PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Για ποιο αμάξι θα αλλάζατε το 206 σας?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 10:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα......

Εγώ θα έχω τον τελευταίο λόγο....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Droemmen (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 12:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζητώ συγνώμη απ'όλους, έτσι κι αλλιώς τέτοιου είδους θέματα συζητιούνται καλύτερα από κοντά. Στο επόμενο meeting ίσως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάρ 2004, 10:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επανερχομαι στο θεμα Smile

Υπαρχουν πολλααααααααααααα μοντελα στην αγορα και οπως σωστα έχει ειπωθεί οι επιλογες εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα και την φαση που βρισκεται ο καθενας.

Ενα type -r ειναι αυτο που θα με εκανε να αλλαζα το 206.
Αργοτερα γυρω στα 35 ισως να ζητουσα ενα Α3 3,2 (ή S3).
Στα 45 θα αναζητουσα παλιπαιδισμο και κυριλα. Μια BMW Ζ8 και ενα Α4 ή ενα Αll terain (ετσι δεν το λεει η Audi?) για την οικογενεια.

Αργοτερα..... who knows Question

Καταραμενε Δαρβινε δεν αφησες ουτε τα αμαξια απ'εξω... ΕΥΤΥΧΩΣ Very happy

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 12:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς το παρων προσπαθω να αλλαξω το citroen μου με ενα 206 grand turisme! για μετα βλεπουμε, ισως κατι σε muscle car εκ αμερικης!

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 19:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα με τι αλλο φυσικα με ενα 206 rc θα αλλαζα οπως και αλλαξα το 206 μου Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 19:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
μα με τι αλλο φυσικα με ενα 206 rc θα αλλαζα οπως και αλλαξα το 206 μου Wink

Μετα τα σημερινα,αν ειχα 206,χαλαρα το εδινα μπουλο το δικο μου για να παρω ενα CZT σαν του Μιλτου....Εγραψε και ζωγραφισε σημερα... Twisted evil Twisted evil

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 12:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λόγο οικογένειας με ένα leon Cupra...

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 13:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω λογω πιο χαζοκοντραδικου υφους ενα Ibiza cupra......κ απαραιτητα τον Τυροκομο συνοδηγο για τρελο γελιο!!! Laughing Laughing Wink

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 14:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι αν και έχω το 206 7 μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα το έδινα με τα χίλια για ένα Α3. Και όχι για κάποια έκδοση τρελλλλλλή. Ακόμη και το 1,6 FSI μια χαρά με βολεύει. Αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας! Μπορεί να είναι λίγο Off Topic αλλά θα το άλλαζα με μια GSXR! Στα ίδια λεφτά είναι περίπου. Την πήρε ο loco Tease ο θείος μου και είναι μαμό!!!

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
pug206gti (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005

Ένταξη: 26 Απρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 14:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω κατι.πηρα πριν απο 10 μηνες το 206gti εργοστασιακο.15.600.εχω βαλει αυτην την στιγμη full body kit ld tuning πρεπι να τα εχετε δει τα σποιλερ ε?αεροτομη.καθρεπτες m3.μπακετ δερματινα κοκινο μαυρο.λεβιε με φουσκα δερματινη κοκκινη,χειρολαβη,dvd,ice με ενισχυτη και γουφερ,οργανακια,σκουπα,τελικο,προγραμμα και booster για το ηλ.γκαζι,ζαντες,ελατηρια χαμηλωματος πεζο σπορ.και λεω να το δωσω σε 2 χρονια απο τορα μαλλον.μπορει και ποιο νωρις στην τιμη 13.000.καλα ειναι?λεω να παρω το rx-7 to καινουργιο.Smile exei akoysei kaneis τιμη?

3fast3furious
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 15:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Kι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με μια...
'
Porsche Boxster S 1:1 Devil Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 16:02:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με ενα PAGANI ZONDA Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 16:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:

Kι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με μια...
'
Porsche Boxster S 1:1 Devil Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Συμφωνώ με τον christhehealer . ειδικά όταν έχεις οικογένεια πρέπει να παίρνεις διθέσιο !!! για να μην μαλώνεις ποτέ με την γυναίκα σου όταν σου λεει "να πάρουμε και την μαμά να πάμε για φαγητό "

Για αυτό λοιπόν εγώ θα το άλλαζα με ένα mr 2 ή με το νέο mx5.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 16:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω αλλαζω τοσο το 206, οσο και το megane και την Ελλαδα, με την Νεα Υορκη, ενα Jaguar X-type και ενα Mercedes ML-320 της γυναικας μου... Razz Razz Razz Razz

Εντος Γεναρη μετακομιζω. Με την εγκατασταση μου εκει και μολις στρωθω χτυπαω είτε Evo VIII GSR '05, ειτε EVO IX RS '06 (αν τελικα βαζουν το ABS σαν εξτρα διοτι εκει το χειμωνα πιανει πολυ χιονι)...

στεναχοριεμαι που αφηνω τις γαλλιδες μου, ομως τωρα σαν οικογενειαρχης πρεπει να αφησω τα 2+2 και να παρω ταξι... (βλεπε EVO Razz Razz Razz )...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 16:14:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
εγω αλλαζω τοσο το 206, οσο και το megane και την Ελλαδα, με την Νεα Υορκη, ενα Jaguar X-type και ενα Mercedes ML-320 της γυναικας μου... Razz Razz Razz Razz

Εντος Γεναρη μετακομιζω. Με την εγκατασταση μου εκει και μολις στρωθω χτυπαω είτε Evo VIII GSR '05, ειτε EVO IX RS '06 (αν τελικα βαζουν το ABS σαν εξτρα διοτι εκει το χειμωνα πιανει πολυ χιονι)...

στεναχοριεμαι που αφηνω τις γαλλιδες μου, ομως τωρα σαν οικογενειαρχης πρεπει να αφησω τα 2+2 και να παρω ταξι... (βλεπε EVO Razz Razz Razz )...

ρε συ θυμάσαι που σου είπα να με υιοθετήσεις ????

Τα καλούδια του cc σου τι θα τα κάνεις ???

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 16:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιο ταξί......
χαχαχαχαχαχαχαχα..... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 16:17:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ισωσ το αλλαζα με το megane cc ενοσ φιλου διπλα απο το σπιτι μου...ισωσ να το κανω κιολλασ του χρονου...μιλαμε παντα για το 2.0 με τα 180 αλογακια νομιζω

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 17:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Kouzman έγραψε:

ρε συ θυμάσαι που σου είπα να με υιοθετήσεις ????

Τα καλούδια του cc σου τι θα τα κάνεις ???

το cc το οδηγει ο αδερφος μου και το megane ο πατερας μου. Ισως να πουλησουμε το megane με την καινουρια χρονια χωρις ομως να εχουμε καταλειξει σε καποιο μοντελο. Αυτο θα ειναι αποφαση του πατερα μου μιας και αυτος θα το οδηγει (αν και τον κοβω να παιρνει το καινουριο megane cc)....

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 17:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
εγω ισωσ το αλλαζα με το megane cc ενοσ φιλου διπλα απο το σπιτι μου...ισωσ να το κανω κιολλασ του χρονου...μιλαμε παντα για το 2.0 με τα 180 αλογακια νομιζω

163 ίππους έχει το δίλιτρο το τούρμπο. αλλά για ξανασκέψου το. το 307 cc με τα 180 πάει καλύτερα. διάβασε το συγκριτικό των 4τροχών. Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 18:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεκιναμε!

s3, νεο ford focus st, opel astra gtc, μηπως το νεο 308 που ερχεται ;

Laughing Laughing Laughing

μπα ! ασε θα tune-ίσω το δικο μου οσο παει Twisted evil και βλεπουμε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης