PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ένδειξη / Λαμπάκι Eco mode - Γενικά
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fantom (geo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1 xt

Ένταξη: 19 Ιαν 2004
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 00:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Ένδειξη / Λαμπάκι Eco mode - Γενικά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια χαρα σε ολους! μπαινω κατευθειαν στο ψητο!
χρειαστηκε καποια στιγμη πριν 2 μερες να μεινει καποιος στο αμαξι για αρκετο διαστημα (30') οποτε ακουγε και ραδιοφωνο. ο κινητηρας ηταν σβηστος και δεν ειχε ουτε το κλειδι στα ηλεκτρικα, ουτε καν πανω στη μιζα.
εκει που ακουγε λοιπον ωραια και καλα μετα απο περιοπυ 20'-25' σταματησε να λειτουργει το ραδιοφωνο, η οθονη εμεινε αναμενη και εγραφε eco mod.
με πηρε τηλ λοιπον το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν να κλειδωσει με τον τηλεχειρισμο και να ξεκλειδωσει μηπως και γινοταν κατι ετσι. τιποτα. η οθονη συνεχιζε να ειναι αναμενη και να γραφει eco mod.
αφου εφτασα λοιπον κι εγω παταω κανα 2-3 φορες το on\off στο ραδιο. η οθονη εσβηνε μεν αλλα οταν το ξανανοιγα εγραφε παλι το ιδιο.
βαζω μπρος, το κλεινω το ραδιο και το ξανανοιγω και ολα ηταν φυσιολογικα!!!

θα μου πειτε τι θελεις τωρα αφου δουλευει; Very happy
σκεφτομουν μηπως "eco mod" σημαινει "economy mode" κι ειναι κανενα συστημα του εγκεφαλου αν εχεις ξεχασει αναμενο το ραδιο και δεν εισαι μεσα( το κλειδι δεν ηταν στη μιζα) να το κλεινει.
τι λετε; Question Question Shocked

....zeitgeist the movie....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 00:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από 30' το αυτοκίνητο μπαίνει σε "eco(nomy) mode" και κλείνει όλες τις ηλεκτρικές παροχές για να μην αδειάσει η μπαταρία σου (αν ξεχάσεις ας πούμε το ράδιο ανοιχτό). Πολύ χρήσιμο αλλά και σπαστικό συνάμα, ειδικά σε στιγμές περιπτύξεων (χαλάει την ατμόσφαιρα Evil ). Για να επανέλθει πρέπει να βάλεις μπρος και να ξανασβήσεις οπότε έχεις άλλα 30'...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 09:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
σπαστικό συνάμα, ειδικά σε στιγμές περιπτύξεων (χαλάει την ατμόσφαιρα Evil ).

παθων παθων.... Question Silly Question Silly Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 10:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μετά από 30' το αυτοκίνητο μπαίνει σε "eco(nomy) mode" και κλείνει όλες τις ηλεκτρικές παροχές για να μην αδειάσει η μπαταρία σου (αν ξεχάσεις ας πούμε το ράδιο ανοιχτό). Πολύ χρήσιμο αλλά και σπαστικό συνάμα, ειδικά σε στιγμές περιπτύξεων (χαλάει την ατμόσφαιρα Evil ). Για να επανέλθει πρέπει να βάλεις μπρος και να ξανασβήσεις οπότε έχεις άλλα 30'...

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το "eco mode". Wink
Αλλά αν μετά χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας... Rolling eyes

http://www.ccfreunde.de/apportal/main.php?module=allgemein&c=allgemein_206ccfaq
που λέει:

"ECO Modus deaktivieren
Die Werkstatt kann via DIAG2000 einen Werksmodus (evtl. auch Ausstellungshalle o.ä genant) und einen Kundenmodus einstellen. Normallerweise fährt man im Kundenmodus, stellt man aber auf Werksmodus um, gibt es den Eco Modus nicht mehr. Jedoch weiss keiner was dadurch sonst noch alles deaktiviert wird. Wahrscheinlich wirkt sich das aber auf den internen Speicher, Steuergerät, Radio, etc. aus. So sollte man besser den Eco Modus in kauf nehmen, denn eine andere Möglichkeit diesen zu deaktivieren ist mir nicht bekannt."

Τώρα για μετάφραση...υπομονή να πάω σπίτι ή βρείτε μια διεύθυνση στο internet. Wink Έχει και η otenet μου φαίνεται. Wink

Αυτό που λέει πάνω κάτω είναι πως ρυθμίζεται από το πρόγραμμα DIAG2000 που (πρέπει να) έχουν οι μηχανικοί στην Peugeot.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 10:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

Ετσι ετσι. Ακριβως οπως τα λεει ο zzzleepy Smile Smile Very happy

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2004, 07:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η μετάφραση στο περίπου...

"ECO mode deactivate
The workshop can stop a work mode (possibly also exhibition hall o.ae genant) and a customer mode via DIAG2000.Standard all way one drives in the customer mode, changes over one however to work mode, does not give it to the Eco mode any longer.However white none which thereby otherwise still everything is deactivated.Probably however the internal memory, controller, radio, etc. affects.So one should accept better the Eco mode, because another possibility this to deactivate is not well-known me."

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 07:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω αρχισει κ σπαζομαι με το ΕCO MODE !
καθε φορα που βγαζει ECO στο καπακι μου βγαζει κ το κλειδακι στα χιλιομετρα( ενδειξη σερβις )!
Καθε φορα που θα καθαρισω το αμαξι μεσα( με ηλ.σκουπα) πρεπει να μηδενιζω ξανα τα χιλ.σερβις !
Mad

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

Αν ξανασβήσει η μηχανή και το ξανανάψεις 3η φορά, τότε θα σου μείνει Razz (1,5 ώρα cd άντεξε σε μένα, ευτυχώς είχα παρκάρει σε κατηφόρα).

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Αν ξανασβήσει η μηχανή και το ξανανάψεις 3η φορά, τότε θα σου μείνει Razz (1,5 ώρα cd άντεξε σε μένα, ευτυχώς είχα παρκάρει σε κατηφόρα).

Εμενα με την 1η φορα που σκαει το ΕCO mode μου σκαει κλειδακι στα χιλιομετρα !τι @@@@ ? Rolling eyes

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλιπ, το space ship σου έχει πιεί τόσο τσάι που η καφείνη βαράει κόκκινα... Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Φίλιπ, το space ship σου έχει πιεί τόσο τσάι που η καφείνη βαράει κόκκινα... Razz

Σοβαρο ποστ οπως παντα.ε?
Οσο για το τσαι ( ΠΟΙΟΣ ΤΣΑΥ) περνα μια βολτα απο τα λημερια μας να σε κερασω ενα λιπτον !

ΥΓ μεινανε 180 ποστ ακομα να παρεις το τελευταιο αστερακι για να ησυχασουμε !

FULL THROTLE....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:17:46, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει πέρα από την πλάκα, αυτό το κλειδάκι που σου βγαίνει στο eco mode είναι ανησυχητικό... ή απλώς μια ακόμα απόδειξη πως η Peugeot τα ψιλοχάνει στα ηλεκτρονικά... Shocked

Πήγαινε το σε ένα καλό διαγνωστικό ενός αξιόπιστου συνεργείου και δες μήπως θες κάποιο update Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Εντάξει πέρα από την πλάκα, αυτό το κλειδάκι που σου βγαίνει στο eco mode είναι ανησυχητικό... ή απλώς μια ακόμα απόδειξη πως η Peugeot τα ψιλοχάνει στα ηλεκτρονικά... Shocked

Πήγαινε το σε ένα καλό διαγνωστικό ενός αξιόπιστου συνεργείου και δες μήπως θες κάποιο update Cool

Πραγματικα απορω ωρες ωρες !
τες πα
Εχω κανει update στο προγραμμα !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα ανοίξει παλιότερα τόπικ για αυτόν τον μυστηριώδη μετρητή service ο οποίος εδώ και δυο χρόνια μετράει ΌΠΩΣ θέλει και βγάζει το κλειδάκι ΌΠΟΤΕ θέλει... Γενικά δεν είναι όργανο εμπιστοσύνης όπως και ο μετρητής λαδιού (ηλεκτρονικά της Peugeot Rolling eyes ). Τώρα αν συνδυάζεται με το ECO mode δεν ξέρω, πάντως εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Και πίστεψέ με, έχω βαρεθεί να βλέπω ECO mode στην οθονούλα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 19:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Εχω κανει update στο προγραμμα !

μήπως έχει βγει κάτι νέο? Scratch

Τουλάχιστον δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα... ελπίζω να μην εμφανιστεί και σε εμένα πάντως!

Όσο για τον μετρητή service προς το παρόν μετράει μια χαρά αντίστροφα... zzzleepy, εσένα τί έχει πάθει ο μετρητής? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 19:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε, από τότε που το πήρα μετράει τα χιλιόμετρα για το επόμενο σέρβις όπως και όποτε θέλει! Razz Εν τω μεταξύ, όταν είχα ρωτήσει στο πρώτο σέρβις στην αντιπροσωπεία για ποιο λόγο το κάνει αυτό, μου είχαν απαντήσει ότι γίνεται με βάση τα δεδομένα που λαμβάνει ο εγκέφαλος και ίσως να υπάρχει κάποια δυσλειτουργία κάπου που να το προκαλεί... Question Πάντως όταν μας άφησε χρόνους ο πολλαπλασιαστής ο μετρητής ούτε που συγκινήθηκε... Laughing Αν λάμβανα αυτές τις ενδείξεις στα σοβαρά, τότε θα έπρεπε να έχει τιναχτεί στον αέρα το κάρο τόσες φορές που έχει ανάψει κλειδάκι! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 21:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμ καλά τα λέω εγώ... Multiμπλέξινγκ και multiβλακείες... Rolling eyes Τόσα ηλεκτρονικά θα βγούνε εναντίον μας στο τέλος! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2005, 23:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί εμφανίστηκε Active Economy Mode; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις γυρισα το κλειδι για να βαλω μπρος μου εμφανισε το μηνυμα Active Economy Mode. Τι σημαινει αυτο;
Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
dB (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4lt 16V Colorline (2005)

Ένταξη: 28 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 11:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως είχες το cd-player ανοιχτό με σβηστό τον κινητήρα;
Έχει τέτοια λειτουλγία για να μην μείνει από μπαταρία το αυτοκίνητο.

Στριβειν δια του... Γαλλου
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 12:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ραδιο-cd ή φωτα ή ποοοολυ ωρα τα αλαρμ!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης