PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot Sport στην Ελλάδα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 00:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα καημενα τα 1400 που ειναι και μπολικα μπολικα στο Ελλαντα τιποτα ρε παιδια;
Παλι στον κυρ-Στελλιο θα πηγαινουμε για tunning;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 09:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και νέο mail, αυτή την φορά από την Peugeot Sport ΓΑΛΛΙΑΣ!!!!!!

Et Voila:

"Sir,
Further to your mail, I inform you that all 206 part list should be online
before the end of september, with an english versus.
So you will find 206 XS mini Gr.A versus and Super 1600.

Best regards.

Peugeot Sport"

Για να δούμε....

Λογικά αν επικοινωνήσουμε με την Peugeot Sport Eλλάδος τα ίδια θα μας πούν!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 10:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
τα καημενα τα 1400 που ειναι και μπολικα μπολικα στο Ελλαντα τιποτα ρε παιδια;
Παλι στον κυρ-Στελλιο θα πηγαινουμε για tunning;

Εδώ πλέον μιλάμε για ρατσισμό!!!!!!! Evil
Η ίδια η μάνα στα παιδιά της... Twisted evil
Τι να πείς Rolling eyes

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 10:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

ΛOΓIKA αν πάρεις στην Eλλάδα, θα εκνευριστείς, με τον ερασιτεχνισμό τους.

Tο ΠAPAΛOΓO είναι να σου απαντήσουν με επαγγελματισμό 8) 8) 8)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 10:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Sidobre έγραψε:

ΛOΓIKA αν πάρεις στην Eλλάδα, θα εκνευριστείς, με τον ερασιτεχνισμό τους.

Tο ΠAPAΛOΓO είναι να σου απαντήσουν με επαγγελματισμό 8) 8) 8)

χώσε chris! και εγώ μαζί σου....!!!!!

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους.....

Είναι κοντά η 23 του μηνός....... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 11:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

χώσε chris! και εγώ μαζί σου....!!!!!

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους.....

Είναι κοντά η 23 του μηνός....... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Δεν χώνω σε κανέναν και τίποτα.
Zητάω αυτά που δικαιούμαι. Kαι εξηγώ, σε συνέχεια από άλλο post που έλεγα για τους υπεύθυνους marketing και πως λειτουργούν.

Kάθε εταιρία ότι κι αν πουλάει σκόπο της έχει το κέρδος. Tο σημαντικότερο πράγμα στο οποίο χτίζουν οι εταιρίες για να επιτύχουν το κέρδος είναι το loyalty, συν ότι προσπαθούν να πιάσουν όσα περισσότερα seagment της αγοράς. Kαι επειδή όλα αυτά ακούγονται κινέζικα στους περισσότερους τα εξηγώ.

loyalty, είναι η εμπιστοσύνη του πελάτη στο προϊόν, δηλ. αγόρασες μία, να συνεχίσεις να αγοράζεις.

Seagment είναι το κομμάτι της αγοράς. Δηλ. εάν δεν σε ενδιαφέρει να πίασεις τους πελάτες που ενδιαφέρονται για βελτιώσεις και πληρώνουν γι' αυτές, δεν ανοίγεις Peugeot Sport. - (τελεία και παύλα, είναι αυτό)

loyalty χτίζεται σε αγαθά όπως το αυτοκίνητο με την after sales εξηπηρέτηση. Aυτό το ξέρουν όλοι, οι marketing managers πολύ καλά, και γι' αυτό ξεφυτρώνουν σαν τα μανιταρια οι "0800" σαν τα μανιτάρια.

Δηλαδή ο τύπος στην άλλη άκρη του τηλεφώνου ή του mail ή του fax, πληρώνεται για να απαντάει στις ερωτήσεις που του κάνω με ευγένεια και συνέπεια. Eάν δεν του αρέσει να κάνει κάτι άλλο.

Eάν η στρατηγική της Lion Hellas και των θυγατρικών της, είναι να αγοράσεις μία φορά αυτοκίνητο από αυτούς και να μην θέλεις να ξανακούσεις για Peugeot στη ζωή σου, συγγνώμη αλλά θα πρέπει να πάμε όλοι πάσο.

Eάν όχι τότε... ο κύριος τάδε του PR της Peugeot θα πρέπει να παίρνει την απάντηση που του αξιζει, σε κάθε ασαφές mail που στέλνει.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 13:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν Chris εγώ σαν Brand και όχι (ακόμα Wink ) Marketing Manager,
σου λέω ότι έχεις απόλυτο δίκαιο!!!

Άρα αν γράψουμε ένα γράμμα παραπόνων, με συγκεκριμένα στοιχεία, με σοβαρό υφος και ήθος, πιστεύω ότι θα μας πάρουν στα σοβαρά και θα τύχουμε μιας ιδιαίτερης μεταχείρισης! Και που ξέρεις όχι μόνο εμείς σαν club , αλλά όλοι οι κάτοχοι 206 !!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 14:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προβλημα εστιαζεται το οτι ολοι οι εργαζομενοι απο τον διευθυντη μεχρι τον τελευταιο μηχανικο στο εξουσιοδοτημενο της Peugeot δρουν υπερ η κατα της καλης εικονας της εταιριας στον χρηστη. Ο Μαρκετινγκ Μανατζερ οτι και να κανει δεν μπορει να βελτιωσει την εικονα που θα δημιουργησει ο μηχανικος του σερβις στο εξουσιοδοτημενο οταν κατι παει στραβα. Αλλα ο μαρκετινγκ μανατζερ μπορει να κανει συστασεις ωστε να εξαλειφθουν τετοια φαινομενα ωστε να μεγιστοποιηθει η αποδοτικοτητα της εταιριας. Το προβλημα ειναι οτι κανενας υπαλληλος στην Ελλαδα δεν σκεφτεται το καλο της εταιριας αλλα πως θα παει γρηγορα το απογευμα πισω στο σπιτακι του να δει την γυναικουλα του και να φαει το φαγακι του, το βραδυ να παει στα μπουζουκια να τα σπασει κ.ο.κ...Τι τον νοιαζει αν καποιος σε καποιο εξουσιοδοτημενο ειπε στον ξενερωμενο πλεον κατοχο 206 οτι "ετσι κανουν τα 206"?

Οποτε ειμαστε κατα καποιο τροπο εγκλωβισμενοι σε εναν φαυλο κυκλο οσον αφορα στην μεταχειριση που μας παρεχουν...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 16:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Alex, θα διαφωνήσω μαζί σου. Επειδή και εγώ δουλεύω στον χώρο του marketing κάποια χρόνια και έχω γνωρίσει πολλούς συναδέλφους μου, το ωράριο μας δεν επιτρέπει μπουζούκια κα

Το τμήμα marketing πρέπει να το νοιάζει η εξυπηρέτηση του πελάτη, αυτη είναι η δουλειά του!

Τώρα αν αυτή η πληροφόρηση, των δυσαρεστημένων πελατών, δεν φτάνει ποτέ στον marketing manager για να αρχίζει να κόβει κόλους, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση!

Αν εμείς όμως κάνουμε την κίνησή μας ΣΩΣΤΑ,πιστεύω πώς κάτι θα καταφέρουμε.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 17:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Φίλε Alex, θα διαφωνήσω μαζί σου. Επειδή και εγώ δουλεύω στον χώρο του marketing κάποια χρόνια και έχω γνωρίσει πολλούς συναδέλφους μου, το ωράριο μας δεν επιτρέπει μπουζούκια κα

Το τμήμα marketing πρέπει να το νοιάζει η εξυπηρέτηση του πελάτη, αυτη είναι η δουλειά του!

Τώρα αν αυτή η πληροφόρηση, των δυσαρεστημένων πελατών, δεν φτάνει ποτέ στον marketing manager για να αρχίζει να κόβει κόλους, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση!

Αν εμείς όμως κάνουμε την κίνησή μας ΣΩΣΤΑ,πιστεύω πώς κάτι θα καταφέρουμε.

Για να δούμε?? Question Question
Θα κάνουμε τίποτα ή θα κάτσουμε εδώ και θα συζητάμε σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου ???? Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 19:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καπως ετσι δηλ?

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 23:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλαχιστον αντιμετωπιζουμε τις καταστασεις με χ(ι)ουμορ.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 02:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να συμπληρώσω τον Πεζομανιακό:
Είναι δυνατό να μην πάρει η Lion στα σοβαρά μία μεγάλη παρέα Πεζοκαβλάκηδων, οι οποίοι θέλουν να λέγονται 206 Club;
Και για να βάλω το κερασάκι:
Να συναντηθούμε με μέλη του 106 Club και να συνεννοηθούμε από κοινού για τις συμφέρουσες και σωστές κινήσεις. Αυτοί ως παλιότεροι στο clubing κάτι παραπάνω θα μας πουν...
Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 18:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Και για να συμπληρώσω τον Πεζομανιακό:
Είναι δυνατό να μην πάρει η Lion στα σοβαρά μία μεγάλη παρέα Πεζοκαβλάκηδων, οι οποίοι θέλουν να λέγονται 206 Club;
Και για να βάλω το κερασάκι:
Να συναντηθούμε με μέλη του 106 Club και να συνεννοηθούμε από κοινού για τις συμφέρουσες και σωστές κινήσεις. Αυτοί ως παλιότεροι στο clubing κάτι παραπάνω θα μας πουν...
Wink

Σωστος ο Μιλτ...Οπως λενε καποιοι...The Bigger The Better

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης