PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

θόρυβος σε καινούριο 206!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nec1980 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 XS 3D 2003

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 19:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Η φωτογραφια ειναι του αυτοκινητου σου? Αν ναι το βαρελακι που εχεις βαλει τι λεει? Κανει τιποτα? Απο θορηβο?

Φιλτροχοάνη SIMOTA είναι και την πουλάω μαζί με τον σωλήνα 30 ευρά.Αυτά που έδωσε είναι ελάχιστη ροπή και ο θόρυβος της είναι σαν της σκούπας.Μέχρι τις 3000 στροφές δεν ακούγεται,μετά όμως χαλασμός.Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα του ζεστού αέρα και θα είναι οκ.Έχω βγάλει από το πνιχτη και μετά.Έλεγα να το καλύψω απο επάνω αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδεά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 22:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nec1980 έγραψε:
Έχω βγάλει από το πνιχτη και μετά.Έλεγα να το καλύψω απο επάνω αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδεά.

Θα'ταν καλη ιδεα να την καλυψεις ετσι ωστε να τραβαει αερα μονο απο χαμηλα που ειναι φρεσκος και πιο κρυος. Το να βαλεις φιλτροχωανη σκετη στο χωρο του κινητηρα ειναι ασκοπο γιατι δεν κανει δουλεια, ο ζεστος αερας δεν αποδιδει καλη καυση. Μονο στα τουρμπισμενα μοτερ δεν πειραζει και αυτο γιατι ο αερας περνα απ'το intercooler και κρυωνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάρ 2004, 13:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια που μιλάτε για θορύβους να πω κι εγώ (αν και δεν είναι καινούριο το 206 μου) για ένα θόρυβο ο οποίος ακούγεται απο το σύστημα διεύθυνσης και μόνο όταν στρίβω το τιμόνι αρκετά αριστερά. Μοιάζει με μεταλλικό θόρυβο σαν ένα ντανγκ-ντανγκ. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται ακριβώς αλλά ακούγεται έντονα όταν παρκάρω σε αριστερό πεζοδρόμιο ή όταν στρίβω αριστερά κι ο δρόμος έχει μικρές ανωμαλίες. Καμιά ιδέα;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
skrikman (Θεόδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1

Ένταξη: 22 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 02:08:03    Θέμα δημοσίευσης: δοχειο υγρων ψυγειου και βασεις μηχανης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν πηρα το αμαξι (1999)εκανε ενα θορυβο σαν που πυρακια χτυπανε λες,σαν κατι μεταλλο με μεταλλο λες,τελως παντων.Βασεις μηχανης (κατι τσιμουχες που στηριζεται το ολο συστημα στο αμαξωμα)μου ειπανε τις αλλαξανε και ολα οκ.
Εκανε και σε μενα ενα περιεργο θορυβο οπως πλαστικο να χτυπαει σε μεταλλο.Ηταν απλα το λαστιχακι του δοχειου υγρων του ψυγειου που ειχε σπασει και κουνιοταν το δοχειο.Εβαλα μεν σαμπρελα προσωρινα η οποια βεβαιως απο την θερμοκρασια του κινητηρα φθειρεται ευκολα.οποτε απλα το αλλαζετε στο service σας και ουτε γατα ουτε ζημια.
Τωρα Οσον αφορα το λουρακι του δυναμο που συνεχιζει να κανει θορυβο η λυση ειναι απλη....Αντικατασταση με καινουργιο....Ξερετε και αυτα φθειρονται συχνα και χαλαρωνουν η σπανε και το λιγοτερο ειναι ο θορυβος.Δεν νομιζω να θελει να μεινει κανεις στο δρομο επειδη αδειασε ρευμα η μπαταρια.... και ουτε ξαναγεμιζει κιολας...

Μικρο, αλλα τι να κανουμε???
Επιστροφή στην κορυφή
skrikman (Θεόδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1

Ένταξη: 22 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 02:09:28    Θέμα δημοσίευσης: δοχειο υγρων ψυγειου και βασεις μηχανης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν πηρα το αμαξι (1999)εκανε ενα θορυβο σαν που πυρακια χτυπανε λες,σαν κατι μεταλλο με μεταλλο λες,τελως παντων.Βασεις μηχανης (κατι τσιμουχες που στηριζεται το ολο συστημα στο αμαξωμα)μου ειπανε τις αλλαξανε και ολα οκ.
Εκανε και σε μενα ενα περιεργο θορυβο οπως πλαστικο να χτυπαει σε μεταλλο.Ηταν απλα το λαστιχακι του δοχειου υγρων του ψυγειου που ειχε σπασει και κουνιοταν το δοχειο.Εβαλα μεν σαμπρελα προσωρινα η οποια βεβαιως απο την θερμοκρασια του κινητηρα φθειρεται ευκολα.οποτε απλα το αλλαζετε στο service σας και ουτε γατα ουτε ζημια.
Τωρα Οσον αφορα το λουρακι του δυναμο που συνεχιζει να κανει θορυβο η λυση ειναι απλη....Αντικατασταση με καινουργιο....Ξερετε και αυτα φθειρονται συχνα και χαλαρωνουν η σπανε και το λιγοτερο ειναι ο θορυβος.Δεν νομιζω να θελει να μεινει κανεις στο δρομο επειδη αδειασε ρευμα η μπαταρια.... και ουτε ξαναγεμιζει κιολας...

Μικρο, αλλα τι να κανουμε???
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 13:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μια που μιλάτε για θορύβους να πω κι εγώ (αν και δεν είναι καινούριο το 206 μου) για ένα θόρυβο ο οποίος ακούγεται απο το σύστημα διεύθυνσης και μόνο όταν στρίβω το τιμόνι αρκετά αριστερά. Μοιάζει με μεταλλικό θόρυβο σαν ένα ντανγκ-ντανγκ. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται ακριβώς αλλά ακούγεται έντονα όταν παρκάρω σε αριστερό πεζοδρόμιο ή όταν στρίβω αριστερά κι ο δρόμος έχει μικρές ανωμαλίες. Καμιά ιδέα;

Ρε συ, το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ ρε γμτο!!!...Μόνο που μου το κάνει και όταν στρίβω το τιμόνι δεξιά και έχει επίσης ψιλοανωμαλίες ο δρόμος!!! Να πάρει...! Mad

Έχω αλλάξει ζαμφόρ, έχω χρησίμοποιήσει κιτ επισκευής για τις δαγκάνες, είχα αλλάξεια μορτισέρ, αλλά τίποτα...! Κανένας δεν έχει καταφέρει να το βρει. Ο ήχος είναι σαν να χτυπάει όπως λες και εσύ κάτι...σαν να πολλάπλάσιαζεται η ανωμαλία του δρόμου σε έντονο χτύπημα...ντγκ...ντγκ...ντγκ... Sad

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης