PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εγκέφαλος 206 1.4 16v και πρόγραμμα?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 12:25:32    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Εγκέφαλος 206 1.4 16v και πρόγραμμα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού αναρωτιώμουν αρκετο καιρο για το τι εγκεφαλο φοραω και αφού ούτε το περιφημο βιβλιαρακι το αναφερει ούτε κάτω από το καπώ υπάρχει κάτι που να καταμαρτυρα το μυστικο του "μυαλού" του 206 μου αποφασισα να στειλω mail στην lion και να ρωτησω. Εκτός από αυτό (μετα από αιτημα του αγαπητου pshyborg) ρωτησα και τι παιζει με το συστημα εξαγωγης του 1.4 8V που μπαινει στο junior cup. Επίσης ρωτησα (και αυτο ισως ξαφνιάσει καποιους) αν οι τιμες των αξεσουαρ και των ανταλλακτικών στις κατα τοπους αντιπροσωπειες είναι κοινες καθως συχνα πυκνα εχει αναφερθει διαφορα τιμών.

Οι απαντησεις που έλαβα ήταν:

-Το 1.4 16V εξοπλίζεται με εγκεφαλο Magnetti Marelli (χωρις άλλες διευκρινησεις)
-Για peugeot sport και βελτιώσεις του 1.4 (8V και 16V) απευθυνθείτε στην Κόνδωρ Αυτοκίνητα ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 352, 15233 Χαλάνδρι, τηλ: 210-6894321 και 210-6894238)
-Οι τιμές άνταλλακτικών και αξεσουάρ είναι κοινές σε ολο το δίκτυο Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 12:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Marelli , ε !
Μονο εμεις ημαστε οι γκαντεδες με τον Sagem ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 12:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Marelli , ε !

Nod Nod Nod Nod Nod

:fist: :fist: :fist: :fist: :fist:
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 21:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1.4 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρος έγραψε:

Μπορω να σου πω με μεγαλη σιγουρια και απο εμπειρια πως αυτο δεν ειναι αληθεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 23:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Marelli , ε !

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 11:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1.4 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Πέτρος έγραψε:

Μπορω να σου πω με μεγαλη σιγουρια και απο εμπειρια πως αυτο δεν ειναι αληθεια.

Στέλιο το ξερω πως δεν ειναι αλήθεια και γι αυτο ακριβως εκανα και την ερωτηση. Εφοσον αυτη ειναι η επισημη θεση της Lion απο εδω και περα ισως πρεπει να μην σιωπουμε οταν καποια αντιπροσωπεια μας πουλαει κατι ακριβοτερα απο καποια άλλη...ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Droemmen (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 12:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1.4 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρος έγραψε:
Στέλιο το ξερω πως δεν ειναι αλήθεια και γι αυτο ακριβως εκανα και την ερωτηση. Εφοσον αυτη ειναι η επισημη θεση της Lion απο εδω και περα ισως πρεπει να μην σιωπουμε οταν καποια αντιπροσωπεια μας πουλαει κατι ακριβοτερα απο καποια άλλη...ε?

Στα 2 service για το 206 της αδερφής μου, έχουμε ήδη ξεκινήσει να ψάχνουμε για τρίτο -φτηνότερο- συνεργείο, αλλά κι αυτό δεν είναι δουλειά ρε γ@μώτο...
και μην νομίζετε ότι είναι μόνο η Peugeot, έτσι είναι όλοι...

Ο Magnetti Marelli ισχύει για όλα τα μοντέλα ή υπάρχει περίπτωση να διαφέρει από έκδοση σε έκδοση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 12:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το 307 με τον 16v που έχω στα χέρια μου εδώ και μία εβδομάδα φοράει Marelli... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 12:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Marelli , ε !

Μόνο εσείς.....
Εγώ έχω Magnetti Marelli...... Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 12:48:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν πέρσυ έκανα έρευνα αγοράς για πρόγραμμα (τσιπάρισμα)
έμαθα ότι τα 206 εφοδιάζονται με 3 μάρκες εγκεφάλων και η κάθε μια έχει διαφόρους τύπους. Συγκεκριμένα Magneti Marelli, Bosch και Sagem.
Οι δύο πρώτες μάρκες μπορούν να προγραμματιστούν ενω η τρίτη μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσε. Ο ιδανικός για τσιπάρισμα είναι ο μονόφυσος Magneti Marelli (που αν δεν κάνω λάθος έμπαινε στα παλαιότερα μοντέλα).

Για τον Κονδωρα δεν έχω ακούσει τίποτα θετικό. Οι τύποι τηλεφωνικά μου
εδωσαν την εντύπωση ότι τηλεφωνούσα σε δημόσια υπηρεσία Exclamation Exclamation

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 15:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
Marelli , ε !

Μόνο εσείς.....
Εγώ έχω Magnetti Marelli...... Twisted evil

Laughing Laughing Laughing
To μονο σιγουρο ειναι οτι ο δικος μου ειναι μονοφυσος και κατα πασα πιθανοτητα marelli!Ο Bosh ειναι και αυτος μονοφυσος??

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 15:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο BOSCH είναι τριφυσος .

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 16:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Ο BOSCH είναι τριφυσος .

Ανακουφηστικα! Laughing Laughing Laughing

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 18:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι'εγω που το ειχα ψαξει λιγο φενεται πως μεχρι το τελος του 2000 ειχαν Marelli και Bosh. Απ'το 2001 μεχρι και αρχες 2003 η πλειοψηφια ηταν Sagem (οπως και σε αρκετα 307) και τελευταια γυρισαν στoν Marelli παλι. Παντως οι περισσοτεροι βελτιωτες προτημουν να δουλευουν με τους Marelli.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 01:16:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Κι'εγω που το ειχα ψαξει λιγο φενεται πως μεχρι το τελος του 2000 ειχαν Marelli και Bosh. Απ'το 2001 μεχρι και αρχες 2003 η πλειοψηφια ηταν Sagem (οπως και σε αρκετα 307) και τελευταια γυρισαν στoν Marelli παλι. Παντως οι περισσοτεροι βελτιωτες προτημουν να δουλευουν με τους Marelli.

Το δικο μου ειναι του '99! Razz
Μπορει Δεκεμβριος...αλλα '99! Laughing Laughing

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 20:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 1.4 L3 με των καταλυτη απο κατο Marelli
206 1.4 L4 καταλυτης μπροστα Sagem
206 1.6 8V και 16V Bosch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 11:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
206 1.6 8V και 16V Bosch

Σωστότατος

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 23:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
206 1.6 8V και 16V Bosch

εμένα παίζει ο καταλύτης να ειναι διαφορετικα απο τα 8V δηλαδη? ή καμμια σχέση...?
αν και απο οτι βλέπω μόνο το 1.4 ειναι κοινο...το όνομα δηλαδη... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 23:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εινια διαφορετικος και προτα σε σχεδιση σε σχεση με το 8V !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 00:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εινια διαφορετικος και προτα σε σχεδιση σε σχεση με το 8V !!!

Ειναι σε άλλη θεση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης