηματος αλλα οχι και να το μπερδευει... Ακομα και να σημαδευαι συνεχεια τους υαλοκαθαριστηρες. Wink

Αυτο που σιγουρα πιανει αν δεις αυτον που σε πυροβολει ειναι να σταματησεις και να περιμενεις 2 λεπτακια. Οσοι πυροβολουν τους γρηγορους δινουν σημα στο μλοκο καπως ετσι:
Μαυρο μεγαλο, μικρο ασημι κτλ Αντε στην καλυτερη των περιπτωσεων να πουν μοντελο και χρωμα.

Αυτοι στο μπλοκο εχουν υπολογισει οτι απο την στιγμη που θα τους πουν για καποιον "γρηγορο" θελει πχ 15" για να φτασει σε αυτους. Αν σταματησεις χαλας το συστημα. Wink

Τωρα οσον αφορα το φωτο-ρανταρ. Δεν πας να αναψεις οτι θες... Η ακτινα συγκεντρωνεται στον προφυλακτηρα σου και την πορτα του πορτ παγκαζ.

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 02:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο τελος οπως παμε, θα κουβαλαμε συστημα αυτοπροστασιας οπως τα μαχητικα αεροσκαφη.

1) Οθονη warning singals με ενδειξη κατευθυνσης της απειλης, τυπου απειλης και σημα "κλειδωματος".
2) Αντιμετρα ECM (electronic counter measures) γνωστοτερα ως παρεμβολεις.
3) (δικη μου ιδεα) Συστημα chaff με εκτοξευση σωματιδιων αλουμινιου που γεμιζει τον περιβαλλοντα χωρο με ενα συννεφο αλουμινενιου παραπετασματος. (μπερδευει τα ρανταρ ωστε να μην κλειδωνουν).
4) (δικη μου ιδεα) Ηλεκτρονικα ελεγχομενο μπεκ ψεκασμου "εξαφανιστικου" σπρευ πανω στην πινακιδα.

Τωρα αν συνδιασει καποιος τα 2-3-4 με αυτοματοποιημενη ενεργοποιηση που εκπορευεται απ'τον ανιχνευτη που συνδεεται με το 1 θα εχουμε ενα πληρες συστημα αυτοπροστασιας.

Αν δε, εξελιχθουν τα ρανταρ και ενσωματωσουν πολυπλοκοτερα συστηματα αδρανοποιησης των jammers θα πρεπει να κουβαλαμε μαζι μας και ECCM. (electronic counter counter measure) για να αποτρεπουμε τη συγκεκριμενη "παρεμβολη" στον παρεμβολεα μας. Δηλαδη, αντι-αντιμετρα.

Ε ρε γλεντια... ολα ακουγονται απομακρυσμενα αλλα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον οι παρακατω τεχνολογιες εχουν εφαρμοστει στα αυτοκινητα παραγωγης ή πειραματικα ενω προηρθαν αρχικα απο την αεροπορικη βιομηχανια.

1) drive-by-wire (ηλεκτρονικο γκαζι/φρενο/τιμονι) προερχομενο απ'το fly-by-wire.
2) heads-up-display (τζαμια με ενδειξεις απανω τους, προς το παρων πιλοτικα)
3) υπερυθρες οθονες (πιλοτικα)
4) cruise control (υπαρχει) και αυτοματοποιημενο παρκαρισμα (πιλοτικο)
5) GPS maps και navigation tracking
6) radar κοντινης αποστασης για παρκαρισμα
7) δεκτες συχνοτητων για ανιχνευση radar
8) ecm jammers

...the future is bright..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 20:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Το συγκεκριμενο μου φαινεται λιγο αισωπία. Μπορει και να γινεται καποια αντανακλαση του σηματος αλλα οχι και να το μπερδευει... Ακομα και να σημαδευαι συνεχεια τους υαλοκαθαριστηρες. Wink

Κι ομως γιατι πολυ πιθανον να μπερδευετε η ταχυτητα του αυτοκινητου και των υαλοκαθαρηστηρων και ετσι να δειχνει οτι να ναι στο ρανταρ! Wink

Ydwr έγραψε:
Αυτο που σιγουρα πιανει αν δεις αυτον που σε πυροβολει ειναι να σταματησεις και να περιμενεις 2 λεπτακια. Οσοι πυροβολουν τους γρηγορους δινουν σημα στο μλοκο καπως ετσι:
Μαυρο μεγαλο, μικρο ασημι κτλ Αντε στην καλυτερη των περιπτωσεων να πουν μοντελο και χρωμα.

Αυτο ποτε μην το δοκιμασεις γιατι το εχω δοκιμασει και εγω και δεν επιασε!
ΤΑ στοιχεια που δεινει με το σιμπι ο μπ@τσος με το πιστολι ειναι ο αριθμος των πινακιδων σου!
Εγω χωθηκα μαλιστα και σε κατι χωραφοδρομους και ηρθε και με φωναξε στο μπλοκο ο αστυνομικος ο ιδος! Embarassed Τωρα που με ειδε! Crying or Very sad
Αν δεν στην δωσεουν στο χερι αφου εχουν τις πινακιδες σου σου την στελνουν καποια αλλη μερα στο σπιτι και πρεπει μετα αναγκαστηκα να πας στο δικαστηριο να την πληρωσεις γιατι μπορει να εχει ληξει και η προθεσμια σου που κραταει 10 μερες! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης