PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Project Καπάκι 16V σε 1.4 8V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 22:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
θα'χεις ενα 1400αρι που θα ξεπερναει το μαγικο νουμερο των 100-105 αλογων.
χαλαροτατα!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 01:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
XAAAXXAXAAXAXAXAX Γιάννη Το Γκαζοφίλ μ'άρεσε....

Εσένα μικρέ CCδάκια σου χρωστάω μια κόντρα μόλις τελιώσω το αυτοκίνητο Smile

Μολις σωσεις της εκδυδομενης γυναικος αυτοκινητο σου...ριξε και ενα κλουβι...βγαλε και μια λισανς μιας μερας και ελα να δουμε τα χρονομετρα φετος εντος εδρας.....ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αντε που πηρες φορα με τα βολτισια και το παιζεις καμπόσος Wink

Απο μεσα θα περασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Hannibal_Jr 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugot 106

Ένταξη: 22 Απρ 2003
Τόπος: Chalandri Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 03:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Niko egw poy exw rollbar na er8w h paizeis mono me 206????? Wink Razz

Power Boost Service

http://photos.yahoo.com/hannibal_106/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 08:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβάζω για τη μετατροπή που ετοιμάζετε στον 1400 και σκέφτομαι: για κάποιον που δεν του τα δίνουν τζάμπα συμφέρει αυτή η μετατροπή; Δεν θα βγει οικονομικότερο να βάλεις από την αρχή έναν 1600άρη κινητήρα; Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η μετατροπή; Για δοκιμή ή το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από μια αλλαγή κινητήρα; Συγγνώμη για τις πολλές απορίες αλλά άμα δε ρωτήσω πως θα μάθω; Razz

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 10:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η μετατροπή; Για δοκιμή ή το αποτέλεσμα είναι

Εεεετσι μωρε..... σκηνικα να γινονται!! Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Hannibal_Jr 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugot 106

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 14:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dokimh kai mia mikroterh kathgoria se kybika se perptwsh agwnwn. Pantws paizei kai h periergia to rolo ths..... San lefta kymainetai mazi me ergasies klp antallaktika gyrw sta 1300 euro ena ena moter exei apo mono toy 1500-1800 euro xwris ergasies kai antallaktika poy mporei na xreiastoyn.

Power Boost Service

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 15:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hannibal_Jr έγραψε:
..... San lefta kymainetai mazi me ergasies klp antallaktika gyrw sta 1300 euro ena ena moter exei apo mono toy 1500-1800 euro xwris ergasies kai antallaktika poy mporei na xreiastoyn.

ενδιαφέρουσα πρόταση θα έλεγα... και εάν είναι δια χειρός mr Power Boost... αξίζει θα έλεγα.

Σε πόσες άτοκες δόσεις είπαμε?

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 19:07:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Hannibal_Jr έγραψε:
..... San lefta kymainetai mazi me ergasies klp antallaktika gyrw sta 1300 euro ena ena moter exei apo mono toy 1500-1800 euro xwris ergasies kai antallaktika poy mporei na xreiastoyn.

ενδιαφέρουσα πρόταση θα έλεγα... και εάν είναι δια χειρός mr Power Boost... αξίζει θα έλεγα.

Σε πόσες άτοκες δόσεις είπαμε?

3245422809!!! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 20:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hannibal_Jr έγραψε:
Niko egw poy exw rollbar na er8w h paizeis mono me 206????? Wink Razz

Φυσικα φυσικα........σε παιζουμε και σενα Wink Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Φεβ 2004, 16:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειμαι περιεργος να δω αν θα ταιριαξει η κεφαλη...Γιατι ως γνωστον τα 16αρια εχουν και μεγαλυτερη διαδρομη αλλα πανω απο ολα και μεγαλυτερη διαμετρο πιστονιου... Confused Οποτε αν οντως ο θαλαμος καυσης ειναι μεγαλυτερος απο το εμβαδο του πιστονιου,υπαρχει προβλημα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Φεβ 2004, 18:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα δουλεψει!!! Εχουν βαλη καπακι σε 1.4 και ειναι μια χαρα !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Φεβ 2004, 21:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματι καποιος ειπε οτι το εχουν δοκιμασει (νομιζω ο Action_Peugeot) και δουλευει. Βεβαια δεν εχουν διευκρινισει αν μηλανε για το 16βαλβιδο καπακι του 1.6 ή το 16βαλβιδο καπακι του καινουριου 1.4. ΑΝ μηλαμε για το καπακι του 1600 ειμαι κι'εγω περιεργος να δω πως το εκαναν. Εμενα μου φενεται πιο λογικο να δοκιμασαν το καινουριο του 1400.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Φεβ 2004, 21:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Πραγματι καποιος ειπε οτι το εχουν δοκιμασει (νομιζω ο Action_Peugeot) και δουλευει. Βεβαια δεν εχουν διευκρινισει αν μηλανε για το 16βαλβιδο καπακι του 1.6 ή το 16βαλβιδο καπακι του καινουριου 1.4. ΑΝ μηλαμε για το καπακι του 1600 ειμαι κι'εγω περιεργος να δω πως το εκαναν. Εμενα μου φενεται πιο λογικο να δοκιμασαν το καινουριο του 1400.

ΔΕν νομιζω να ειναι απο το 1.4 ακομα δεν κυκλοφορισε καλα καλα το μοτερ .......!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Hannibal_Jr 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugot 106

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάρ 2004, 01:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apo 1600cc einai to kapaki. To pws 8a teriaksei den kserw. Enas aplos odhgos..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Makari na doylepsei.... Twisted evil

Power Boost Service

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2004, 01:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον υπαρχει κινητηρας 1380 κυβικα με καπακι απο 106 16ν
Τον εχει φτιαξει ο Αλεπης στον Κατρανη για το Dragster οι διαστασεις του ειναι Διαμετρος/Διαδρομη 75,5*77 σε σχεση με το 1600 που ειναι 78,75*82.Το διαβασα στο Ρower Techniques Φεβρουαριου δεν γραφει ομως λεπτομεριες για το μπλοκ,οι 8βαλβιδοι του κλαμπ μπορουν να το αναγνωρισουν απο τις διαστασεις.

Εγω ευχομαι και πιστευω να δουλεψει λοιπον... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2004, 08:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

αυτό τώρα εμένα γιατί μου φέρνει κατι απο Πήλιο και P206Mike??

Aχχχχ....Ωραιές μέρες,ε Νίκο.. Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 14:21:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανενα νέο ακόμα απο το μέτωπο ???
Επιστροφή στην κορυφή
Hannibal_Jr 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugot 106

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 01:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Newtera apo to metwpo. Kata 70% to amaksi paraskeyh brady 8a alonizei stoys dromoys...... An to exei o hlektrologos kai exoyn ly8ei ta egkefalika toy problhmata...... Rolling eyes Wink

Power Boost Service

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 12:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

αυτό τώρα εμένα γιατί μου φέρνει κατι απο Πήλιο και P206Mike??

Aχχχχ....Ωραιές μέρες,ε Νίκο.. Question Question

Ρε δεν ειμουνα μονος μου...καταλαβε το επιτελους Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2004, 13:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hannibal_Jr έγραψε:
Newtera apo to metwpo. Kata 70% to amaksi paraskeyh brady 8a alonizei stoys dromoys...... An to exei o hlektrologos kai exoyn ly8ei ta egkefalika toy problhmata...... Rolling eyes Wink

Αντε ρε αγορι βγαλε το <<χρεπι>> σου γιατι εχουμε να τα πουμε μεεερες ολοκληρες! Razz Laughing Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης