PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορα 206cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fanis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Φεβ 2004
Τόπος: Kriti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 22:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Αγορα 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικα να πω ενα γεια σε όλους.Ειναι το πρωτο μου μηνυμα Very happy
Μετα απο 2 χρονια με το 106 rallye εφτασε η ωρα του αποχωρισμου.Δυστυχως καταστραφηκε εντελως σε ατυχημα πριν μερικες μερες.Σε 2 μηνες το πολυ θα αγορασω καινουριο αυτοκινητο και σκεφτομαι το 206cc 1600.Μπορειτε να μου αναφερετε λογους για τους οποιους αξιζει να το αποκτησω , αλλα και τα αρνητικα του?΄

Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 23:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παει ο πεζουλας??? Αφου ειναι ολα και ολοι καλα παλι καλα...αυτο εχει σημασια!!! Το 206cc ειναι καλο, αρκετα γρηγορο, "στριφτερο", ποιο ποιοτικο απο το 106 αλλα πισω δεν καθεται κανεις!!! Ειναι ουσιαστικα 2θεσιο!!! Αν αυτο δεν αποτελει προβλημα πηγαινε με χιλια...Δεν υπαρχει και ανταγωνισμος αλλωστε!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 02:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ως κάτοχος CC μπορώ να πω πως είναι καταπληκτικό! Δεν ξέρω να θα μπορέσω ποτέ να αγαπήσω άλλο αυτοκίνητο περισσότερο απο αυτό. Το CC έχεις την δυνατότητα να το χαίρεσαι οποτεδήποτε. Το χειμώνα κλειστό, και το καλοκαίρι ανοικτό. Και χωρά πίσω 2 άτομα!. Αρκεί να μην ξεπερνούν και οι 4 επιβάτες το 1.75 ύψος. Βλέπεις δεν είναι 4 θέσεων αλλά 2+2.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fanis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 19:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όποιον και αν έχω ρωτήσει ακούω τα καλύτερα για το 206cc.Το μόνο που με εμποδίζει να το αγοράσω αμέσως είναι η αντικατάσταση του από το 207cc σε λίγο χρονικο διάστημα (αν δεν έχω καταλάβει λάθος).Τώρα θα μου πείτε αν είναι να μην κάνουμε μια αγορά γιατί στο μέλλον θα βγεί κάτι καλύτερο τότε δεν δεν θα αγοράζαμε ποτέ , τίποτα.Βοήθεια βρε παιδιά... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 20:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fanis έγραψε:
Όποιον και αν έχω ρωτήσει ακούω τα καλύτερα για το 206cc.Το μόνο που με εμποδίζει να το αγοράσω αμέσως είναι η αντικατάσταση του από το 207cc σε λίγο χρονικο διάστημα (αν δεν έχω καταλάβει λάθος).Τώρα θα μου πείτε αν είναι να μην κάνουμε μια αγορά γιατί στο μέλλον θα βγεί κάτι καλύτερο τότε δεν δεν θα αγοράζαμε ποτέ , τίποτα.Βοήθεια βρε παιδιά... Shocked

το 207 θα αντικαταστησει λογικά το 206 σχετικά σύντομα. αλλά όπως έχουμε αναφέρει και αλλού:
1/ το 206 και 206cc είναι από τα ομορφότερα αυτοκίνητα (και αν κρίνουμε απο ότι έχουμε δει μέχρι τωρα ...207 sucks)
2/ αμα το τουτου σου κανει κλικ και το θες πραγματικά μη σκεφτεσαι τίποτα. θα συμβιβαστείς με κατι άλλο ή θα περιμένεις 1-2 χρόνια το επόμενο μοντέλο? no way
3/ η διαχρονικότητα των μοντέλων της peugeot είναι δεδομένη οπότε και σε μια 5ετία καινούριο θα φαίνεται το τουτου σου. (δες τα 106 πόσα χρόνια κυριαρχουν,και τα 205 και τα 306)

οπότε αν το θες....χτυπα το!!! με το καλο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
fanis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 20:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά πήρα την τελική μου απόφαση.Το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι το 206cc Very happy
Σε μερικές μέρες θα πάρω τα χρήματα από την ασφάλεια ( μεικτή ) και θα κινηθώ ανάλογα Cool
Σκέφτομαι όμως να κοιτάξω και για μεταχειρισμένο.Εκτός απο τα τριξήματα και το πρόβλημα στεγανότητας (αντιμετωπίσημα προβλήματα από ότι ξέρω) τί άλλο πρέπει να προσέξω.Δεν εννοώ φυσικά τρακαρίσματα κτλπ.Κάποια περίεργη ζημιά που βγάζουν τα 206cc μήπως?
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 00:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το 206 αλλάζει το 2005 αλλά το 206cc αλλάζει το 2007 το είδα σε ιταλικό περιοδικό αυτοκινήτου. Εγώ ακόμα δεν έχω αποπειραθεί να βάλω άνθρωπο πίσω αλλά μπροστά δεν χωράει άτομα πάνω απο 1.90!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 16:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fanis έγραψε:
Παιδιά πήρα την τελική μου απόφαση.Το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι το 206cc Very happy
Σε μερικές μέρες θα πάρω τα χρήματα από την ασφάλεια ( μεικτή ) και θα κινηθώ ανάλογα Cool
Σκέφτομαι όμως να κοιτάξω και για μεταχειρισμένο.Εκτός απο τα τριξήματα και το πρόβλημα στεγανότητας (αντιμετωπίσημα προβλήματα από ότι ξέρω) τί άλλο πρέπει να προσέξω.Δεν εννοώ φυσικά τρακαρίσματα κτλπ.Κάποια περίεργη ζημιά που βγάζουν τα 206cc μήπως?

Εάν θέλεις πουλάω εγώ το δικό μου. Δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα εκτός από κάποιους μικροτριγμούς της οροφής που μπορείς να τους φτιάξεις (ή να τους φτιάξω εγώ) μέσα στην εγγύηση. (27000km, ΟΚΤ. 2002)

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
fanis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 19:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου Άκη δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα τα χρήματα από την ασφαλιστική και δεν μπορώ να μοιράζω υποσχέσεις για αγορές.Ότι και να αγοράσω πάντως θα δώσω τα χρήματα μετρητά.Ελπίζω από βδομάδα να ξέρω πότε θα τα πάρω Very happy Μπορείς να μου πείς πόσο το δίνεις?Μιλάμε πάντα για μετρητά και αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση.
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 10:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fanis έγραψε:
Φίλε μου Άκη δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα τα χρήματα από την ασφαλιστική και δεν μπορώ να μοιράζω υποσχέσεις για αγορές.Ότι και να αγοράσω πάντως θα δώσω τα χρήματα μετρητά.Ελπίζω από βδομάδα να ξέρω πότε θα τα πάρω Very happy Μπορείς να μου πείς πόσο το δίνεις?Μιλάμε πάντα για μετρητά και αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση.

Βασικά και εγώ δεν βιάζομαι. Σκεφτόμουν να το πουλήσω τον Απρίλιο (για να το χαρώ και λίγο ανοιχτό τέλη Μάρτιου όταν φτιάξει λίγο ο καιρός). Τιμή 16000 ευρώ. Είναι εντελώς "μαμά" με πακέτο αλουμινίου, συναγερμό της Peugeot (τον πλήρωσα 500 ευρώ γιατί έχει τη δυνατότητα να δουλεύει ακόμα και όταν είναι ανοιχτό) και radioCD Sony. Και εγώ κάπως έτσι το πήρα. Μου είχαν κλέψει το προηγούμενο (106 rallye) και μόλις πήρα τα λεφτά της αποζημίωσης πήγα και το παρήγγειλα.

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης