PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1400 (75hp) ή Clio 16V 1400 (98hp)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2004, 16:11:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και 9,3 του 1.6 16V

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2004, 17:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Και 9,3 του 1.6 16V

Σύμφωνα με το Drive 9,3'' (στους 4Τ, είναι 9,5'').
Στο Drive και οι ρεπρίζ είναι "καλύτερες" για το 1.6 16v. Αν θυμάμαι καλά μιλάμε για 80-110: 5,3'' με 3η, 7,6'' με 4η και κάτι παραπάνω από 10'' με 5η. Wink

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 00:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το 0-100 του 1.6 16ν θα παραθεσω και τη μετρηση του ams...9" ακριβως!!! Και ειναι και ISO (λεμε τωρα...)!!! Οσο για το 80-110 του Drive με 3η:5,2", με 4η:7,3" και με 5η:10,7"!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 09:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλοι Exclamation Exclamation Exclamation Very happy Very happy Μην βλέπετε μόνο μηχανικά τα δύο αυτά αυτοκίνητα.
τον Σεπτέμβριο είχα πλαγιομετωπική με ένα Clio 1.4 (σ.σ.Είχα το 206 Quicksilver) περίπου με 80χλμ. περιττό να σας πώ ότι το Clio ήδη έχει πουληθεί για παλιοσίδερα ας μην πούμε που είναι ο ιδιοκτήτης του...διότι δεν άνοιξαν οι πλαινοί αερόσακοι που είχε.
Σύγνώμη εάν ακούγομαι κυνικός δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει αλλά αυτό το κακόμοιρο για πολλούς 206 μου έσωσε την ζωή...
Θέλω να καταλήξω ότι ειναι και άλλα πολλά σε ένα αυτοκίνητο πέρα απο το μοτέρ του.
Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 19:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως η σύγκριση των δύο αυτοκινήτων δεν νομίζω ότι είναι δίκαιη τουλάχιστον από θέμα αποδόσεων.. Γιατί το Clio είναι 16V και βγάζει και 23 άλογα περισσότερα από το 206..
Όσο για την σύγκριση που διάβασα παραπάνω (RC με Type-R) δεν θα σχολιάσω Exclamation Shocked

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
WILLIAMS (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Φεβ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 22:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως να νομιζετε πως δεν ειμαι αντικειμενικος γιατι εχω clio 1.4 αλλα δεν τιθεται συγκριση με το 14αρι 206... Smile
Οδηγικα το clio γυρναει 6δευτερολεπτα πιο γρηγορα στη πιστα του αιγινιου απο το 206....
Απο χρονους ειναι σαφεστατα γρηγοροτερο...
Απο τιμη 12χιλιαρικα δεν νομιζω να ειναι τα ιδια με τα σχεδον 15χιλιαρικα του 206 1.6.... Shocked Shocked
Με λιγα λογια τα 98αλογακια του βα βα βουμ τα αξιζουν τα λεφτα τους,χωρις να παρουμε καν να παρουμε υποψη οτι ειναι full extra.. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 22:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WILLIAMS έγραψε:
Ισως να νομιζετε πως δεν ειμαι αντικειμενικος γιατι εχω clio 1.4 αλλα δεν τιθεται συγκριση με το 14αρι 206... Smile
Οδηγικα το clio γυρναει 6δευτερολεπτα πιο γρηγορα στη πιστα του αιγινιου απο το 206....
Απο χρονους ειναι σαφεστατα γρηγοροτερο...
Απο τιμη 12χιλιαρικα δεν νομιζω να ειναι τα ιδια με τα σχεδον 15χιλιαρικα του 206 1.6.... Shocked Shocked
Με λιγα λογια τα 98αλογακια του βα βα βουμ τα αξιζουν τα λεφτα τους,χωρις να παρουμε καν να παρουμε υποψη οτι ειναι full extra.. Cool

Βαγγελη full extra ειναι και το νεο 16V 1.4 206 και κοστιζει 13.000 ακριβως. Και ειναι πολύ πιο γρηγορο απο το 8V για το οποίο μιλάς. Την σχεση με το δικό σου στην πιστα...ισως την δουμε συντομα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 00:23:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Πετρο, οπως και να το δεις το θεμα το Clio ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα κανει καλυτερο γυρο στην πιστα!!! Ειναι στημενο πιο ουδετερα πραγμα που το βοηθα οταν θες να πας με γραμμες, ενω αντιθετα το 206 ειναι υπεστροφικο, πραγμα που δεν βοηθα στην πιστα, αλλα εξιταρει οδηγικα (οταν εχεις ορεξη)!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 21:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έγραψε:
Απο τιμη 12χιλιαρικα δεν νομιζω να ειναι τα ιδια με τα σχεδον 15χιλιαρικα του 206 1.6....

Εντάξει, είπαμε!! Μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι και τα ανακατεύουμε γιατί δεν θα τρώγεται μετά! Razz
Γιατί;
Γιατί άλλο 110 αλογάκια και άλλο 100.. ( 9,4 με 10,5 0-100)
Άλλο πράγμα τα extras του Clio άλλο του 206.. (που στο καλό είναι τα πίσω δισκόφρενα; Μα γιατί ο κλιματισμός δεν είναι αυτόματος; Τιιι;; Δεν έχει στανταρ ηχοσύστημα;Wink Very happy

Γενικά, δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα 1600αρι με ένα 1400άρι. Razz

P.S : Α, και το ακριβότερο 1.4 Clio (βλέπε dynamique) έχει 15000 ευρώ! Shocked

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 16:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WILLIAMS έγραψε:
Οδηγικα το clio γυρναει 6δευτερολεπτα πιο γρηγορα στη πιστα του αιγινιου απο το 206....Απο χρονους ειναι σαφεστατα γρηγοροτερο...

Άλλο πίστα άλλο δρόμος ....Η πιο ήπια συμπεριφορά είναι δεδομένη για το Κλιο αλλά πως αντιλαμβάνεσαι ότι πλησιάζεις το όριο??Απορία αυτό έτσι ,μην παρεξηγηθούμε..
Στο 206 υπάρχει σαφής δήλωση για το που βρίσκεσαι και που θα βρεθείς ανάλογα με τα ακροβατικά που κάνεις με αυτό το στρογγυλό μπροστά σου (μερικά χλμ μπροστά απο τους άλλους ή στα χωράφια )

WILLIAMS έγραψε:
Απο τιμη 12χιλιαρικα δεν νομιζω να ειναι τα ιδια με τα σχεδον 15χιλιαρικα του 206 1.6.... Shocked Shocked Με λιγα λογια τα 98αλογακια του βα βα βουμ τα αξιζουν τα λεφτα τους,χωρις να παρουμε καν να παρουμε υποψη οτι ειναι full extra.. Cool

Πήγαινα και εγώ για το Κλιο 1.4 (ωραία είναι με 100 αλογάκια) η τιμή ήταν κάπου 13 χιλιάρικα αλλά με τα εξτρα πηγαίναμε στα σχεδόν 14 .... Wink Wink
Οπότε στα 1600 και γειά ..με 14500.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 19:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HackerWerger έγραψε:
Γιατί άλλο 110 αλογάκια και άλλο 100.. ( 9,4 με 10,5 0-100)
Άλλο πράγμα τα extras του Clio άλλο του 206.. (που στο καλό είναι τα πίσω δισκόφρενα; Μα γιατί ο κλιματισμός δεν είναι αυτόματος; Τιιι;; Δεν έχει στανταρ ηχοσύστημα;Wink Very happy

Και 15άρες ζάντες έναντι 14' του clio.Επειδή η οικογένεια έχει και clio,έχει στάνταρ το ηχοσύστημα με cd (την εποχή που η peugeot δεν έβαζε ρ/κ ούτε στο 1600άρι),και έκαναν δώρο και τις ζάντες αλουμινίου (έστω και 14άρες).Για την εποχή που έβγαλε το συγκεκριμένο "πακέτο" η renault,βρισκόταν μπροστά από τον ανταγωνισμό...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WILLIAMS (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Φεβ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 20:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασχετα απο τιμες,ζαντες,κλιματισμους κτλ. κτλ. αυτο που θα κανει καποιον να επιλεξει το clio ειναι η οδικη του συμπεριφορα... Smile
Στη πιστα ακουσα και ειδα 206 να ειναι υποστροφικο στο οριο σε συγκριση με το clio που σε οριακες καταστασεις εβλεπες το ποπο του να ξυνεται και να μη θελει να κατσει στη θεση του... Evil
Ισως να φταιει ο τροπος που οδηγω η οι 16αρες που φοραω,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να το πεις υποστροφικο η τελειως ουδετερο...μπορεις να παιξεις μαζι του ευκολα,αν μπορω να το συγκρινω με την οδηγικη συμπεριφορα καποιου 206,αυτο ειναι μονο το 206cc.. Idea
Περιμενω σχολια... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 22:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WILLIAMS έγραψε:
Ασχετα απο τιμες,ζαντες,κλιματισμους κτλ. κτλ. αυτο που θα κανει καποιον να επιλεξει το clio ειναι η οδικη του συμπεριφορα... Smile
Στη πιστα ακουσα και ειδα 206 να ειναι υποστροφικο στο οριο σε συγκριση με το clio που σε οριακες καταστασεις εβλεπες το ποπο του να ξυνεται και να μη θελει να κατσει στη θεση του... Evil

το 206 επηρεάζεται κατα πολύ απο τις πιέσεις των ελαστικών του Wink απο το πρώιμο ανοιγμα του γκαζιού και τις κλειστές γραμμές στην είσοδο Wink με αποτέλεσμα τα μούτρα.Ειναι μια απο τις πολλές αιτίες ...

WILLIAMS έγραψε:
Ισως να φταιει ο τροπος που οδηγω η οι 16αρες που φοραω,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να το πεις υποστροφικο η τελειως ουδετερο...μπορεις να παιξεις μαζι του ευκολα,αν μπορω να το συγκρινω με την οδηγικη συμπεριφορα καποιου 206,αυτο ειναι μονο το 206cc.. Idea
Περιμενω σχολια... Cool

OI 16άρες δεν φταίνε ....μήπως φταίει το οτι ξεχνάμε να πατήσουμε το φρένο που και που και αφήνουμε το πόδι στην άνετη/απλωτη θέση πάνω στο γκάζι?????? .. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης