PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 407 Coupe
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 22:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 407 Coupe Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ams.gr/jpg/AMS/390/NEWS/2004.02.25407Sillo4.jpg
http://www.ams.gr/jpg/AMS/390/NEWS/2004.02.25407Sillo1.jpg
http://www.ams.gr/jpg/AMS/390/NEWS/2004.02.25407Sillo2.jpg
http://www.ams.gr/jpg/AMS/390/NEWS/2004.02.25407Sillo3.jpg

Σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα του προσεχούς σαλονιού αυτοκινήτου της Γενεύης, θα είναι το κουπέ πρωτότυπο της γαλλικής εταιρείας, το οποίο και εφοδιάζεται με κινητήρα V6 3.0 λίτρων και κουβαλά αγωνιστική τεχνολογία, ενώ προϊδεάζει για τον αντικαταστάτη του 406 Coupe.

Το αυστηρά διθέσιο πρωτότυπο που ακούει στο όνομα 407 Silhouette είναι μία άσκηση της Γαλλικής εταιρείας που αφορά το αγωνιστικό μέλλον της φίρμας, αλλά συγχρόνως προϊδεάζει για τον πολυαναμενόμενο αντικαταστάτη του 406 Coupe, που ακόμα και σήμερα καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις. Το κουπέ αμάξωμα του πρωτοτύπου είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ όλη η τεχνολογία και τεχνογνωσία της εταιρείας, από τα διάφορα αγωνιστικά πρωταθλήματα έχει εφαρμοστεί πάνω στις λύσεις της συγκεκριμένης σπουδής.

Σχεδιαστικά το μπροστινό μέρος είναι σαφώς επιθετικότερο, από ότι του 407 στο οποίο και βασίζεται, ενώ η τεράστια εισαγωγή αέρα δίνει ένα ακραίο στιλιστικό αποτέλεσμα με τις δύο μικρότερες εισαγωγές στα πλαινά του προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος χαρακτηρίζεται από την πιο συμπαγή σχεδίαση και την τεράστια αεροτομή η οποία και είναι κατασκευασμένη (και αυτή) από ανθρακονήματα. Όλο το αμάξωμα έχει «φουσκώσει» επιδεικτικά, ώστε να γίνεται αντιληπτός ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου μια βέβαια για να αναβαθμιστούν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του και να χωρέσουν οι εξεζητημένες μηχανικές λύσεις.

Οι τελευταίες αναφέρονται στα διπλά αλουμινένια ψαλίδια σε όλους τους τροχούς, που συνδέονται άμεσα με το σωληνωτό πλαίσιο, στο σειριακό κιβώτιο των έξι σχέσεων, το οποίο και είναι τοποθετημένο στον πίσω άξονα και σε διαμήκη θέση και στον ειδικά εξελιγμένο τρίλιτρο εξακύλινδρο κινητήρα σε διάταξη V, που έχει ισχύ 320 ίππων. Οι διαστάσεις του 407 Silhouette είναι 4,67/7,9/1,37 (Μ/Π/Υ σε μέτρα), το μεταξόνιο του 2,72 μέτρα, ενώ η κίνηση περνάει στον πίσω άξονα και ο κινητήρας βρίσκεται στην σωστή, για αγωνιστικό, θέση. Στο κέντρο του αμαξώματος. Για αμιγώς αγωνιστική χρήση οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες ενώ σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής ειδικά κατασκευασμένο για αν αντέχει υψηλές θερμοκρασίες.

Στο εσωτερικό η ατμόσφαιρα είναι αυτή που δηλώνει η σχεδίαση του αμαξώματος, δηλαδή άκρως πολεμική. Το τιμόνι περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις και τα χειριστήρια λειτουργιών, ενώ ακόμα και η αισθητική και η ποιότητα είναι ιδιαίτερα προσεγμένη. Το 407 Silhouette πατάει πάνω σε τροχούς διαστάσεων 235/35 για εμπρός και 265/30 για πίσω με 19 ιντσών ζάντες, ενώ και το σύστημα πέδησης είναι ειδικά κατασκευασμένο για το περιβάλλον που του αρμόζει. Που δεν είναι άλλο από τους αγώνες.

Πηγή: ams.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 22:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλως γα**ΤΟ!!!!!!!!!! Shocked Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 22:30:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή η άσπρη λουρίδα στην μέση, μου βάζει πονηρές ιδέες στο μυαλό........ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 22:34:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο η ασπρη αυτη λουριδα που βρισκεται στη μεση??? Shocked
το αμαξι ειναι μια απιστευτη πολεμικη μηχανη ακομα και χωρις αυτες!!! Twisted evil Twisted evil Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 18:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μερικές φώτο ακόμα......

"The 407 Silhouette concept car is an exercise in style transcending the dynamic and sporty personality of the new Peugeot 407. With a sufficiently extreme build, the 407 Silhouette concept car has the advantage of a three-part carbon body structure (hood, passenger compartment and engine) resting on a tubular chassis. Its front and rear fenders are enlarged and its hoops are a perfect match for its interior finish.

Streamlined for a daredevil rider, the 407 Silhouette concept car is endowed with a rear running board, vents, frontal air scoops and additional headlights… .Its aerodynamics were planned to the last detail. Altogether it spontaneously evokes the world of road travel towards which it’s destined and promises an intense driving experience.
"

....Απλά εξαιρετικό.......

Πηγή: peugeot-avenue.com

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 18:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι λετε παιδια, ενα απογευμα με το 407 στη πιστα της Monza ή ενα βραδυ με τη Μονικα Μπελουτσι ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 19:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Tι λετε παιδια, ενα απογευμα με το 407 στη πιστα της Monza ή ενα βραδυ με τη Μονικα Μπελουτσι ?

Ποιά Μόνικα ρε... τι να την κάνουμε την Μόνικα!

Οπως καταλάβατε αυτό είναι το επόμενο αυτοκινητάκι μου..!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 20:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμένα πάλι γιατί με έχει τρελάνει αυτό το λιονταρακι στα πίσω φτερά..!!! Απίστευτο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 20:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονικα?????? Razz ουυυυυυυυυυυυυυυ !!
Ειναι τερας τερας τερας Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 23:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Μα και εννοειται ενα απογευμα με το 407 και τη Μονικα συνοδηγο!!! Very happy

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 00:00:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν η Πεζό σχεδιάζει τα ποιήματα της αυτοκίνησης, κύριοι, οι άλλοι απλά υποκλίνονται. Cool Cool

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 08:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Με τέτοια ρόδα θα έχεις όχι μία αλλά 1001 Μόνικες Exclamation Exclamation Exclamation

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 18:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε απλά Γαλλικά:C'est magnifique... Cool Cool Cool Smile colors
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 01:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονικα και πάλι Μόνικα!!!!

Το παραπάνω λιοντάρι όλο και κάποιος σας θα το πάρει οπότε θα με πάει μια βόλτα....Την μελαχρινη και να την είχε κανείς σιγά μην μου την έδινε!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 03:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ! ! !

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ FERRARI ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙCA.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ:

παει το τοπικ το κατεστρεψα..... Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 12:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμαν πως παρασειρεται κανεις οταν μηλαει για γυναικες και αυτοκινητα. Πληροφοριακα ψυφιζω κι'εγω ΜΟΝΙΚΑ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 16:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

παει το τοπικ το κατεστρεψα..... Laughing Laughing Laughing

φυσικα και το κατεστρεψες!!! Splat Εγω λεω απο<<407 Coupe (Η "μαμά" Peugeot πάλι τα κατάφερε)>> να το κανουμε <<Monica Bellucci, Keira_Knightley (η “μαμα” φυση παλι τα καταφερε!)>> Shocked Shocked Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 18:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρων αυτοκινητο κινειται απο ενα τριλιτρο V6 320ps!!! Kαι ειναι ετοιμο να λαβει μερος σε κυπελλο που θα διοργανωσει η πεζο σε λιγο καιρο... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2004, 18:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά το αμαξάκι δεν παίζεται! Shocked
Το είχα ξαναδεί πριν κάνα τρίμηνο αλλά όχι με τέτοιο bodykit!
Είναι το ομορφότερο αμάξι που έχω δει και ας μην έχει το αλογάκι πάνω! Smile
Δυστυχώς πολύ ακριβό για να το αποκτήσω! Sad

Όταν μαζέψω τα λεφτά θα έχει βγει το 409! Mr. Green Razz

Όσο για την Μόνικα;; Τι να κάνει μπροστά στην Katie Price.. Razz

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 16:21:09    Θέμα δημοσίευσης: To 407 Coupe θα βρίσκεται στη Γενεύη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η επιλογή της Peugeot να παρουσιάσει το 407 Coupe στη Γενεύη ως concept προσθέτοντας και την λέξη Prologue στην πλήρη ονομασία του, φαντάζει περισσότερο ως τρυκ παρά ως ουσία. Κι αυτό, γιατί το 407 Coupe που θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του 2006, δεν αναμένεται να έχει ουσιαστικές διαφορές από το πρωτότυπο που θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας. Αξίζει να αναφερθεί πως ο σχεδιασμός έγινε αποκλειστικά από την Peugeot, σε αντίθεση με το 406 Coupe που είχε σχεδιαστεί από τον Pininfarina και διέφερε από την αισθητική γραμμή του 406.

Peugeot 407 Coupe Prologue
Στην περίπτωση του 407 Coupe, οι δεσμοί με το 407 είναι παραπάνω από εμφανείς, καθώς το μπροστινό τμήμα είναι σχεδόν ίδιο με της σεντάν έκδοσης. Οι περισσότερες διαφορές εντοπίζονται στο πίσω μέρος, όπου διαφέρουν τα φώτα και οι καμπύλες του αμαξώματος είναι σαφώς περισσότερες. Αρχικά, το 407 Coupe θα διατίθεται με 6κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, των οποίων η απόδοση θα ξεπερνά τους 200 ίππους. Προς τα μέσα του 2006 πάντως, θα προστεθεί και μία μικρότερη έκδοση 2.2 λίτρων με ισχύ 160 ίππων.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Peugeot θα έχει στη Γενεύη και τον αντικαταστάτη του 106 που θα ονομάζεται 107, καθώς επίσης και μία έκδοση ντίζελ 1.6 λίτρων του 206 CC, που θα ανταγωνίζεται το Tigra 1.3 ντίζελ στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.

πηγή : automoto.flash.gr

poli omorfo pistevo to coupe alla gia na doume epitelous ti tha einai afto to 107 pou mas to exoun allaksei 100fores mia 1007 mia rc mia etsi mia giouvetsi..

I am number : 330 (Big Number Wink)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης