PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 - Φίλτρο Αέρος
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

FILTRO AEROS
k&N
45%
 45%  [ 28 ]
Pipercross
4%
 4%  [ 3 ]
Ramair
6%
 6%  [ 4 ]
Jamex
1%
 1%  [ 1 ]
Green
11%
 11%  [ 7 ]
JR
8%
 8%  [ 5 ]
BMC-CDA
11%
 11%  [ 7 ]
ALLO;
11%
 11%  [ 7 ]
Σύνολο Ψήφων : 62

Συγγραφέας Μήνυμα
koulis 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 14:55:14    Θέμα δημοσίευσης: 306 - Φίλτρο Αέρος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

POIO FILTRO AEROS NOMIZETE OTI EINAI KALYTERO;
http://www.hi-speed.dk/Guide_Filtertest/Filtertest.html
http://www.knfilter.com/facts.htm#FACTS
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 16:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

K&N.... επειδή συνήθως ότι πληρώνεις, παίρνεις. Και το Κ&Ν είναι το ακριβότερο!! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 17:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε koulis, δεν ειμαι moderator, αλλα καλο θα ηταν να ειχες βαλει το topic στα τεχνικα θεματα!!! Wink Οσο για τα φιλτρα τωρα, θα συμφωνησω με τον SnakeMJK για τα Κ&Ν, αλλα θα διαφωνησω στο οτι ειναι τα ακριβοτερα!!! Το "προνομιο" αυτο το εχουν τα BMC!!! Very happy

Arrow Παρακαλω τους mods, αν γινεται, να μεταφερθει το topic στην
καταλληλη θεματικη ενοντητα!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
koulis 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 21:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry!
OTAN TO EGRAFA NOMIZA OTI EIMOYN STA "TEXNIKA 8EMATA"
Επιστροφή στην κορυφή
koulis 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 21:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EXO ALAXEI 2 K&N ....XERETE POIO EINAI TO PROBLHMA; ...KOBETAI TO PLASTIKO APO TON LAIMO! TO KA8ENA KPATEISE ENA XPONO PERIPOY!
KAI NA SKEFTEITE OTI KOSTIZEI 150euro TO KOMATI! TORA EINAI KAIPOS NA ALLAXO PALI, GIA AYTO KOITAZO KAI ALLES MARKES ...
EBALA TO AYTO EROTHMA KAI STO SOYHDIKO topic
(peugeot sport club of sweden) KAI OI PERISOTEROI (DIXOS NA 8ELO NA EPIREASO THN PSIFOFORIA) EIPAN GIA Pipercross KAI BMC.

FILAKIA STHN PATRIDA!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 23:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμ.. εγώ από το bmc μου με δύο κώνους είμαι ευχαριστημένος. Το έχω για καμια 60.000 χλμ τώρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 09:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν έχω ιδία πείρα αλλά από ότι έχω ακούσει από άλλους κι από όσο το έχω ψάξει ψήφισα pippercross... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 09:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο: αν σας δώσουν όλα τα φίλτρα της αγοράς να τα δοκιμάσετε στο αυτοκίνητό σας, είστε σίγουροι ότι θα δείτε διαφορά τόσο αξιοσημείωτη ώστε να καταλάβετε ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο; Ή μήπως όταν λέμε καλό φίλτρο εννοούμε αυτό που τη βγάζει περισσότερο; Αν και απ'όσο ξέρω τα φίλτρα, αν έχεις και το κιτ καθαρισμού, σε βγάζουν αρκετό καιρό...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 11:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντωνη, προφανως το καλυτερο ειναι αυτο που κραταει περισσοτερο, σε πρωτη φαση, καλυτερη ποιοτητα, σε δευτερη και τελος το οποιο κερδος σε αποδοση!!! Παντως ενα ειναι το σιγουρο επειδη το εψαξα, δεν πλενονται ολα τα φιλτρα, ουτε κρατανε ολα το ιδιο!!! Αυτα της Κ&Ν κρατανε 100.000km με ενα καθαρισμα στα 50, και απο εκει και περα ειναι αλλα που υποσχονται απροβληματιστη λειτουργια για 100.000km χωρις το παραμικρο καθαρισμα, η λενε απλα οτι αντεχουν το τριπλασιο απο ενα κοινο φιλτρο αερος!!! Και ενας αλλος σημαντικος παραγων ειναι τα υλικα...Πολλοι κατασκευαστες φτιαχνουν συρματινα, τα οποια ειναι και τα χειροτερα (και ακριβοτερα!!!)...Τα Pipercross ειναι καλα, αλλα υστερουν σε ποιοτητα (αναλογικα με τα λεφτα που δινεις παντα...)!!! Μια πολυ καλη λυση που εχω δοκιμασει σε πεζουλα ειναι το φιλτρο της ITG!!! Κραταει γυρω στα 70.000km χωρις καθαρισμα, εχει πολυ καλη αποδοση και μικρο κοστος!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 11:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά θα με τρελάνεις ... Ακου 70.000 χλμ χωρίς καθάρισμα Rolling eyes

are you crazy ?

Δια ροπάλου καθάρισμα το πολύ στα 20.000 χλμ για να είναι ΟΛΑ ΟΚ Wink

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 11:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως εννοούσες 7000km?Τα k&n και τα περισσότερα φίλτρα,καθαρίζονται κάθε 10000-15000km αλλιώς δεν λειτουργούν αξιόπιστα.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 12:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καλυτερο φιλτρο ειναι ΟΧΙ φιλτρο... Twisted evil Twisted evil

οκ αντε ας πω... το καλυτερο φιλτρο για τουρμπο ειναι σιτα αλουμινιου στενη πιασμενη με μεταλλικο σφικτηρα...

για πολυ πεταλουδα απλα ΤΙΠΟΤΑ... (τρομερη διαφορα ηχου με το να εχεις ή οχι φιλτρακια σε καθε πεταλουδα ξεχωριστα....)

για σαξοραλοειδη μονο πεταλουδα...σκουπα με οποιοδηποτε φιλτρακι ή αν δεν χανει αερα στην συνδεση σκουπας-σωληνα παλι θα ελεγα τιποτα ή μια μικρη σιτα πιασμενη με σφικτηρα στην εισαγωγη του σωληνα...

Εχετε ακουσει σκουπα χωρις φιλτρο πως κανει.... Armed Armed

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 12:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αντωνη, προφανως το καλυτερο ειναι αυτο που κραταει περισσοτερο, σε πρωτη φαση, καλυτερη ποιοτητα, σε δευτερη και τελος το οποιο κερδος σε αποδοση!!! Παντως ενα ειναι το σιγουρο επειδη το εψαξα, δεν πλενονται ολα τα φιλτρα, ουτε κρατανε ολα το ιδιο!!! Αυτα της Κ&Ν κρατανε 100.000km με ενα καθαρισμα στα 50, και απο εκει και περα ειναι αλλα που υποσχονται απροβληματιστη λειτουργια για 100.000km χωρις το παραμικρο καθαρισμα, η λενε απλα οτι αντεχουν το τριπλασιο απο ενα κοινο φιλτρο αερος!!! Και ενας αλλος σημαντικος παραγων ειναι τα υλικα...Πολλοι κατασκευαστες φτιαχνουν συρματινα, τα οποια ειναι και τα χειροτερα (και ακριβοτερα!!!)...Τα Pipercross ειναι καλα, αλλα υστερουν σε ποιοτητα (αναλογικα με τα λεφτα που δινεις παντα...)!!! Μια πολυ καλη λυση που εχω δοκιμασει σε πεζουλα ειναι το φιλτρο της ITG!!! Κραταει γυρω στα 70.000km χωρις καθαρισμα, εχει πολυ καλη αποδοση και μικρο κοστος!!! Wink

Ρε συ αυτος που το πηρα μου ειπε καθε 20.000χιλιομετρα να το πλενω και γι αυτο την πρωτη φορα εκανα τσιγκουνιες.... Embarassed

Ειναι αληθεια???
Τωρα εχω το κουτι απο τα καθαρηστικα και βαριεμε να τα διαβασω! Mad

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 15:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σας πω...Το χαρτι που ειχε μεσα στο κουτι του φιλτρου (K&N) το λεει ξεκαθαρα, πρωτο και μοναδικο καθαρισμα στα 50.000km!!! Kαι στο site της K&N αν πατε το ιδιο θα δειτε!!! Οσο για το ITG δεν εχω προσωπικη εμπειρια, απλα λεω τι διαβαζω στις προδιαγραφες του!!! Το συγκεκριμενο δεν πλενεται, δεν υπαρχει καν κιτ καθαρισμου οπως στα Κ&Ν!!! Wink Απλα, μετα το τελος των χιλιομετρων που θεωρητικα καλυπτει το πετας!!! Ειναι αρκετα φθηνο παντως...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 17:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι οντως το λεει:

Παράθεση:
Performance hints

Service every 50,000-100,000 miles on street driven applications.Service more often in off-road or heavy dust conditions or when air filter reaches 18" of restriction.Let the dirt "build-up" work for you;it will not hurt the performance and actually help filter the air.

ΚΑι τι τζαμπα αγορασαμε σετ καθαρησμου...

Γιατι ομως λες οτι πρωτο και μοναδικο...εχει μεγαλητερη ζωη απο τα 100.000χιλιομετρα!
Για την μηχανη σκεφτομαι εγω αν θα αντεξει τα 100.000χιλιομετρα και οχι το φιλτρο! Laughing

Βρε καθε 20.000χιλιομετρα θα το κανω να βγαλει τα λεφτα του! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 21:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαυτον ακριβως το λογο λεω το πρωτο και μοναδικο στα 50!!! Ποιος θα κραταγε φιλτρο για πανω απο 100.000km??!??! Παντως εχεις δικιο για το καθαρισμα καθε 20.000km!!! Κακο δεν κανει, και απο την αλλη τζαμπα το πηραμε το κιτ καθαρισμου???

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
MAG206cc1.6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 02 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 22:13:34    Θέμα δημοσίευσης: ΟΟΟΟΟΟΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΚΡΕΕΝ?
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 14:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι θα λεγατε για κατι τετοιο στο PUG?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 16:53:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφερον... Rolling eyes Τι προδιαγραφες εχει??? Θα ειναι κανα κιτ φανταζομαι?!?

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 17:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλτρο αερος AROSPEED σε στυλ intercooler για HONDA!
Mε μοντιφα μπαινει κ σε αλλα καρα ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης