Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΒΑΣΙΛΗΣ (THOR) Μόλις έγραψα

206ΧΤ 1.1
Ένταξη: 19 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 11:47:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1-0 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ
2-0 ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ???ΜΆΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝΑ ΓΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20000€.
3-0 ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΟΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΜΗΡΟ!!!!!!
ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ......... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 11:56:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εννοώ αντι να βαλεις μηχανη από 1.4 16V, να δωσεις το δικό σου και να πληρωσεις την διαφορα ώστε να παρεις ένα ολοκαίνουριο 1.4 16V. 13.000 κοστίζει-το δικό σου θα σου βγει κανα 7.000 ευρώ. και θα εχεις καινουριο αμαξακι 30 άλογα παραπανω απ'οτι οδηγεις τωρα και με δισκοφρενα πισω. σκεψου το! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
Ένταξη: 19 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:00:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...Γιατί εάν σε τσιμπίσουνε, την.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206ΧΤ 1.1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:02:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ 2000-3000€ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 8000€ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 70000ΧΛΜ....ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:04:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε: | ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ 2000-3000€ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 8000€ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 70000ΧΛΜ....ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ.... |
2.000 θα σου παει το μοτερ (ειδικα αν ειναι σχεδον καινουριο) + εργατικά + σασμαν + φρενα (που λογικά θα θες)... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:10:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπολογισε και το γεγονος οτι αλλο να τοχει το μοτερ τοποθετημενο απο το εργοστασιο και αλλο "made in Greece"!!! Οχι οτι δεν υπαρχουν καλοι μηχανικοι στην Ελλαδα, αλλα εγω θα ημουν πολυ ανυσηχος!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206ΧΤ 1.1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:23:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΑΛΩΣ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 13:47:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε: | ΚΑΛΩΣ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ! |
ενδιαφερον αυτό... μηπως να κανονιζοταν καμμια συνεργασια με το club?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 14:30:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απόσο ξέρω κανένα μοτερ δεν νομιμοποιείται παρά μόνο το ίδιο αλλά δεν είμαι και σίγουρος, βέβαια τι να την κάνεις τη νομιμοποίηση όταν το νόμιμο και το παράνομο περνάει κτέο με 50χιλ ούτως ή άλλως.Προσοχή δεν είμαι υπέρ τπυ παράνομου αλλά δυστυχώς η αλήθεια αυτή είναι.Έχω φίλο με BMW 518 που της έβαλε 3λιτρο!!!!! μαμά και οι μηχανικοί στο κτέο μαζεύτηκαν από πάνω και του έλαγαν τι ωραία δουλειά έκανε!!!!!
Πάντως η επιλογή κινητήρα από τη γκάμα του 206 είναι σαφώς καλύτερη λύση μιας και ταιριάζει προφανώς κουτί σε κάθε περίπτωση
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 14:34:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελατός έγραψε: | Απόσο ξέρω κανένα μοτερ δεν νομιμοποιείται παρά μόνο το ίδιο αλλά δεν είμαι και σίγουρος, βέβαια τι να την κάνεις τη νομιμοποίηση όταν το νόμιμο και το παράνομο περνάει κτέο με 50χιλ ούτως ή άλλως.Προσοχή δεν είμαι υπέρ τπυ παράνομου αλλά δυστυχώς η αλήθεια αυτή είναι.Έχω φίλο με BMW 518 που της έβαλε 3λιτρο!!!!! μαμά και οι μηχανικοί στο κτέο μαζεύτηκαν από πάνω και του έλαγαν τι ωραία δουλειά έκανε!!!!!
Πάντως η επιλογή κινητήρα από τη γκάμα του 206 είναι σαφώς καλύτερη λύση μιας και ταιριάζει προφανώς κουτί σε κάθε περίπτωση |
εγω ξερω οτι νομιμοποιείται κάθε μοτερ αρκει να υπάρχει το μοντελο αυτο σε ιδια ή μεγαλυτερα κυβικά. πχ. το μεγαλυτερο 206 είναι το 2.0 άρα δε νομιμοποιείται π.χ. αμα βαλεις κινητηρα 3.0!!
ή ξερω εγώ στο Yaris που παει μεχρι 1.5 δε μπορεις να βαλεις μηχανη από celica 1.8!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206ΧΤ 1.1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 15:02:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!!!!!!!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 15:19:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέτρος έγραψε: | Ελατός έγραψε: | Απόσο ξέρω κανένα μοτερ δεν νομιμοποιείται παρά μόνο το ίδιο αλλά δεν είμαι και σίγουρος, βέβαια τι να την κάνεις τη νομιμοποίηση όταν το νόμιμο και το παράνομο περνάει κτέο με 50χιλ ούτως ή άλλως.Προσοχή δεν είμαι υπέρ τπυ παράνομου αλλά δυστυχώς η αλήθεια αυτή είναι.Έχω φίλο με BMW 518 που της έβαλε 3λιτρο!!!!! μαμά και οι μηχανικοί στο κτέο μαζεύτηκαν από πάνω και του έλαγαν τι ωραία δουλειά έκανε!!!!!
Πάντως η επιλογή κινητήρα από τη γκάμα του 206 είναι σαφώς καλύτερη λύση μιας και ταιριάζει προφανώς κουτί σε κάθε περίπτωση |
εγω ξερω οτι νομιμοποιείται κάθε μοτερ αρκει να υπάρχει το μοντελο αυτο σε ιδια ή μεγαλυτερα κυβικά. πχ. το μεγαλυτερο 206 είναι το 2.0 άρα δε νομιμοποιείται π.χ. αμα βαλεις κινητηρα 3.0!!
ή ξερω εγώ στο Yaris που παει μεχρι 1.5 δε μπορεις να βαλεις μηχανη από celica 1.8!!!!!!! |
Θεωρώ ότι δεν είναι νόμιμο γιατί ο κινητήρας είναι ομολογκαρισμένος για το ίδιο μοντέλο αλλά με άλλα χαρακτηριστικά(φρένα, αναρτήσεις κλπ) πράγματα που δεν ελέγχονται αν αντικαταστάθηκαν. Δεν φαντάζομαι το κράτος να αναλάβει την ευθύνη για ένα μαμά 1.4 με 2λιτρο κινητήρα και πχ ταμπούρα πίσω!!!!!
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 18:25:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελατός έγραψε: | Πέτρος έγραψε: | Ελατός έγραψε: | Απόσο ξέρω κανένα μοτερ δεν νομιμοποιείται παρά μόνο το ίδιο αλλά δεν είμαι και σίγουρος, βέβαια τι να την κάνεις τη νομιμοποίηση όταν το νόμιμο και το παράνομο περνάει κτέο με 50χιλ ούτως ή άλλως.Προσοχή δεν είμαι υπέρ τπυ παράνομου αλλά δυστυχώς η αλήθεια αυτή είναι.Έχω φίλο με BMW 518 που της έβαλε 3λιτρο!!!!! μαμά και οι μηχανικοί στο κτέο μαζεύτηκαν από πάνω και του έλαγαν τι ωραία δουλειά έκανε!!!!!
Θεωρώ ότι δεν είναι νόμιμο γιατί ο κινητήρας είναι ομολογκαρισμένος για το ίδιο μοντέλο αλλά με άλλα χαρακτηριστικά(φρένα, αναρτήσεις κλπ) πράγματα που δεν ελέγχονται αν αντικαταστάθηκαν. Δεν φαντάζομαι το κράτος να αναλάβει την ευθύνη για ένα μαμά 1.4 με 2λιτρο κινητήρα και πχ ταμπούρα πίσω!!!!! |
αυτό έχω ακούσει πάνο...δε ξερω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 20:53:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να σας πω κι'εγω την ταπεινη μου γνωμη ξερω πως: Ο κινητηρας που θα βαλεις θα πρεπει να μπαινει στο εν'λογο μοντελο και απ'το εργοστασιο. Για να κριθει η μετατροπη νομιμη θα πρεπει και τα υπολυπα μερη (αναρτησεις-φρενα) να τοποθετηθουν οπως τα εχει και το αντιστοιχο του εργοστασιου. Βεβαια μπορεις να κανεις την μετατροπη και να βαλεις τα φρενα - αναρτησεις πριν περασεις ΚΤΕΟ. Το αλλο ζητημα ειναι η ασφαλεια, αν ΔΕΝ ειναι δηλομενη η μετατροπη (και αυτο ισχιει για τα παντα απο σκουπες - εξατμησεις μεχρι κινητηρες) και για καποιο λογο υποστει ζημια το αμαξι σου, η ασφαλιστηκη δεν θα πληρωσει για την ζημια σ'αυτα τα εξτρα αδηλοτα μερη. Επεισις αν, χτηπα ξυλο, εμπλακεις σε δυστηχημα οπου σκοτωσεις ή τραυματισεις αλλον και διαπιστωθει απ'την τροχαια πως εχεις κανει μια παρανομη - επικυνδηνη μετατροπη, τοτε η ασφαλεια δεν πληρωνει μια και η αστυνομια σε γαμ.....ει κανονικα και με τον νομο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 21:01:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως (πληροφοριακα για το αρχειο) μπορεις να βαλεις 1800 μοτερ απο 306. Ξερω ατομο εντως του Club που εχει βαλει το 2λιτρο μοτερ απο 306 GTI (167 αλογα) στο 206 του με μια μικροεπεμβαση στις βασεις, ολα τα αλλα ταιριαζουν κουτι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 22:11:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mωρε ολα μπαινουν παντου (μεχρι και μηχανη Cosworth σε ραλλακι με ΠΙΣΩ κινηση εχω δει...σε περιοδικο εξ Αγγλιας εννοειται!!!), αλλα το θεμα ειναι να εισαι νομιμος!!! Μη βρεθεις σε καμια κακια στιγμη σαν ξεβρακωτος στα αγγουρια!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|