PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 2,0lt στα 2,2lt ή 2,2lt στο 206? Eiδού η απορία...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 20:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMSAV έγραψε:

..ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ EW10J4 KAI EW12J4 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ..

Aν είναι στην ίδια οικογένεια δεν θα έπρεπε με την αλλαγή στα χιτώνια των κυλίνδρων ,έμβολα , στροφαλοφόρο και κάρτερ να μετατρέπεται ??
Στην περίπτωση που έιναι μόνο αυτά που αλλάζουν .
Η διάμετρος Χ διαδρομή των δύο μοτέρ ποιά είναι αλήθεια ?

Για την εισαγωγη αφού μπαίνει στο RC ..... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 20:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gskarmou έγραψε:
DIMSAV έγραψε:

Aν είναι στην ίδια οικογένεια δεν θα έπρεπε με την αλλαγή στα χιτώνια των κυλίνδρων ,έμβολα , στροφαλοφόρο και κάρτερ να μετατρέπεται ??

Τα χιτωνια ειναι ενσωματομενα με το υπολυπο μπλοκ δεν ειναι χωρια οπως στα XU !!!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 20:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
gskarmou έγραψε:
DIMSAV έγραψε:

Τα χιτωνια ειναι ενσωματομενα με το υπολυπο μπλοκ δεν ειναι χωρια οπως στα XU !!!! Rolling eyes

Γαλλικά @#$$$ κόλπα Evil
Η λύση του ρεκτιφιέ ???
Επιστροφή στην κορυφή
DIMSAV (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 2.0 GTI

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 01:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ew12j4 86x96 kai ew10j4 85x88 .Ο"Τουριστας" εγραψε οτι <το μοτερ μπαινει>.Αυτο απο που το ξερεις?ανειναι πεγκυρη πηγη ειναι πολυ ευχαριστο νεο γιατι στην ευρωπη υπαρχουν αρκετα τετοια μοτερ,γι αυτο δωσε αν εχεις τεχνικες πληροφοριες για την τοποθετηση.

DIMSAV
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 15:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Το μοτέρ για να μας πει κάποιος ότι μπαίνει πρέπει να το έχει μελετήσει και εδώ στο Ελλλάδα οι περισσότεροι δεν το έχουν δει καν....Οι μόνοι που το έχουν δει είναι οι τύποι στη λαιον οι οποίοι δεν κάνουν τέτοια. Αν έχει κανείς κανέναν δικό του ας ρωτήσει επιτέλους να μας φύγει η απορία.
Άκρη για να βρούμε τροπέτα(ναι ναι ) έχουμε πολύ καλή αλλά πρέπει να ξέρουμε πρώτα.
Τα λινκς είναι δύο:
α) www.hi-speed.dk αν πάτε στο modeller και μετά tυning και μετά δεξιά στο ew 206 gti έχει μια σελίδα φουλ στη μετατροπή αλλά είναι όλα δανέζικα και δεν βγάζω τίποτα.
β) www.elcats.ru
Όλα τα cd της Peugeot !!!!! δεν έχει ακόμα το RC και το SW.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 18:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιδη εγω ψαχνωμαι με τετοια θεματα και το εχω μελετιση το μοτερ μπαινει αερας!!Ειναι ιδια μοτερ και τα δυο EW10 +EW12!!Η διαφορα ειναι στα κηβηκα,βασης και τα γυρω γυρω ειναι ιδια!!Το εχω ψαξει γιατι θελω να το βαλω στο 307 Onfire !!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 03:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Επιδη εγω ψαχνωμαι με τετοια θεματα και το εχω μελετιση το μοτερ μπαινει αερας!!Ειναι ιδια μοτερ και τα δυο EW10 +EW12!!Η διαφορα ειναι στα κηβηκα,βασης και τα γυρω γυρω ειναι ιδια!!Το εχω ψαξει γιατι θελω να το βαλω στο 307 Onfire !!

Αργύρη για το 307 δεν ξέρω αλλά στο 206 τίθεται θέμα χώρου και το πρόβλημα είναι κατά κύριο λόγο στην πολλαπλή εισαγωγής(που είδες πόσο περισσότερο όγκο έχει), αλλά και στην εξαγωγή(δες τις διαφορές γωνίας στα χταπόδια.
Αυτά όλα βλέποντας ότι η εισαγωγή στο δικό μου είναι 2 με 3 εκατοστά από το ψηγείο και το χταπόδι φεύγει σίριζα από τη λαμαρίνα με αναγκαστική γωνία. Οι βάσεις σίγουρα δεν μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα. Από την άλλη το κεφαλάρι του 2.2 είναι 2mm ψηλότερο αλλά αυτό δεν νομίζω να παίζει ρόλο.

Αν μόλα ταύτα κάποιος μου πει ότι είναι σίγουρος , και γιατί..., τότε συζητάμε για μια εξαιρετική μετατροπή.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 10:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Πανο μην νομιζης οτι το 307 εχει πιο πολυ χωρο μπρωστα στο 2.0L ειναι αρκετα κοντα η εισαγωγη με το ψυγειο,και ειμαι σηγουροσ οτι θα βρισκη και σε μενα.Στην εξαγωγη μπωρη να μπει και το χταποδι του RC αν και απο οσω τα εχω δει πρεπει να ειναι ενταξει και του 2.2.Το μεγαλητερο προβλημα ειναι αυτη η ρημαδα η εισαγωγη !!! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
DIMSAV (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 2.0 GTI

Ένταξη: 30 Σεπ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 16:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ,ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ GT ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Ή ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΥΝΕΤΑΙ.ΑΚΟΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ 206 2.2 ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200HP.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...

DIMSAV
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 11:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη,ο προφυλακτήρας του GT δεν μπορεί να σου δώσει χώρο να μετακινήσεις το ψυγείο,γιατι η μετόπη δέν αλλάζει.Ο μόνος τρόπος που ίσως να παίζει,είναι να κατέβει το ψυγείο λιγο ποιο κατω,και να έρθει μπροστά (αλλα και παλι ολο και καπου θα ακουμπάει...κοψε-ράψε και αν).

Στίς φώτο του Δανού,θα παρατηρήσετε οτι το ψυγείο δεν εχει μετακινηθεί,είναι κανονικά στη θέση του.Απ ότι φαίνετε η πολλαπλή ''γλύφει'' το ψυγείο...Με δεδομένη την αρκετα υψηλή θερμοκρασία σε αυτο το σημείο, ίσως να μην ειναι και τόσο καλο αυτό.Θεωρητικά επιβαρύνεις με επιπλέον θερμότητα το κύκλωμα.Θα δείξει...

'Οσο αναφορά για την εξαγωγή,απ οτι εχω δεί,υπάρχει αρκετός χώρος
στο πίσω μέρος του μοτέρ,και λογικά,δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Απ ότι φαίνετε κατεβαίνει αρκετά χαμηλά και μετά ξεκιναέι να φεύγει προς τα πίσω,οπότε...

Τι αβάδιστα που βγαίνουν οταν τα γράφεις ε??στήν πράξη??
Επίσης ελπίζω να ξέρει κάποιος απο γεωτρήσεις,σκαψίματα κλπ κλπ γιατι αυτόν τον κινητήρα μονο με σκάψιμο βλέπω να τον βρίσκει κάποιος.Και αν τον βρεί,θα έχουμε ανοιχτή επικοινωνία με Χαρδαβέλα-Νικολούλη,μπας και βρούμε μηχανικό να τον μοντάρει.

Για μόνο εισαγωγή-εξαγωγή ίσως να γλυτώσουμε σκαψίματα-γεωτρήσεις,αλλα δεν θα γλυτώσουμε την αναζήτηση μηχανικού...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 12:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασ βρεθη το μοτερ και το βαζω μονος μου αβλεπη!!Της δουλειας ειμαι γιαυτο το λεω!!! Afroman
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 15:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση ... αν το ψυγείο το οποίο τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει ... το αντικαταστούσατε με άλλο παρόμοιων δυναμικών μεγεθών (Επιφάνεια εναλλαγής .. ,ροη κτλ... )αλλά σε μορφή intercooler .. για να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του προφυλακτήρα του GT? Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και χειροποίητα intercooler oπότε η λογική λέει ότι θα μπορούν να κατασκευαστούν και xειροποίητα Ψυγεία ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 17:11:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ερώτηση ... αν το ψυγείο το οποίο τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει ... το αντικαταστούσατε με άλλο παρόμοιων δυναμικών μεγεθών (Επιφάνεια εναλλαγής .. ,ροη κτλ... )αλλά σε μορφή intercooler .. για να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του προφυλακτήρα του GT? Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και χειροποίητα intercooler oπότε η λογική λέει ότι θα μπορούν να κατασκευαστούν και xειροποίητα Ψυγεία ....

Δεν υπαρχει λογος για κατι τετιο θα ξεφυγουμε πολυ!!! Το καλητερο θα ειναι να μπορεσουμε να παμε το ψυγειο λιγο ποιο μπροστα ,τοσο οστε να μην βρικη η εισαγωγη!!Ακομα και στο δικο μου (307xsi) θα υπαρχει προβλημα με την εισαγωγη!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 01:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργύρη είσαι αισιόδοξος και μ'αρέσεις!

Τώρα αν οι Δανοί όντως βάλαν τον κινητήρα γιατί δεν βάζουν και ενα λινκ να το δούμε και μεις....και για του λόγου το αληθές αλλά και προς τέρψην της όρασης...

Και αντε πείτε ότι όλα καλά...με πλεξούδα εγκέφαλο και λοιπά τι κάνουμε(είμαι άσχετος επί του θέματος). Ο κιητήρας θα είναι από 406 ή 607 οπότε?

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 11:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το δικο μου θελω μοτερ απο 406 που ειναι *πολυπλεξικο* και κουμπωνει η πλεξουδα οπως ειναι !!! Για το 206 αν δεν ειναι πολυπλεξικο απο 607 ειναι καλητερα !! Το κακο ειναι οτι θα χρειαστουμε και εγκεφαλο new γιατι αυτη κλειδωνουν απο οσω ξερω!! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 15:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ........!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 17:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπα...

2.0λ τουρπμο από 405 Τ16 σε 309???

Που τον βρήκε ο τύπος??? εύγε!!!
είχα βρει έναν από αγγλία με 100.000 μίλια 12.000 λίρες!!!!!!!!!!

Αρχίζω ψάξιμο για EW12...

χεχε

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 17:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι 309 .......!!!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 20:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανο για κιτα τη βρικα ....... πικρααααααα !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 08:37:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που ειχα γράψει για τις θερμοκρασίες λοιπών μεταξύ ψυγείου-εισαγωγής είναι βάσιμο.Μας επιβεβαιωνει το 205.
Τελικά πρέπει να μετακινηθεί το ψυγείο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης