PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206cc οροφη η τελικα απλώς κουπε

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 13:19:51    Θέμα δημοσίευσης: 206cc οροφη η τελικα απλώς κουπε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσήρθα και εγω στο κλαμπ των ταλαιπωρημένων?! καλά λέω? τεσ πα

ασ παραθέσω και εγω τα προβλήματα μου να γελάσετε ολοι λίγο ... τοτε εγω έκλαιγα αλλά πλεόν ειπα δεν γα***ται το γαμίδι ... και ησύχασα.

28/1/2004 παρέλαβα το ασημί μου 206cc Roland Garros ... μετά από δυο τρείς βόλτες και φυσικα 10 15 φορές ανοιγμα κλείσιμο της οροφής στο γκαράζ, αποφάσισα να αλλάξω αυτό το γραμμόφωνο που έχει στανταρ η Peugeot. Έτσι λοιπον πήρα την απόφαση να επισκευφθώ την Ηχοκίνηση μίας που εκεί είμαι τακτικός πελάτης...

Η λύση ήταν απλή ... 4κάναλος ενισχυτής subwoofer 10ιντσο... (εν χωράει και μεγαλύτερο με απλή κατασκεύη κούτας) διαιρούμενα ηχειάκια μπροστά και επιτέλους ακουγόταν...

Φυσικά η οροφή κλειστή...και με κανονισμένο ταξίδι στρωσίματος σε Θεσσαλονίκη για τις 30/1 αποφάσισα να παίξω μιά ακομη φορά πρίν γεμίσω χώρο αποσκευών με την οροφούλα μου, το νεό gadjetακι που τοσο καίρο ονειρευόμουν...

Αόίγω τις ασφάλειες... πατάω το κουμπάκι, ανοίγουν τα παράθυρα... (αρχίζει το δικό μου τεράστιο χαμόγελο βλέποντας τι αγόρασα ο πο**τη*...) αρχίζει και η ορόφη σβββββββββινγκ ανοίγει το προτ παγκαζ ανάποδα όπως πρέπει σηκώνεται η οροφή , κρύβεται η οροφή ... αμ δε ομως που εκλεινε το καπάκι....
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Shocked Sad Mad

ξανακλείνω οροφή άκούω και το μπιπ΄οτι ολοκληρώθηκε η διαδικάσια... ξανα μανα να την ανοιξω... αμ δε και πάλι...

αρχίζω να φορτώνω... οχι βαλίτσες για Θεσσαλονίκη αλλά νεύρα στο κρανίο...

πάω στην peugeot κηφησίας automobile κάτι τες πα...

α λένε ! όλη η οροφή λειτουργεί με διακόπτες που δίνουν ο ένας μετά τον άλλο την εντολή στον επόμενο και κάποιος δεν δουλεύει...

Παίδες λεώ , το αυτοκίνητο έχει κάνει 150 χλμ οχι χιλίαδες απλά 150χιλιομετράκια... βγήκε απο την lion, το πήρα στη δουλεία και μετά εβαλα το ηχοσύστημα... αλλάχτε το διακόπτη να παώ σαλόνικα...

Αμ δε (3η φορα...) ο διακόπτεις λέει του roland garros είναι βελτιωμένος !!!!!!!!!! και δεν έχουμε ανταλακτικό...

κα΄λά λέω αυτοί είναι άσχετοι... και ξεκινάω για την μινι μοκε αγ παρασκευής...

Η ιδιά απάντηση και απο εκεί...

τι να κάνω, κλείνω την οροφούλα αόίγω και το κουρτινάκι που χρειάζεται, φορτώνω το αμαξι και με κλειστο το ολοκαινουργιο αυτοκιήντο πάω Θεσσαλονίκη τρεις μέρες (περιτό να πω οτι ο καιρό έλαμπε...)

γυρνάω... το παώ στην ΝΤΑΚΑΡ... το κρατάνε 9 μέρες!!!!!! όπου εγώ οδηγώ ενα αστρα με μανιβελένια τζάμια της peugeot assistanse...

τη 10ή μερα δηλαδή 2 βδομάδες μετά παίρνω το αυτοκινητάκι μου με την οροφή να δουλεύει και την υποσημείωση πρέπει να μας το ξαναφέρετε να αλλάξουμε ολόκληρο το μηχανισμό που φέραμε απο τη γαλλία...

έρχονται τα χίονια , μου το τρακάρει ένα Χ5 BMW που "γλίστρισε"!!!

ευτυχώς όχι πολύ... το πάω σε φίλο αστέρι φανοποιό να το φτιάξει όπου με ενημερώνει οτι : πόρτα οδηγού πίσω φτερό έχουν ξαναβαφτεί!

το τρώω και αφου το τελείωνει πάω στην dakar οπού κλείνω ραντεβού για αλλαγή τσιμούχας στην τρακαρισμένη από την peugeot πορτα μου η οποία κάνει θόρυβο όταν αόίγω την οροφή...

Πάω στην ντακαρ 3 φορές με ραντεβού οπού μου λένε οτι επειδή είναι πολύ δουλεία η οροφή, ελάτη την επόμενη βδομάδα τάδε μέρα... σήμερα 12/3 [i][b]θα[/b][/i][u]παραλάβω το ccακι μου έτοιμο...

Απολογισμός : έχω στην κατοχή μου το αυτοκίνητο 40ημέρες από τις οποίες δουλεψε σωστε στα χέρια μου τις 5 και το χάρηκα σαν αυτοκινητο με η χωρίς οροφή 10!!!

PEUGEOT ευχαριστώ μας υποχρεώσατε!

συν τοις άλλοις (plus the others... ) ανακάλυψα οτι εχω ένα τρακαρισμένο 206cc των 22000 περίπου ευρώ το οποίο τρίζει παντου, με χάλια συστημα ξεθολώματος του τζαμιού εμπρός και με ανταλλακτικά που έρχονται πα΄νω σε μυρμιγκια για να θέλουν 8 μέρες για ένα διακοπτάκι μεγέθους σπιρτόκουτου!

θα ήθελα να ακούσω απόψεις...[/u]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 14:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου αρχικά να σε καλωσορίσω στον club και να σου πω πως πραγματικά λυπάμαι για την οδύσσεια που πέρασες. Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος peugeot αλλά ευτυχώς δεν αντιμετώπισα παρά μικροπροβλήματα αναξια λόγου μέχρι τώρα.
Αν εξαιρέσουμε το τρακάρισμα τα υπόλοιπα είναι πραγματικά ντροπιαστικά κατα την γνώμη μου και για την peugeot και για τις ελληνικές αντιπροσωπείες.
Πάντως να σε διαβεβαιώσω πως τέτοια προβλήματα δεν εμφανίζονται συχνά οπότε ας μην χαρακτηρίσουμε ως προβληματικά τα γαλλάκια μας. Απλά συμβαινουν κάτι τέτοια...ήσουν ο γκαντέμης... Confused
Το μονο που μπορώ να πω εγώ είναι να επιμείνεις μέχρι να βρεις το δίκιο σου και να αποζημιωθείς.
Καλό κουραγιο φίλε κι ελπίζω σύντομα να χαρείς "υγιές" το πεζάκι σου!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 16:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

odusseia kai h sunexeia ths,,, molis parelaba to peugeot mou sto opoio fusika h tsimouxa para8urou otan phga htan h idia... sthn dakar me diabebaiwsan oti den uparxei antallaktiko (to opoio eixa paraggeilei...) kai oti 8a to ksanaparaggeiloun... mexri pou katebhka egw sta antallaktika kai meta apo 10 lepta usterias mou ... to antallaktiko bre8hke!

kalo?! kalo h kako exw kai nea tsimouxa kai ton pezoulo etoimo

kalo mas sk kai blepoume ti h8ele prokupsei akomh\
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 19:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσορισες στο club μας!!! Τωρα το προβλημα που ειχες ηταν (πιστευω) κατι τυχαιο!!! Δεν εχω ξανακουσει παρομοιο οσο καιρο ειμαι στο club!!! Δεν ξερω τι αυτοκινητο ειχες πριν, αλλα οι Γαλλοι βγαζουν, παραδοσιακα, μερικα προβληματικα τουτου απο τις γραμμες παραγωγης!!! Θυμαμαι πριν 10χρονια περιπου οταν παραλαβαμε ενα ολοκαινουριο Xantia (με 15km στο μετρητη), πηγαμε να ανοιξουμε το A/C, αλλα τιποτα!!! Και ολα αυτα εξω απτην αντιπροσωπεια!!! Το ανταλλακτικο...μια εβδομαδα μετα!!! To after sales για τους Γαλλους ειναι κατι αγνωστο...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάρ 2004, 16:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητε φιλε...Roland Garros
εδω και μερες μου εχει μπει στο μυαλο οτι πρεπει να αλλαξω αυτοκινητο...
εεε ναι λοιπον ηρθε η ωρα να πουλησω το πολυδιαστατο 206 μου...
μετα απο σκεψη και βαζοντας κατω το κομποδεμα μου την ζητιανια μου και την φαντασια μου κατελληξα οτι το 206cc δεν ειναι δα και τοσο ασχημο...
Εχει κατι αυτο τελικα το μοντελο που με κραταει απο καπου...
Κοιταζοντας λοιπον τιμες και τετοια κατεληξα οτι το roland garros εχει πολλα απο αυτα που σαν γυναικα(ασχετη χαρακτηριζομενη απο πολλους)
ικανοποιουν το ματι μου και τις "ελαχιστες" Twisted evil μηχανικες μου γνωσεις...
Διαβαζοντας τωρα ολη αυτη την ιστορια με τρομοκρατεις ναι μεν αλλα δεν με πτοεις...να θελω ακομα να το αποκτησω...
Βλεπεις εγω ειμαι μια απο αυτους που βριζουν και αναθεματιζουν την ωρα εμπλεξα με τις αντιπροσωπιες...
Αντιμετωπησα πολλα προβληματα με το 206 μου και γω στην αρχη αλλα ποτε δεν μπηκα στο τριπακι να πω οτι ολα τα 206 ειναι ελαττωματικα...
Αυτη η σκατοφατσα τουτουνου του αυτοκινητου μου κανει κατι...
που οσο κ αν θελω δεν μπορω να του κρατησω κακια...το αγαπαω πολυ η αληθεια ειναι...
Εχω περασει πολλες ωρες μεσα σ αυτο το αυτοκινητο με κινηση ηη χωρις..
σε μεγαλες διαδρομες αλλα και σε μικρες...(πχ..δυο τετραγωνα πιο κατω).. Wink
Τελος παντων χωρις να θελω να γινομαι αδιακριτη θα ηθελα να ξερα ποση ασφαλεια πληρωνεις?
Δεν ξερω πως πανε αυτα...η αληθεια οτι δεν εχω κανει ακομα ερωτηση σε ασφαλιστικη...
Αλλα θα ηθελα να ειμαι ψιλοπροετοιμασμενη και γι αυτο το κουστουμι που θα χρεωθω...
Τελος γιατι εσενα σου στοιχησε τοσο πολυ??
...εγω που ρωτησα η τιμη βγαινει γυρω στα 19540ευρα...
μηπως υπαρχουν και παρελκομενα??
Η αληθεια ειναι πως με εχεις βαλει σε σκεψεις...
Αλλα και παλι δεν πτοουμαι...θα την βρω την ακρη...
και σε λιγο καιρο θα ανοιγοκλεινουμε μαζι τις οροφες μας...
αυτα φιλε...
Ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάρ 2004, 16:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Παρη τελικα με αυτην την βλαβη πληρωσες τιποτα???

Ρωτω γιατι ξερω οτι οταν εχεις εγγυηση στα ηλεκτρολογικα και βαζεις ηχοσυστημα,δηλαδη καποιος εκτως της αντιπροσωπιας σου πειραζει τα ηλεκτολογικα,η εγγυηση σπαει και δεν καλυπτει τιποτα ηλεκτρολογικο!

Δεν νομιζω να ξεκινησαν ολα αυτα τυχαια και δινω ευθυνη στο μαγαζι με το ηχοσυστημα! Twisted evil

Αφου τελειωσαν ολα καλα μην στεναχωριεσε καθολου... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nasos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Piraeus

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 18:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου περαστικά και σε σένα... Razz Εγώ το ξεφορτώνομαι το ρημάδι ευτυχώς σε 2-3 μέρες και θα είναι ένα κομμάτι της οδηγικής ζωής μου που θα θέλω να ξεχάσω. Τον Ιούνιο θα έκλεινα 2 χρόνια.

Εγώ είχα (έχω; ) τρομερά προβλήματα με τα ηλεκτρικά, με την οροφή ποτέ όμως. Η χαριστική βολή, ήρθε πριν μερικές μέρες όταν έπρεπε (επιτέλους) να μου αλλάξουν πλεξούδα μηχανής σε συνδυασμό με το ότι είδα σε αγγελία το αυτοκίνητο των ονείρων μου (Leon 2.8 V6).

Το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι προβληματικό, άλλωστε έχω την άποψη πως σήμερα όλα σίδερα και καλώδια είναι. Η εξυπηρέτηση πελατών, και η οργάνωσή τους όμως είναι ΑΘΛΙΑ!. Το πήρα Ιούνιο 2002 και από τον Αύγουστο μέχρι τώρα παιδεύομαι μ'ένα πρόβλημα με διακοπές του κινητήρα. Εχω αλλάξει ΕΞΙ map sensors, ΤΡΕΙΣ εγκεφάλους, ΜΙΑ ΣΚΙΣΜΕΝΗ πολλαπλή εξαγωγής (ΤΡΕΙΣ εβδομάδες μέσα μέχρι να έρθει από την Γαλλία), και τώρα ΜΙΑ πλεξούδα μηχανής. Εχω συναγερμό PEUGEOT, ακόμα και ένα ηλίθιο καλώδιο που πρέπει να μπει τάχαμου-τάχαμου αν βάλεις after-market κασετόφωνο. Και όλα αυτά πριν μου παρουσιαστούν τα προβλήματα, μόνο και μόνο για να μην μου πούνε κάτι στο μέλλον για την εγγύηση.

Την τελευταία φορά που απύδησα, ήταν που μου έκανε πάλι το ΙΔΙΟ πρόβλημα με τα ΙΔΙΑ συμπτώματα, και οι ΗΛΙΘΙΟΙ (ΕΨΙΛΟΝ) απλά σβήσανε την βλάβη από τον εγκέφαλο!!!!!!! Αυτό έγινε Παρασκευή απόγευμα, διαπίστωσα το βράδυ πως το πρόβλημα υπήρχε ακόμα, και αφού τους ξέχεσα την Δευτέρα το πρωί, είπαν πως θα παραγγέλνανε πλεξούδα. Το οποίο δεν το είχανε κάνει επειδή ήταν ακριβή (200.000). Τους είπα επί λέξη "Στ'@@ μου πόσο έχει. Αλλαξε πλεξούδα, μοτέρ, αυτοκίνητο. Είναι στην εγγύηση." Και τα μπουμπούκια κάνανε πως δεν το ξέρανε ότι ήταν στην εγγύηση.

Τους είπα να μ'ενημερώσουν στο περίπου για την πλεξούδα πότε θα έρθει. Τουλάχιστον αν θα έρθει από Γαλλία ή από Ελλάδα. Οχι όπως με το χταπόδι που με είχανε γράψει και αν δεν άσχολούμουν εγώ, ακόμα θα περίμενα να έρθει.

Για μια εβδομάδα, και μετά από διάφορα κουνήματα του καλωδίου και βάλε-βγάλε του map sensor το αυτοκίνητο ψιλοδούλευε. Ωσπου την περασμένη Δευτέρα έκλασε πάλι, με αποτέλεσμα να μην κρατάει ρελαντί και να σβήνει μόνο του όταν έβαζες νεκρά! Με τα χίλια ζόρια πήγα σπίτι και την άλλη μέρα στο συνεργειο (όπου βέβαια ακόμα περίμενα τηλέφωνο να μ'ενημερώσουν για την πλεξούδα).

Το τι έγινε στο συνεργείο είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να σας το περιγράψω με ένα post. Το συνεργείο μέσα στον κόσμο, εγώ να κατεβάζω θεούς και δαίμονες, να φωνάζω και να βρίζω όποιον έβρισκα μπροστά μου, να έχω βγει ΤΕΛΕΙΩΣ από τα ρούχα μου. Και αυτό επειδή είχανε ένα ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟ στυλάκι. Η πλεξούδα δεν ξέρανε καν την τύχη της, και πηγαίνοντας εγώ στα ανταλλακτικά, είδαμε πως ως δια μαγείας είχε έρθει την προηγούμενη μέρα! Εξαλλος τελείως, έβγαλα μια κάρτα το παράτησα κι έφυγα, γνωρίζοντας πως για ν'αλλάξουν πλεξούδα θέλουν πάνω από μία μέρα.

Μέσα σε μισή ώρα με είχανε πάρει στο κινητό όλο γλύκες, και μου είπαν πως θα μείνει μέσα 2-3 μέρες και έχουν κανονίσει τα πάντα με την Peugeot Assistance και θα πω μόνο το όνομά μου. Περιττό να σας πω πως μέχρι τότε έπαιρνα κάτι Astra 1.4 και 307 1.4 με κασετόφωνο και χειροκίνητα παράθυρα. Μου δώσανε λοιπόν ένα Opel Astra Cabrio για όσο καιρό γούσταρα εγώ.

Την επόμενη μέρα με πήρανε να μου πούνε απλώς πως δουλεύουνε στο αυτοκίνητο και η κατάσταση προχωράει! Την άλλη μέρα πως ήταν έτοιμο. Τους είπα πως επειδή είμαι με το παπί, δεν θα μπορούσα να το πάρω και θα παίρναγα το επόμενο πρωί. Τους είπα να τα σκίσουνε στην δοκιμή στον δρόμο (γιατί το είχανε απλώς να δουλεύει) και μην τυχόν βγάλει κανένα πρόβλημα την άλλη μέρα γιατί δεν θα τους σώσει τίποτα. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Το πήρα προχτές, χτες βρήκα αγοραστή και μέχρι την Τετάρτη θα το ξεφορτωθώ. Στην Εψιλον πλέον, μόνο πίπ*ς δεν μου κάνουνε. Αλλά τι να το κάνω τώρα; Leon, Μακρής και ξερό ψωμί...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πλακώστε τους στα χοντρά μπινελίκια, και στείλτε μυνήματα στην Γαλλία. Φίλος είχε πρόβλημα με εξουσιοδοτημένο επαρχίας με 206 σε εγγύηση, τελείως τυχαία γνώρισε στο ξενοδοχείο που δούλευε τον γενικό αντιπρόσωπο της Γαλλίας, και την επόμενη εβδομάδα το εξουσιοδοτημένο ήταν πλέον μη-εξουσιοδοτημένο. Laughing Laughing Laughing

ΥΓ: Μην αναφερθώ εκτενώς και για τους άλλους φωστήρες, Κρητικάκος-Κούκας στον Πειραιά. Αυτοί θεωρήσανε καλό όταν το αυτοκίνητο ήταν δύο μηνών και τους είπα πως νιώθω ένα τρέμουλο στο πόδι όταν φρενάρω σιγά και με λίγα χιλιόμετρα, σαν να έχει στραβώσει η δισκόπλακα, να το μπλοκάρουν (δεν έχει ABS) με πολλά χιλιόμετρα και να κάνουν τα εξακοσίων ευρώ 16άρια καινούργια λάστιχα, τετράγωνα!

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 18:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Ρωτω γιατι ξερω οτι οταν εχεις εγγυηση στα ηλεκτρολογικα και βαζεις ηχοσυστημα,δηλαδη καποιος εκτως της αντιπροσωπιας σου πειραζει τα ηλεκτολογικα,η εγγυηση σπαει και δεν καλυπτει τιποτα ηλεκτρολογικο!

Νομίζω οτι υπερβάλουμε λίγο, βέβαια με την τεχνολογία της πολυπλεξίας (multiplexed) έχουμε βρεί όλοι τον μπελά μας, κάτοχοι και ηλεκτρολόγοι. Αλλά δεν "σπάει" τόσο εύκολα η εγγύηση. Πρέπει όμως να λαμβάνονται υπόψιν τα απαραίτητα μέτρα για να προλαμβάνονται δυσάρεστες καταστάσεις. Παράδειγμα για ηχοσύστημα πέραν της Peugeot πρέπει να γίνουν κάποιες προεργασίες πριν την τοποθέτησή του (μην αναφερθώ πάλι στα ίδια, είναι κατεγραμμένα στην κατηγορία "ηχητικές βελτιώσεις"), οι οποιες αν δεν γίνουν (δεν είναι απόλυτα σίγουρο), είναι άγνωστο τι βλάβες μπορεί να παρατηρηθούν.

Minus the roof, the sky is the limit.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TZAG στις Κυρ 14 Μάρ 2004, 18:57:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 18:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νάσο και μη χειρότερα! Mad
Μήπως ο φίλος σου κράτησε τα στοιχεία του "γενικού";; Όχι τίποτα άλλο "ΣΚΟΤΩΝΩ" Sniper για να τα έχω Exclamation
Πολύ Κ@Λ@ΦΑΡΔΟΣ ο φίλος σου! Very happy

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 20:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Skull έγραψε:

Νομίζω οτι υπερβάλουμε λίγο, βέβαια με την τεχνολογία της πολυπλεξίας (multiplexed) έχουμε βρεί όλοι τον μπελά μας, κάτοχοι και ηλεκτρολόγοι. Αλλά δεν "σπάει" τόσο εύκολα η εγγύηση. Πρέπει όμως να λαμβάνονται υπόψιν τα απαραίτητα μέτρα για να προλαμβάνονται δυσάρεστες καταστάσεις. Παράδειγμα για ηχοσύστημα πέραν της Peugeot πρέπει να γίνουν κάποιες προεργασίες πριν την τοποθέτησή του (μην αναφερθώ πάλι στα ίδια, είναι κατεγραμμένα στην κατηγορία "ηχητικές βελτιώσεις"), οι οποιες αν δεν γίνουν (δεν είναι απόλυτα σίγουρο), είναι άγνωστο τι βλάβες μπορεί να παρατηρηθούν.

Αληθεια ειναι γιατι ενας φιλος με golf περιμενει να περασει η εγγυηση των ηλεκτρονικων για να βαλει ηχοσυστημα και πηγαινε στην αντιπροσωπια και εβαζε κατι μουφες ως τωρα! Very happy

Πολυ λογικο το βρισκω γιατι αν παρεις εναν υπολογιστη και τον ανοιξεις\σκαλισεις εσυ ή αλλο μαγαζι σου την σπανε την εγγυηση! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 12:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="SUPERGIRL"]Αγαπητε φιλε...Roland Garros
εδω και μερες μου εχει μπει στο μυαλο οτι πρεπει να αλλαξω αυτοκινητο...
εεε ναι λοιπον ηρθε η ωρα να πουλησω το πολυδιαστατο 206 μου...
μετα απο σκεψη και βαζοντας κατω το κομποδεμα μου την ζητιανια μου και την φαντασια μου κατελληξα οτι το 206cc δεν ειναι δα και τοσο ασχημο...
Εχει κατι αυτο τελικα το μοντελο που με κραταει απο καπου...
Κοιταζοντας λοιπον τιμες και τετοια κατεληξα οτι το roland garros εχει πολλα απο αυτα που σαν γυναικα(ασχετη χαρακτηριζομενη απο πολλους)
ικανοποιουν το ματι μου και τις "ελαχιστες" Twisted evil μηχανικες μου γνωσεις...
Διαβαζοντας τωρα ολη αυτη την ιστορια με τρομοκρατεις ναι μεν αλλα δεν με πτοεις...να θελω ακομα να το αποκτησω...
Βλεπεις εγω ειμαι μια απο αυτους που βριζουν και αναθεματιζουν την ωρα εμπλεξα με τις αντιπροσωπιες...
Αντιμετωπησα πολλα προβληματα με το 206 μου και γω στην αρχη αλλα ποτε δεν μπηκα στο τριπακι να πω οτι ολα τα 206 ειναι ελαττωματικα...
Αυτη η σκατοφατσα τουτουνου του αυτοκινητου μου κανει κατι...
που οσο κ αν θελω δεν μπορω να του κρατησω κακια...το αγαπαω πολυ η αληθεια ειναι...
Εχω περασει πολλες ωρες μεσα σ αυτο το αυτοκινητο με κινηση ηη χωρις..
σε μεγαλες διαδρομες αλλα και σε μικρες...(πχ..δυο τετραγωνα πιο κατω).. Wink
Τελος παντων χωρις να θελω να γινομαι αδιακριτη θα ηθελα να ξερα ποση ασφαλεια πληρωνεις?
Δεν ξερω πως πανε αυτα...η αληθεια οτι δεν εχω κανει ακομα ερωτηση σε ασφαλιστικη...
Αλλα θα ηθελα να ειμαι ψιλοπροετοιμασμενη και γι αυτο το κουστουμι που θα χρεωθω...
Τελος γιατι εσενα σου στοιχησε τοσο πολυ??
...εγω που ρωτησα η τιμη βγαινει γυρω στα 19540ευρα...
μηπως υπαρχουν και παρελκομενα??
Η αληθεια ειναι πως με εχεις βαλει σε σκεψεις...
Αλλα και παλι δεν πτοουμαι...θα την βρω την ακρη...
και σε λιγο καιρο θα ανοιγοκλεινουμε μαζι τις οροφες μας...
αυτα φιλε...
Ευχαριστω...[/quote]

AGAPHTH supergirl...

to autokinhto kostize tote toso giati polu apla tote den eixe thn ekptwsh twn 1900 euro pou ebgale amesws meta h peugeot...

to zhthma den einai an einai wraio autokinhto pou anepufulakta einai koukli alla isws oti h poiothta telikhs kataskeuhs isws apogohteuei ligo... bebaia na pw oti prin eixa ena A3 opote... mallon kaloma9a... gia thn asfaleia plhrwnw 680 / eksamhno dioti... epeleksa mikth... eutuxws./.. afou eixa kai to atuxhma... kalh kinhsh einai an skeftei kaneis to kostos tou autokinhtou an den etrize kiolas...
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2004, 12:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Skull"]Φιλε Παρη τελικα με αυτην την βλαβη πληρωσες τιποτα???

Δεν νομιζω να ξεκινησαν ολα αυτα τυχαια και δινω ευθυνη στο μαγαζι με το ηχοσυστημα! Twisted evil

Αφου τελειωσαν ολα καλα μην στεναχωριεσε καθολου... Very happy[/quote]

epeidh to sugkekrimeno magazi einai gnwsto gia tis topo8ethseis pou kanoun kai epeidh to antallaktiko den eixe sxesh amesh me hlektrologika alla me mhxanika merh hlektrologikou eksoplismou (diakopths ) den plhrwsa mia alla etrexa se 3 sunergeia kai sunolika emeina 15 meres me karudotsoufla anti gia to autokinhto mou
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης